Čekaj buraz, šta želiš ovim da postigneš? Praviš budalom nas koji smo gledali što direktno, što preko snimka, ako napišeš velikim slovom, nije se desilo ili šta?ĐORĐE TOMIĆ SE NIKOME NIJE ZAHVALIO I TO JE LAŽ.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Čekaj buraz, šta želiš ovim da postigneš? Praviš budalom nas koji smo gledali što direktno, što preko snimka, ako napišeš velikim slovom, nije se desilo ili šta?ĐORĐE TOMIĆ SE NIKOME NIJE ZAHVALIO I TO JE LAŽ.
Lud je on što se uopšte upušta u sve to. Mi navijači Partizana ne zaslužujemo bolje od vazure i vučelića. Posle ovakvih razmišljanja to je bar očiglednoNisam nikad čuo od ovih, a ni od svih prethodnih iz Uprave, da ne vole Partizan. Za ove znam ko su, mogu na internetu da pretražim ako me baš poimence interesuju imena a za te koje bi on hteo u skupštini ne znam ko su. Ovi nastupi imaju težinu kao nekog sa malo više pratilaca sa Twittera da su doveli, "ja bih da menjam ali nemam nikoga konkretno za zamenu da predložim", pa bi i moj predlog bio sličan. Razlika je što se ja time ne bavim a on da. Ali da sam se bavio time 8 godina pa bar bih imao čoveka kojeg bih predložio. Jedno ime bih smislio i izlobirao da bude ispred svih nas. Svidja se predlog - super! Ne svidja - ok. Ali bar se zna konkretno i ljudi kažu mišljenje o tome.
Golman Partizana, koji totalno suprotno misli od Tomića.
Izmedju "Vucicu pederu, napusis nam se kurca" i "Drzava nista nije kriva, drzava pomaze Partizanu, krivica je jedino na ljudima iz Partizana" postoji jos milijardu opcija. Recimo, ne kazes nista, a ako te bas pitaju, kazes "Nemam komentar". Ili kazes, kao sto je Zeljko kazao, da "Partizan nije drzavni projekat". Ovom logikom, mogao je Tomic da izjavi i "Nas presveti lider Aleksandar Vucic, slava mu, bezgranicno voli Partizan i danonocno misli samo na njegovu dobrobit, ali avaj, mi smo nezahvalna kopilad koja samo koristi njegovu dobrodusnost za licnu korist", pa ako se neko pobuni, ti kazes "Pa sta, je li trebo da kaze Vucicu pederu?".Sta ljudi ocekuju od Tomica ili bilo koga drugog da izadje i kaze "Vucicu pederu" "Napusis nam se kurca"?
Diplomatija, moras to sa jacima ...Izgleda da su i Tomića prevaspitali...
Cek to kao neki bespovratni kredit dobija?E pa vidiš, Partizan nije preduzeće koje treba da plaća plate iz državne kase, nego iz sopstvene, jer se klub bavi profitabilnim sportom, kao udruženje građana. Treba da bude samoodrživ, a od "države" može da dobije sponzorstvo od nekog javnog preduzeća koje opet treba da ima ekonomski interes kroz marketing, kao što i ima (mts i slično).
Partizan svakog meseca dobija uplatu od države da bi plaćao plate, jer bi u suprotnom svi igrači raskinuli ugovore i otišli. U klubu nema dinara. Jel to nije pomoć države?
A ĐORĐE TOMIĆ SE NIKOME NIJE ZAHVALIO I TO JE LAŽ.
Imao sam malo drugačiju predstavu o diplomatiji. Ali ajde. Idemo dalje. Ne bih voleo da ,,Partizan je uništio sam sebe" postane zvanična verzija onoga što se dešavalo u prethodnih deset godina.Diplomatija, moras to sa jacima ...
Sta vama nije jasno??
Neko dribla levom, neko desnom ....Imao sam malo drugačiju predstavu o diplomatiji. Ali ajde. Idemo dalje. Ne bih voleo da ,,Partizan je uništio sam sebe" postane zvanična verzija onoga što se dešavalo u prethodnih deset godina.
Oni mnoooogo duguju, ali im Vučić stalno "dosipa" i dok je on na vlasti niko od naših banaka, privatnih lica i ostalih "privrednih subjekata" ne sme da traži pare. Nas će u bankrot oterati ako nas tuže za neplaćenu struju i vodu ( nemoj ovo bukvalno da shvatiš, mada nije daleko od istine).Sto bi mi isli u nize lige?
Pa oni duguju duplo i igraju u LS
Gledao sam, pre neki dan, gostovanje Prekazija, kaže da je za to da Partizan proglasi bankrot i pređe u treću ligu, pa sve iz početka. Dodao je da Tomić i ostali potpisnici smatraju da ne treba ići toliko daleko, već se spustiti samo jednu ligu niže od trenutne, tj. u drugu ligu (ili Prva liga Srbije, kako li je već zovu).
On 1 June 2012, after four months in administration, a failure to reach a CVA agreement with creditors led to The Rangers Football Club plc (since renamed RFC 2012 plc) entering the process of liquidation. The administrators completed a sale of the business and assets to a new company, Sevco Scotland Ltd (which later renamed itself The Rangers Football Club Ltd), though most first-team players refused to transfer across.