Jel' nas zajebavaš ovim?nije bio pusac kurca zvalavom
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Jel' nas zajebavaš ovim?nije bio pusac kurca zvalavom
Fan fekt: startni štoper Arsenala, Gabriel, ima jednu utakmicu više za prvi tim, al zato 25 utakmica manje za drugi tim Dinama, od našeg VukotićaBas je slucajnost da nam jedini transfer bude igrac koga su vratili iz Dinama? Jedini klub u regionu koji ume da prepozna, promovise i dobro proda mladog igraca? Ne bi ga oni ispustili sigurno.
ne branim ga uopste ni na koji nacin, smrad je svakako, ali nadji mi jednu izjavu gde se zahvaljivao zvalavom, ili da je isao ciganima na rodjendan, ili gostovao po pinku da prica o ciganima i te neke fore.Jel' nas zajebavaš ovim?
Prvo, ne pada mi na pamet. Ali ako si prespavao sve ovo, pa ja ne znam gde ti živiš. Bukvalno ima sve ovo navedeno, osim rođendana.
Pritom, kao nikad pre je i nož i pogača kod tih, kod kojih se ide na rođendan.
Meni se ne dopadaju neke stvari, ali reci da je neko očajan u odnosu na Ilieva je vrhunski bezobrazluk.
Jel realno da uporedjujes Ilieva i Mijatovica, plus ispada Iliev neki dobar covek?E sad ne pada ti napamet... Nadji ako ima, a nema. Ne mislim na ona dva mentola vazuru i vucelu, nego konkretno njega. A da, ocajniji je duplo od njega. Ovo sto on radi nije ni stanojevic radio.
Nije pusio kurac zvalavom ?!Ako ce da se bavi kombinacijama, dilovima i slicno, onda je za njega i onaj debil Iliev doktor nauka, posto je on pored toga bar znao da dovede igraca i nesto donese i klubu a nije bio pusac kurca zvalavom.
Ja ga još volim, ne znam ni sam kako. Idol iz detinjstva, ne moze tako lako da se zaboravi.Jel realno da uporedjujes Ilieva i Mijatovica, plus ispada Iliev neki dobar covek?
Brate malo pusti gas, privatizujes temu, shvatili smo poentu, ne volis Mijata, ne voli ga vise niko ali ono, dominiras sa jednim te istim upisima.
Podneo ostavku, moralna gromada!Sad procitam na kuriru smenjen lola .. takvima nije mesto u radu s decom
Kadis otkupljuje Bojana Kovačevića za 1,5 mil. evra.
link
Kolika mu je bila plata?
Nema nikakve fizičke predispozicije, osim što je visok.