Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
Ja se secam kad nam je gostovao Viljareal(al ne secam se godine) gledao sam uzivo na jna…oducili su nas od fudbala tad…sakrili nam loptu,nismo mogli da pipnemo…e tako smo sinoc delovali..
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.252
Reaction score
33.933
Локација
vaginamandibularia
Realno, ovaj tim koji imamo bi se borio za opstanak u portuganskoj ligi. Spori smo, tehnicki vecina slaba, pola igraca nije u stanju da umiri loptu pri prijemu sa manje od 65 dodira, dribling prakticno nema niko sem Sume, a centarsut je vecini rebus koji nece resiti sve da imaju pet zivota i karijera pred sobom.
Razlozi za ovo su jadna konkurencija u kojoj igramo domaca takmicenja. Protiv drvoreda iz ling ding donga ovo sto imamo jos i pije vodu, protiv prosecnih ekipa iz portuganije to izgleda prejadno.
Jbg ne mozes loptu da im uzmes sem ako se sami ne sjebu, taj nivo jada.
A onaj volej pre gola sto je neki njihov uvatio na povratnu, ajde realno koliko sezona tako nesto niste ni videli u domacim takmicenjima.
Sto neko rece, protiv ovih klarineta il pravis odma faul il si u kurcu. Problem je sto jucerasnji vezni red ne moze ni da ih stigne da napravi faul.
Nemam zasta da ih pljujem za prikazano, jednostavno nisu taj kalibar. Nije da se nisu ni trudili, spori su i jadni.
Jucerasnja utakmica je pokazala da nam fali daleko vise od 2-3 igraca, suplji smo u svim linijama i manje vise bezopasni.
Ocekujem najvise remi u revansu, pa da se onda okrenemo domacim izazovima.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Jebeni Santi Cazorla. Ali da. Nismo mogli da prdnemo. Ja sam Santa Claru uporedio sa AELom, isti kurac, brdo portugalaca i brazilaca a mi “jedva smo se skupili” zahvaljujuci politici nase uprave da se ne pojacamo slucajno.
 

Dr. Strange

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
107
Reaction score
541
Локација
Beograd
Pa cekaj bre koliko pre 2 sezone smo nadigrali Mancester i gazili AZ do 88og minuta... Sa istim budzetom, ako ne i manjim.. Kako bi se sad odjednom borili za opstanak u portugalskoj ligi, da ne mozemo da uzmemo loptu ovako vasarskoj ekipi, i da je to zato sto nam je domace prvenstvo slabo?

Rekli ste da vam je bitniji kontinuitet pobeda u domacem prvenstvu od evrope, trazili ste, gledajte.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
770
Reaction score
1.886
Razočarenje..
Santa Klara je dobra ekipa ali na odnosu na Nas Olimpiju, one Makedonce...šta bi bilo protiv Benfike, Sportinga, Portoa...tek Reala, Juventusa...
Citiram Ilijeva "Imamo strašan tim", stvarno strašan ali u negativnom smislu.
Rezultat odličan posle svega. U BG od njih očekujem da se brane i ako nešto urade u kontre i polukontre, a mi ćemo ga valjda dati iz nekog prekida, makar i penala. Oni će napasti tek ako bude 2:0 za Nas i tada smo u problemu, brža su ekipa i tehnički bolji. Odlučiće bolje otvaranje utaknice i sreća, očekujem produžetke 1:0, 2:1 pa čak i penale, pa nek ćelavi opet bude heroj i obraduje sve Nas. Napred momci i bez straha, pa ne igrate protiv PSG ili Reala.
napred partizan.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.917
Reaction score
7.838
Rastrkani su po terenu jer su sigurni u svoju tehniku. Imaju brzu transformaciju od nas. Delovali su kao Braga ili Benfica.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Santa Clara ima sve poraze protiv ovih klubova. Tesno ali sve su pukli uz jedan x. Oni su domaćinska ekipa, igraju na onoj grbavici i gledacemo sledeci cetvrtak posve drugaciji ritam

oni su tezak kurac na strani u njihovoj ligi. Znaju da vezu 4-5 poraza u nizu. Mi ih juce nismo napali po zemlji zato smo izgubili. Molio sam se da bude X ali jebi ga. Ne moze pickastom igrom sa pola tima do rezultata.

