Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.741
Reaction score
6.238
Bravo momci, bolje nije moglo. Jači su.
Sto se tiče budžeta bar 5 puta a na terenu igrački duplo. Imaju odbranu jaču nego naša reprezentacija .
Na dobrom smo putu. Zadržati kostur , naći novog trenera pa da vidimo sta nas čeka .
Ne znam ko je komentator ali o rukometu zna samo ono sto piše na Vikipediji .
Znaci ništa.
Mislim da je moglo malo više da se zviždi i vrsi pritisak ali ok.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.224
Reaction score
2.707
Bravo momci na svemu pruzenom ove sezone. Svi smo se nadali da cemo uspjeti da pobjedimo uprskos svemu sto je na njihovoj strani, ali slomili su nas pred kraj.
 

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
48
Reaction score
192
Локација
Sremska Mitrovica
RK Partizan je poslednji put osvojio prvenstvo 2011/12, nakon toga decenija osvajanja Vojvodine, ali i decenija vlasti SNSa...
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.052
Reaction score
3.884
Локација
Beograd
Nemanja Matić (do skoro je bio Strajnić, tako da RTS nema bolje).

Govno koje gamad oslovljava sa "naš šampion" , itd... U toku prenosa, barem 10 x je na neki način omalovažio RK Partizan i njegove igrače. Te da je sudija video da je Zečević NAMERNO pogodio Ličinu u glavu dobio bi crveni karton, te mu nije veče, te smo totalno neorganizovani u napadu, raspala nam se igra, te je Dario Krželj svestan da titula ide u NS (prilikom prikazivanja trenera u jednom trenutku) .

Što se tiče same utakmice, čestitke momcima na odličnoj sezoni. Nije kraj, ide F4 Seha lige, ima za šta da se igra.
Posebna, ali posebna čestitka navijačima koji su makar meni po ko zna koji put pokazali da Južna tribina u ovom trenutku ide čak i ne malim, nego ogromnim koracima napred.
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
Odlično izdanje momaka u neravnopravnom dvomeču, govnari odvratni preplaćeni su ipak dobili na iskustvo. Borili se sa nama kao da nismo do juče bukvalno spasavali klub od gašenja, dok su oni sa 1mil evra igrali LŠ.

Ali svakom zlu dodje kraj, krunimo mi polako ove zapekle korumpirane mafijaške sisteme. Doći će i fudbal na kraju na red.

Ali je podrška bila za 10. Nisam razočaran niti se ima šta zameriti momcima ove sezone. Jedino mi je pokvarilo utisak da je kad su otišli na +5 na kraju nestalo 100 pratilaca sa lajva za 10 sekundi. Imamo previše mekušaca u našim redovima.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Nemanja Matić (do skoro je bio Strajnić, tako da RTS nema bolje).
Nemanja Matić je cigan onaj najciganskiji, sa maksimalnom dozom iritantnosti kada komentariše bilo šta.
Svršava na Borjana i slične retarde.
Klasičan SNS kadar, nema ni elementarno znanje o sportu koji komentariše.
Kad čujem njega i Iliju Kovačića, odmah gasim TV i tražim strani livestream.
Na areni 3 su komentarisala neka dvojica, nisam baš ni njih slušao, ali je jedan opasno iritirao sa "naš šampion, pa naš sampion" za Vojvodinu, ok brate znamooo.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
454
Reaction score
2.477
Steta. Nemamo snage i iskustva za vise od jednog poluvremena protiv ovih vampira. U prvoj utakmici smo imali odlicno prvo, danas drugo poluvrijeme. Ali oni igraju previse jaku odbranu da bismo mogli da im pariramo cijelu utakmicu.

Bilo bi lijepo kad bi vecina ovog tima ostala zajedno jos godinu ili dvije pa da se ozbiljno napadne titula, ali vidim da je Petric skoro vec otisao (Vardar ili Porto), a vjerovatno ce jos neki. Nista, doci ce i ovima jednom kraj.

Kakva su pravila sto se tice evrokupova? U kojem mi igramo sljedece sezone?

Inace sam utakmicu gledao preko YouTube kanala ARKUS lige. Na Banjici imamo najpametniju od svih pametnih kamera za prenose, tako da se sve lijepo vidi u HD rezoluciji, i to bez komentara svakojakih papaka koji otvoreno navijaju za Vojvodinu. Plus publika se cuje mnogo bolje, tako da je atmosfera mnogo bliza osjecaju da si u sali.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.067
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Gledao sam opušteno, i kad smo imali i na početku drugog poluvremena +2,3 sam znao da gubimo.
Prosto, vidi se to iskustvo ali ne samo pojedinaca vec njih kao ekipe koja se redovno kolje sa mnogo jačim protivnicima.
Otprilike isto kao naš KKP u Duletovoj eri.

Momcima svaka čast, na trudu, borbenosti i želji, dali su sve što su mogli i imali.

