Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.876
Reaction score
21.141
Локација
Kipar
Nazvati stvari pravim imenom je izuzetno rizicno I opasno u Srbiji. Jedan je Dule koga je to kostalo skoro zivota.
Tomic je redak slucaj koji je rekao mnogo dobrih stvari a koje ne treba odbaciti zbog jedne izjave koja je verovatno iznudjena. Na kraju krajeva digao je glas i malo doprineo trenutnoj situaciji. Treba se usresrediti na teranje stoke iz uprave. To je ono sto je osnovni preduslov ozdravljenja kluba.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.803
Reaction score
6.990
Nema ništa od toga, danas je izgubljena i poslednja šansa. Jedina grupacija koja je povukla neki potez, učinila neki korak, danas je iznapušavana od strane Grobarije, nema više nikog ko bi odbranio Partizan.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.244
Reaction score
16.219
Ако ништа бар је рекао да је председник државе шеф овој управи. Генерално, дипломатски је наступио, можда није морао баш оволико али не бих ја на овај интервју гледао негативно поготово не у том светлу да сад треба да се овим интервјуом разочаравамо до те мере да напустимо читаву причу испред које је, поред многих осталих, стао и Томић.
Ако ова скупштина остане и ако изаберу исте људе или њима сличне биће касно, прекасно.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
9.017
Reaction score
7.553
Локација
§§§§§
Savo je protiv Uprave, razgovara sa "potpisnicima Apela", Tomić zna i kaže da ima nagoveštaja da ovi odlaze. Zaključak - Savo je govno, promenio stranu.

Tomić neće otvoreno da kaže plan, konkretno imena i plan da se kaže jer je u pitanju FK Partizan a ne trafika, zna ko i kad podnosi ostavke, HVALA DRŽAVI. Zaključak - Tomić je cool lik.

Hoće li taj cool lik, pošto kažete da je logično da "ne kaže javno" protiv pedera pa čak i na jebenoj N1 već HVALA DRŽAVI, hoće li taj lik (legenda izbrisati ispred svakog za koga se ranije pisalo) utišavati navijače kad krene VUČIĆU PEDERU!?

Bukvalno nikome više ne verujem, sve im jebem!

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Apsolutno sve je sumnjivo. Jedino u sta verujem je da kad krene orkestriran napad ciganskih medija na nekog u Partizanu, znaci da taj radi ili hoce da radi nesto dobro za klub.
Savu napada Joksic pre dolaska, postavljaju mu provokacije na konferenciji (nijednom nisu samroku), sad ga i Tomic proziva, a i ovi ostojini botovi konstantno.

Jedino to, prethodni mandat i intuicija mi govore da je Savo ispravan. I da Rasim nije govno ko ova dva skota.

Videcemo u prvom sledecem derbiju. I Duljaj je radio sve sta moze van derbija, a onda skidao gace kad je morao. Ako i Savo to uradi nerezonskim odlukama u derbiju, sve je jasno. Do tada mozemo samo da prognoziramo.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.471
Reaction score
6.966
Локација
vezenemam
Apsolutno sve je sumnjivo. Jedino u sta verujem je da kad krene orkestriran napad ciganskih medija na nekog u Partizanu, znaci da taj radi ili hoce da radi nesto dobro za klub.
Savu napada Joksic pre dolaska, postavljaju mu provokacije na konferenciji (nijednom nisu samroku), sad ga i Tomic proziva, a i ovi ostojini botovi konstantno.

Jedino to, prethodni mandat i intuicija mi govore da je Savo ispravan. I da Rasim nije govno ko ova dva skota.

Videcemo u prvom sledecem derbiju. I Duljaj je radio sve sta moze van derbija, a onda skidao gace kad je morao. Ako i Savo to uradi nerezonskim odlukama u derbiju, sve je jasno. Do tada mozemo samo da prognoziramo.
Duljaj ih je bar drknuo jednom, onako pošteno...a i naterao da kradu, kako odavno nisu...U ova vremena to je neki maksimum na domaćim njivama.

