Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Ajde barem je priznao da AV upravlja FK Partizan, da AV upravlja Juznom Tribinom, da AV upravlja svim mogucim procesima u Srbiji.
Samo me malo iznenadilo ovo da cigani dobijaju vise od drzave.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.738
Reaction score
29.564
Локација
Beograd
Čuveni ,,trio fantastikus,, - VVV - Vučelić-Vazura-Vuletić - ,,okrnjen,, nam je za ono jedno ,,V,, - Vuletićevo, ali je zato neko ,,trojstvo,, slova ,,V,, uspostavljeno u jednoj drugoj ,,ravni,, (ili ,,krivoj,, svejedno) - a to je sada - VVV - Vučić Vs Vuletić!

Videsmo i čusmo onu jučerašnju sudbinsku konferenciju za javnost predsednika, premijera i ministra, pa i pitanje nekog o novinara apropo Vuletića i Nedićevog uticaja na te (kriminalne) navijače...ali ja ne čuh baš precizan odgovor...doduše, bilo je onoga, ako su Nedić, Vulin, Stefanović krivi, odgovaraće...aha dobro...znači svako u teoriji može biti kriv, osim ako je nepogrešiv i bezgrešan.

Prethodno čusmo i to da Vuletić treba da se stidi onoga što je uradio, ali...stid je više neka moralna kategorija...pomalo ,,rastegljiv,, pojam...eto, nekad je bilo nemoralno i ,,stidno,, biti peder i kažnjivo zakonom, a sada se predlaže da se ,,istopolnim osobama,, omogući stupanje u brak.
A i nije lepo više reći ,,peder,, nego se to valjda sad kaže nekako drugačije.

Ali, zakon te ne može osuditi za nešto što je moralno ili nemoralno, ili za ono što podleže ili ne podleže osećaju stida nego za ono što neki zakon krši.
Dakle, ako je Vuletić kršio zakon, onda nek bude osuđen za to, ali da se ne stane samo na njegovom slučaju, nego neka za kršenje zakona budu osuđeni i svi drugi.
Ali sve da je on lično neki najgori kriminalac, ubica, perverznjak i zločinac, time se automatski ne poništava istinitost svake njegove izjave.
Dakle, nešto je istina ili laž, svejedno ko to izgovori! Kraljević ili prosjak, kriminalac ili nevinašce, perverznjak ili moralista! Svejedno!
Istina je istina.
Laž je laž.

A bude često i onoga: ,,nešto između,,...nije da nije...
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Uživam prateći instagram TSC-a i to kako grafički isprate najavu i dešavanja sa utakmica putem postova ili storija...

Onda pogledam ove naše i osim početnih sastava još uvek nikakva grafika o dva pogotka protiv Rada... Za klub poput Partizana - vrlo nedopustivo! Zato važno da se najavljuje TikTok (koji nemam, mator sam za ta sranja)...
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M

Vuletić kod Hane kvalitetno piša po ciganima :)
Nema šta, muda do poda i ako ne sme da kaže da iza svega stoje braća vucici
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
U 21h na ruzicastom govnetu razgovor belivuka i vuletica

ekskluziva...

kako ga namestaju... i kako prolazi svako ko podigne glas
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
sad videh...

na stranu izjave ljubavi... ne vidim nista strasno...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.947
Локација
Žrnov
Cure materijali iz istrage kao iz bušnog lonca..... a taj razgovor je veći kriminal od koferčeta sa 100 soma evrića, od 24 stana u Bugarskoj, od Dina kartica, od naplatne rampe Doljevac, od Krušika, Jovanjice.... jbt otpašće mi ruka ako krenem sve da nabrajam...
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.693
Reaction score
23.054
Локација
Академија
Вулетићу се штошта може замерити али остаће упамћено да је након ове "афере" једини поднео оставку. Вучела и Вазура ћуте као минџе. К'о фол први на респиратору а други лечи лигаменте. Ни бекнули нису од када је ово почело. Сваки поштени навијач Партизана има право да тражи објашњење од управе за све ово. Сваки пут када се у медијима у вези ове афере изговори света реч "Партизан", било да је само у питању стадион или навијачко опредељење похапшених, наноси се штета клубу и правим навијачима а не управи.
Вулетић се копрца, сам је на ветрометини и тек ће да га черече. Није ми га жао. Знао је он и пре овога са ким се уортачио у управи.
Свака част Станоју што је, без обзира на сва ова срања око клуба, успео да, колико-толико, консолидује екипу и направи леп низ победа.
Овај пост може кимотно и у тему о управи.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.795

Vuletić kod Hane kvalitetno piša po ciganima :)
Nema šta, muda do poda i ako ne sme da kaže da iza svega stoje braća vucici


Sve sam mislio da je ovo na temi o upravi, ali nema veze. Konacno emisija gdje je em imao sansu da kaze sve em je i rekao vecinu
stvari i to lijepo i bez nekog nerviranja. Svaka cast Hani na tome. A ono sto je strasno u ovom snimku je sto je to tako organizovano prisluskivanje od ko zna kad.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
U prilog tezi i naslovnice sutrašnjih policijskih i parapolicijskih toaletoida:

Alo_1280x940.jpg

Objektiv_1233x940.jpg
 
Top