Milan Pa80
Grobar
Jesam ja lud ili.... Ja jedva cekam odlazak na JNA
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Karte - i ovako jeftine a slaba prodaja, i opet vidiš čoveka koji daje nekom tapkarošu (njima tek sve po spisku) i umesto bednih 800dinara za kartu za zapad da uplatiš Klubu i pomogneš bar toliko, ti si dao 500 ili 600 dinara nekom debilu kojem je neki drugi debil zaposlen u Klubu to dao. I kaže posle volim ja Partizan a vamo direktno štetiš Partizan jbt, da uštediš 300din za zapad......
Ja sam vidio gutu karata kod tapkarosa sa cijenom od 800 dinaraŠta tu da prijave policiji? E znate mi smo dali našim zaposlenima karte a oni podelili tapkarošima? Policija ne bi prstom mrdnula za to pogtovo kad je Partizan u pitanju. To je interna stvar koja mora da se reši, ja gledam da doprem sa tim do nekih ljudi ali ne može to da se isprati još uvek, ali doćiće i to na red.
Možda trenutno i jedino rešenje je ono što i ja radim, teraš ih od stadiona, dereš se na njih kako kradu od Kluba, jebeš im sve po spisku prokleto jer kradu od Partizana i onda se sklone bar na kratko... stoje uglavnom ispred upravne zgrade i kod blagajne. Eto koga ne mrzi, može bar toliko da uradi kad ih vidi/čuje. Uglavnom im svima piše 0dinara na kartama i to je znak da je od nekog zaposlenog iz Kluba dobio eventualno od sponzora.
I ja se slažem. Ali bi atmosfera bilo mnogo bolja i imali bi mnogo veću podršku da nisu na početku zasrali sa onim izjavama. Da su ćutali, zasukali rukave i počeli da rade kako treba, svi bismo, vjerovatno bez izuzetka, stali iza njih.@Detelinarac90 Slazem se s tobom. Klub je sistemstski unistavan zadnjih 30+ godina, otete enormne sume novca. Ne postoji radna grupa na svijetu koja bi nas izvadila
Iz govana u kratkom roku. Jedino da je na celu te radne grupe Elon Mask ili Bil Gejts, onda mozda bi to bilo rijeseno u roku od odmah.