Što se tiče ove izjave "opozicionara", niko ga nije vukao za jezik za "fala vučiću"...Videćemo kako će dalje ići, relativno brzo.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.155
Reaction score
6.148
Локација
Slobodarska Skotska
Djole je dao ovakav intervju iz nekog razloga, Na osnovu ranijih njegovih izlaganja znamo kako razmišlja. Ovakav intervju je možda zbog novih ljudi koji će ući u klub ili ne daj Bože zbog nekekvih pretnji i ucena.
Cekaj, nije li Tomic izjavio da ne podrzava Ljajica na mjestu predsjednika, da to nije nikakva promjena, bla bla? Ne kontam zasto bi onda bio pazljiv sa izjavama zbog tih novih ljudi koji ce uci u klub, a koje on ne podrzava.

Nadalje, ako je sad "drzava majka", u cemu je Tomicev (a i ostalih potpisnika peticije) problem sa Ljajicem? Je li to neko novo ime u odnosu na Vucelic/Vazura/Zecevic kliku? Meni izgleda da jeste. Je li jedini problem sto Ljajica nisu predlozili potpisnici peticije? I ako je to problem, koga su onda oni predlozili a da je pogodan za tu poziciju?

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Duljaj ih je bar drknuo jednom, onako pošteno...a i naterao da kradu, kako odavno nisu...U ova vremena to je neki maksimum na domaćim njivama.

Što se tiče ove izjave "opozicionara", niko ga nije vukao za jezik za "fala vučiću"...Videćemo kako će dalje ići, relativno brzo.
Jeste. Ali je onda na 1:2 izvadio Zahida i Saldanju kad je vrlo lako mogla da pukne kontra za 1:3, sto se osecalo se u vazduhu. Pa na sledecem nije vodio ekipu zbog zutih kartona, iako je znao da ne sme da dobije karton. I onda u kupu, gde mozes da ides na x, kontru i penale, izasao bez zadnjeg veznog a na klupi Scekic i Kanute. Samo sa Ovusuom, da duva promaja sa svih strana.

Ali svakako imam mnogo vise postovanja za njega, jer smo bar od Saldanje mogli da uzmemo 8-10 miliona, da ga nije ovaj smrad namerno sklonio. Bukvalno treba da ide u zatvor zato sto je ojadio klub za 50 miliona evra.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
919
Reaction score
2.617
Ako nije zbog novih ljudi onda ostaje neka pretnja ili ucena. Razlog za ovakav intervju postoji a koji je, videćemo.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.155
Reaction score
6.148
Локација
Slobodarska Skotska
Gde je Tomic rekao da ne podrzava Ljajica ? Ja to nisam video.
Pa rekao je odmah nakon što se Ljajićevo ime počelo provlačiti da je laž da su njega predložili potpisnici apela, da zahtijevaju smjenu kompletne skupštine, da bi postavljanje Ljajića bilo samo mazanje očiju. Okej, nije rekao direktno da je protiv njega, ali nije rekao ni da je za njega, pa mi nije logično da sad nešto mora da izjavi da bi olakšao život Ljajiću.

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
475
Reaction score
4.349
Локација
Beograd
Koliko naivno pišete ljudi. Pričate danima kako je on jedini izašao imenom i prezimenom sa stavom, a sad vam smeta ovakva izjava.
Pominjete Duleta, a Dule je, kako je sam više puta ponovio, išao na skup stranke da bi ublažio srdžbu prema Partizanu.
Maksimum koji FK može da dobije je sudbina KK, a to je poslušna uprava koja barem neće krasti za sebe od kluba. Meni lično je to dovoljno jer to znači da nas barem sopstveni ljudi neće bušiti iznutra.
Ja ne tražim i neću da tražim da mi uprave Partizana mijenjaju vlast. To treba da uradi opozicija. Ako oni ne mogu ništa, zašto da mi postavljamo Partizana između čekića i nakovnja?
Neka paze Partizan i neka pozivaju na fer navijanje svaku utakmicu, mi ćemo reagovati kako mislimo i to je to.
Dajte bre više sa tim revolucijama preko Partizanovih leđa. Grobari su rekli i i dalje govore svoj stav, ali nemojte sad u nebulozne fantazije ulaziti.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
Jebote, sad bi ko Aca iz Pazove da imam pištolj pucao sebi u glavu. Do pre 15-20 godina ograničeni ljudi su ćutali i smrdeli. Sad ograničeni ljudi i dalje ćute i smrde, ali imaju internet gde mogu da uđu u ulogu mudrosera koji će da pljuje, pa liže, hvali, pa blati i tako u krug koga god hoće, a na delu je običan paramecijum.

