Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Superliga Srbije 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Dobro je, moglo je to i bez ovakve nervoze, ali to ne bi bio Partizan. Čini mi se da su i sudije baš preterano svirale na obe strane. Kod nas Milosavljević odličan, Anđušić čovek preokreta, a dobri bili i Lučić, Mačvan, Bešović ok, samo mora jače u odbrani.

Čestitke i Grobarima na dobrom navijanju, šteta što Zabranjeni nisu stigli do hale.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Uf ne znam sta da mislim kao da smo cekali poslednju cetvrtinu da bi krenuli da igramo, moracemo mnogo bolje u finalu ! Milosavljevicu svaka cast borio se maksimalno, Lucic takodje, Andjusic 3 vezane trojke, Macvan uz zvuk sirene, Besovic sasvim dobar u napadu u odbrani nesto losiji ...
Sve u svemu svaka cast majstori najbitnije je da sa 2:0 idemo u finale :napred Partizan
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Bravo momci svaka cast..sada je na redu finale..Besovic ako nastavi ovako imace blistavu karijeru..
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Син Драган нас држао већи део меча, Мачван и Анђушић преломили, Радуља и Бешовић солидни.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
524
Reaction score
18
Локација
Толошка Шума
Браво Драгане, по мени ипак он пресудио својим скоковима, иако су солидни били и Мачван, Анђушићи и Лучић! Бешовић јако лош, упркос солидном учинку у нападу, у дефанзиви благо речено очајан, искрено биће много тешко у финалу против било кога са обзиром да имамо, ајде да кажем једног полу-центра, срећа па имамо домаћи терен.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Anđušić pogurao Partizan u finale

12314266284fc50e482c110083558214_orig.JPG


Košarkaši Partizana plasirali su se u finale plej-ofa Agroživ Superlige pošto su sa 2-0 u seriji u polufinalu savladali Vojvodinu.

U drugoj utakmici odigranoj u Novom Sadu ekipa Vladimira Jovanovića slavila je posle puno muke sa 87:81.

Crno-beli su meč prelomili u samoj završnici, a najzaslužniji je bio Danilo Anđušić koji je vezao tri trojke i doneo svom timu sedam poena više (78:71) na četiri minuta do kraja.

Domaći sastav bio je bolji tokom većeg dela utakmice, ali na kraju nije imao dovoljno koncentracije i iskustva da i drugi put ove sezone savlada šampiona Srbije.

Protivnik Partizana u finalu biće poznat u petak kada se u Kragujevcu igra majstorica u duelu Radnički – Crvena zvezda.

Milan Mačvan imao je 17 poena i četiri skoka. Raduljica je pored 12 poena imao takođe četiri skoka, a odličan je bio i Dragan Milosavljević sa 11 poena i sedam skokova. Danilo Anđušić je svih svojih devet poena ubacio u poslednjih deset minuta. Kod Novosađana, po 14 poena ubacili su Marković i Dunđerski, a 12 je dodao Milošević.

Prvi meč u Pioniru Partizan je počeo sa 9-0, a nešto slično viđeno je u Novom Sadu s tim što je ponovo domaćin krenuo odlično.

Već posle dva minuta Voša je imala 6:0, ali crno-beli su se brzo vratili. Milosavljević i Lučić bili su kreatori Partizanove serije pa je posle šest minuta rezultat bio izjednačen – 13:13. Ipak, tim Siniše Matića nije pao već je odgovorio sjajnom i pokretljivom odbranom i lucidnim napadima.

Novosađani su postigli devet vezanih poena (22:13), a nakon prvih deset minuta imali su plus pet – 25:20.

Početak druge deonice pripao je Partizanu. Crno-beli su poenima Mačvana, Milosavljevića i Bešovića poveli, ali to im je bilo jedino vođstvo u drugoj deonici.

Vojvodina je nastavila da igra veoma raznovrsno, prednjačili su Kužeta, Milošević, Marković i Marojević, i Novosađani su zasluženo posle 20 minuta imali sedam poena viška – 44:37.

Ni u trećoj deonici Partizan nije uspeo da slomije rivala, iako je delovalo da će uspeti u tome. Malo po malo crno-beli su sustizali prednost rivala i u 26. minutu nakon slobodnih bacanja Raduljice stigli su do izjednačenja – 50:50.

Domaćin je ipak odbio i taj nalet Partizana i zadržao je vođstvo do kraja treće deonice (61:57).

