-Joco-
Grobarčina
Kakvi smo mi smo trebali već da počnemo pripreme.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Prošle godineKakvi smo mi smo trebali već da počnemo pripreme.
Šta bi im falilo? Dok sam trenirao klasika je bila da se ide u Lepenski vir, Kladovo... Doduše, ja nisam napravio fudbalsku karijeru, ali neće ni 99% ovih "mučenika" što ih imamo pod ugovorom, tako da je greota bacati pare na nešto skuplje.Jel se zna kada počinju pripreme i gde se ide,bila bi fora da ih Mijat pošalje u Lepenski vir.
И у Херцег Нови (да не буде забуне, кад су у питању зимске припреме), а редовне су биле утакмице са Леотаром у Требињу.Šta bi im falilo? Dok sam trenirao klasika je bila da se ide u Lepenski vir, Kladovo... Doduše, ja nisam napravio fudbalsku karijeru, ali neće ni 99% ovih "mučenika" što ih imamo pod ugovorom, tako da je greota bacati pare na nešto skuplje.
Pričaš o Partizanu?Šta bi im falilo? Dok sam trenirao klasika je bila da se ide u Lepenski vir, Kladovo... Doduše, ja nisam napravio fudbalsku karijeru, ali neće ni 99% ovih "mučenika" što ih imamo pod ugovorom, tako da je greota bacati pare na nešto skuplje.
Svi pre njih su odgovarali pa ce i oniKad će Vučelić da odgovara za to što je uništio Partizan?
Sumorna jesen u Humskoj završena je nedavno, ali Partizanov hod po mukama nije ni blizu kraja.nova.rs
To je dokazao onomad na turniru u Banja Luci ili gde vec bese ono na otvorenom valjda...Mile je naš i mi smo njegovi.