Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
338
Reaction score
496
Razumem potrebu za štednjom i stabilizacijom. Treba smanjiti rasipanje. Tu su i monitorinzi UEFA. S druge strane, iz finansijske krize i minusa se ne izlazi tako što prestaneš da trošiš (ili smanjiš troškove), već tako što počneš da zarađuješ. U našem fudbalu, koji je na sreću profitabilan sport, zarađuje se od plasmana u evropska takmičenja (i pobeda u njima) i od prodaje igrača, kojima cena raste igrajući ista ta evropska takmičenja. Uzdam se u letnji prelazni rok, pa da se nadamo nečemu. U suprotnom smo u začaranom krugu. ,,Nemam prihode, al' nemam ni rashode!" Do tad, zadržati drugo mesto i nekako preživeti derbije.

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
4.085
Reaction score
36.560
Локација
Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
ја мислим да би новце, из овог што је остало од ФКа, ваљало некако пребацити догодине Обрадовићу, довести 3 врхунка играча и да будемо прваци европе. све остало је, бојим се, свирање споловилу на дууге стазе. јбг...такое какое.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Ma mi ne možemo da zaradimo na jednoj utakmici kod kuće ni toliko da isplatimo troškove utakmice a ne neke veće pare.

Sezonske - slabo jako ali ajde i to je usred sezone išlo pa i razumljivo donekle, ali sa druge strane 16.000+ ljudi kupi sezonske koje koštaju u proseku 500 600e, a u FK se ne da na pr. 40e za Jug ili 80 za zapad. Veoma psihicki nestabilni navijači, istraumirani, besni, bez poverenja ka ikome... za to hvala ti vccpdr, hvala vazura, hvala vučela, hvala raznim debelim pedofilima, sektašima, svedocima i sličnim parazitima, hvala vam svima što ste napravili ovo od navijača Partizana svojim višegodišnjim delovanjem. Majkuvamjebem.

Karte - i ovako jeftine a slaba prodaja, i opet vidiš čoveka koji daje nekom tapkarošu (njima tek sve po spisku) i umesto bednih 800dinara za kartu za zapad da uplatiš Klubu i pomogneš bar toliko, ti si dao 500 ili 600 dinara nekom debilu kojem je neki drugi debil zaposlen u Klubu to dao. I kaže posle volim ja Partizan a vamo direktno štetiš Partizan jbt, da uštediš 300din za zapad......

Sponzori - isto "smehoteka", komedija. I to je tek tema za sebe, i tu su ugovori i ne možeš tek tako poništavati, a sponzorišu te u nekoj robi, ništa lova.

Tv prava - to ne postoji, mizerija, to svi znaju i svi se žale na to.

Transferi - koga da prodaš, za koje pare, a da ne ukanališ taj pokušaj za Evropu?

Bukvalno jedino Evropa nas vadi iz govana taman toliko da preživimo, uložimo nešto para u transfere i sl.godine u totalnu ofanzivu...

Ali ono meni najbitnije, i pre Evrope i svega, je to da mora da dodje do promene Statuta, Skupštine, da se uvede totalni red i reše svi duhovi koji još obitavaju oko Kluba a dolaze iz zlatnog doba Partizana pod čuvenim tandemskim jahačima apokalipse, da se ljudima vrati poverenje u Klub (ne onako Mijate!) pa da vidimo kako dalje. To je proces, trajaće, kontam od nas samih najviše i zavisi koliko, ali ako sam istrpeo tolike sezone i da smo loši i da nas otimaju na pravdi Boga, i da nam fali gol, i pilatesovu spremu igrača, a preguraću i ovu sezonu nekako, standardno ljut i besan na svaki detalj ali opet mazohistički zaljubljen uz ogromno iščekivanje sledeće utakmice (i opet lošeg fudbala). Nek boli još malo jer drugi Partizan nemam.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
126
Reaction score
582
Локација
Diznilend
Nadam se samo da nova uprava neće poput onih koje su nasledili da neke radove na održavanju stadiona da plaća sezonskim i paketima ulaznica za evrokupove. Ovo su radili godinama, znam iz prve ruke pošto sam sarađivao sa jednom firmom koja je tako dobijala kompenzaciju za radove. Ima nas koji možemo sve to besplatno da uradimo i da od svojih para kupimo regularne ulaznice...

