Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma ja ništa nisam čuo, nikakve krike, čak sam pomislio da je neko iza gola od redara to uradio.Al na ovaj način može svaki klub da se optuži, teško da bez dokaza može i da se kazni.
Al to ne sme da se događa na našem stadionu, ja smatram da je ovo izmišljeno.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.391
Reaction score
5.177
Локација
Beograd
Sa sajta UEFE, ne piše zašto.


INVESTIGATIONS

UEFA Ethics and Disciplinary Inspector appointed

Last updated 08/30/2021 17:02


In accordance with Article 31(4) of the UEFA Disciplinary Regulations, a UEFA Ethics and Disciplinary Inspector has been appointed to conduct a disciplinary investigation regarding the incidents which occurred in the Stadion Partizan, Belgrade, during the 2021/22 UEFA Europa Conference League Play Off, 2nd Leg match between FK Partizan and CD Santa Clara (2-0) played on 26 August 2021.

Information on this matter will be made available in due course.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.999
Reaction score
7.610
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Bilo je pojedinih debila koji su ispustali majmunske krike, na istoku barem. Nemam snage da pisem zasto je takav potez idiotski, iz barem 5 razloga. Sta god uradio protivnicki igrac, ne smes tako da reagujes, jer tako direktno vredjas igrace svog tima. Ali nekome ko ispusta majmunske krike u 2021.godini, sigurno ne mozes objasniti zasto to ne treba radi. Opet se nadamo da Uefa nece zstvoriti tribine. Dokle vise???
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
A evo i potvrde. Nadam se da će kazna biti finansijska a ne zatvaranje stadiona. Ovo je baš jadno i bedno.

 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.106
Reaction score
15.899
Локација
Храм фудбала
Nikad mi nece biti jasan taj rasizam, da jebi mu mater, pokazi mu kur.inu... ali cemu rasizam.
I ajde da su to rasisti pa da i razumijem, nego su to debili bez grama mozga, koji ce minut ranije skandirati Suma Suma, ili biti odusevljeni potezom Rikarda, Asana, i onda debili naprave tako nesto.
 

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
Bio sam baš u tom delu na istoku, gde je izlazio Alano. Iskreno najviše sam se pribojavao da će neko to uraditi, ali ja nisam čuo ni jedan takav povik. Bilo je drugih uvreda u žaru borbe, malo i gađanja, srednji prst i tome slično.

Jedino što jeste bilo je :picka-ciganska: e sad pitanje je kako će to da se tretira i kako objasniti UEFI da to kod nas ima drugi kontekst...
 

Limun85

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
198
Reaction score
293
Tri klinca koja su sedela iza gola su dobacivali igraču, ne znam šta. Kasnije je jasno pokazao na njih delegatu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.477
Reaction score
41.292
Локација
Žrnov
U momentu kada se to desilo, igrač Santa Klare je rukom pokazao ko ga bredja i polazo je da ima legitimaciju.
ja sam tek sad ubedjena da je klub imao "dojavu" da nas ovo čeka, jer je išao onaj proglas na dan utakmice a i spiker je jedno 10 puta pozivao na fer navijanke bez vrdjanja protivnika.
rekose da je stadion pokriven kamerama, pa sad lepo nadju tog majmuna, ako je redar- agenciji se ispostavi račun za pretrplkenu štetu, ako nas zatvore+ nafoknada za kaljanje ugleda kluba.
al to kad bismo bili normalan klub...

EDIT- ako je neko od klimaca iz omladinske skole, momentalna ispisnica, al roditelji da plate trening kompenzaciju
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Malo mesan tekst koji "kaci" i teme oko Lige Konferencije i oko prvenstva ali evo ipak ovde da ne bih delio...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Сјајан месец и по је иза нас, а циклус 11.09 – 03.10. ће бити веома изазован

1200x750-blanko-123.jpg


Професионални играчки погон Партизана се од данас налази на такмичарској паузи, која ће у овој седмици пуних пет дана представљати и прави одмор за оне првотимце који нису ангажовани у некој од репрезентативних селекција. Ипак, велики број играча Партизана јесте ангажован у некој репрезентацији, па за њих одмора и нема. Екипа ће се поново комплетирати тек од средине следеће седмице и имаће само пар дана заједничких тренинга пред наставак првенства у којем ће Партизан, највероватније у суботу 11.09, гостовати крагујевачком Радничком.

