Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - leto 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

19Jerković70

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
196
Reaction score
2
Локација
Вождовац
Cisto naglabanje i sta bi bilo kad bi bilo.

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Nesto se mnogo cuti oko Mrdje, a pricalo se.....

Ne slazem se da je Eduardo los igrac.
Kada god je igrao, nas napad je delovao dobro, a da je igrao protiv komsinice u kupu , to bi bila druga pesma.
Treba racunati na njega.Sigurno moze vise od onoga sto je pokazao.

Samo da ne prodaju Volkova.....
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Pa ako se ne dovedu igracemo sa 3 vezna i jednim zadnjim veznim. :D
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Pa ako tako budeto je jos jedan Samrok u najavi ali se nadam da su tumba i vermez mnogo ozbiljniji.Mada je pitanje koliko oni odlucuju o transferima.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Vermezović: Afrikanci su skupi

2866009554fc5ce132dcab236490033_orig.jpg


Dolaskom Valdimira Vermezovića na mesto trenera Partizana obnovljene su spekulacije oko dolaska fudbalera iz Južne Afrike u Humsku 1.

Međutim, prema poslednjih informacijama iz 'crno-belih', ni jedan fudbaler iz Afrike neće postati član srpskog šampiona.

"Vlasnici južnoafričkih klubova su prilično bogati. Tako je gazda Mamelodija glatko je odbio ponudu od dva miliona evra rednu za Mpelu iz Rusije. Slična je situacija i sa Šabalalom, informacije o njegovom dolasku u Partizan su spekulacije", rekao je Vermezović.

Uprava Partizana je nekoliko puta pokušavala da angažuje pojedine reprezentativce Južne Afrike, ali ni jednom nije uspela zbog visokih cena obeštećenja dotičnih fudbalera.

"Crno-beli" nisu spremni da rizikuju i izdvoje, na primer, milion evra za Sifija Šabalalu, koliko on vredi prema proceni sajta "Transfermarkt". Čelnici Partizana su izgleda voljdi sa se"otvore" samo kada su u pitanju Južnoamerikanci, bez obzira na njihov (ne)kvalitet (Eduardo Pašeko plaćen 1,2 miliona evra uz 400.000 evra za platu).

I dok Partizan traži pojačanja za predstojeću sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona, stručni štab je kompletiran. Za drugog pomoćnika postavljen je Zvonko Varga, koji se pridružio prvom pomoćniku Aleksandru Rogiću, treneru golmana Darku Belojeviću i kondicionom treneru Miši Filipoviću.

( B 92 )

Повратак Давидова међу црно-беле

Davidov.jpg


После годину дана проведених у Израелу, Александар Давидов (28) враћа се у Партизан.

Крилни везиста црно–белих минулу такмичарску годину играо је у Хапоелу из Акре (32 утакмице, два гола), као позајмљен играч црно–белих, али је сад у обавези да се јави на почетак припрема српског првака, пре него што тренер Владимир Вермезовић одлучи рачуна ли на њега у следећој сезони.

Осим Давидова, са позајмица се враћају задњи везни Дарко Брашанац (Смедерево) и голман Живко Живковић (Металац), што значи да ће и они морати 11. јуна да се јаве новом шефу струке у „Земунелу”.

( Zurnal )
 

Dule_29

Banned
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
255
Reaction score
9
sad su jos nasli da stekaju pare pederi iz uprave... ima ovo da bude najgori prelazni rok... samo cemo oslabiti, a ne pojacati se....
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.741
Локација
Nomad
Nadam se da neće prodati Volkova, jer ako ponovi igre iz prošlih kavlifikacija, na dobrom smo putu da napravimo uspjeh u Evropi.
Što se Davidova tiča, ne bih ga se tako lako odrekao. Može od njega da bude dosta koristi, pogotovo ako budemo (nadam se da hoćemo) igrali na 3 fronta.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Davidov kad god je ušao da igra sasvim je korektno odradio posao, može odlična rezerva da bude, a ne verujem da ima bog zna kako veliku platu. trebalo bi ga zadržati slažem se.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Davidov je ok lik, odigrao je korektno (kad je imao priliku da igra). Da li je on pojačanje koje nam može doneti kvalitet? Pa ne znam, zavisi kakva je ponuda.

Ova sezona će izgleda ostati upamćena po broju Faljijeve dece koja će biti u prvom timu!

Trenutno su tu:
Lazar Marković, Stefan Babović, Marko Šćepović, Aleksandar Miljković, Miloš Ostojić.
Prvo pojačanje Branko Pauljević je takođe njegovo vlasništvo.

Potencijalna pojačanja Stefan Šćepović, kao i igrači sa pozajmica: Aleksandar Davidov, Živko Živković.

A sad i momci koji su se pominjali kao pojačanja koja će biti prekomandvana iz Teleoptika:
Filip Marković (Markecov brat), Stefan Aškovski.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Onom portalu ne verujem apsolutno nista ako cemo iskreno :D Kvesica nisam gledao , ali cu da kontaktiram par navijaca Zelje, reci ce pametnu koju :D Davidov je zahvalan igrac, nije klasa, ali pokriva dosta pozicija i posteno odradjuje svaki put utakmicu. Ne znam da je razocarao pa cak i na levom beku kada je morao da igra. plus bodovi za asistenciju u Briselu :D
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
691
Reaction score
1.927
Davidov je one polusezone kada je dosao kod nas bio najbolje pojacanje.
Posle je malo pao u formi, ali sve u svemu solidan igrac. Ali nije on za startnu postavu, ali dobra rezerva svakako jeste.
Jedinu stvar koju sam mu ja zamerio je sto je onako sutirao penal protiv Anderlehta, skoro iz mesta. Ali jbg, to sam sve zaboravio jer smo prosli i tako dalje...:D

Brasanac bi trebalo da dobije sansu u prvom timu, one utakmice Smedereva koje sam ja gledao, on je bio najbolji kod njih u timu.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Ja sam tog brašanca skontao kao nekog zadnjeg veznog ako se ne varam? u smederevu ga nisam gledao, a u partizanu samo jednom protiv mladog radnika kad je ušao i umalo nije dao gol. Koliko se sećam dečko trči ko da ima motor u dupetu, svuda je po terenu. Ako je miljković mogao da fura ovoliko dugo prvi tim kod nas, sramota je da darko ne dobije šansu stvarno.

jedno pitanje još, onaj naš babić šta je on tačno, znam da je centralni veznjak, jel ofanzivan defanzivan, nisam ni jednom video kako igra? ako i jeste ulazio to je bilo na fazon pet minuta. ja njega i sašu markovića kontam kao slične igrače.
 
Последња измена:

docco

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
331
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Babić je malo ofanzivniji od Markovića, tj. ofanzivni vezni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top