Kuci moramo da ih gazimo od prvog minuta. I od Portimorensea smo izgubili osamdesetih 1:0 tamo pa smo ih zgazili kuci 4:1 valjda @Goran Tomić bolje zna :D
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Dajte ljudi, ok je pratiti fudbal al treba malo samo pogledati iz koje i kakve lige dolazi Partizan. Ne mogu verovati prosto da fudbal /naš fudbal/ može proizvesti toliko gneva prema ekipi, pojedincima... Naša liga u fudbalu je slabija od košarkaške KLS lige pa onda računajte. Ova košarkaška je go Q jer ne služi ničemu i ne vodi nigde.

Isto važi i za fudbalsku ligu - ona formalno može da odvede i do LŠ, a suštinski vodi u klonju i stvar je prestiža gde naš klub i ciganšture lupaju jedni drugima recke /uz izuzetak nekih sezona, onako sporadično svake prestupne godine/. Reprezentacija nam je takođe racku, još od odlaska generacije u kojoj je još Milošević igrao fudbal /a i tada su znali da se useru daleko ispod očekivanog kvaliteta/.

Sve mi je jasno, pratim i takvu ligu kakva je, volim da Partizan pobedi, navijam i nerviram se tokom tekme... Ali braćo moja, čemu tolike polemike stručne, taktičke i svake druge? Pa ovaj fudbal što se igra kod nas, nekada se igrao ispred zgrade na igralištu ili u "čoban ligi" u pauzi čuvanja ovaca. To nije slučaj samo u Srbiji nego u svim ligama regiona. Fudbal je skupa igračka za nas i odavno nije deo profesionalnog sporta. Krštenog dudbalera nema bez 5 milki, što je pola solidne /konkurentne/ košarkaške ekipe.

E sad, ako shvatimo da nam je fudbal amaterski onda i svako očekivanje da se prave neki uspesi ili bar igra kršten fudbal padaju u vodu. To opet nije razlog da prestanemo gledati ili navijati ali jeste razlog da se prestanemo nervirati. Već dugi niz godina fudbal gledam po principu "ako prođe, super ako ne - šta da se radi jbg..."

U fudbalu naš Partizan koči i mentalitet. Meni je otac pričao da smo ne znam tačno koje godine, od 11 igrača na terenu imali 9 reprezentativaca ondašnje SFRJ pa smo gubili tekme od anonimnih ekipa...
Ma ne mogu da se složim.Naša liga trenutno zauzima 12 poziciju u Evropi.Realno je da budemo 13 na kraju sezone, na kraju ove smo bili 16.
To je sve ne samo slaba liga.
Natko u ovim jačim utakmicama veoma loš, ide priča da su ga opasno čuvali, što i nije istina.
On jeste dobar fudbaler al čovek više ne može.Na sve utakmice protiv Sočija i Santa Klare a i Slovaka, ništa nije uradio.
Ništa bolje ne igra odbranu od Sume, čak je manje agresivniji,. Suma je 3 lopte oduzeo protiv Sočija, Natko ništa.
Matke napisa, Suma izgubio 2 lopte i stvorio polukontre, istina.
Ali on je izgubio lopte zato što je primio loptu, okrenuo se napred i pošao ka golu, pokušao pas ili dribling.
Natko to nije uradio u ovim jačim utakmicama.Več igra mahom iz prve i mahom najbližem do sebe ili nazad.
Oni su ostavili Šćekića da bude prvi ispred štopera naših.Da li je tako Stanoje tražio, što ne verujem al to se mnogo puta dešavalo, štoperi na 20m, ispred njih jedno 15,20 metara Ščeka i oba beka u liniji sa Ščekićem.
A oni sa 4 pariraju presingom, blažim.
Pa kako možemo da rešimo ovaj problem, samo ispiucavanjem.Čak i kad je Jojić prilazio, nikad nismo pravili višak, pošto je tad Ščekić bio daleko a morali su obojica da trče i otvaraju se kao što to radi Zdjelar.
Da smo ih tu rešavali kako treba u napadu bi bilo mnogo bolje.
Drugi problem je daljina izmedju Rikarda i Natka, Markeca i Holendera.Po 30 metara su daleko jedan od drugog, tu ne može ni kontra niti da se zadrži lopta da ostali pređu u fazu napada.
Loše smo skenirali njihovu igru.Mi smo otišli tamo da igramo defanzivno, pa napred šta uradimo.
Na kraju smo primili dva gola, dali jedan i bili katastrofa u prvom poluvremenu.
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Те сезоне смо играли 1/8 финала купа уефа,испали од Цска, који је освојио те године такмичење. Тако да било је ту и добрих утакмица.
За оно синоћ се нема шта много писати, све је већ написано, али то је Партизан на гостовањима, товариле су нас и много лошије екипе кад смо били много јачи, остаје нам да погурамо екипу са трибина јер само нас навијаче са Истока, Запада и децу са Севера имају као праву подршку а Станоје и момци да покажу муда, и да кидају јаче него икад,јер овакав приступ је неприхватљив.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Gde je Ivica da likuje posle fantastične igre fantastično skockanog tima. Jebo ga njegov mlohavi drugar Vazura. Nadam se da će im presesti svaki dinar i svaki tompus koji su uzeli od Partizana.

