Ja nemam problem ni da odemo u ,,beton,, ligu AKO će to rešiti nešto, nemam problem ni da preduzimamo drastične mere, AKO će to rešiti nešto, ali NE TRPIM to neprestano spinovanje i ,,udaranje,, po stranim igračima kao da su oni jedini krivci za sve, i kao da su ovi domaći igrači pa nešto bolji od njih!
E pa nisu!
Aci golmanu, čoveku i kapitenu (i domaćem igraču), svaka čast, ali...
Razumem i da strani igrači imaju visoke ugovore koje ne možemo da isplatimo, ali, to se onda kažem nemamo novca za strance, igraćemo sa omladincima, itd, a ne da mi ona komentatorska neznalica sa TV Arene svaki put pljuje po Kaluluu, a taj Kalulu SVAKI PUT preore teren uzduž i popreko! To ima da se poštuje, a ne da se po tome pljuje u fazonu - ,,nema učinak,,... A (domaći) Trifunović kao ima?!
Evo sad paljba i po Arijagi, nedisciplinovan, nekvalitetan, ovo-ono...
Pa dobro, nije ni prvi ni poslednji koji se ,,zakači,, oko nečega, uostalom, čovek sa drugog kontinenta, došao da igra i zaradi, potpisao ugovor, a onda mu neko kaže, znaš, daćemo ti pola plate...
Pa šta treba da bude, srećan zbog toga?!
Šta se njega tiče Vučić, Vazura i Vučelić koji su sjebali sve, pa sad nema ni za leba i masti (bez aleve paprike), a kamoli za plate...
I, da, Arijaga je sasvim solidan igrač (za ove naše trenutne uslove), i to koji očigledno može da igra podjednako dobro na više pozicija...
Druga je stvar što mi nemamo da mu platimo.
Treća je stvar što su nas V i V i V (pa i V), toliko ujebali da je pitanje kad ćemo iz toga izaći...
Samo treba misliti i na to da nama igrači bilo iz Afrike, ili Amerike (Severne, Južne, Srednje), ili i iz Japana (Azije), ili beže, ili ih mi najurimo - a SVE ZBOG NOVCA ZA KOJI IH
MI ILI JEBEMO ILI ZAJEBEMO, i da tako
SAMO ZATVARAMO TRŽIŠTE PO TRŽIŠTE ZA NEKE BUDUĆE TRANSFERE, JER KO ĆE BITI LUD DA RADI SA NAMA KAD NIKOG NIODAKLE NISMO ISPOŠTOVALI!!!
Ali, novinarima je očigledno samo bitno da se opljune po zlim strancima, i da se tako ,,bore,, za interes srBskog fudbala, jebo ih srBski fudbal da ih jeb'o...
Vidim kako je sve lepo i bajno u tom Srbskom fudbalu i ne samo bajno, nego i uspešno, posebno za državnu mezimicu Aleksandra Vučića, a koju uspešno vodi mađija lice sa interpolove poternice.
Aferim novinari!
Jeb'o vas Arijaga!
Agenti fudbalera iz Hondurasa čekaju odluku novog trenera Partizana ima li za njega mesta i dalje u Humskoj Došao je letos Kervin Arijaga u Partizan sa epitetom velikog pojačanja, na kojem je insistirao tadašnji trener Aleksandar Stanojević, koji
volimpartizan.rs