Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Vreme je da i mi malo zaprosjacimo :D
Ako znate firme neke koje drze iskreni Partizanovci, a hoce da pomognu FK-u u skladu sa svojim poslom i mogucnostima, molim vas da ih uputite da se jave u klub ili nama kao organizaciji PartizanNet (moze IG, moze i ovde meni pp sa informacijama pa cemo stuputi u kontakt).
Ko god je voljan da pomogne u materijalu, u radnicima, finansijski ili na bilo koji drugi nacin - dobrodosao je.

Neke vece akcije nas navijaca mozda tamo kad malo otopli, ali otom potom, sad nam je bitno da nadjemo firme koje ce da pomognu u sanaciji svih sranja i rupa koje su zatecene u Klubu (od gradjevinskih radova, preko reklamnih panoa, finansijskih inekcija, ma sta god vam padne na pamet - Partizanu je potrebno sigurno jer nema sta ne fali).
Dakle ako znate nekoga, pitajte, raspitajte se, tu smo da svi zajedno probamo da uradimo sve sto je do nas u oporavku Partizana!

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.319
Reaction score
1.545
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Shvatili smo svi u kolikom smo problemu, da fudbalski klub nema svog Željka, da nijedan "legendarni" trener neće da zasuče rukave, zapuši nos i počne da spašava fk Partizan.
Nema ni finansijskih injekcija da preživimo do juna.
Mijatović radi jedino što može, ide naokolo i prosjači, ali izgleda doslovno prosjači A onaj koji prosi mora da se ponižava, tu nema mestu ni za ponos, ni za dostojanstvo.
I zato mu hvala, što radi ovaj grozan, ponižavajući posao prosjačenja, ali to radi da bi spasao Partizan, umesto da ladi jaja u nekom djakuziju kao sve ostale "legende" ovog kluba.

Mi generalno u FK nemamo osobu ni pribliznog renomea kao Zeljko, nevezano za trenutni finansijsku situaciju.
E sad, treba biti iskren pa reci da se ni Zeljko ne bi vratio u KKP da nije dobio garancije da ce moci da sastavi iole pristojan tim.

Ocigledno je da nova uprava ne moze da donese neke znacjane pare koje bi omogucili da se sastavi tim za grupnu fazu LE npr.
Doduse, cak i da neko da pare to bi vjerovatno pokupili ovi sto su tuzili klub...

Jedino cemu se ja nadam jeste da se u ovom PR oslobodimo bar nekih od ovih prekobrojnih igraca, pa eventualno na ljeto da se nesto skrpi.
Poslednje sto nam treba je dovodjenje nekih poluigraca radi zadovoljenja javnosti...

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.666
Reaction score
43.587
Локација
Žrnov
I Kovačevac (šta god to bilo).
Ne znati za Kovačevac je u rangu "ne znam za Šumadiju iz Jagnjila" :buhaha

Mislim, ja znam da se ovde prate samo lige petice i da su kolege eksperti za vrhunske igrače, ali malo slušanja Loknera i gledanje majstora nižih liga nije na odmet... eto, što je Tamvort bolji od Kovačevca?

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
196
Reaction score
556
Локација
Beograd
Vreme je da i mi malo zaprosjacimo :D
Ako znate firme neke koje drze iskreni Partizanovci, a hoce da pomognu FK-u u skladu sa svojim poslom i mogucnostima, molim vas da ih uputite da se jave u klub ili nama kao organizaciji PartizanNet (moze IG, moze i ovde meni pp sa informacijama pa cemo stuputi u kontakt).
Ko god je voljan da pomogne u materijalu, u radnicima, finansijski ili na bilo koji drugi nacin - dobrodosao je.

Neke vece akcije nas navijaca mozda tamo kad malo otopli, ali otom potom, sad nam je bitno da nadjemo firme koje ce da pomognu u sanaciji svih sranja i rupa koje su zatecene u Klubu (od gradjevinskih radova, preko reklamnih panoa, finansijskih inekcija, ma sta god vam padne na pamet - Partizanu je potrebno sigurno jer nema sta ne fali).
Dakle ako znate nekoga, pitajte, raspitajte se, tu smo da svi zajedno probamo da uradimo sve sto je do nas u oporavku Partizana!

Ja cu biti u prvim u redovima da pomognem. Ne mogu ni blizu kao Milkini drugari ili kladionice koji su nam sponzori ali nesto mogu.
Da bi odziv bio masovan klub mora da zadobije poverenje. Navijaca, simpatizera a sa njima i tih privrednika koji svoj novac mukotrpno zaradjuju. Uprava mora da izadje sa svim papirima, da transparentno iznese gde i ko je potrosio pare, ukrao, kome se duguje i zasto... nema razloga da se bilo sta krije ako zaista zele dobro i posteno da rade. Da se obaveze da ce se tako ubuduce raditi i svakog meseca objavljivati izvestaje.
Ovako da ocekuju da ce im priv. firme davati pare za neke radove na obecanje, dok se na drugoj strani vode rodjaci po ino-gostovanjima, placaju telohranitelji, necije konkubine primaju plate da ne dolaze na posao..... nek se ne nadaju. Mozda oni to nece radiiti ali poverenje je potroseno. Jedini nacin da ga povrate je potuna transparentnost.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.409
Reaction score
3.469
Локација
Iz Majemija.
Svakako ovo što se traži ostaje Partizanu, ne mogu odneti regips i pločice sve i da su lopovi.