Tu je :kokice

Ivica Iliev: Prolaz je tu, veliki sam optimista, verujem u evropsku jesen

. „Sad nam je potrebna podrška“, dodaje Miloš Vazura posle poraza Partizana na Azorskim ostrvima

Ovi se definitivno zajebavaju....

Nama trebaju pojačanja on traži podršku... :pop
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.418
Reaction score
10.511
Локација
okupirana Srbija
I od Portimorensea smo izgubili osamdesetih 1:0 tamo pa smo ih zgazili kuci 4:1 valjda
4:0 je bilo na JNA. Uške 3 komada i Milonja Đukić 1. Ali uporedi taj tim sa ovim današnjim

 

kon šoneri

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
36
Reaction score
51
Локација
Pale,RS
Stanojevic cutanjem oko pojacanja bice isto krivac kao i lopovska uprava ako ne prodjemo dalje i ne uzmemo ligu.Njega nista ne abolira,onda je on njihov saradnik.Nama treba bar pet igraca da se ne blamiramo.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
768
Reaction score
2.864
Локација
Banja Luka
Ovi su kurac od ekipe kojoj bi osrednja Evropska ekipa poput npr Sasula,Espanjola ili Rena dala pet komada da hoće,e sad to što smo mi ne kurac već kurčina to je drugi par opanaka.Proćemo mi ove papane na atmosferu jer ne znam jesu li ikada u svojoj istoriji igrali neko Evropsko takmičenje ali pitanje je šta dalje ?Ovo što mi igramo je ravno katastrofi,Slovaci su nas razbili tamo,Rusi takođe,na JNA smo dobili na publiku,veću želju i dozu sreće.U timu imamo par krštenih igrača a ostali da je normalno vrijeme ne bi mogli sanjati da treniraju u Partizanu a kamoli da igraju u prvom timu.Uprava prezadovoljna,putuje se,krade se,liježe dobra plata,puše se tompusi,šmrče se koka a nama običnim smrtnicima koji vole Partizan ostaje samo da se nadamo da jednoga dana biti bolje a svi znamo da neće dok je vođa na čelu.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.184
Reaction score
6.990
Локација
NbG
Aj što su nas pretrčali i odučili od fudbala sinoć nego su nas i prebili. Tek pred kraj je krenulo i sa naše strane čvršće u duelima. Popović posle prvog gola i kiksa desne strane i Vujačića do pola utakmice nesiguran i to do te mere da ne sme ni čistu loptu da uhvati. Ispucavanja katastrofa ali je imao dve dobre odbrane do kraja utakmice i stekao kakvu-takvu sigurnost. U jednom trenutku me likom podsetio na Omera :)
Bekovi i štoperi sramotno, aj Urošević i donekle solidan- glupo ga onaj navukao na žuti karton.
Sredina Šćekara ratnički (kapa dole za odnos, borbu...), Zeka izletnički, Natho bledunjavo.
Krila Lazar neki pokušaji u napadu, u odbrani tek ponekad pomogne mučenom Miljkoviću. Biće da je i njemu težak za gledanje i saradnju. Holender već par utakmica igrač manje na terenu. Kao što prošli put napisah nema ga ni u odbrani ni u napadu, a nije ni na sredini. Alibi igra, vraćanje lopte unazad (kad mu dođe jedna u 45min) i sakrivanje od iste odmah nakon toga.
Rikardo uvek između 2-3 igrača, naši koji pokušavaju neke bunare na njega, tuga jedna za gledati. Šteta što nije pao kako treba u 2. poluvremenu jer je bilo materijala za čist penal. Dal bi ga sudio ne znam al on je nekom svojom refleksnom reakcijom i čuvanjem i povlačenjem noge doprineo tome da se čist penal i ne razmatra.