Ono što su pokušavali praktično tokom cele utakmice, košarkaši Partizana su uspeli tek u poslednjih deset minuta. Prvo je Kecman u 32. minutu pogodio trojku za vođstvo 64:63, a onda se razigrao Anđušić koji je sa tri vezana dalekometna hica praktično prelomio meč (78:71).

Nije se Vojvodina predala u preostalom delu meča, ali nije uspela da se vrati. Najveći problem Novosađanima je pravio ofanzivni skok Partizana, pa su gostujući košarkaši u nastavku prektično sve što su promašili i pokupili.

Na kraju u finale ide sigurno bolji tim, ali Vojvodina je nakon ovog izdanja možda i zaslužila majstoricu.

( B 92 )
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Čestitke na pobedi, uz nepotrebno mučenje!
Moglo je i trebalo ranije da se prelomi, ali dobro je ispalo i ovako.

Započeli smo loše, u 1/4 smo imali 5 izg. lopti i 3 faula u napadu.
Domaćin krenuo motivisano, mi nismo bili na nivou. Radule iznerviran na početku - posledica više faulova nego poena. U drugom poluvremenu se dosta popravio.

Imali smo problema pod košem, ali i Džejms je u pojedinim trenucima bio nevidljiv. To su nam glavni problemi.

Da ne mračim, pohvale za pobedu i prolaz u finale. :clap

Dragan oduševio! Borben kao i obično, ali ovog puta bez kamikaza napada na protivnički koš.
Mačvan, Bešović, Kecman, Lučić takođe dobri, a Anđušić sa 3 trojke u poslednjoj četvrtini prelomio.

Idemo u finale, pa da ponovo Pera diže pehar!
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Pobeda se pise, na vreme smo se trgnuli i na kraju pokazali koliko smo ispred Vojvodine. Nije mi jasno zasto nismo mogli ovako dobro i da udjemo u mec... Sve pohvale Draganu, danas je bio najbolji! Andjusic mozda i resio mec, 3 trojke za redom kada se lomio rezultat. :clap Kecman takodje tu kad treba. Solidan Raduljica, i odlicna partija Besovica, taj momak mora da predstavlja nasu buducnost. On je ogroman potencijal, sa njim treba jos dosta da se radi, jos je mlad, jos se nije u potpunosti razvio... Bice od njega nesto sigurno! Ipak nama treba dosta bolja igra u finalu od ove, ko god da nam dodje njima motiva nece faliti, a nama bojim se hoce. :?
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Ни једног тренутка нисам стрепео за победу, јасно је било да контролишемо утакмицу, да играмо колико треба за победу.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Увенуо је ВЈ поред клупе, а и играчи иду његовим стопама.

Ваљда се тргнемо у финалу, овако апатични, без центарске линије. Нек' нам је Бог на помоћи.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Čestitke momcima na plasmanu u finale.

Ako se ne varam:

Bešović 11 poena (5/6 iz igre),

Po mojoj računici Bešović je dao 8 poena a njemu su pripisana ona tri poena Bertansa koji po zvaničnoj statistici nije ni igrao,a pogodio je trojku u prvoj četvrtini.E sad, oni su to Bešketu upisali kao 2+1 a ja se ne sećam da je on imao takvih situacija.

Dragan je odigrao lavovski i posle takvog pristupa niko ne sme ništa da mu kaže ni kad odigra loše, a ovo večeras sigurno nije izgledalo tako. Mačvan se probudio pred kraj,kao i Anđušić i Raduljica. Pobeda bez većih poteškoća uz još jednu blistavu partiju Dominika Džejmsa. Još 3-4 meča...

Pred početak sezone se pričalo kako će Milosavljivić i Lučić biti nosioci igre na šta sam ja odgovorio da nam se crno piše ukoliko se to ostvari.I pogledajte ko je prvi na listi za najboljeg igrača sezone!Nemam ja ništa protiv njega,on igra dobro ove sezone ali to je i dalje daleko od onoga što treba da poseduje najbolji igrač Partizana.

Čekamo protivnika u finalu,po mojoj proceni to će biti fmp i rešićemo seriju u našu korist 3-1.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Za neutralne gledaoce, ovo bi se ocenilo kao uzbudljiva i neizvesna utakmica, a iz naseg ugla gledano ovo mora da bude mnogo mnogo bolje.
Od igraca rekao bih Besovic dobar u napadu, ali mora da proradi na odbranu; isto vazi i za Raduljicu; solidni Macvan i Andjusic, posebno u odlucujucim trenutcima i odlicni i maestralno borben Milosavljevic tokom cele utakmice!:clap Jedino je Kecman podbacio, ostali standard...

