Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@President Mišljenje onih koji se u sport razumeju kao ja u balet me ne tangiraju. Banuj slobodno trajno.

Čuo sam da zbog mene ne piše Stojanče, ako je njegov uslov za povratak na forum moj trajni ban, evo ja ti kažem ponovo da me trajno banuješ.

Tvoja mržnja prema Stanojeviću izbija iz svakog tvog posta od kad je stigao. I to ne kažem samo ja već i dosta forumaša. Nisi mi dao ime stručnjaka koji bi u Evropi igrao napadački, a da u prvenstvu ne bi kaskao po 20 30 bodova? Ajde reci ime.

Kao neko ko voli gledati svaki vikend Siti i Liverpul nisam sigurno za ovakav fudbal ali nisam ni za raspuštenu bandu koja je skupo plaćena, a koja malo malo kiksira.
@djomla ne slažem se da je bio derbi jad i beda ove godine, mi smo ti koji smo imali mnogo jače šanse. Natkova odmah posle gola, Rikardova i Terzićeva. Nisu ušle i šta da radiš, a cigani imaju kvalitet, malo se i oni pitaju.

Što se tiče kvalitetnih ljudi, ne piše najveći poznavalac fudbala na forumu baš zbog mišljenja većine jer ne želi da se mačuje kao ja, pa ne kukamo. Ali ajde daj Bože da se vrate dani kad smo imali minus 20 i kad smo pobeđivali Junajteda!!! Igrao se atomski fudbal i polufinale lige evrope, samo da ode Stanoje pa će se vratiti i ti podvizi!
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
@President Pa eto bar si napisao jednu pozitivnu stvar trenutnog Partizana, eto mislim da je toliko Stanojevic zasluzio ;) ;-)

Ako ti znaci, slobodno postavi upis, skoro pa siguran sam da se eseji nisu pisali za taj period. Nema potrebe da se kladimo, povlacim se sam. Nemam snage da objasnjavam da ako smo posle 6 godina opet konkurentni u ligi (izuzetak Maretova sezona) i u Evropi da ne sme ovoliko da se proziva trener.

Previse je stvari izreceno protiv Stanojevica a doveo je do toga da smo opet konkurentni ne samo u ligi, vec solidni i u Evropi. Uz to iz prikrajka dobijaju sansu i Jovic i Terzic koji pokazuju potencijal da imaju ozbiljnu ulogu. Popovic se maltene vec i dokazao kao jedan od bitnijih igraca u timu.

Previse stvari protiv a premalo podrske. Forum je po meni najnize pao u trenutku kad se vratio Stanojevic, tada sto je izreceno mislim da nije izreceno ni za maltene ciganskog trenera. Od saicesnika uprave, laznog Partizanovca, unistitelja kluba, menadzerskog trenera, nwkog ko prodaje utakmice, nekog ko je dosao da bude paravan upravi da Zvezda sve osvaja, ko prodaje sastav Mocartu, ko rasteruje kvalitetne igrace i onako kao slag na torti - Pacoje. Meni to izuzetno smeta i postao sam alergican na svaki ostrascen komentar i to je to.

Nista licno protiv tebe ali jednostavno nemam vise zivaca, zato se i povlacim.

Jos jednom, puna podrska Stanojevicu (za mene odlican trener za ove uslove), sve najbolje mu zelim, dupla kruna, sto dalje u Evropi i sto dalje od Balkana. A mi cemo se snaci i posle njega, videcemo vec na koji nacin.

Pozdrav :ziveli
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Takmičimo se u nameštenoj ligi, u mulju. Zna se dobro da treneri koji su drugari sa igračima tu ne prolaze. Čelična disciplina i čvrst autoritet-Marko i Stanoje.

Nameštaju pa nameštaju. Daj im 5 komada, imaš 10 igrača od po 400 hiljada evra. Svim livadarima košta ekipa koliko nas koštaju 2 igrača i sad ajde da se vadimo na nameštanja.

Nismo mi za bolje od ovog. Stanojeviću želim kao i Marku Nikoliću da što pre ode i da dođe neki koji će negovati seksi fudbal. Pa nek bude nekad 5:0, nekad poraz 2:3 samo da je publici zabavno na tribinama.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Da zavrsim sa ovim. Podrska je krenula od trenutka kad je usao u Evropu (znaci od pre dva meseca u vrh glave), mada i ta podrska…. Do tad se nije mogli ziveti od upisa kojim se nije kritikovao trener, vec ozbiljno prozivao.

Ipak je to covek koji nam je doneo 3 titule, duplu krunu i Ligu Sampiona i na sve to ima temu ovde. Jedan od najpozitivnijih perioda u poslednjih 20 godina, bar za mene.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Do te podrške išle su takve uvrede na račun trenera da ih se rsb ne bi postideo. Deo moderacije je tek nedavno tim uvredama stao na kraj, a deo hajke i najsramnije kampanje krenuo je od strane Presidenta po potpisu Stanojevića. Da nam sutra sedne lalatović na klupu, ne bi imao takav status i takve uvrede.