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
470
Reaction score
4.300
Локација
Beograd
Meni je stvarno žao ljudi, najviše mi je žao svih nas kojima se nada probudila dolaskom nove garniture. Trenutno navijači Partizana ne žele da podržavaju bilo koga ko direktno podržava vlast. I ja to potpuno razumijem. Mijat je počeo sa hvalospjevima i onda se desi sve ovo što se dešava u društvu. Ne možemo očekivati da će ljudi kupovati sezonske karte posle takvog ponašanja. Ne možemo očekivati ni ljude koji vole fudbal da idu na utakmice uživo kad je kvalitet igre očaj živi. Znam da je sve povezano i da ne može ni da se dođe do rezultata bez novca ili barem neke finansijske injekcije koja bi se vraćala vremenom.
Ljudi su vidno isfrustrirani svim što se dešava. Sada smo se svi uhvatili za ovu slamku spasa koju su studenti ponudili i mislim da je kompletno društvo fokusirano na to. Realno i košarkaške utakmice su na tribinama mnogo opterećene trenutnim dešavanjima u društvu.
Jedini problem u cijeloj priči je što kažnjavanjem poteza uprave mi kažnjavamo Partizan. Ali realno to smo radili i sa prethodnicima.
Meni je nevjerovatno da jedan Predrag Mijatović dođe za glavnog u naš Partizan i da sa svim tim ljudima koji mu volonterski pomažu ne može da dođe ni do jedne ideje sem da kuka kako nemamo prebijene pare i u dugovima smo. Tako je svako mogao da preuzme Partizan.
Posle svega što se desilo ja mogu samo da kažem Igoru Duljaju: Izvini i Hvala. Čovjek je kao trener u stvari radio kompletan posao oko vođenja ekipe. Bio je i sportski direktor i skaut. Potegao je privatne veze da pomogne Partizanu. Pogledajte ovo sad. Je li moguće da mi za čitavu zimsku pauzu nismo mogli da se oslobodimo tolikih rupa u timu koje imamo? Da su nam jedina pojačanja igrači iz liga koje su lošije i od ove bijedne Superlige?
Dugujemo mnogo, sve je to jasno. Dugovali smo i kad su došli. Prva utakmica, pun stadion. Prva izjava posle toga nikakve veze sa Partizanom, odbrana nenadležne institucije. Sad, možemo pričati i maštati svašta. Utisak ostaje isti kod većine Grobara. Ništa se nije promjenilo, neće se promjeniti ni naš odnos prema klubu.
Mislim da bi čak većina ljudi u ovom momentu prije pristalo da ispadnemo u drugu ligu nego da podrže nekoga ko je davao onakve izjave. Naravno, niko ne bi dolazio ni u drugoj ligi da gleda utakmice, ali to je tek druga tema.

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.578
Reaction score
5.601
Karte - i ovako jeftine a slaba prodaja, i opet vidiš čoveka koji daje nekom tapkarošu (njima tek sve po spisku) i umesto bednih 800dinara za kartu za zapad da uplatiš Klubu i pomogneš bar toliko, ti si dao 500 ili 600 dinara nekom debilu kojem je neki drugi debil zaposlen u Klubu to dao. I kaže posle volim ja Partizan a vamo direktno štetiš Partizan jbt, da uštediš 300din za zapad......

Jel to neko iz nove uprave prijavio policiji? Jel utvrdio ko im daje karte? Jel javno ukazao na problem, ogradio se od tapkarosa, pozvao navijace da ne kupuju od njih, a drzavu da radi svoj posao?
Jeste kao sto se i ostoja bori protiv onih likova koji svake sedmice na crno prodaju bar 5k karata (Duletu ne prodaju, pa je ok).

