Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
@Vlad Nije ni to toliko strano Vazuri, kad debeljku konacno dodje iz dupeta u glavu da smo deficitarni na nekoj poziciji on onda minimum 3 igraca dovede za istu, sto se kaze na kilo. Nego, kad je vec ovako krenuo mogao bi Stanoje i Babuna da vrati iz bizMis voda, on mu je bio vedeta i u proslom mandatu. Mislim... :rolleyes:
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Šteta što nismo iskoristili priliku ovog leta da dovedemo Marka Šćepovića, bio je slobodan igrač, a sad su nam ga već oteli Indonežani, jebiga..

Dečko oseća klub, a i pitanje kapitena bi nam bilo rešeno, ne bi više zli debeli stranac Natho mogao da pravi problem oko toga
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Mozda nasi fudbaleri i sadasnji a i ovi koji tek treba da dodju citaju ovaj forum. Okej nikome nije ostao bas u nekom lepom secanju Miljkovic, ali je glupo pisati sada sve negativne komentare o decku a jos nije odradio ni prvi trening, treba udeliti kritiku ali mi ga preterasmo samo tako. Bice jos gori posle ovih komentara. Sacekajmo prvo da vidimo kako i sta ce se odvijati, ako nista na kraju krajeva isti djavo kao bio na klupi Miljkovic kao bio na klupi Smiljanic koji nikad ni ne ulazi niti cemu sluzi. Valjda zna Stanoje sta radi, koliko shvatam dovodimo i Vlalukina i njega cemo koristiti kao bonus igraca sto smo i pisali u komentarima da bi zapravo bek i trebao biti bonus igrac, to mi i nije bilo najjasnije kod Save sto nije njegov strucni stab pokusao da pronadje nekog mladog desnog beka i time resi jednog bonus igraca nego stavio golmana koji ocigledno da nije spreman da bude prvi golman. Lepo mi je sto je Savo danas posetio fudbalere pre treninga, svaka mu cast na tome. Voleo bih da je ostao da bude sportski direktor ali i to je malo glupo mozda ponuditi jer covek mozda oce da se dalje razvija kao trener i da se time i bavi, iskreno i pored tih kikseva koji nikako nisu smeli da se desavaju i to sve na isti nacin gde vodimo i onda za 5minuta primimo dva komada i izgubimo, meni je Savo dobar trener, posle je nekako izgubio veru u samog sebe i nije znao gde bije. Srecno i Savi a srecno i Stanoju, neka on dovede i 11 Miljkovica ako cemo imati dobre rezultate, valjda zna sta radi a rezultati ce se videti kad tad, ako ne bude to to sam je kriv.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.383
Reaction score
5.165
Локација
Beograd
Fun fact: Izuzev Stojkovića, Miljković je osvojio najviše trofeja sa Partizanom od svih sadašnjih igrača u timu.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Kakva god da je ovo kombinacija menadžera, Vazure i Stanojevića, makar minuta tenera ne video, MILJKOVIĆA SU VRATILI!?!?!
Voleo bih da upoznam JEDNOG čoveka kome je bilo krivo kada je on KONAČNO otišao iz kluba!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Sada kada ispadne da je Miljkon 2 puta bolji igrac od Miletica samo mu je trebalo malo vise godina da sazri :)
Kako god jedva cekam njegov prvi mec, da ga uporedim sa starim Miljkonom i da vidim da li me pamcenje dobro sluzi posle 10godina :)
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Fun(ny) fact: Miljković je, dakle, šampionski igrač!!

Možda je planiran da igra u paru sa ćelavim na desnom beku. Fali još jedan sličnih kvaliteta i na levom, a vala i u sredini. I tako igramo sa dva identična zadnja vezna, što ne bismo poduplali i u odbrani.

Kakvo je pravilo fss o broju fudbalera na terenu? I tako u bilo kojoj varijanti imamo svakako ne više od 5 fudbalera na terenu, ostalo su... Da ne pišem.

P. S. Možda je najbolje bilo da smo odmah doveli Boranijaševića. Samo njegovo prezime na grafici pokriva više od pola odbrane.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.692
Reaction score
23.031
Локација
Академија
Не памтим да је долазак/повратак неког играча оволико негативно испраћен на форуму. Да ли је играчки напредовао од одласка? Вероватно није. Да ли је искуснији и зрелији? Сигурно јесте. Његов долазак је само још један у низу лоших потеза управе. А нешто не видим да се управи замера лоше одрађен прелазни рок. Ако Станоје преузима одговорност за њега, онда немам примедби. Видећемо шта ће бити. Најавио је вече промене тек од децембра.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.318
Reaction score
37.436
...Да ли је искуснији и зрелији? Сигурно јесте...

I ovo je diskutabilno, mislim da ukupno ima utakmica od kada je otišao koliko i u Partizanu tih par sezona što je bio. ;) ;-)

Šalu na stranu. Imamo trenera, on je odgovora, on se pita, on bira tim. Ako je rešio da sa Miljkovićem trpa kurvu, ja im svakako obojici želim svu sreću. A kurvi neka je bog u pomoći.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top