Izmene -Lutovac se još i nešto trudio i video u odnosu na nesrećnog Holendera. Suma nonšalanto ali to je on i nikad ne znaš kada će, kao u onoj jednoj situaciji, iskreirati nešto konkretno. Lola još i solidan obzirom da je skoro pa bivši igrač. Mali Terzić nedovoljno za neki komenar.
Stanoje - plašljivo i ziheraški. Ubijaju me te njegove teorije da Suma i Natho ne mogu zajedno, kao svojevremeno Sale Ilić i Mo ali to je on. Juče i nije imao nekog manevarskog prostora obzirom koliko imamo povređenih igrača. Ali dobro, on je zadovoljan ovime što ima pa nek od toga i izvlači najbolje što može.
Voljni momenat kao protiv Rusa u Bg, atmosfera bolje nego protiv Rusa i da nam se vrate povređeni pa se imamo čemu nadati u revanšu. I dajte konačno to tumačenje igra li Urošević u revanšu ili ne...
P.S. Upravo ostani, pojačanja su za pičkice!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Najjaci su mi ovi sto velicaju Santa Karu! Alo bre o cemu pricamo? To sto su oni bili znatno bolji ne znaci da su dobra ekipa,vec da smo mi OCAJNI! Pa to je SESTOPLASIRANI klub Portugalske lige... Ok slazem se na reprezentativnom nivou su svakako superiorni,ali liga im je nista vise nego prosecna. Usput ovu sezonu su jos gore poceli,a uz sve to imaju i zdravstvene probleme kao sto znamo. I to sve nije dovoljno da izvucemo bar remi protiv takve ekipe? Pa njima je to 6.mesto u ligi najveci uspeh od kako se takmice. Nizerazredni seoski klub... A ova nasa govna iz uprave treba obesiti za jaja na terazijama
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Nisam pročitao ni pola komentara od sinoć, pozliće mi. Ne zaslužujemo da igramo evropu niti da uzmemo titulu sa ovakvim navijačima! Navijači uspeha a ne Partizana
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Lola se u tih 6,7 minuta bolje kretao od Jojica i Ščekića.Izvlačio se da primi loptu, pravio višak da mu štoperi dodaju, dok ova dvojica su se celu utakmicu krila da štoperi ispucavaju.
Oba naša štopera katastrofalno cene duge lopte.
A ako mislimo da preko štopera krećemo sa organizacijom igre, onda mora golman da igra dobro nogom, i nije mi jasno kako ne izbacimo godinama golmana koji zna da igra nogom.
Danas svi golmani igraju nogom, imaju dobar pas, da ne pišem o ispucavanju i visokim loptama u 16 metara koja mora biti golmanova.
Ma ništa ne može Rikardo da uradi kad je odsečen od ostatka tima.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Odbrana nam bukvalno ne liči ni na šta. Za Bgd zonu nije. U Beogradu gol nismo odbranili ne sećam se (mučenu Stredu ne računam). Biće baš teško.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
@BiP

Ne igra Urosevic i ide suspenzija na svaka tri zuta kartona. U grupnoj fazi se brisu pa opet od pocetka, ako dodjemo uopste do grupa sto je vrlo upitno.

Ne znam kako mi mozemo dobiti ove dve razlike ili vise. Opet mi mirise najvise na produzetke, mozda penale.
 
  • Like
Reactions: BiP
Статус
Затворена за писање одговора.
Top