Последња измена:

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Šta tu da prijave policiji? E znate mi smo dali našim zaposlenima karte a oni podelili tapkarošima? Policija ne bi prstom mrdnula za to pogtovo kad je Partizan u pitanju. To je interna stvar koja mora da se reši, ja gledam da doprem sa tim do nekih ljudi ali ne može to da se isprati još uvek, ali doćiće i to na red.
Možda trenutno i jedino rešenje je ono što i ja radim, teraš ih od stadiona, dereš se na njih kako kradu od Kluba, jebeš im sve po spisku prokleto jer kradu od Partizana i onda se sklone bar na kratko... stoje uglavnom ispred upravne zgrade i kod blagajne. Eto koga ne mrzi, može bar toliko da uradi kad ih vidi/čuje. Uglavnom im svima piše 0dinara na kartama i to je znak da je od nekog zaposlenog iz Kluba dobio eventualno od sponzora.

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.578
Reaction score
5.601
Pa nisam siguran da su to samo karte koje se daju zaposlenima i sponzorima, utisak mi je da ti likovi barataju mnogo vecim kontigentom karata. Naravno, za utakmice za koje postoji potraznja.
Nije ni bitno, poenta je da je to problem koji se moze i mora rijesiti ukoliko u upravi sjede dobronamjerni ljudi.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.402
Reaction score
1.096
Šta tu da prijave policiji? E znate mi smo dali našim zaposlenima karte a oni podelili tapkarošima? Policija ne bi prstom mrdnula za to pogtovo kad je Partizan u pitanju. To je interna stvar koja mora da se reši, ja gledam da doprem sa tim do nekih ljudi ali ne može to da se isprati još uvek, ali doćiće i to na red.
Možda trenutno i jedino rešenje je ono što i ja radim, teraš ih od stadiona, dereš se na njih kako kradu od Kluba, jebeš im sve po spisku prokleto jer kradu od Partizana i onda se sklone bar na kratko... stoje uglavnom ispred upravne zgrade i kod blagajne. Eto koga ne mrzi, može bar toliko da uradi kad ih vidi/čuje. Uglavnom im svima piše 0dinara na kartama i to je znak da je od nekog zaposlenog iz Kluba dobio eventualno od sponzora.
Ja sam vidio gutu karata kod tapkarosa sa cijenom od 800 dinara

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.651
Reaction score
10.089
@Detelinarac90 Slazem se s tobom. Klub je sistemstski unistavan zadnjih 30+ godina, otete enormne sume novca. Ne postoji radna grupa na svijetu koja bi nas izvadila
Iz govana u kratkom roku. Jedino da je na celu te radne grupe Elon Mask ili Bil Gejts, onda mozda bi to bilo rijeseno u roku od odmah.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
592
Reaction score
4.140
Локација
Pozega
Svi imamo hiljadu i jedan razlog da nikada više ne kupimo kartu i ne dođemo na stadion, ali našem Partizanu smo sada potrebni, govna su ga pokrala i opustošila. Moramo i zbog naših očeva i zbog naše dece spasiti ovaj naš voljeni Partizan. Ljubav i prkos mora pobediti svako zlo koje je pritislo naš klub.

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.804
Reaction score
10.371
Локација
"preko bare"
@Detelinarac90 Slazem se s tobom. Klub je sistemstski unistavan zadnjih 30+ godina, otete enormne sume novca. Ne postoji radna grupa na svijetu koja bi nas izvadila
Iz govana u kratkom roku. Jedino da je na celu te radne grupe Elon Mask ili Bil Gejts, onda mozda bi to bilo rijeseno u roku od odmah.
I ja se slažem. Ali bi atmosfera bilo mnogo bolja i imali bi mnogo veću podršku da nisu na početku zasrali sa onim izjavama. Da su ćutali, zasukali rukave i počeli da rade kako treba, svi bismo, vjerovatno bez izuzetka, stali iza njih.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
716
Reaction score
1.084
Локација
Beograd
opravak kluba se moze jednostavno resiti i postati nezavisan od drzave
udjes u banku i trazis 70m kredit i krenes ispocetka
odma pravis ekipu za LS koja ce ti doneti 30 u toj sezoni i pravis bazu za naredne 2,3 godine....samim tim taj dug isplacujes
jer dugovao banci i krenuo ispocetka sa cistim tanjirom ili ovako svima pomalo je potpuno svejedno