Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Sve si rekao...Kako ze zove osoba koji indirektno i direktno takav rad i prcanje navijača zarad svoje koristi opravdava više puta i pohvali?
Trener Partizana sigurno ne...
Trener se bavi taktikom i traženju najboljeg načina da sprovede tu taktiku sa integritetom trenera.
Ako takvi ne postoje ,čemu sve ovo polemisanje o Stanojeviću i njegovom (ne)znanju?Čem kritikovanje Ivice i ostalih spodoba na "V" ako svako može se uviti u foliju opravdanja "to je zbog ovoga,sjajno je i ovako , onaj je radio još gore"

On je znao gde dolazi.
Tako da, posle jebanja nema kajanja. Jednom je bio revolucionar.
Takodje su znali i Tomić i Marko i Dukić i Bata i Savo.
Sale se valjda nada da će biti Marko.
A mi, mi ćemo polemisati i dalje.
Sve te razumem.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.244
Reaction score
33.833
Локација
vaginamandibularia

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Tačno su i pred Soči išli komentari da Stanoje treba da pakuje kofere ako ne prođe, ali je prošao. Potom je trebalo da pakuje kofere posle konferencije, jer ne pominje upravu, itd.

Ostavite kritike nakon lige konferencije, ostavite kritike nakon konferencije za ligu konferencija, pustite čoveka da radi svoj posao onako kako smatra da treba i s onim sa čim raspolaže. On je taj koji treba da napravi neki rezultat s igračima od kojih su se većina nekad, mahom, možda zvali igračima i od onih koji nastoje to da postanu, a bezmalo svi smo saglasni da malo "igrača" ima u ovom timu. I on, za sad, postiže maksimalne rezultate u ovom kalendarskom delu prvenstva i stvarno zaslužuje podršku, štaviše full respect.

Verovatno jeste delom i njegova krivica što su i dalje licencirana imena poput Obradovića, Brežančića, Smiljanića, Holendera ili Miljkovića, što mu Suma nije u planovima osim kad treba da se krpi, ali to je njegov izbor, a uveren sam da mnogo kompromisa ima u tom izboru. Stvarno ne želim da znam kako bi se Ljubinko, Kiza ili ona legenda Javora snašli s ovim sastavom koji bi imali na raspolaganju.

Stanoju i ovom timu je, u najgorim godinama od osnivanja i to po svim jebenim parametrima, neophodna podrška na stadionu, u mislima, u razgovoru sa komšijom, prodavačicom, slučajnim prolaznikom... Samo podrška!!
 
  • Like
Reactions: Dzo

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Morita se povredio protiv Nas na prvoj, ko zna dali će igrati revanš što bi bilo dobro po Partizan.
Direktor_Grobar, kako sada deliš procentualne šanse za prolaz, obzirom na moguće sastave i sve dosada vidjeno?
40% da ce da prodjemo i 100% da nece
[/QUOTE]
Samo se ti sprdaj sa mnom. :D Iskreno sam napisao kako sam analizirao i video.

Verujem da u četvrtak dobijamo sa dva ili više razlike u regularnom delu iako su u prednosti.
Bedni su na strani bili u ligi, dosta vezanih poraza.

U pobedu uopšte ne sumnjam samo se bojim da ja lično produžetke ne bi preživeo, ostao bi na istoku :D

Dakle, pobeda se ne dovodi u pitanje, a vrlo moguće dva-tri razlike.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.244
Reaction score
33.833
Локација
vaginamandibularia
sto je najgore ne sprdam se, samo ne vidim sta treba da se desi da ona razlika u klasi koji videh u prvom poluvremenu prosto nestane.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Evo gube od Boaviste, ja licno smatram da su oni slabiji tim od nas i to mnogo.Svako ko ih napadne lako dolazi do gola.Al kad im dozvoliš da drže loptu u noge, onda nastaje problem.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Da ih napadnemo odmah i svim silama i do kraja.
Ali ako oni napadnu nas kako da svaki naš prati svog igrača kad su SantaKlaristi brži od naših i imaju duže noge?
Pa nisu svi brži, imaju par bržih igrača i visoka vlažnost vazduha je uticala na trčanje naših.Imaju i oni trome igrače, naročito nazad.Ne može na osnovu te jedne utakmice gde smo imali lošu taktiku nešto da se proceni, Rikardo je stajao sam i 30 metara nikog oko njega.
Ja ih odgledah večeras i ne videh nešto tu brzinu, da ih vidimo u četvrtak lad oni putuju toliko i kad promene vremenskum zonu i vlažnost vazduha na koju su navikli.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
gledam po drustvenim mrezama, koliko nas vise po svetu cene nego mi sami sebe i koliko nas smatraju evropskom elitom nekad ni sam ne verujem

Untitled.jpg
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Pa majku mu, nisu oni masine a ni igraci svetske klase... Igrali su kasno u ponedelak i to na gostovanju, sto u njihovom slucaju moze da bude itekako zajebano, jer njima je svako gostovanje fino cimanje. Gostuju i nama, i to je neki let, umor od istog. Pri tom mali razmak izmedju utakmica. Nisu gostujuca ekipa, a i mi ne mozemo odigrati gore od onoga sto smo videli prosli cetvrtak, bar se ja iskreno nadam... Imamo kakvu-takvu atmosferu na stadionu, za razliku od njih. Pa valjda na toj nekoj vagi bi sve ovo bilo dovoljno da se nagne na nasu stranu. Jbg, sta znam, mozda lupam, mozda me je samo optimizam zviznuo u glavu...
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Klara je odmarala 4-5 prvotimaca za nas, a i ostali da noće u Portu, da se ne bi cimali. Doci ce spremni i naostreni, sve su karte bacili na Evropu. Tako da na te segmente ne racunamo. Ipak i dalje vjerujem da Stanoje bolje od nas zna kako sa njima i koji su limiti i nasi i njihovi
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Pa majku mu, nisu oni masine a ni igraci svetske klase...

Oni su ekipa koja ce se ove godine boriti za opstanak u 1. ligi.
Gledao sam ih samo protiv nas i meni je bilo dovoljno.
Ja nisam video nikakvih vajnih kvaliteta, prosto igrali su sami protiv nikog 90 % vremena. Ono malo sto smo kao igrali muceno, Klare nije bilo nigde. Stekao ste utisak, da smo se samo pomerili ka njihovom golu, oni se ne bi videli. Ne znam, misterija ce ostati.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma oni su slabiji i od Socija i Malatije i Az i sličnih timova.To se jasno vidi, čim ih neko napadne paniče i ispucavaju.
Postavlja se pitanje zašto Šćekić i Jojić nisu prilazili štoperima?
Pazi oni su sa 3 nekad i 4 prilazili nama, potreban je bio samo siguran pas ka veznjacima, koji su morali da se kreću kako treba a to nisu radili.
Posle u drugom smo malo bolje izgledali al to je zbog Sume koji se kretao između njihovih linija i naterao ih da vrate veznjaka nazad i onda su igrali presing sa 3 igrača.
Tako da sa Zdjelarom i SUmom, to će biti sasvim drugi sastav i morali bi lagano da ih prođemo, realno su dosta slabiji od nas.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top