Партизан је лето 2021. одрадио у великом стилу. У Европи је већ остварен важан циљ – пласман у групну фазу Лиге конференција, а у првенству је у првих 6 кола забележен перфектан биланс, који ове сезоне обећава потпуну конкурентност црно-белих у борби за титулу.
Црно-бели су од 17.07. па закључно са јучерашњом недељом (29.08.) одиграли 12 такмичарских утакмица – по 6 у првенству и у Европи. Збирно су остварили 9 победа, 2 ремија (реванш против Сочија је након извођења пенала претворен у велику победу) и само 1 пораз:

2-1.jpg


Када је Европа у питању, морамо и овом приликом истаћи изузетно тешке и захтевне квалификације које су црно-бели оставили иза себе. Вицешампион Словачке и клубови из горњих домова прошлосезонских првенстава једног Португала и једне Русије (у питању су по снази 6. и 7. национална лига у Европи, а Португал је чак тренутно престигао 5-пласирану Француску када је у питању тренутна ранг листа за наредну сезону!) су стварно више него неуобичајени и тешки за некога ко је константан носилац у оваквим и сличним квалификацијама. Жреб је за црно-беле био чудан од почетка до краја, укључујући и формирање подгрупа пред свако жребање, али је све то ипак успешно преброђено, на велику радост навијача Партизана који и после ове сезоне могу поносно да кажу да њихов клуб НИКАДА откад се играју групне фазе у Европи у свим клупским такмичењима (а то је случај од 2003-2004. године) није себи дозволио да две узастопне сезоне не буде учесник неке од групних фаза.Противници које је Партизан добио у групној фази Лиге конференција (белгијски Гент, кипарски Анортозис и естонска Флора) се морају респектовати, али уз сав дужан респект према свима њима – они нису фудбалски квалитетнији од клубова из Русије и Португала које је Партизан у квалификацијама елиминисао. То наравно ништа не мора да значи за будућност, јер је позната чињеница да многе екипе „расту“ при прелазу из лета у јесен. Видели смо рецимо и шта је Гент јуче у првенству Белгије урадио са шампионом Брижом (разнео га је са чак 6:1). Ипак, Партизан нема разлога да страхује од било кога из ове групе и сигурно има сасвим реалне шансе да се у овој групи избори за наставак такмичења – барем за фебруарску 1/16 финала (уколико буде 2. у групи), ако не и за директну квалификацију за мартовску 1/8 финала Лиге конференција (уколико буде 1. у својој групи).

Партизан је својим досадашњим успешним квалификацијама и себи и Србији отворио сјајну перспективу:

3-1.jpg


Наш клупски коефицијент за ову сезону (18,000) је са жребом за групну фазу Лиге конференција „завршио своје“, а остала је борба за јачање тог коефицијента за наредну сезону 2022/23. Тренутно он износи 20,000 бодова као што то можете видети горе, са њим тренутно делимо 62. место клупске ранг листе УЕФА и чим у групи остваримо једну победу и један реми – наш клупски коефицијент би наставио да расте, са чиме би Партизан могао још више да се попне на овој листи.

4-1.jpg


Партизан до овог тренутка има и највећи клупски допринос грађењу националног коефицијента Србије, иза њега је вечити ривал, а преостала два наша представника у Европи су нажалост елиминисана, мада вреда истаћи њихове укупно 4 победе остварене у квалификацијама пре елиминације. И то је нешто…

5-1.jpg


Када је у питању борба Србије за 15. или још боље место на ранг листи земаља валидној за сезону 2023/24, тренутна ситуација изгледа јако добро, уз напомену да је тешко очекивати да до краја ове сезоне баш задржимо тренутно 12. место (Белгијанци рецимо имају чак 4 тима у групним фазама!), мада је чињеница и да је белгијски Гент управо у нашој групи, тако да….видећемо. Претња су и Швајцарци и Кипрани са по два клуба у Европи (ето, и кад је Кипар у питању и ту је Партизан у директној борби у групи са једним њиховим представником), а мора се обратити пажња и на Турску и на Чешку који, истина, тренутно заостају, али ипак имају још 3 клуба у Европи. Хрвати имају само још Динамо у Европи, али се не сме заборавити да је Динамо свих ових година био у стању да сваке године сакупи пуно бодова у Европи, посебно у оквиру Лиге Европе. Подсећамо да пласман на 15. или још боље место на ранг листи доноси за сезону 2023/24 земљи 2 представника у квалификацијама за Лигу шампиона, 1 сигурно место у квалификацијама за Лигу Европе и још 2 места у квалификацијама за Лигу конференција. Уколико Србија задржи садашње 12. или макар 13. место, онда би њен шампион из сезоне 2022/23 у сезони 2023/24 квалификације започео тек у плеј офу! Уколико Србија буде пак на 14. или 15. месту, тај старт би уследио од 3. кола, што је такође боље него садашњи статус Србије (старт шампиона од 2. кола квалификација).
———————————————-
У домаћем првенству је Партизан бриљирао у првих 6 кола (меч против Металца је одложен и играће се у каснијем термину). О томе говори и максимални бодовни учинак, али и изванредна гол разлика (22:1). Притом је Партизан у овом периоду имао 2 традиционално тешка гостовања, Војводини у Новом Саду и у Новом Пазару, а оба је суверено одрадио и на оба је убедљиво победио – за разлику рецимо од прошле сезоне, где је на обе те локације поражен.
Наредни такмичарски циклус почиње (највероватније) у суботу 11.09. и биће нешто краћи до наредне репрезентативне паузе – трајаће до недеље 03.10. Ево шта црно-беле очекује у те три седмице:

6-2.jpg


Након првенственог гостовања у Крагујевцу, а онда и оног европског, у Никозији на Кипру (16.09.), следи вечити дерби на нашем стадиону, који се наравно неће играти у суботу већ у недељу (19.09.). Ако се за меч у Крагујевцу може и мора рећи да је Партизан апсолутни фаворит, европско искушење на Кипру а онда и дерби биће сигурно такмичарски неизвесни. Оба ова меча су од изузетне важности и победе у њима би црно-беле на оба фронта „катапултирали“ у још боље такмичарске позиције него што је то сада случај. Након дербија нас очекују још четири меча у два такмичења, а циклус се завршава гостовањем Напретку у Крушевцу – једним гостовањем које такође традиционално спада у теже за Партизан, уз она већ успешно преброђена у Новом Саду и у Новом Пазару.

У овом септембарском циклусу, као што видите, засигурно нема места и слободног термина за одигравање заостале првенствене утакмице против Металца. Та утакмица ће морати да се одигра у неком каснијем термину, уз напомену да у току октобра месеца почиње и такмичење у Купу Србије 2021/22.
Свим нашим (бројним) репрезентативцима желимо да у наредном периоду буду успешни за своје селекције, као и да се са њих врате пре свега здрави. Играчима који остају у Београду желимо квалитетан одмор од неколико дана, а онда и добру припрему за првенствено гостовање у Крагујевцу.

(Влада Ћујић/FK Partizan)
 
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
802
Reaction score
406
Локација
Zemun
Bilo je pojedinih debila koji su ispustali majmunske krike, na istoku barem. Nemam snage da pisem zasto je takav potez idiotski, iz barem 5 razloga. Sta god uradio protivnicki igrac, ne smes tako da reagujes, jer tako direktno vredjas igrace svog tima. Ali nekome ko ispusta majmunske krike u 2021.godini, sigurno ne mozes objasniti zasto to ne treba radi. Opet se nadamo da Uefa nece zstvoriti tribine. Dokle vise???


Било је таквих појединаца и на северу. Један је још био са ћеркицом од 3-4 године...
Не знам шта је тим људима у главама, тешим се да је то нека ружна навика из прошлости док се није дизала толика халабука око расизма. Па сад раде то по аутоматизму, не размишљајући шта заправо раде.

Или су једноставно дебили.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Pročitao sam njihov pravilnik.

Član 31(4) je otvaranje postupka. Gledajući prethodni slučaj Sparta - Monako, ne gine nam minimum 1 utakmica igranja bez publike uz uslovnu kaznu za dalje. Više ćemo znati najkasnije za 7-10 dana jer im je toliko trebalo da kazne Spartu. Otvorili postupak 5.8, kazna izrečena 16.8.

Ovde će morati da ubrzaju zbog prodaja karata za 3 meča. (grupne ulaznice).

Sreća u nesreći je da je to meč protiv Flore. Ali ajde da sačekamo prvo na njihovom sajtu za šta nas terete. Pošto su za Spartin meč nakon dva dana izbacili sledeće


Charges against AC Sparta Praha:

• Discriminatory behaviour - Art. 14(1) and Art 14(2) DR

• Provocative offensive messages - Art. 16(2)(e) DR

• Throwing of objects - Art. 16(2)(b) DR

The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body (CEDB) will decide on the matter in due course.

I onda 16tog vest:
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Džabe ti sve. Imali smo kaznu od dva meča gde su nas namestili zbog one ciganske fukare, donalda. (Molde i AZ)

Sad mogu da nas jure za isto i da nam jebu majku jer se ponavlja isti prestup za dve godine od poslednje kazne. Obzirom da je završilo na ovoj stranici znači da je ozbiljno jer sve one novcane kazne ne budu ovde.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Džabe ti sve. Imali smo kaznu od dva meča gde su nas namestili zbog one ciganske fukare, donalda. (Molde i AZ)

Sad mogu da nas jure za isto i da nam jebu majku jer se ponavlja isti prestup za dve godine od poslednje kazne. Obzirom da je završilo na ovoj stranici znači da je ozbiljno jer sve one novcane kazne ne budu ovde.
Pa to nije bio rasizam, pevano je pičko ciganska.Sad što oni to tumače na drugi način, jbg.
Pa ovaj njihov igrač razočaran zbog 2-0 je ovo izmislio da izvrši pritisak na igrače i sudiju.
Nema snimak, ne čuje se ništa, nema tela-nema dela :).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top