Meni je za svaki ban što sam dobio puno srce sad, a još punije kad čitam šta igrači o Saletu pričaju, pogotovo Asano. Za kog je President pisao da nije imao podršku trenera, pa je mesec kasnije izašao Asano u medije i pohvalio Stanojevića... Bilo je još bisera, samo na njegovu sreću bio sam banovan pa nisam mogao replicirati i rasturati mu njegove tepihe, ne bi mi bio prvi put.

Još jednom Stanojeviću zameram što šta što se tiče nekih igrača ali za ove rezultate mu skidam kapu. Mene je sramota šta su Grobarčine pisale o njemu kao da je najgora ciganštura, a ne dete Partizana. A da ne pišem o tome šta nam je rezultatski doneo.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Da zavrsim sa ovim. Podrska je krenula od trenutka kad je usao u Evropu (znaci od pre dva meseca u vrh glave), mada i ta podrska…. Do tad se nije mogli ziveti od upisa kojim se nije kritikovao trener, vec ozbiljno prozivao.

Ipak je to covek koji nam je doneo 3 titule, duplu krunu i Ligu Sampiona i na sve to ima temu ovde. Jedan od najpozitivnijih perioda u poslednjih 20 godina, bar za mene.

Ne bi se složio sa tobom. Ni oko trenutka, kada su po tebi krenule kritike na račun Stanojevića. Kao ni na trenutak, kada su krenule pohvale.
Napisao si da su kritike krenule od trenutka dolaska. Pa si krenuo taksativno da nabrajaš deo kritika upućenih Stanojeviću.
Sa nekim od tih kritika sam u saglasju, sa nekima se prvi put susretoh u tvom upisu.
Ali, na stranu poslednje.
Apsolutno smatram da nisi u pravu kada napišeš da su kritike krenule od trenutka dolaska.
Polazim od sebe samog. Ja sam maltene bio oduševljen (iskreno, čak mu i zaboravio ono teranje Moreire). Zaista najiskrenije napisah prethodno.
Vremenom.. Sad diskutabilno baš od kog trenutka. Recimo, dovodjenje Miljkovića, bio je prvi potez koji mi je bio, da kažemo, čudan.
Onda izjava da mora da rasformira tim koji je zatekao, da formira po svom ukusu. Pa, dva prelazna roka.. itd. Ok i prethodno. Nije ni prvi ni poslednji trener, koji želi da uradi prethodno.
Dovodjenje Jojića. Takodje sam podrzao.
Obradovića..tu i tamo.
Onda kreće neko (po meni), nenormalno forsiranje tog Jojića.
Rezultati su tu.. Pa i nemam nekog osnova za kritiku. Imaš moje prethodne upise, gde jasno i glasno, svojim upisima, dajem podršku tom Stanojeviću.
E, onda kreće ona saga oko Sume. Te nije došao na pripreme, izgubio pasoš, povredjen. Kulminacija svega, teranje Sume.
E, od tog trenutka. Od tog trenutka, kod mene se vratio onaj osećaj koji je bio prisutan, nakon što je po sličnom scenariju, oterao i Moreiru. Pa, sad da ne nabrajam, koga je sve oterao i koga forsirao.
Sledi derbi i igra kakva je bila u tom derbiju i potvrda onoga što sam o njemu kao treneru i mislio. Dobiće sve "male" utakmice". Al svaku iole jaču utakmicu. E tu na videlo dodje prikazano protiv Genta.
Dakle, teranje pojedinih igrača, kao i besomučno forsiranje "svojih" . Od tog trenutka, priželjkujem i iskreno se nadam da mu vidim ledja.
Ali, ne sada, ne odmah. Pošto je to već bilo postavljeno kao pitanje.
Ne, ostavio bi ga do kraja sezone.
Pa, nek izvoli.
Rasformira jedan tim. Po svom nahodjenju i svojom željama, uz bezrezervnu podršku uprave, formirao tim po svom ukusu. Sa igračima koje je on želeo i tražio.
Pa, da vidimo rezultat.
Ukoliko rezultat bude pozitivan.
Osvojimo našu ligu.
U Evropi, ne ispadnemo na prvom jačem stepeniku.
Nikakav problem. Odlično. Prvi ću čestitati. Šta god mislio o tom Stanojeviću. Prvi ću mu javno čestitati.
Naime, niko nije iznad Partizana, pa zvao se on ovako ili onako.
Ja nikada ne mogu, niti ću moći navijati protiv Partizana, jer je na mestu trenera neko koga, iskreno, očima ne mogu gledati.
Dakle. Sve mu je pruženo.
Tražio da se nesto rasturi, rasturilo se.
Trazio nove igrace. Dobio ih. Maltene ceo jedan tim. I kada se piše o "doselekciji". Ja i ne vidim šta više i koliko to igrača treba da mu se dovede. Ali, tako je kako je... Neka tera tako do kraja.
Dakle.. Nije baš kako si napisao "Od dolaska".
Ipak ima malo u njegovim postupcima i ponašanju.
A oko teranja Sume i drugih igrača. Odnosno u njegovu verziju priče. Verujem mu ni manje ni više no u trenutku kada je izjavio da je dobio crveni karton od sudije, "jer je prišao da mu čestita".
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
A oko teranja Sume i drugih igrača. Odnosno u njegovu verziju priče. Verujem mu ni manje ni više no u trenutku kada je izjavio da je dobio crveni karton od sudije, "jer je prišao da mu čestita".
Suma je sam sebe oterao svojim neprofesionalnim ponašanjem.
Đukić, Batica, trener Makabija, selektor Gvineje i Stanojević svi su imali zamerke na profesionalnost, pa da nije malo problem u njemu, a ne u silnim trenerima?