Nastup Đorđa Tomića je diplomatski. Rekao je šta je trebalo itekako, za pametne. Oni kojima mora novinar da izvlači naslove i bukvalistima nema pomoći.

Nijedna uprava nikad nije bila idealna, niti će biti bilo koja sledeća, pa i onda kad Partizan bude privatna firma. Šta ćete kad neko kupi Partizan pa uradi nešto što vam se ne dopada, a?
Dakle, pravi se nova uprava, uloga Đorđa Tomića i ljudi s kojima on sarađuje je da se izbore da ta nova uprava bude manje loša, nego što bi mogla da bude.

Jedini čovek od svih VAS(NAS) partizanovaca koji je izašao kao frontmen i bori se za ovaj klub, i po njemu ste se posrali. I po čemu vi zaslužujete bolji Partizan? Služba zna većinu vas ko ste, odakle ste, iako imate te nickove forumske i mislite da ste anonimni i vrlo dobro se zna koliko je ko od vas uradio za Partizan, tako da bolje smanjite gas.

Savo je pokazao kakav je čovek i karakter, nazvavši najveću štetočinu u istoriji kluba svojim velikim prijateljem. Naravno mislim na grofa Šamroja.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.331
Reaction score
18.553
Локација
underground
Pa rekao je odmah nakon što se Ljajićevo ime počelo provlačiti da je laž da su njega predložili potpisnici apela, da zahtijevaju smjenu kompletne skupštine, da bi postavljanje Ljajića bilo samo mazanje očiju. Okej, nije rekao direktno da je protiv njega, ali nije rekao ni da je za njega, pa mi nije logično da sad nešto mora da izjavi da bi olakšao život Ljajiću.
To je drugo, i to je bilo tad , danas nije nista rekao o tome.
Postavljanje Ljajica nije doslo od njih , to je jasno , to je islo drugim kanalima.
To ne znaci da u medjuvremenu nije bilo kontakta i da neko od njih nece uci u klub.
To cemo videti kad se desi , sad nagadjamo.
Tako da ovaj intervju mozemo gledati i kao mogucnost da i on ili neko od njih bude zastupljen.
A u tom slucaju sigurno mu nije pametno da otezava Ljajicu taj izbor svojim izjavama.
Naravno da u paketu ide i skupstina i upravni odbor.
Upravni odbor je vec sutra i mogle bi da padnu prve ostavke. Po tome cemo da vidimo sta ce se desavati i na skupstini.

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.201
Reaction score
6.412
Cekaj a sta bi sa onim ujakom od burnabitch? S kim je on satro u opoziciji

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.709
Reaction score
41.947
Локација
Novi Sad
Vidi ne valja ni Tomic sto nije rekao vucicu pederu na tv-u, vec je rekao da se Partizan sam ubio, da ga je skupstina sahranila, da drzava u to gleda i ne mesa se, da cuti, da se ceka mig vucica, da se pozivaju na njega, da pomazu da daju pare i da ustvari rade medvedju uslugu dajuci legitimitet ovim debilima.... Jebo mamu sta vi hocete? Evo javite se, izadjite ispred svih, recite sta treba javno, dokle cete da kenjate i omalovazavate svaku borbu??? Dodjite na stadion, dodjite 11.oktobra, branite Klub kako znate i umete a ne da kenjate i trazite dlaku u jajetu na svakom nastupu Tomica, Prekazija, Srdje, tribine ili bilo koga ko pokusa bilo sta.... sramota sta pisu neki, majke mi.