Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.145
Reaction score
4.609
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Vazura moze da ode samo ako se stvori pritisak sa tribina. Bez spominjanja Vucica, samo fokus na uprava napolje. To je ono što je realno moguće.
Dali stvarno misliš da je Vazura veći problem od njegovog žvaljavog gazde? Dali stvarno misliß da će skandiranje " uprava napolje" dok se idejni i duhovni vođa svega i svačega u Srbiji u pozadini lagano smeška oterati ovu upravu?
Jedini način da se spasi Partizan je masovni izlazak na izbore da se smeni ovo zlo sa vlasti, masovni dolazak na stadion/hale, česti protesti u gradu/stadionu......
Znam da je ovo dug proces a nisu ni nas sjebali za godinu dana veç za 10 godina .
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
496
Reaction score
1.782
E sad još da čujem kako to da Tomić sme, a neke druge "legende" ne smeju.

:puke: za svakog bivšeg igrača i trenera koji je rešio da se pokrije ušima.
Svi znamo odgovor na to pitanje, zato sto su picke jer su se prodali za dozvolu da mogu raditi ozbiljnije poslove. U drugom slucaju ne bi nigdje radili. Pola naroda uopste nema kicmu. Pa oni podignu cjene goriva a budale podrzavaju da to tako treba. I jos nesto, nemojte pljuvati tribinu jer oni ne mogu nista. Ciganima vlast podjeli motke, policija ih sprovede kroz grad do grobara, a pisle jos nalete sa pendrecima i batinaju, i onda pojedinci ocekuju juris na upravu sa motkama. Pa svi bi robijali vise nego za gazenje na pjesackom. Nema rjesenja dok manijak ne padne sa vlasti.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.279
Reaction score
7.095
Evo da pitam i ovdje. Postoji li ista sto mi mozemo uraditi? Partizan.net je najvece okupljaliste navijaca Partizana na internetu. Mozemo li neko saopstenje da proslijedimo medijima, da se vidimo i cujemo negdje van okvira foruma? Da pozovemo ”legende”, da se otjera ova bagra pokvarena.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.958
Reaction score
27.112
Eno su nam "legende" u skupstini smrdije, nisu dovoljno zaradili za zivota, pa bi jos malkice. Mnogo su uradili za ovu zemlju pa ce sad malo da je jebuckaju, jer im se tako moze.
A evo mozete citati komentare "srBa" i onih koji bi hteli da su srBi, ali ih jebadu cudna imena i prezimena, u vezi reakcije Natka, opet bi ovde da proteruju svakog ko se "osili" i kaze nesto naglas. A ne shvataju da bi ovde bilo bolje, moralo bi se proterati par srba, pre svih smradikala i nus pojava, pa tek onda videti ko jos.
Da ne bude da sam protivu svoga "naroda", ja cu uskoro sam sebe proterati odavde. Konacno pre desetak dana dobio nominaciju, i sad sam u postupku za work permit.
 
Последња измена:

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
354
Reaction score
1.387
Локација
Novi Sad
Da opisete danasnji fk Partizan, dovoljna je jedna rec:

- Vazura

Debeli, nesposbni debil kojem je prvi posao da bude direktor kluba ili sta god sa svojih 28 godina? Svi znamo ko ga je postavio, zasto tacno njega, valjda nije mogao vecu gnjidu da nadje, vreme ce pokazati...

Svako ko saradjuje sa tom nakazom, za mene je ili je jos veca moralna nakaza ili ima IQ ispod svakog nivoa pa ne moze da zakljuci sta se desava. Nazalost mnogi su isplivali i jednog dana kad sve ovo prodje, nadam se da vise necemo cuti za njih.

Duljaj, jedan od najboljih nasih igraca u poslednjih 30 godina, ispao je izuzetno glup. Ne vidim kako je on pomogo Partizanu ili sebi, samo je produzio mandat Vazuri. Za Nadja/Kralja nemam komentar, dokazani snsidijoti.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.345
Neka Đorđe Tomić sa 15-ak bivših igrača dođe u klub za zahtevom da se smeni uprava, dok za to vreme navijači budu ispred stadiona, pa da vidimo da li će smeti da se prave mutavi.
Ali, svako čuva svoju zadnjicu, što reče Đole: pozove Zeka, pozove Ćure...
Bolje da smo se ugasili nego da se Psiho iživljava nad nama....
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.345
Ako neko jednog dana pročita "papire"...
Biće u mišijim rupama...
Pa onda apartman...
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
350
Reaction score
1.056
Локација
Boston
Počele i novine da pišu malo intenzivnije o upravi. Valjda ne ode u etar do juna.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
530
Reaction score
3.322
Локација
Nis
A vozda zanima da Partizan tu crkavicu koju dobija kao pomoc uzvrati igrama u Evoropi? Hahahah pa eno u kosarci uzvraca pa dobijamo kurac
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.299
Reaction score
18.605
Локација
Kej Republika

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.157
Reaction score
14.878
Локација
Kipar
Čitajući šta je Duljaj ispričao kod Viškovića i pijanog Gojka, Vazura je ustvari dobar? On je jedini koji nešto radi? Ko koga ovde jebe više.

Mukica mala, zadrigla. Veproglava.


Ovo je ono kao kad se psiho bori protiv nevidljivih neprijatelja. Tako I Duljaj iznosi optuzbe na racun NN osobe zvane sportski sektor. Pa kazi vise covece direktno ko te je oterao.
 
Top