I da, batalite te priče da su govnari preplaceni, puni stranaca... jer, kakve to veze ima? Naš KK su ove sezone pljuvali zbog skupih stranaca, i smetalo nam je veoma, pa daj da primenimo istu logiku i sada. Nevažno je da li su nosioci domaci ili strani igrači, i koliko ima ukupno stranaca... kao sto kaže Željko, igrac je igrač i može biti dobar ili loš a nema podela na strane VS domaće!
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.189
Reaction score
36.672
Momcima svaka čast na borbi. :clap

Ono što je sada najbitnije je da se (kao i u slučaju odbojkaša, pa i vaterpolista) radi na jačanju ekipe za sledeću sezonu i da se ne dozvoli da se očigledno dobar momentum izgubi.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.467
Reaction score
28.988
Локација
Novi Sad
Kakva sezona naših rukometaša!

Rezultati postignuti ove sezone su odlični! 2.mesto u Arkus Ligi, odmah iza preskupe i državno sponzorisane vojvodine je uspeh sam za sebe. Dve utakmice finalne serije u kojoj se naš tim borio do poslednjeg daha zaslužuju samo pohvale!
Uspeh u Seha ligi ne sme ostati zaboravljen jer smo se nosili sa evropskim ekipama koje smo pobedjivali i od kojih smo gubili u neizvesnim utakmicama. Momci su pokazali karakter kakav retko koja rukometna ekipa ima.

Ne smemo zaboraviti ni to da su plate igrača i stručnog štaba na nivou nekog minimalca isto kao i uslovi u kojima treniraju.

Partizanština kakvu možemo u retko kojoj sekciji čitavog JSDP da vidimo je predvodjena grobarčinom kao što je Željko Perkunić. Svi oni zaslužuju mnogo, MNOGO, veću podršku kako kod kuće na Banjici tako i na gostovanjima!

Jučerašnji ambijent će ovim momcima ostati u pamćenju zauvek i nadam se poslužiti im kao neka vrsta motivacije da nastave da rade jer ona energija koju su juče dobili je nenormalna!

Nadam se da će klub uspeti da se izbori sa svim, pre svega, finansijskim problemima i da će uspeti (i uz našu pomoć) da privuče sponzore i podigne budžet na viši nivo!

Hvala momcima, hvala stručnom štabu, hvala Perkuniću na svemu što rade za RKP i iskreno se nadam da ćemo uspeti sledeće sezone da dodjemo do te titule i pokažemo da smo veliki rukometni klub koji svakome može da izadje na megdan!

NAPRED PARTIZAN!

 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.741
Reaction score
6.238
RKP je izrastao u jedan sasvim pristojan i ozbiljan klub ( i organizaciono i finansijski). Problem je samo sto u svakom sportu se pojavi neki mutant sa nenormalno mnogo para .
Ovaj rezultat je realno uspeh.
Imamo mi 5-6 relativno ozbiljno plaćenih igraca( da se izrazim u dinarima , par stotina hiljada ). Nije mnogo ali nije ni malo.
Problem je sto Vojvodina ima preko deset igrača sa ugovorima do 1000-5000k e.
Pa sad ti igraj sa njima.
Pančevo i Matalopstika su sa budzetom ispred nas. Tamo ima 6-7 ozbiljno plaćenih igrača za naše uslove a ipak smo ispred njih .
Da rezimiram, ozbiljan rukomet se ne može igrati sa manje od 12 igrača sličnog kvaliteta. I to je neki minimum.
Gledajte Kilce, Dušebajev igra bukvalno sa 16 igrača gde ih posle 15 minuta sve zameni pa udju drugi. Zato Kilce uvek ide na F4 , nebitno protiv koga igra.
Nije to košarka gde Denver igra 15 utakmica za mesec dana sa 8 igrača. Potrošnja je mnogo veća.
Mi protiv vojvodine ove godine uvek vodimo do 20 min , oko 30.je uglavnom x, a u 50. je 5 za njih. Mnogo prosta stvar.
Treba da dodje ozbiljan trener i sto više dobrih igrača. Džaba dovedemo tri top pojačanja ako ostali nisu taj kvalitet.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.319
Reaction score
2.536
Локација
Humska 1

Сјајна вест за Гробаре, одлични бек остаје!​

Десни бек Партизана, Урош Којадиновић, има уговор на још годину дана са рукометном секцијом црно-белих
677z381_foto-vladimir-markovic-30518.jpg

ФОТО: В. Марковић
facebook sharing button

twitter sharing button

viber sharing button

За Уроша Којадиновића је интересовање показало неколико сјајних клубова, али како ствари стоје он неће променити средину.
- Имам још годину дана уговор и највероватније остајем. Лепо ми је овде, желим да останем и следеће сезоне, да будемо компетентнији, искуснији и нападнемо неки трофеј – рекао је Којадиновић.
 
Top