Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr.Hofmann

Guest
Sve najbolje Saviću i puno sreće kod "Građana"!

Nažalost smo osuđeni na to da nam masa igrača odlazi nakon kratkog boravka u Partizanu i tako je to već se slobodno može reći decenijama...
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Srecno Stefane, da postanes najbolji stoper u Evropi!

Pitanje za upucene, onaj mali, desni bek iz OFKe koji je zaebavao oko ugovora...bio je clanak pre par dana da ipak dolazi. Sta se desava s njim?
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Ma nema sanse da je potroseno 4 M na dosadasnja pojacanja , ako su na ova pojacanja potrosena 4 , onda je to Katastrofaaaa . Mi smo za 4 M mogli mnogo bolje da pazarimo . Bolje da smo sacuvali one igrace , malo im povecali plate i doveli 2-3 ekstra igraca za ta 4 M , a ne ovako dovode 10 igraca prosecnih kvaliteta .

Stefanu sve najbolje u Karijeri, da bude standardan u Sitiju .

A na osnovu čega si zaključio da su ovi dovedeni igrači prosečnog kvaliteta?
Koliko si ih puta gledao ili je to na osnovu klipova?

Aj razumem donekle za Markovića, Babića i Jovančića da kažeš da su prosečni, jer si ih možda i gledao...mada su ova prva dvojica više zalog za budućnost, poput Savića prošle godine...
Ali ne znam samo odakle ti zaključak da su Ivanov, Volkov i Eduardo, prosečni igrači?!
Izgleda da ti mnogo bolje poznaješ njihov kvalitete nego Krstajić i Stanojević...
 

Petar Popovic

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
167
Reaction score
39
Локација
Gde on igra tu smo i mi...
Srecno majsore,da napravis pravu karijeru,osvojis sve zivo i da nam se naravno vratis za desetak godina!

Nadam se da ga nece u klubu zezati kao neke druge odlicne igrace sa ovih prostora,valjda ce dobiti pravu sansu,ako on ne zasluzuje onda stvarno...

Ajde Krle,reaguj,nemamo nijednog desnog stopera,sekunde su u pitanju.Ako se ne varam mi za 20 (dvadeset) dana igramo prvu utakmicu 3. kola!!!Ako prodjemo drugo :D
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Krstajic kaze da Lino iz Empolija nije igrac za Partizan. Jebote, odigrao preko 50 utakmica u Seria A i nije za nas. Ne mogu da zamislim koga ciljaju :)
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.216
Reaction score
33.540
Локација
vaginamandibularia
ciljaju kurac. Opet blefovi. To mu dođe nešto ko Toša kad demantuje, znači sigurno dolazi.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Djuri taksimetar radi za Raću.Ako ga Roma sada ne uzme za 7,sledeće nedelje će da vredi 10 milki.
 

Sole

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
23
Reaction score
0
Posle svake Krstajićeve izjave sledi niz obrnuto proporcionalnih događaja :D...
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Da li neko slucajno zna koliki je prosek godina ovog tima u odnosu na proslu sezonu?
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Savke sve najbolje u karijeri. Posle porodicne tragedije momak je zasluzio svu srecu. Za zalaganje i partije u nasem dresu, zauvek hvala.

Nego, jel cuo jos neko da mi jurimo onog Toro-a iz Brazila?
 

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd


Vas dvojica garantovano znate neko ime a palite ovde masu sram da vas bude :D ...šalim se naravno...aj bar neki info o promociji štopera, četvrtak, petak? Munjo javi se! :D

Sve najbolje Stefanu, iako mislim da neće igrati u prvoj sezoni mnogo...Možda ga uzmemo na pozajmicu :D

Edit: @ GolmanRade
Ne verujem, vraća se Raća valjda. Šta će nam koji k još jedan zadnji vezni.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Aksentijević nasledio srećan broj 13


Mladi fudbaler potpisao na pet godina prvi profesionalni ugovor sa Partizanom. Krstajić o pojačanjima: Brazilac stiže u četvrtak, Labrin na stend baju, Italijan nije igrač za Partizan...


Poslednje četiri godine vlasnik "baksuzne tinaestice" u Partizanu bio je Marko Jovanović. Taj broj u naredenih pet godina nosiće na dresu novi prvotimac crno-belih, "dete" Partizana - Nikola Aksentijević.

Uprkos tome što su mnogi igrači zbog sujeverja odbijali "13", jer po narodnom verovanju taj broj donosi nesreću, 18-godišnji fudbaler očekuje da njemu, kao što je i Jovanoviću, donese samo sreću i uspeh.

