Partizan i mediji

Saša Aleks

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
865
Локација
Brèko, BIH
Jeste Slaviša je Partizanovac 100%, na twiteru a i kolumnama da se zaključit da je naš, a često ismejava gamad iz rupe i predgrađa
 

Micke

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
53
Локација
Beograd
Jeste da je Bljuc u pitanju i da sustina teksta nije povezana sa Partizanom ali opet nisu propustili da nas spomenu.
,,Prvi Srbin u reprezentaciji Kosova"

,,Inače, selektor upravo te selekcije Ramiz Krasnići, nesuđena zvezda Partizana, rekao je ranije za “Danas” da drži Ivića na oku. "

Nikad Stub srBstva od nas :D
 

Spalding

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
542
Локација
Novi Sad
Vidi, naslov i nije puko naslađivanje... Valjalo bi se odgovoriti na oba pitanja u naslovu:

1. Prvo, da li će Grobari izdati Trinkijerija? Pitanje je na mestu, a odgovor je verovatno isti kao i za Duška Vujoševića (na žalost);

2. Drugo, Trinkijeri NEĆE izdati ako ode jer NEMA BUDŽET da se pobije za titule na svakom mestu. Naprotiv, otvoriće nam oči svojim odlaskom a o izdaji nema ni govora. Veća bi izdaja bila da ostane u klubu i uzima pare da bismo i dalje bili ikebana viđena na drugom mestu.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.040
Локација
Topèidera lepša strana
e druze batali te razrade teme sa farme i zadruge. ne pratim ja to.
Afera splet ako ovo onda ono. Pusti te priče, zaprška miriše na kilometar kad dolazi iz šahta.
 

Spalding

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
542
Локација
Novi Sad
@VJ@NS

Kakva te farma spopala šta ti je to? Jel ti misliš da ćemo ga braniti? Voleo bih ali ne verujem. Zar misliš da ne bi bila izdaja da je Trinki pristao da sedi u ikebani i uzima pare? Sreća pa je čovek pošten i traži uslove i budžet za ekipu koja će moći da se takmiči a ne da ikebaniše!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.040
Локација
Topèidera lepša strana
Van svake pameti je da bar mi ovde potežemo priču o tome ko će koga da izda Grobari trenera ili trener Grobare i da diskutujemo o tome, i da li je to dobro pitanje ili ne. Zna se ko je odgovoran za stanje! I ko naručuje tekstove, sad je preostalo samo i da se namažemo govnima i po drugi put, dok pacovi poput ovog od gore rovare, prave ankete i slična sranja. A cilj je sluđivanje, podela, sprdačina, razjedinjenje i ovo malo zdravog razuma što je preostalo i potpuno gašenje kluba. Manir farme i zadruge, o takvim temam nema i ne sme da bude diskusije na ovom mestu bar!
 
Top