Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Stonoteniski klub Partizan

  • Зачетник теме hrza
  • Датум покретања

Laky

Guest
Честитам дванаесту титулу СТК Партизан!
Постајемо доминантно друштво у Србији,нема шта.Честитке још једном нашим стонотенисерима.
 

hrza

Zeldi Moderator
Учлањен(а)
09.11.2006
Порука
1.169
Reaction score
1
Локација
u havana baru
Partizan je pobedio STK Aladza-A iz bosne, dok ga sutra ceka drugi mec, sa Deportivom...
Koga zanima, slike sa vecerasnjem meca moze pogledati ovde...

KLIKNI OVDE
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
... slike su OK, a gde je reportaža, pa da sve okačimo i na PN!
 

grobar_BN

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2007
Порука
250
Reaction score
0
Локација
Бијељина
Stonoteniseri Partizana u 2. krugu

37727434348bbab24e26b6496444502_big.jpg
Stonoteniseri Partizana Unibros plasirali su se u drugi krug Kupa Evrope.

''Crno-beli'' su bez izgubljenog seta osvojili prvo mesto u devetoj grupi u kojoj su se još takmičili ruski predstavnik Lukovici , portugalski Deportivo i Aladža iz Bosne i Hercegovine. Turnir se održavao u hali ''Vizura'' u Beogradu. U poslednjem kolu stonoteniseri Partizana bili su bolji od Deportiva rezultatom 3:0 (Ignjatov – Herikeš 3:0, Pete – Silva 3:0, Savić – Pereira 3:1).
''Iskreno govoreći, nadali smo se prolazu u drugu fazu ale ne i prvom mestu u grupi. Računali smo da će finale biti meč sa Rusima jer smo znali da je portugalska ekipa slabija. Ipak svi smo odigrali dobro i zasluženo osvojili turnir'', rekao je Zoltan Pete.

Izvlačenje parova za drugi krug je u utorak ili sredu u sedištu Evropske stonoteniske unije (ETTU) u Luksemburgu.



б92
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a
Partizan na Kupu Evrope


102877309648d21a1933ab3085488379_big.jpg


Stonoteniseri Partizana u subotu i nedelju nastupaju u drugom kolu Kupa Evrope u Belgiji.

To je drugo po snazi, ali i najmasovnije, takmičenje u klupskom stonom tenisu. Naš šampion je bez poraza završio takmičenje u prvom krugu, ali su sada protivnici mnogo kvalitetniji. Pre svih tu je francuska ekipa "Sesta", a uz Partizan tu su i Bujušeki iz Turske i Etoil Base iz Belgije. Samo prva ekipa ide dalje u osminu finala. Šanse naše ekipe nisu velike, ali kapiten Partizana Nemanja Ignjatov obećava veliku borbu.
"Francuzi su svakako najkvaliteniji protivnik u toj grupi, ali ne bih nas otpisao pre početka. Ipak smo mi šampioni Srbije i kao takvi pružićemo svima žestok otpor. Ovo je već uspeh, jer smo prethodne sezone ispali u prvom krugu", rekao je Ignjatov za B92.

Partizan će na turniru odigrati tri meča, dva u subotu sa Belgijancima i Turcima. U nedelju se igra, verovatno, odlučujući meč za plasman u dalji tok takmičenja sa predstavnikom Francuske.
b92
 

Method Man

Guest
STAK-Partizan 4:6
Posle 5. kola imamo 4 pobede i remi,drugi smo, sa 2 boda manje od vodeće Vojvodine.

izvor: SporCki žurnal
 

Method Man

Guest
7. kolo
Partizan Unibros - Vojvodina 3 - 6
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Trenutna tabela posle 7.kola Super lige Srbije[/FONT]
1. Vojvodina 18
2. Partizan Unibros
16
3. Stak 16

izvor: www.stkpartizan.co.yu
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Kako trenutno stojimo u ovom sportu?!
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Pre 60 godina,22. oktobra 1950. godine osnovan je Stonoteniski Klub Partizan. O istoriji kluba i njegovim najvećim uspesima u članku koji je preuzet sa web stranice Sportskog Žurnala.



Партизан слави 60. рођендан!!!

На данашњи дан пре 60 година основан је Стонотениски клуб Партизан. У данима после рата Партизан је у пинг понгу, као и у многим спортовима, одиграо пионирску мисију и од скромне секције са 35 сениора и јуниора брзо напредовао до најмасовнијег и једног од најбољих клубова у земљи.

Током дуге историје црно-бели су освојили 17 трофеја. Мушкарци су 12 пута били екипни прваци, једном победници Купа, док су девојке четири пута биле шампионке. На листи успеха су и четири полуфинала Купа европских шампиона, а клуб је једном приликом учествовао уместо репрезентације на Купу европских нација. Тад су у конкуренцији државних селекција освојили друго место.

Листа појединачних шампиона укључује имена Војислава Марковића, Маргит Човић, Марице Врзић, Миливоја Каракашевића, Зорана Косановића, Илије Лупулескуа, Зорана Приморца и Немање Игњатова. Лупулеску, браћа Војислав и Влада Марковић, Каракашевић, Зоран Косановић, Јосип Габрић, и млађи Каракашевић – Александар, пронели су славу клуба далеко ван граница Југославије и Србије.

Са Светских шампионата у ризници клуба су шест одличја, а једно сре*брно је и са Олимпијских игара. Са Европских првенстава црно-бели донели су 20 медаља.