Nikola Aksentijević u sredu je potpisao prvi profesionalni ugovor sa "parnim valjkom", a "vatreno krštenje", sticajem okolnosti, možda ga očekuje već za nedelju dana protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Spreman sam da prvi put zaigram pred punim stadionom i navijačima Partizana. Ja se toga ne plašim i razmišljam samo o pobedi i da maksimalno odgovorim na svaki zadatak", imao je spreman odgovor Aksentijević.

Ne bi bilo čudno da igrač koji je prošao celu omladinsku školu srpskog šampiona naredne srede zauzme mesto u zadnjoj liniji na desnom boku, iako je veći deo karijere proveo u veznom redu. Ukoliko Stefan Savić, koji je već promovisan na "Istlendu", ne bude u kombinaciji za duel sa makedonskim prvakom, Aleksandar Ranković će uskočiti na mesto štopera, a Aksentijević će na poziciju desnog beka.

"Ako trener bude želeo da branim, učiniću to. Moje je da izađem na teren i dam sve od sebe", rekao je nasmejani Aksentijević, očigledno presrećan zbog potpisivanja prvog profesionalnog ugovora.

"Želim da se zahvalim upravi Partizana, stručnom štabu i treneru Stanojeviću što su mi pružili šasnu. Ovo nije samo moj uspeh već i trenera sa kojima sam radio u mlađim kategorijama - Nebojše Ličanina, Slađana Šćepovića i Vuka Rašovića. Na meni je da radim i da opravdam poverenje. Moj san se ispunio", zaključio je Aksentijević.

Mladen Krstajić je napomenuo da se potpisivanjem ugovora sa Aksentijevićem nastavio trend podmlađivanja ekipe.

"Čast mi je i zadovoljstvo što je jedan ovaka igrač potpisao ugovor na pet godina i što smo nastavili na crpimo talente iz naše škole, koja je po ko zna koji put pokazala da je među najboljim u Evropi", rekao je sportski direktor Partizana i dodao: "Znamo da ima kvalitet, a njegova obaveza je da ga potvrdi".


Većina novinarskih pitanja za Krstajića ipak su se ticala prelaznog roka i raznoraznih spekulacija po medijima oko novih pojačanja. On je ponovio da je sa Partizanove strane sve učinjeno za transfer Raće Petrovića u Vitese, a da je problem nastao na relaciji klub - agent.

Takođe, pojavila se informacija da se i Roma, sa daleko bogatijom ponudom (sedam miliona evra), uključila u trku za srpskim reprezentativcem, ali je Krstajić rekao da klub još uvek nije dobio zvaničnu ponudu.

Na pitanje novinara da li je potpisivanjem Stefana Savića za Mančester siti nestala i poslednja mogućnost da se stavi treneru Stanojeviću na raspolaganje za utakmice sa Makedoncima, Krstajić je odgovorio: "Mi zvanično nismo dobili mejl i dok ne stavimo paraf ništa nije gotovo. Sve ide u tom pravcu da će da potpiše, ali učiniću sve da igra protiv Škendije".

I štopet Empolija Lino Marzorati doveden u vezu sa crno-belima. Krstajić je priznao da je igrač nuđen Partizanu, ali da po njegovom mišljenju on nema kvalitet za srpskog šampiona. Labrin je i dalje aktuelan.

"On je na stend baju, ali što se mene tiče okrenuli smo se drugim igračima".

U sredu je u Beograd trebalo da doputuje Brazilac Luizao, ali je njegov dolazak, prema rečima operativca Partizana, pomeren za četvrtak zbog tehničkih problema.

Zamoljen da prokomentariše izjavu ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića da "Partizan ne sme da bude šampion", Krstajić je rekao: Svako ima svoje mišljenje i pravo da ga iznese. Ja da sam na njegovom mestu više bih vodio računa kada će Srbija da bude primljena u Evropsku Uniju. Vidim da već pet godina ulazimo. A, ko će da bude prvak, to će teren da pokaže", zaključio je Mladen Krstajić.
(V.S. - MONDO)
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
nego jel stigao povratni fax iz mancestera,zna li neko? :D
mislim odgovor na nas fax sa zahtevom da savic igra protiv skendije a i u 3. kolu.
red bi bio da nam odgovore i to pozitivno :D
kakva zajebancija jebote
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
To bi bilo to. Znalo se to odavno, ovo je samo ozvaniceno. Ne bi me cudilo da je slikano jos jesenas :D

Savke srecno sve najbolje u daljoj karijeri!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top