Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
193
Локација
Dole ispod
Nama onda nije do uprave nego do predsednika drzave. Moze i Murinjo doci,dzaba. Tako i ciganima. Al ko nam je branio da damo 5 komada i radnickom i palacni ,topoli kome li vec?
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
Meni samo nije jasno jedno,ili to iz nekog razloga ne spominjete,koliko sam ja upucen metuzalem se manje pita od sina Baneta ! Krmak i Bane nam prave igranku a tata samo amortizuje sranja koja prave!
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.301
Локација
Beograd
Sad mi cak i zao Ilieva. Kad ce ova dvojica da kazu ajmo dosta je bilo.

Nema sta da ti bude zao Ilieva, treba da ti bude zao nas sto smo morali da ga trpimo, srecom tome je dosao kraj. Naravno, dzabe ovo ako ostanu ova dvojica, jedina strasnija stvar od Ilieva na poziciji sportskog direktora je to da ga nasledi Vazura, onda smo tek u problemu.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev podneo je danas ostavku na tu funkciju zbog neslaganja sa odlukom da Ilija Stolica i dalje bude trener prvog tima, na kojoj je u ponedeljak, ali i tokom današnjih pregovora insistirao predsednik Milorad Vučelić, saznaje Telegraf.

znači "bacajmo pod autobus" trenera, sportskog direktora, kuvaricu ali NIKAKO gmazuru i vučelu... BANDO LOPOVSKA!!! UprAVa NAPOLJE!!!
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
153
Reaction score
447
Локација
Beograd
Kako moze 2x da podnese ostavku?
Ja ne znam kad su ga zvanicno vratili na funkciju.

Sad da se tornjaju svi pocev od dinastije Vucelic, preko mafijaskog praseta i svih metuzalema koji se tamo povlace po kancelarijama, dizu ruke, neko noge i pogodno lizu dupeta pa sve do novopostavljnih direktora stadiona i Teleoptika.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.403
Локација
JNA
Covek napustio zbog privatnih razloga, ne zbog katastrofalnog stanja u kom je Partizan doveo zajedno sa drugarima..toliko o tome, znaci super je radio svoj posao
 
Последња измена:
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
327
Reaction score
1.289
Локација
Београд
Ово је тек трећа карика унутар клуба, прва и друга карика су још увек ту. Дакле, ништа битно се није десило ако се само на овоме заврши.
 
Top