У великој плејади спортских радника многи су оставили дубок траг у овом спорту. Почасни председник Боривоје Поповић који је и почасни члан Светске стонотениске федерације, дуго је био и директор репрезентације и савезни капитен, а био је и на водећим дужностима у савезима Београда, Србије и Југославије. Душан Османагић је најуспешнији селектор и тренер југословенске репрезентације, а био је и тренер Шпаније, Грчке и селекције Европе. Играо је у екипи Партизана која је победила у Купу 1962, а четири године касније био је првак националног првенства.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
SREDA 11.05.2011 | 10:49
Zvezda u finalu, Partizan se žali
IZVOR: B92, SPORT
Stonoteniseri Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa, ali je ekipa Partizana uložila žalbu nakon polufinalnog duela.



Zvezda je u polufinalu savladala Partizan sa 2-0 u pobedama, sporan je, prema Partizanu, Australijanac Vilijam Henzel.

Australijski stonoteniser igrao je prvi put za Zvezdu u prvom polufinalnom meču, dobio je oba svoja duela i bio je najzaslužniji što je Zvezda povela sa 1-0 u pobedama. Drugi meč odigran je prekjuče, Zvezda je dobila i taj duel sa 3:2 i nalazi se na korak od odbrane titule.

U drugom duelu Henzel nije nastupio za ’crveno-bele’.

„Prema našem statutu igrač ne može da igra za dva kluba u istoj sezoni. On jeste član Crvene zvezde, ali je igrao za klub u Australiji. Bitno je da pobedi sport kao u drugom meču. Tražićemo odlaganje finala dok se ovaj slučaj ne reši“, rekao je trener Partizana Goran Kocić.

Žalbe su upućene registracionim komisijama Stonoteniskog saveza Srbije i Stonoteniskog saveza Beograda.

http://www.b92.net/sport/pojedinacni/stoni_tenis.php?yyyy=2011&mm=05&dd=11&nav_id=511418
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Стонотенисери Партизана после 13 одиграних мечева у првенству имају 21 освојен бод (8 победа и 5 пораза).У претходном колу је доживљен (очекиван) пораз од Баната са 4-1 а у наредном следи вечити дерби.Пре тог меча, појединачно првенство Србија током предстојећег викенда.



Легендарни Војислав Марковић (лево на слици), део генерације из 50-их година која је освојила прве титуле у историји клуба.

vojislav-markovic.jpg



Још легендарнији Миливој Каракашевић, генерација из 70-их година.

milivoj-karakasevic.jpg
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
14. коло првенства:

Партизан - Ц.звезда 4-3


Тренутно смо 4. на табели.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Нажалост, три кола пре краја супер лиге Партизан више нема ни теоретске шансе да избори опстанак.Главни конкуренти имају по 4 победе а Партизан нема ниједну.
Разлог за овако слабе резултате лежи пре свега у чињеници да је наша екипа убедљиво најмлађа у лиги, играчи су кадетског и јуниорског узраста.Наравно, узрок томе је недостатак новца који последњих година мучи клуб а који је пре пар година довео до расформирања млађих категорија а онда и до тога да Партизан није имао ни салу за тренинге и такмичења.Бивши играч и тренер, Горан Ђукић је уступио сале своје стоно тениске академије на Бањици и 11.априлу а прошле сезоне је уз још једног ветерана и наступао за Партизан, па смо некако тада и изборили опстанак.
Додуше, није ово први пут у клупској историји да се испада у нижи ранг али јесте први пут да је разлог томе новац.Партизану је за нормално функционисање потребно не више од 10 000 евра на годишњем нивоу а за шампионске амбиције, не више од 20 000 евра на годишњем нивоу.

Партизан је својевремено био и финалиста купа шампиона и 4 пута полуфиналиста тог такмичења, изнедрио играче какви су Долинар, Вогринец, браћа Марковић, Грујић, Османагић, Гајић, М.Каракашевић, Косановић, Лупулеску, Приморац, Маргита Човић, актуелне репрезентативце А.Каракашевића и Петеа и многе друге.Партизанови стоно тенисери су доносили и медаље са олимпијских игара (Лупулеску и Приморац, 1988. сребро), са светских и европских првенстава а не тако давно клуб је био и шампион Србије и у најужој конкуренцији за исти успех.
Сада је ту где јесте.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.704
Reaction score
29.382
Локација
Beograd
I, konačno, posle godina i godina pauze, evo i jednog posta na ovu temu! :D
Sportski žurnal najavljuje bolje dane za naš SK, i - meč sa Radničkim iz Beočina 30. januara od 17h u SC Master u Zemunu - ko može nek dođe!

:napred-partizan:

 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.704
Reaction score
29.382
Локација
Beograd
Имао сам велико задовољство да посетим још једну секцију нашег великог и славног ЈСД Партизана, тј. да одем на меч Партизана са Беочинцима!

Одмах да вам кажем да сам ја лаик за овај спорт, али најбитније је да смо победили, како ми рекоше са 4:0...

Тог дана сам претходно био на почетку утакмице наших кошаркашица, затим сам стигао на почетак дуела наших стонотенисера...али сам одмах после тога морао да идем на свој посао, тако да...можда неком другом приликом будем имао више времена за стонотенисере, а и вама препоручујем да свакако бар некада одете да видите како уживо изгледа овај лепи спорт!

Наравно, искористио сам прилику да направим неке фотографије, наша екипа је ова у зеленим тренеркама, а када је меч почео, наш момак је овај у црној мајици...




















 
Top