Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Scepovici ce otici, mogli bi onekom iskusnom spicu da razmisljaju.
Hejsel, koliko ima istine u tome da je Volkov dobio dobru ponudu i da je blizu odlaska i istovremeno je i El Monir blizu nas?
 
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
330
Reaction score
278
I j sam kao sto Heysel kaze cuo da jurimo jos jednog bocnog igraca,po zemunelu se suska levo krilo,od potencijalnih slobodnih su Katai,Vukcevic,Grbic,Adamovic ko god da nam uleti mnogo bi dobro bilo !
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Kataija i Adamovica mozes odmah da zaboravis, dok je Grbic desno krilo, a ne znam na kog Vukcevica tacno mislis...
 

banche1986

Grobar
Учлањен(а)
13.06.2010
Порука
535
Reaction score
13
istovremeno je i El Monir blizu nas?
Nadam se da je ovo istina.
Ako bi Libijac dosao,to nikako ne bi trebalo da bude na godinu dana pa na kraju sezone odlazak u inostranstvo.
Pametno bi ga bilo dovesti i on bi kod nas jos napredovao , tako da bi za godinu ,dve bio vrhunski bek.
I u ovom trenutku je on dobar igrac ,a ocigledno je da ima dosta prostora za napredak.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Scepovici ce otici, mogli bi onekom iskusnom spicu da razmisljaju.

Sumnjam da ce doci napadac sem u slucaju da oba Scepovica odu, a izgleda da ce i Vuk forsirati formaciju sa jednim napadacem, sudeci po tome sto trazimo jos jednog bocnog igraca a u ekipi vec imamo dosta veznjaka. Mitrovic, Kojic, Trujic, i eventualno jos neko ako odu oba Scepovica, mada sumnjam da ce i u tom slucaju dovesti nekog.

Sto se tice El Monira mozda je on taj vezni, cini mi se da se podjednako dobro snalazi u vezi kao i na boku a sumnjam da su potpisali Gulana da bi sedeo na klupi.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
I meni se cini da cemo igrati sa jednim spicem, ako Scepovici odu.
Mi na sredini imamo zv: Gulan(ako nije planiran za beka),Markovic+verovatno jos jednog dovedu
dk: Luka, Aksent(prinudno resenje)
lk: Malbasic, plus mali Zivkovic(mislim da moze na obe strane)
cv: Sale, Brasanac, Jojic, Ninkovic(koji moze na vise pozicija), Pantic
plus se eto pominje jos jedan bocni
imamo Babica i Eliomara kojih treba da se otarasimo

Nekako mi je to previse igraca sredine terena, ako se razmislja o igri sa 2 spica. A i uz Mitra je bolje da igra manji, brzi igrac(kao Lazar), a mi to trenutno medju napadacima nemamo.
 

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
Koliko sam video protiv Lokomotive je Ninković igrao polušpica, čak i Vuk kaže da bi to mogla da mu bude nova uloga.

Ja lično ne volim klasična krila koja se lepe uz aut liniju jer nam onda sredina ostaje tanka i ima manje prostora za ubacivanja bekova.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Nadam se da je ovo istina.
Ako bi Libijac dosao,to nikako ne bi trebalo da bude na godinu dana pa na kraju sezone odlazak u inostranstvo.
Pametno bi ga bilo dovesti i on bi kod nas jos napredovao , tako da bi za godinu ,dve bio vrhunski bek.
I u ovom trenutku je on dobar igrac ,a ocigledno je da ima dosta prostora za napredak.
To smo isto pričali onomad za Kizita, pa je napredovao ubilo se... Jedva ga se ratosiljasmo, a taj Monir je otprilike isti kalibar.

A obzirom da za koji dan počinje mesec posta kod Muslimana treba da bacamo pasulj da li bismo sad usred priprema imali probleme ko sa Zabijom lane.

Ja sam da ostane Volkov do zime, pa onda da tražimo pojačanje.
 
Последња измена:

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD



Dobro došli Nemanja Španovic

Marko Šćepović: Odlazim! | Fudbal | Novosti.rs




O namaMarketingKontaktKupi knjiguKlub












Marko Šćepović: Odlazim!

M. BLAŽIĆ | 29. jun 2013. 20:59 | Komentara: 0
Napadač otkrio da Partizan neće moći da računa na njega na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako se govori o Fiorentini, Šćepović tvrdi da "ne zna kom klubu je najbliži"



Mrko Šćepović

Srodne vesti





Srodne teme




Od specijalnog izveštača
POHORJE

DOŠLO vreme za rastanak. Posle tri godine u prvom timu Partizana stigao je red na Marka Šćepovića da spakuje kofere. I pored činjenice da iz Italije, odakle napadač crno-belih prevashodno očekuje glas, još nije došao signal za promenu dresa, mlađi od braće Šćepović tvrdi da broji poslednje dane u taboru srpskog šampiona.



Fiorentina zvuči kao idealan izbor, ali i najrealniji s obzirom na dobre veze Šćepovićevog menadžera Falija Ramadanija s klubom iz Firence. Ipak, svaku konkretnu priču o novoj stanici u karijeri Marko odbacuje uz osmeh.

