Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
333
Reaction score
778
Ako neko ima višak komplet ili kartu za sever nek se javi.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
691
Reaction score
1.927

Najavljeni sastav za Nicu, ova ideja sa Andradeom na krilu ima smisla ako je plan da igra na strani gde je Pepe, da ga cuva i da mu ne dozvoli da igra, narocito ako budu igrali 4-4-2 gde je Pepe dalje od gola. Videcemo kakva je zamisao sa tim, ovako kad samo znamo sastav je tesko proceniti, moze da bude i odlican potez i katastrofa, jedino se nadam da tok razmisljanja nije bio kao ovaj u tekstu, izgledalo je dobro protiv Slovackog u jako specificnim okolnostima, ajde da probamo opet.

Fejsa i Traore zajedno me bas bas brinu, Traore ce za ovu utakmicu morati u potpunosti da preokrene nacin igre u odnosu na ono sto je igrao do sad kod nas da bi to funkcionisalo, jer je ovo sto je igrao do sad identicno kao sto igra Fejsa, samo na poprilicno visem nivou. Morace da bude agresivniji, da vise napada loptu, da umesto stalnih dugih lopti on bude taj koji ce trcati napred sa loptom, ako to bude radio na visokom nivou moze to lepo da izgleda, a i znacilo bi nam da mozemo igraca Traoreovog kvaliteta da koristimo u vise uloga, ali moram da priznam da nisam optimista, nisam siguran da ima atletske mogucnosti za takvu ulogu, ali ajde, gledaju ga na treningu svaki dan i imaju trkacke parametre sa treninga i utakmica, trebalo bi da znaju bolje od mene.
Tačno tako, Traore će večeras morati da igra ono što je Belić igrao do sada. Ono što se moglo videti na klipovima on je to i igrao u Turskoj.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.604
Локација
Beograd
Xpa ne moramo i sigurno ne mozemo celu utakmicu,ali mogu prvih 20,30 minuta pa da spuste ritam i odmore do kraja poluvremena isto tako i u drugom...
Pa da, brate, ali kad mi spustimo ritam, oni neće, napašće nas, a golovi se primaju kako na početku tako i na kraju utakmice...
A i na sredini.
Posebno ako je odbrana nesigurna, a naša je baš takva.
No, da ne mračim previše, napašćemo Nicljane večeras koliko budemo mogli - pa kako bude - i nama i njima! :D

:napred-partizan:
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.875
Reaction score
13.647
Биће чудо ако не примимо гол ал сам сигуран да можемо да дамо макар два. Само да наместимо главу добро да не упадамо у неку трему и несигурност него агресивно и насртљиво од старта и све мисли сваког играча на гол више и победу. Био бих задовољан и ремијем.
 
Последња измена:

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Da mi ne primimo gol prvih 15-20 min . Nekako sam u fazonu da nam je to problem kada naletimo ma jače ekipe.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Nica je individualno najjači tim u grupi. Keln je jak timski, možda i jači od Nice kao tim, ali Nica ima bolje individualce. Nica igra najcesce u formaciji 4 4 2, ali im nije strano da odigraju 352. U odbrani je iskusni Dante, koji je najveće uspehe postigao u Bajernu pre 10 tak god. On je komandant odbrane, dobro se postavlja, čita igru, nasa sansa je što je sporiji. Moze se napasti prostor iza njega, pas za Dijabatea ili da Dijabate pod 45 stepeni sa loptom ide pravo na Danteae i svojom motorikom uspe da ga izbaci iz ravnoteze ili predribla, pretrci... Uz Dante je tu drugi stoper Todibo, mlad stoper, brz, skocan, dobar u zapocinjanju napada. Podseća me na Varana kad je počinjao u Ligi 1. Njih dvojica -Dante i Todibo su odličan tandem koji se dopunjuje. Desni bek Lotomba, mlad kao i Todibo 23 god. Podseća me na levog beka Fejnorda od prosle god Malasiju ( sadasnji bek Mancestera). Ofanzivan bek, često se ubacuje u napadu, centrira, po potrebi ulazi u sredinu, a u odbrani korektno izvršava sve zadatke. Tehnicki dobro potkovan, moze da bude desni spoljni u formaciji 352, opasan u situacijama 1 na 1.
U veznom redu jedan od dvojice veznjaka je sin cuvenog stopera Liliana Tirama, Keren Tiram. Visok snazan, jak na lopti, beskompromisan u duelima, fine tehnike pasa, deli kratke pasove i dugacke visoke lopte kao na tacni. Cita igru u ofanzivi i za cas promeni stran kad vidi da imaju brojacanu nadmoc na drugoj str terena ili zeli da izabci svoje i krlio u situaciju 1 na 1. Opet da napravim poredjenje, mladi Tiram me podseca me na Patrika Vieiru kad je stigao u Arsenal.
Gledajuci delove utakmica protiv Kelna i Azaksioa njih sam zapazio. Statisticki vidim da je odlican i napadac Delor, koji im je najbolji strelac i najbolje ocenjen igrac ove sezone. Ne zaboravimo da su tu i iskusni bivsi PL igraci golman Smajhel i krilo Pepe.

Najozbiljnija i najkacaa ekipa protiv koje igramo ove sezone. Voleo bih, naravno, da pobedimo, bilo kojim rezultatom 1:0, 3:2, 4:3... da imamo 1 sut na gol i pobedimo 1 :0, a oni da imaju 70 posto poseda i 20 suteva na gol. Samo da dobijemo. Ali realnost je da ako izvucemo neresno treba biti zadovoljan, kako god se odvijala utakmica.

Treba biti strpljiv, odigrati u srednjem bloku, nenpovlaciti se golamanu u krilo u niski blok, ali i ne zaletati se i igrati visok presing, jer igramo protiv jako dobrih tehnicara, koji kroz 2-3 pasa mogu da stignu do naseg gola ako ostavimo prostor. Znaci zgusnuto u sredini i polukonte, kontre, individualni kvaliteti Natka, Rikija I Dia.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.349
Локација
Nis
Ako odigramo kako znamo siguran sam u pobedu.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Nebitne utakmice u nebitnom takmičenju.
Pobeda će me obradovati, poraz me neće pogoditi.

Vidimo se na stadionu!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Iz aviona pravo na stadion. Ovoga puta bez analize. Razmišljao sam da li da izbacim ali je trener Nice odlučio da promeša tim. Promešamo ih mi na terenu!
Biće golova večeras, nadam se jedan više u mreži francuza.

Navijački 3:2
Objektivo 2:2 ili 1:1.

Vidimo se na stadionu! :ziveli:napred-partizan:
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
E kad bi mi mogli na sredini veceras kao trabzon
Kratki brzi pasovi,dosta duplih,dobro kretanje
E to bi voleo da vidim kod partizana veceras
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top