• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Saša Ilić, večiti kapiten Partizana

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
2.814
Локација
Nickname
Jednostavno Sale bi morao kad-tad dobiti posebnu temu na forumu. A pošto je završio igračku karijeru, došlo je vreme za to.
Ako moderatori smatraju da treba menjati naslov, u redu.

Evo da podelim jednu neobičnu vest, u jednom požaru je pored pravoslavnih svetinja ostala netaknuta još jedna svetinja. Saletov dres.
http://partizan.rs/210927-u-pozaru-ostao-citav-dres-sase-ilica/?pismo=lat

Na dnu teksta se nalazi i žiro račun za pomoć momku, pa ko može valjalo bi...
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.773
Локација
Македонија
Deo sa Leonardom mi je bio posebno interesantan :D

LEONARDO (vezni red)

"Za mene, jedan od najboljih stranaca sa kojima sam igrao u Partizanu. Kleo je možda bio najveći profesionalac, Dijaru sam obožavao jer je voleo da se šali. Ja volim te igrače sa šmekom. Bugarin Ivanov, ranije Moreira... sa svima sam bio dobar. Ali, Leonardo mi se najviše uklapa u tim. Zvali smo ga 'džipsi'. Komunikativan i simpatičan van terena, drzak i bezobrazan u igri. Nije birao sredstva da bude najbolji i da nam donese rezultat. I stalno nešto ljut. Na čelnike, saigrače, trenere... zbog ovoga, zbog onoga... zašto kasne premije, kad će plata... i kad on digne frku, to puca. Delibašić je za njega bio streptomicin. Pošto je znao španski, najbolje je umeo da ga smiri. Pa kad se udružimo Deli i ja, to je spektakl. Uhvatimo ga u 'Soniju', Leo i ja smo na sličnom nivou, Andrija bolji od obojice. Onda ga pustimo da pobedi da bi se smirio... sutradan ne možeš da živiš od njega. Sačekamo da prođe utakmica i onda ga oderemo. I tako u krug".

Ljut na sve i svakoga. Najviše na Đurđevića...

"Da... kao nisu se podnosili, a te sezone postigli zajedno 50 golova. Pa, kako bi funkcionisali da su se voleli?! To mi je jedna od najslađih titula u karijeri. Niko nije verovao da može da dođe do preokreta u plej-ofu. Kod nas u Srbiji svi sve znaju, stalno ide priča biće ovo ili ono. Zvezda je kiksnula na Voždovcu i mi smo svaku utakmicu do kraja igrali na nož".
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.809
Pre 15 ili više godina, kada sam bio mali, kao što sam i sada, 30. decembra skakutao sam po kući i vikao "srećan rođendan! srećan rođendaaaan!" ... imao sam onaj dodatak za 1. ligu Srbije gde su bili podaci o fudbalerima, gde sam video i zapamtio kada je rođendan našem kapitenu.
Tada me otac upitao kome je rođendan i kada je dobio odgovor, njegov je bio u pravcu "ma da ali pusti to ........" gde sam se najstrašnije i najdublje razočarao. Tog dana kad sam bio mali tom rođendanu sam se radovao kao da je moj. Nisam bio baš mali da imam 5-6 godina, ali recimo desetak.
Nikada nisam zaboravio kada je rođendan kapitenu i uvek u mislima kada je taj dan zagrlim tog čoveka i zahvalim mu. Ovog dana ja sam zaboravio, kao što mnogo šta je sjebano u životu i zaboravlja se, kao što i svoj rođendan bi zaboravio da nije onda kada je i Duletov, i ovo kao i mnogo štošta neću oprostiti sebi.
Idiohroma nedostaje, nedostaje za psihoanalizu, da mi napiše da se nosim u pičku materinu.
Pankot ne e mrtov
Srećan rođendan kapitenu
Jebaćemo cigane u svim derbijima naredne godine :D
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
789
Локација
Beograd
Kad sam imao npr. 10 godina zove mene sestra od tetke i kaže mi:"Doći će Vuk Rašović kod mene sa drugarom iz Partizana da uzme štene, dodji kod mene da te upoznam." Sestra i Vuk su komšije i kad je sestrin pas dobio štence Vuk joj rekao da sačuva jedno za drugara.

Elem, dolazim ja tamo uredno i čekam da se pojave. Neko zvoni na vrata, ulazi prvi Vuk a iza njega Sale. Sestra nema pojma o kome se radi a ja zanemeo. Ćutim i gledam u pod :D Na kraju je sestra morala da im kaže da treniram fudbal u Partizanu i da sam veliki navijač. Sale i Vuk su malo popričali sa mnom i dali mi autograme. Oni otišli a ja i dalje ćutim i ne pomeram se:D

Sreo sam Saleta skoro u nekom kafiću. Prišao mu, pozdravio se sa njim, zahvalio na svemu. Čovek ima isti osmeh sada kao i pre 20 godina!

Sale, srećan rođendan i da jednom kao trener Partizana pobediš Real Madrid! :partizan-fan::ziveli:partizan-fan:
 
Top