E sada što ljudi očekuju da i oni stave malo ruku u svoj džep i to je legitimno.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.469
Reaction score
33.290
Локација
Beograd
radi ovaj grozan, ponižavajući posao prosjačenja, ali to radi da bi spasao Partizan
Shvatio sam šta Mijat radi...ili sam bar pomislio da to radi...

Ima i u srpskoj istoriji ona razlika između Karađorđa i Miloša Obrenovića, gde je drugi uradio neke grozne poslove (više nego onaj prvi), ali je od toga izvukao i neku korist, kako za sebe, tako i za Srbiju...
Pa, ako Mijat zna tu lekciju iz istorije, to da radi grozan posao, nekako i vidimo, ali ne vidimo koju korist od toga izvlači za Partizan...

No, šta god da on uspe ili ne uspe, bar se prihvatio posla, za razliku od većine...

Većina ne samo što nište ne radi, nego i ne shvata do koje mere smo mi srozani...

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Ja cu biti u prvim u redovima da pomognem. Ne mogu ni blizu kao Milkini drugari ili kladionice koji su nam sponzori ali nesto mogu.
Da bi odziv bio masovan klub mora da zadobije poverenje. Navijaca, simpatizera a sa njima i tih privrednika koji svoj novac mukotrpno zaradjuju. Uprava mora da izadje sa svim papirima, da transparentno iznese gde i ko je potrosio pare, ukrao, kome se duguje i zasto... nema razloga da se bilo sta krije ako zaista zele dobro i posteno da rade. Da se obaveze da ce se tako ubuduce raditi i svakog meseca objavljivati izvestaje.
Ovako da ocekuju da ce im priv. firme davati pare za neke radove na obecanje, dok se na drugoj strani vode rodjaci po ino-gostovanjima, placaju telohranitelji, necije konkubine primaju plate da ne dolaze na posao..... nek se ne nadaju. Mozda oni to nece radiiti ali poverenje je potroseno. Jedini nacin da ga povrate je potuna transparentnost.
Na ovome se radi vec tj vec postoje firme i pojedinci koji su donirali neke stvari (novac, materijal, radnike itd.).
Svakako da je sve transparentno i sto kaze Joca legitimno je da se covek zapita da li ce otici te donacije tamo gde trebaju.

Sve ce biti uredu, samo da nam Mijat ne ide vise po televizijama :D

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.651
Reaction score
10.089
Ja te razumijem u potpunosti. Jebu nas vec 30+ godina raznorazni lopovi i sumnjao bih u namjere i da mi je brat rodjeni predsjednik kluba. Partizan su svi gledali kao zlatnu koku i dok je nama krilatica ”Od Partizana nista, za Partizan sve”, za lopovcine razne koji su nas jahali je obrnuto, Od Partizana sve, za Partizana nista.
Medjutim, negdje mora da se preokrene. Ja zaista vjerujem jos uvijek u dobre namjere ove ”radne grupe”. Mijat se ukaljao sa hvalospjevima pockoustom, ali vjerujem da nam zeli dobro. Sto neko rece, mogao je kao i ostale ”legende” da nam kaze ”hvala, nije sad vrijeme”, u prevodu boli me kurac za Partizan, ali eto nije. Vratio se, nesto burgija, radi, trudi se valjda.
To vazi i za Milku i Rasima. Sumnjam da njima Partizan treba radi nekih karijera ili love.
Smjena uprave je politicka odluka, psihopata zna da nas je srozao na najnize grane i svjestan je za svog mandata da ciganima ne mozemo ni da pridjemo, zato je i dozvolio smjenu.
Koliko je novca isisano iz Partizana, a u korist smrdljive napredne gamadi, to nikada necemo saznati, zato Rasim ni Pedja nikada to nece smjeti javno da pomenu. Mozda je to bio i uslov da im se dozvoli ulazak u klub.
Ja se iskreno nadam da ce nas ozivjeti, pa makar da puls dobijemo i da samostalno pocnemo da disemo, a onda sta nam Bog da.
Zato sam misljenja da svako ko moze i ima uslove, veze, poznanstva, da svako pomogne koliko moze. Ovo nam je mozda posljednja sansa da se nesto izrodi iz svega.
Zavrsio bih parolom iz sredine teksta:”Od Partizana nista, za Partizan sve!”

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.409
Reaction score
3.469
Локација
Iz Majemija.

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
178
Reaction score
293
Локација
Zvornik
Mog'o bi da batali Real malo za pocetak. Znam ja da ga vuku za rukav za izjave ali opet si predsednik drugog kluba. Mani se Reala i njihovih "problema", resavaj nase probelme, lako ce Real da se snadje sa milionima koje ima, ne brinem/o za njih.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.164
Reaction score
43.273

Isti savet dajem i ja tebi Mijate.
Čekaj polako, ovo može da bude odličan potez... ako uspemo da im uvaljamo oba beka koja ne znaju ništa, štopera i nekog u vezi dajemo gratis. Ne mora da bude skupo, daj šta daš. :D

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.218
Reaction score
63.295
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Isti savet dajem i ja tebi Mijate.
Zar nije njegov Real izgubio 6 2 od barselone?
Mislim da će real znati da resi svoje probleme i bez njega

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd
Mog'o bi da batali Real malo za pocetak. Znam ja da ga vuku za rukav za izjave ali opet si predsednik drugog kluba. Mani se Reala i njihovih "problema", resavaj nase probelme, lako ce Real da se snadje sa milionima koje ima, ne brinem/o za njih.

Neka ga, nek daje izjave o Realu, videli smo kako to izgleda kada ne prica o njima.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.374
Reaction score
31.438
Локација
Beograd
Mislim da je tada bio bivši već, ali ne mogu da tvrdim sa sigurnošću.