Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.979
Локација
NbG
Evo fotke koja dokazuje svu kreativnost naseg vrednog marketinga. Miris morske izmaglice, to je stvarno trebalo smisliti. Kapiram da su u uzi izbor mogli da udju i miris bombe prelaznog roka, zadah azdaje (prelaznog roka), miris duha iz ormana... Sta je kad imas vrednu upravu koja ti da materijala, onda ni marketingu nije tesko da to pretoci u ovako nesto :)
 

Прилози

  • 20210823_184737.jpg
    20210823_184737.jpg
    1,2 MB · Прегледа: 161

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.979
Локација
NbG
Vidis sad kolega koliko su svesno uradili ono sa kartama za zapad centar. Nekad se moglo, uz kartu za taj sektor i osetiti miris tompusa najmudrijih glava upravnih, a sta sad da radi vaskolika grobarija, da gleda fotke sa raznih ostrva sa sve tompusima, a mirisa nigde... Udarise nam po ceznji
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.258
Локација
Humska 1
Da sacekamo te grupe danas i vidimo sta nas ceka ali je vec sada jasno, da se mi neocekivano nalazimo u neuporedivo boljoj situaciji nego pre samo 2, 3 meseca i ja mislim da je malo ko verovao u ovo:

  • Imamo obezbedjenu evropsku jesen u takmicenju u kojem ti se nudi na tacni i evropsko prolece
  • Imas priliku da budzis prekopotrebni koeficijent, da zaradis jos dodatno pare, sto direktno (karte, rezultati, sponzori, ...) sto indirektno (dizanje cene uglavnom limitiranim igracima i mladjariji)
  • U prvenstvu si 1. i ako docekas derbi na toj poziciji i nedaj Boze ga i izgubis i dalje si aktivan (ne treba zaboraviti da i oni igraju na dva fronta, treba i njihov zreb sacekati)
  • Titula ove godine u prvenstvu = obezbedjena Evropa! Ne mora kasnije da kukas na tezak zreb, s obzirom da imas mogucnost da Evropu obezbedis preko Kolubara, Surdulica, Pazara, itd.

Pored svega sto je ova uprava cinila ili necinila, mislim da ostati imun na ovaj momenat i ne pojacati ekipu je po meni najveci stepen izdaje, s obzirom da mozes bukvalno da biras da li zelis da se izvuces iz govana ili ne zelis! Da li neko moze ovim lopovima da ovo prosledi, valjda razumeju bar ovako skolski nabrojani momenat!? U svakoj drugoj evropskoj zemlji i da nemas para i da si u najdubljem mogucem kanalu, sa ovakvom situacijom ti se otvaraju sanse ili na ovaj ili na onaj nacin.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Neće oni nikog dovesti. Mislim da samo nepotrebno trosimo energiju, zivce i pamet. Ovo je najgora uprava u istoriji kluba. Nazovi uprava posto FK Partizan nema upravni odbor godinama, dakle, mi nemamo niti jednog člana UO koji klubu može završiti nedostajuci novac. Upravni odbor je A. Vučić i za sve požare se obraćaju njemu da ugasi.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Imao je i Djura zicer za ojacavanje kluba i ulaske u LS sa onim novim formatom kvalifikacija, pa smo doveli nikog. U ovom ce slucaju biti isto. Dovesce nekog na zimu ako pordjemo grupe.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.765
Reaction score
29.651
Локација
Beograd
Dovešće oni na zimu recimo špica, ako dotle prodaju Rikarda...a možda i neće, prošlu sezonu smo odigrali bez špica, igrao ga Holender...
A možda se sete i Bebeka...da ga puste u igru jedno 5 minuta da se opet povredi i da onda kažu, šta se može, viša sila...
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.303
Reaction score
15.370
Локација
U pizdi materini
FKP je uništen od strane parazita, kakva pojačanja pa oni nemaju za osnovno u klubu ( doduše imaju za svoje plate ) nama je tokom celih kvalifikacija zatvoren Zapad centralno i mi smo to dopustili. Jug do Istoka isto tampon zona krv ti jebem šta smo dopustili.

Dovešće nekoga tipa siktermiljkovića čisto da popune 'bombe'. Nama ulasci u grupe Evro takmičenja samo produžavaju agoniju. Nisu hteli da iskoriste šansu za sigurnu LK isto tako neće iskorititi šansu da uzmu ozbijan novac od iste kroz plasman. Ova LK će taman poslužiti kao alibi za prvenstvo ako tamo budemo blizu prolaza.

'Legende' ćute, Jug uništen, iskreni navijači Partizana u fazonu - Ako bi vazura i iglica nekoga doveli znaš ...
Šta bre ako pas im mater onu parazitsku nema tu ako nego pod obavezno a 'ako' ne mogu onda neka se čiste u tri lepe materine. Ali naravno onda nema više lešinarenja na račun FKP, debelih plata, talova, službenih automobila, putovanja na račun kluba za rodbinu prijatelje kumove...

Mi smo kao navijači glavni krivci ma koliko se neko ljutio, sami smo dozvolili da nas bagra jaše. Opet ponavljam da bi retko ko dopustio ovo što smo mi dopustili.
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
843
Reaction score
2.937
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Ja da se pitam izbacio bi iz kluba Vučelića, Vazuru, Ilieva i celu skupštinu koja je izglasala ovu upravu i Stanoja postavio za tim menadžera i trenera. Ove pare od uefe staviti njemu sve na raspolaganje, i ovako ih je on sa igračima doneo pa on nek reši kome će koliko da da i koga hoće da kupi.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.543
Reaction score
29.489
Локација
Novi Sad
Oglasice se Stanoje sigurno u jednom trenutku, prekipece mu vise, dusu ce otvoriti i pasce uprava... to je mozda sad i najrealniji scenario kako da se resimo bagre....
 
Top