Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
561
Reaction score
3.054
Локација
Novi Sad
Bas je slucajnost da nam jedini transfer bude igrac koga su vratili iz Dinama? Jedini klub u regionu koji ume da prepozna, promovise i dobro proda mladog igraca? Ne bi ga oni ispustili sigurno.
Fan fekt: startni štoper Arsenala, Gabriel, ima jednu utakmicu više za prvi tim, al zato 25 utakmica manje za drugi tim Dinama, od našeg Vukotića :D

Zajedničko im je što su vrlo brzo obojica pušteni niz vodu u Dinamu (za sada samo to hehe)

Dr. Strange

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
141
Reaction score
670
Локација
Beograd
ne branim ga uopste ni na koji nacin, smrad je svakako, ali nadji mi jednu izjavu gde se zahvaljivao zvalavom, ili da je isao ciganima na rodjendan, ili gostovao po pinku da prica o ciganima i te neke fore.

Nije poenta da je on dobar, poenta je koliko je mijatovic ocajan cak i u poredjenju sa njim.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.645
Reaction score
33.379
Локација
Beograd
Prvo, ne pada mi na pamet. Ali ako si prespavao sve ovo, pa ja ne znam gde ti živiš. Bukvalno ima sve ovo navedeno, osim rođendana.
Pritom, kao nikad pre je i nož i pogača kod tih, kod kojih se ide na rođendan.
Meni se ne dopadaju neke stvari, ali reci da je neko očajan u odnosu na Ilieva je vrhunski bezobrazluk.

Dr. Strange

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
141
Reaction score
670
Локација
Beograd
Prvo, ne pada mi na pamet. Ali ako si prespavao sve ovo, pa ja ne znam gde ti živiš. Bukvalno ima sve ovo navedeno, osim rođendana.
Pritom, kao nikad pre je i nož i pogača kod tih, kod kojih se ide na rođendan.
Meni se ne dopadaju neke stvari, ali reci da je neko očajan u odnosu na Ilieva je vrhunski bezobrazluk.

E sad ne pada ti napamet... Nadji ako ima, a nema. Ne mislim na ona dva mentola vazuru i vucelu, nego konkretno njega. A da, ocajniji je duplo od njega. Ovo sto on radi nije ni stanojevic radio.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.645
Reaction score
33.379
Локација
Beograd
Da, mislim konkretno na njega. Zaista mi ne pada na pamet, ali biće da si kao što ti piše početnik na forumu, početnik i što se pamćenja tiče.
Što se očajnosti tiče, biće onda da imamo totalno drugačiji sistem shvatanja "očajnosti".

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.264
Reaction score
6.724
Sad procitam na kuriru smenjen lola .. takvima nije mesto u radu s decom

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.814
Reaction score
42.963
Локација
Novi Sad
E sad ne pada ti napamet... Nadji ako ima, a nema. Ne mislim na ona dva mentola vazuru i vucelu, nego konkretno njega. A da, ocajniji je duplo od njega. Ovo sto on radi nije ni stanojevic radio.
Jel realno da uporedjujes Ilieva i Mijatovica, plus ispada Iliev neki dobar covek?
Brate malo pusti gas, privatizujes temu, shvatili smo poentu, ne volis Mijata, ne voli ga vise niko ali ono, dominiras sa jednim te istim upisima.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
867
Reaction score
3.265
Локација
Beograd
Mart-april-maj-jun. Dovoljno.
U junu ćemo sve znati: za koga treba biti i protiv koga treba biti.
A do tada: opušteno.
Ne mere drugačije.

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.940
Reaction score
4.352
Ako ce da se bavi kombinacijama, dilovima i slicno, onda je za njega i onaj debil Iliev doktor nauka, posto je on pored toga bar znao da dovede igraca i nesto donese i klubu a nije bio pusac kurca zvalavom.
Nije pusio kurac zvalavom ?!
Pa bio je deo uprave koja ako je nesto radila sem sto je krala, pusila je tu kitu !!! !!! !!!
Od njegovih bombi mi smo na -18 u oktobru a doktor nauka ne bi mogao da bude ni kamenu !!!

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.778
Reaction score
4.649
Локација
JNA

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.480
Reaction score
7.016
Локација
vezenemam
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
395
Reaction score
1.799
Локација
Trebinje

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.246
Reaction score
6.807
Локација
Beograd
Kadis otkupljuje Bojana Kovačevića za 1,5 mil. evra.
link

Ipak 500 hiljada.

Prelako smo se odrekli ovog momka, jeste fudbalski jako, jako sirov, ali ima 20 godina i fizicke predispozicije da igra u bilo kom klubu na svetu, bez preterivanja. Takvi igraci ne rastu na grani.

Nije bilo nikakve potrebe da se ovako panicno otera iz kluba, niti je imao veliku platu, niti smo napravili neki iole ozbiljniji profit na njemu, niti nam je ovaj novac koji cemo dobiti bio garantovan letos, vec je morao da odigra dobro u Kadizu da bismo cak i tu cifru zaradili.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.682
Reaction score
24.182
Локација
U Kinšasi
Nema nikakve fizičke predispozicije, osim što je visok.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.246
Reaction score
6.807
Локација
Beograd

Ono sto se spominjalo kad je dolazio je da ima manji ugovor nego u Cukarickom i da je u rangu mladih igraca iz skole koji ulaze u prvi tim, cak i da to nije tacno svakako nije to cifra koja bi znacajno opteretila budzet.

Nema nikakve fizičke predispozicije, osim što je visok.

Ma gde nema, pored visine ima i snagu i brzinu, kompletan je stoper po tom pitanju. Naravno dzabe fizicke predispozicije ako je sve ostalo problematicno kao sto je bilo u slucaju Kovacevica kod nas, ali u pitanju je mlad momak koji se jos razvija fudbalski, nije bilo razloga da se misli da je nemoguce da ce te svoje mane popraviti i dovesti bar na neki prihvatljiv nivo.

Ne bih imao problem sa time sto je pusten da je stigla neka iole smislena ponuda, da je otkup bio milion i po kao sto je prvobitno napisano to bi bio logican potez, ovako sa otkupom od 500 hiljada je jasno da su prihvatili prvu ponudu samo da ga se rese, sto je van pameti. Ali dobro, na svu srecu ta uprava koja ga je prodala i taj trener koji ga je precrtao vise nisu tu, ostaje nam da se nadamo da su ovi sto su sada u klubu bolji i sposobniji, sto ne bi trebalo da bude tesko.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.645
Reaction score
33.379
Локација
Beograd
Najgori štoper koji je obukao dres kluba, pa makar zaigrao za Arsenal.
Može da ima i 13 godina, katastrofalan igrač.