I pored nase lose igre, smatram da mozemo lako da dodjemo do rekordne 11 zaredom titule!:napred Partizan

@Paki
U 3/4, negde na sredinu te(a mozda je bilo i na pocetku 4/4) desio taj 2+1. Bilo je to nakon jedne polu-kontre.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Po mojoj računici Bešović je dao 8 poena a njemu su pripisana ona tri poena Bertansa koji po zvaničnoj statistici nije ni igrao,a pogodio je trojku u prvoj četvrtini.E sad, oni su to Bešketu upisali kao 2+1 a ja se ne sećam da je on imao takvih situacija.

E pa ja se secam da je Besovic imao tu situaciju 2+1 odnosno kos i bacanje. Ubedjen 100 % !!!
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Po mojoj računici Bešović je dao 8 poena a njemu su pripisana ona tri poena Bertansa koji po zvaničnoj statistici nije ni igrao,a pogodio je trojku u prvoj četvrtini.E sad, oni su to Bešketu upisali kao 2+1 a ja se ne sećam da je on imao takvih situacija.

Dragan je odigrao lavovski i posle takvog pristupa niko ne sme ništa da mu kaže ni kad odigra loše, a ovo večeras sigurno nije izgledalo tako. Mačvan se probudio pred kraj,kao i Anđušić i Raduljica. Pobeda bez većih poteškoća uz još jednu blistavu partiju Dominika Džejmsa. Još 3-4 meča...
Bešović je sigurno imao 11 poena!
U 4/4 Bešović je pogodio uz faul Dunđerskog (mislim da je on).
A Bertans je imao pogodak za 3 u 1/4. Prvi naši poeni su bili Lučić za 2, pa Bertans za 3.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nisam uopste nervozan, nemam potrebe za tim a taj znak uzvika je bio zbog moje ubedjenosti da je bilo tako kako sam napisao a ne da bih ti nesto kao kontrirao ili u tom fazonu. Nisi me skontao :)

Hm pa ocigledno je da mu nisu upisali ali ne znam kome su dodali, mozda Kecmanu, znam da je dao jednu trojku i neko bacanje ali ima 9 poena...

PARTIZAN MTS: Kecman 9, Raduljica 12 (4sk, 3as), Lučić 8, Milosavljević 11 (7sk, 2as, 3ukr), Bogdanović, Bešović 11, Božić, Čakarević, Džejms 7, Mačvan 17 (4sk, 4as, 4izg), Anđušić 9 (3ukr), Bertans.

Manje bitno, najbitnije da smo pobedili i usli u finale.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
PARTIZAN MTS: Kecman 9, Raduljica 12 (4sk, 3as), Lučić 8, Milosavljević 11 (7sk, 2as, 3ukr), Bogdanović, Bešović 11, Božić, Čakarević, Džejms 7, Mačvan 17 (4sk, 4as, 4izg), Anđušić 9 (3ukr), Bertans.

Manje bitno, najbitnije da smo pobedili i usli u finale.
Bertans 3 poena, kad se sabere sa ostalima = 87!

U čemu je problem? :D
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Sin Dragan odličan. Nije mi jasno kako do sad niko nije sa njim ozbiljnije popricao, ili mu prisao na odgovarajući način. Danas se vidjelo da i on umije da razmišlja i da nije tek tako bio reprezentativac. Igra? Kao cijele sezone, ali nadam se da ćemo, po tradiciji, u finalu biti pravi.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.081
Reaction score
8.418
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Pobedismo nekako. Al da mu jebem mater bas ako jedna prosecna vojvodina sa raspalim otpatkom Strahinjom nam pravi probleme 36 minuta utakmice. Vecina utakmice je bila losa, bili smo ocajni ipak na kraju kao sto smo i navikli dolazi do izrazaja nase dugogodisnje iskustvo igranja EL...sto je ipak malo popravilo utisak.Predstavlja nam problem u odbrani sto nema Raska, jedan igrac manje u rotaciji a i Besovic je jos mekan za malo jacu odbanu.
Sve u svemu mora to mnogo bolje u finalu. Nadam se da ce da nas pogura publika pa da vec jednom zavrsimo ovu mucnu sezonu.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Pripisani su Kahi Laboral.
Teška utakmica za nas, mnogo primljenih koševa. Najbolji smo bili kada se lomila utakmica.
Bešović dobar u napadu, pozadi dosta loše, sve vreme su išli kroz njega.
Milosavljevićeva borbenost :respect, kao Vesa u najboljim danima.

U finalu evroligaška atmosfera mora biti, u nivou renoma Partizana.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top