Mi da smo profi klub kao što nismo oterali bi ga odavno, a ne posle četiri godine skoro pet jebadisanja oko njega. On je džoker igrač koji tu ulogu ne prihvata, a ponaša se kao da je Leonardo, pa ne ide.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Suma je sam sebe oterao svojim neprofesionalnim ponašanjem.
Đukić, Batica, trener Makabija, selektor Gvineje i Stanojević svi su imali zamerke na profesionalnost, pa da nije malo problem u njemu, a ne u silnim trenerima?

Mi da smo profi klub kao što nismo oterali bi ga odavno, a ne posle četiri godine skoro pet jebadisanja oko njega. On je džoker igrač koji tu ulogu ne prihvata, a ponaša se kao da je Leonardo, pa ne ide.

Možda, moguće..
Sve prethodno bi imalo smisla da je Suma jedan jedini. Ono, desilo se. Neprofesionalan.. Kasni na pripreme, ostavlja pasoš ispod kreveta, samopovredjuje se..
Ali.. Ne da nije jedan jedini.
Već je spisak igrača toliki da.. Iluzorno je da sada krenem da nabrajam.
Ima nekih opštepoznatih stvari, kao recimo taj spisak igrača koje spominjem.
Kako igrača koje je Stanojević oterao. Tako i onih koje je besomučno forsirao (U oba mandata).
Ali, da ne idemo bez potrebe u off.
Kao što sam napisao. Partizan je iznad svih.
Voleo bi da sam ja u krivu. A ti i ostali koji podržavate Stanojevića u pravu.
Vreme i rezultati su ti koji će pokazati.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
90% nasih "pojacanja" su:
- nasa deca preko grane koju niko nece pa se sete pfc-a
- faljijeva rajova i cija sve ne kombinacija
- klinci iz teleoptika koje (ne)spremne gurnemo u vatru da budu mesi pa ako budu mesi prestaju da budu nasi za 6 meseci

I sad se neko cudi sto nas rutinira prosecna evropska ekipa ?!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Jel mogu da vas zamolim da prestanete da branite Stanojevića od onoga od čega ga niko ne može odbraniti (teranje Moreire i Sume i forsiranje nespremnih ili neukih, ali zato domaćih igrača, izostanak pobede u poslednjim derbijima, kao i nepotrebno forsiranje Rikarda u tolikoj meri da će čovek jednog dana ostati bez nogu)...

A takođe da vas zamolim da prestanite da ga ,,branite,, od ,,napada,, zato jer je konsolidovao ekipu za ,domaćicu, ima 100% pobeda, ušao u LK, proćiće grupu, osvojiće titulu, već je osvajao titule, pobeđivao u derbijima, ušao u LŠ - jer ga za to NIKO NIKAD i ne napada, svi mu priznaju zasluge za to...

Ali to što mu priznajemo neke zasluge ne znači da je ,oslobođen, od kritika, niti da ćemo mu zaboraviti neke ,,poteze,, - ni dobre ni loše...
Uostalom svaki čovek ih ima, pa tako i on...

Ajmo lepo od utakmice do utakmice: kad Partizan pobedi u ,,domaćici,, nek se napiše da je to dobro, kad izgubi u Evropi ili derbiju nek se napiše da je to loše, i šta tu ima da se dalje prepiremo...
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...Nisi mi dao ime stručnjaka koji bi u Evropi igrao napadački, a da u prvenstvu ne bi kaskao po 20 30 bodova? Ajde reci ime...

Debilu jedan balavi, retardirani some, da se nosiš u 100 PLM.

Od koga ti tražiš odgovore na nebuloze, degenu? Teraj se, bre, u kurac, majmunčino jedna smrdljiva. Jebem te u sve rupe i u tu jednu gangliju na kojoj si ostao. M'rš!!!

Za uredništvo: Izbrišite mi nalog i sve upise
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top