Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.928
Reaction score
11.270
Локација
"preko bare"
Zna li neko da li šalju dresove u inostranstvo? Ili je bolje da im pošaljem e-mail?

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.147
Reaction score
45.485
Локација
Novi Sad
I ja cekam ponedeljak da mi se jave, ali mi nisu nista rekli oko placanja, s obzirom da sam u NS moguce da ce ici po prijemu od dostavljaca.
Uglavnom jedva cekam da stigne :D

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.620
Reaction score
20.058
Локација
Yaoundé/Juba
Imaju li neku potpunu tabelu veličina?... @Detelinarac90 ako je suditi po onome iz tvog prethodnog posta, da imaju samo L/XL, a L širina im je 52-53cm, mogu samo da plačem... bez 3XL ne mogu ni da razmišljam :confused-smiley-013:

I kakav je to L od 53cm? Kineski? Imam kod kuće nekih starih majica u XL veličini, a koje su veće od novijih 2XL,pa čak i 3XL :icon-confused: Imam čak i jednu majicu ragbi reprezentacije Južne Afrike u L veličini!

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.147
Reaction score
45.485
Локација
Novi Sad
Jedino da posaljes mail, ja sam pitao za velicine i to mi odgovorili. Kaze da samo par rukometasa nosi XL. Najbolje da posaljes upit ili sacekaj ponedeljak, javice se oni meni svakako pa cu priupitati i za ostale dimenzije. :ziveli

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.620
Reaction score
20.058
Локација
Yaoundé/Juba
Kontaktirao sam ih pre koju godinu sa pitanjem za tadašnje dresove, čak sam, sećam se, pitao za golmanske, koji su tada bili potpuno crni... Nekako imam osećaj da bih i sada dobio ''Nažalost, nemamo...''

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.147
Reaction score
45.485
Локација
Novi Sad
Ne ne, imaju sada, pustaju u prodaju, nema da nema. Meni su odgovarali bukvalno cim posaljem mail od 8 ujutru. Slobodno pisi, jedino sto je mozda vikend pa nece odmah odgovoriti. U ponedeljak im stizu dresovi za prodaju

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.078
Reaction score
15.077
Pobeda rukometasa u Nisu... Nakon nesto losijeg prvog dela momci se uozbiljili i dobili ubedljivo na kraju.

9.kolo: Zeleznicar - Partizan 18:25 (8:8)

*Na tabeli smo prvi sa 17 bodova (8 pobeda i 1 remi), prati nas Dubocica sa 14 bodova uz mec manje (7 pobeda i 1 poraz i to od nas)... ostali zaostaju podosta.

2-25-758x426.jpg