- Sve sam prepustio menadžerima. Moji uslovi su poznati, kao i ono što traži Partizan i očekujem da se ubrzo dođe do rešenja koje će biti odgovarajuće za sve strane. Trenutno zaista ne znam kojem klubu sam najbliži i ne mogu da pričam o tome gde ću nastaviti karijeru - počinje priču Marko.

Ono što je sasvim izvesno i već jasno treneru Vuku Rašoviću jeste da uigravanje napadačkih opcija s mlađim Šćepovićem nema smisla.

- Mislim da će do realizacije transfera doći u narednih pet-šest dana. Tačnije, moglo bi da se završi svakog časa. Voleo bih da to bude italijanski ili španski klub. Mislim da sam sazreo za tako jake lige i da nema potrebe da put ka njima krčim kroz, recimo holandsku ligu u kojoj napadači više dolaze do izražaja.

Kada je već jasno da rastanak ne može da se odloži ili stopira, postavlja se logično pitanje motivacije.

- Nemam problem s tim. Svestan sam da moram što bolje da se spremim za ono što me očekuje i zato radim maksimalno. Osećam se malo čudno pošto se približio rastanak, biće mi žao što se rastajem s ovim sjajnim momcima. Takođe, veliki žal ostaje što neću biti u prilici da s ovom generacijom dođem do 26. titule s kojom bismo prestigli komšije po broju prvenstvenih trofeja.

Tokom boravka u Humskoj momak s brojem 44 privlačio je pažnju golovima, ali i čestim razmiricama s navijačima Partizana. I on sam tvrdi da bi sada mnoge stvari radio drugačije.

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, tri titule, kup pobede u derbijima i gol na "Marakani", ali i onih manje lepih. Mislim konkretno na te svađe s navijačima, ali to je bilo pa prošlo. Da sam razmišljao na način kao što to činim posle teške povrede koju sam imao, tako nešto se sigurno ne bi dešavalo. Bio sam veoma mlad. To se dešavalo i drugim momcima, a razlog bi trebalo tražiti u činjenici da mnogo mladi ulazimo u prvi tim i nosimo veliki teret.

Crno-bele su ovog leta već napustila petorica standardnih fudbalera iz prošle sezone. Šćepović smatra da će Partizan uspeti na pravi način da nadomesti odlaske Stojkovića, Miljkovića, Lazevskog, Smiljanića i Lazara Markovića.

- Verujem u ove momke i igrače koji će doći. Imam dobar predosećaj, očekujem da ovo po pojačanjima koja su došla i koja će doći bude najbolji prelazni rok kluba u poslednjih nekoliko godina. A ako bude tako kako očekujem, onda sasvim sigurno neće biti nikakvih problema da se nastavi dominacija u našem prvenstvu - završio je Marko Šćepović.

NAĐ TRAŽI JOŠ JEDNOG ZADNjEG VEZNOG
ANGAŽOVAN je Nikola Gulan, koji se večeras priključio ekipi, na probi je i drugi zadnji vezni Dušan Martinović, međutim, sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da ova pozicija još nije popunjena.
- Ne, ne, potraga nije završena dolaskom Gulana. Nastavljamo da jurimo još jednog igrača na toj poziciji, verujem da ćemo uspeti da realizujemo zamisli. Doveli smo Gulana kako bismo pojačali konkurenciju na dve pozicije - zadnjeg veznog i levog beka. Očekuje nas učešće u tri takmičenja tako da će sigurno da bude dosta rotacija u timu.
Nađ je napomenuo i da je posao oko angažovanja Filipa Malbašića definitivno završen, mladi fudbaler dolazi na pozajmicu.

NINKOVIĆU POZLILO
NEKOLIKO dana su vremenski uslovi na Pohorju bili idealni, s temperaturom ne višom od 22-23 stepena. Ali, danas je ugrejalo, a temperatura od 30 stepeni najmanje je prijala Nikoli Ninkoviću. Njemu je pozlilo na prepodnevnom treningu, pa je do kraja bio u društvu medicinskog osoblja na klupi.
- U pitanju su samo stomačni problemi. Biće sve u redu - kratko je rekao doktor Ilija Rosić.

PETROLUL DRUGI TEST
POSLE veoma jake provere protiv moskovske Lokomotive, crno-bele u nedelju u 18 časova u Ptuju očekuje Petrolul iz Ploeštija. Trener Vuk Rašović će i u nedelju kombinovati sa sastavom, pa će se protiv Rumuna na golu najverovatnije pojaviti Nikola Petrović, dok će većina igrača dobiti priliku po 45 minuta. Da podsetimo, protiv Lokomotive su svih 90 minuta odigrali samo golman Živković, Ostojić i Aksentijević.

Vesti iz Rubrike
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Maloprije diskutujem sa nekim grobarima..kad se malo bolje razmisli, Gulan kaze da jos nije pricao sa Nadjom i Vukom, onaj iz Borca da su mu u klubu rekli da dodje na probu.

Ko nama dovodi uopste igrace?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top