Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Bravo, vickasti ste do bola, nemam reči koliki stepen smisla za humor postoji ovde... :respect :clap živi vi meni i veseli bili 100 i više godina...a ja ću da se posvetim konkretnoj kritici:

PITANJE ZA MARKETING (pošto "visite" ovde, opšte je poznato):

Naš omladinac je u nedelju u mitićevoj rupčagi napravio nešto zbog čega bih ga ja lično, da se pitam, išamarao, ali...hajde da pustimo to, em se ne pitam, em sam u ovoj priči nebitan, em nešto drugo hoću da pitam:

Ako naš oficijelni klupski sajt već u tom danu (nedelja, 15. mart), u izveštaju sa same utakmice opiše tu scenu kada je naše dete zapravo zastranilo (pošto mora da shvati da se pravi fer plej svuda i svagda treba pokazati, osim protiv cigana!), ali hajde, na sva zvona je pohvaljeno za to...

http://www.sr.partizan.rs/108567-108567/

...zašto naša zvanična fejsbuk stranica ignoriše svoj sopstveni (klupski) medij kao što je oficijelni sajt i u isto vreme prenosi škrabanje smrdljivog lista "alo" na tu temu, i to njegovo škrabanje tek par dana nakon utakmice?!?!?

https://www.facebook.com/FKPartizanBG (pa trenutno treća vest odozgo)
https://www.facebook.com/FKPartizanBG/photos/pcb.632095133589087/632094813589119/?type=1

U čemu je fora filozofi i mislioci?

:puke :prekrsti :pop

Sreća da se ne stidite klupskog sajta makar oko jubileja sa nesviranim penalom...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.912
Локација
Žrnov
A ja samo da pitam imaju li pičkice iz uprave herca kad onu stvar nemaju da uzmu u zaštitu igrače od napada ovog psihopate!?!?!?

UPRAVA NAPOLJE!!!!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.717
Svakako bi bilo mnogo zanimljivije da je peder recimo rekao da kosarkasi Partizana imaju 2 leve ruke, reakcija bi bila verovatno među zanimljivijim u Duletovom opisu, mada je pitanje i da li će ovo da oćuti. A od svinjara i ekipe kad bi došla bilo kakva reakcija, stvarno bi bio šokiran jer "zna se ko u ovoj zemlji odlučuje" i ko postavlja predsednike i direktore.

Sa druge strane, mogao bi Nikolić da pederu objasni reč, dve ili recimo fudbaleri da grupno proslave danas neki od golova potenciranjem levih nogu.
 

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Pretpostavljam da ce biti zanimljivo jer je vreme da se objave i potrazivanja Partizana . Zamisli udje Djura u 5 do 12 sa koferom i 50 miliona evrova sto je ukrao...i ode kao pokajnik u manastir. :wink:
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.489
Reaction score
13.441
Локација
tamo daleko...
Kaze Je-Ne-A bice veselo...ja to zamisljam na nacin gde igraci nose svi majice "vucicu pederu", seme mu jebem smrdljivo.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.790
Sa druge strane, mogao bi Nikolić da pederu objasni reč, dve ili recimo fudbaleri da grupno proslave danas neki od golova potenciranjem levih nogu.

Sta ono uradi Grbic sa kopackama? Je li se meni ucinilo ili je nesto "objasnjavao" premijeru?

IZMJENA Mozete slobodno da mi brisete posto su komentarisali na drugoj temi.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Jos samo da ga Tumba uzme u usta tom istom premijeru i bice sigurno presrecan!

Sramota me za sve nase "ljude" u upravi...
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
“Sport”: Telekom Srbija generalni sponzor Partizana!
Četiri godine je proteklo otkako je Partizan na dresovima imao ispisano ime generalnog sponzora (Elektroprivreda Srbije) i to je ono što je najviše zamerano i prethodnoj Upravi, na čelu sa Draganom Đurićem, ali i vladajućim čelnicima u Humskoj, koji su rešavanje pomenutog problema obećali odmah po preuzimanju vlasti.



Ipak, konačno je načinjen i taj korak, pošto su crno-beli u sredu skopili saradnju sa Telekomom Srbija, koji će u predstojećem periodu stajati iz kluba iz Humske, saznaje “Sport”.

Pregovori su trajali nekoliko dana i nemaju puno veze sa marketingom Partizana, koji gotovo da i ne postoji dve i po godine, već se radi isključivo o plodovima rada Upravnog odbora.

Tim povodom u Humsoj je u četvrtak u 15 časova zakazana i konferencija za medije, gde će biti predstavljeni svi detalji saradnje.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.796
Блаћење име Партизана за сићу.

Биће после, писало вам ЕПС, Телеком на дресу, а паре нигде.
 
Top