Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.791
Локација
Храм фудбала
Гробари и званично потврдили оно што сам овдје писао, да су цијене сезонских међу задњим разлозима за бојкот домаћих утакмица.

Едит: не могу поставити "саопштење" јер је на инстаграму избачено у виду слика.
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
314
Reaction score
925
Локација
Boston
Uvek sam bio protiv ovakvog Juga ali podržavam ih u ovoj nameri jer mora neka složnost. Posle nemoj da nam bude krivo sto nas sever šije...
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Evo kopiran tekst:


Гробари Југ:
Гробари, навијачи Партизана, љубитељи фудбала,

Услед свеопште конфронтације различитих ставова у Партизановој навијачкој јавности, по питању наше званичне одлуке да позовемо људе на игнорисање утакмица на стадиону ЈНА, сматрамо да би било фер и људски да јавности приближимо разлоге својих потеза. Ово се првенствено односи на све људе који имају, сасвим легитимно, другачије ставове. Да ли ће ово неко схватити као правдање или додворавање сасвим је небитно. Битно је да овим покажемо поштовање свима, каквих год ставова били, који се као и ми у овим смутним временима боре и интересују за даљу судбину нашег клуба.
Цене сезонских улазница нису једини проблем! Оне су последње на листи и дефинитивно су кап која је прелила чашу нашег незадовољства!

Милош Вазура и Милорад Вучелић морају да напусте клуб!

Да кренемо од почетка.

Те 2014. године без апсолутно икаквог резонског утемељења или спортско управљачких вештина врх државе Србије потура Милоша Вазуру са својих, у том моменту невероватних 27 година, на чело једног тако великог и комплексног система и институције као сто је фудбалски клуб Партизан !?! Дебело, богато и размажено дериште треба да управља нуклеарном електраном. Дакле, што би наш Бора Тодоровић у филму “Андерграунд” рекао: “Људи, мајмун улази у тенак, биће катастрофа!” Управо ту општу катастрофу у тенку за који навијамо ми проживљавамо већ 9 година и томе се не назире крај.

Приликом преузимања клуба обећао је многе ствари од којих није испунио ни једну! И не само да ни једну није испунио него је стање неупоредиво горе од оног које је затекао.
1.Смањење дугова;
2.Реформе;
3.Домаћинско пословање;
4.Враћање стадиона у власништво клуба;
5.Приватни капитал генералног спонзора/спонзор из иностранства;
6.Изградња интерната за младе фудбалере;
7.Маркетинг и популаризација клуба;


1.Смањење дугова. У периоду од 2014. године до данас дуг је са тадашњих 13,7 милиона еура нарастао на близу 31 милион. Са тенденцијом даљег неконтролисаног раста. Вођење дуга клуба, без апсолутно икакве стратегије, довело је до тога да се клуб искључиво ослања на милостињу државне помоћи чија помоћ није жеља за просперитетом клуба већ искључива жеља за понизном захвалношћу људи који воде Партизан. Оваква ситуација је мат позиција за наш клуб и сасвим сигуран одлазак у пропаст на дуже стазе.

2.Реформе. Од самог доласка на чело клуба Милош Вазура је предано радио на реформи унутар Управног одбора. Помоћу својих сарадника, а у корист својих личних интереса, створили су нови статут клуба који је толико криминално састављен да је практично немогуће легално заменити управу. Годинама уназад је Управни одбор пажљиво састављан од корумпираних и послушних медиокритета који не постављају питања, који не дебатују и који све одлуке доносе једногласно. Истеран из клуба и оклеветан је свако ко их је критиковао и ко је јавно указивао на лош рад и малверзације. Количину бестидности врх клуба са све својим приватним Управним одбором, без трунке срама, показује након елиминације Партизана од Шерифа чистом фарсом за јавност где услед лоших резултата Вучелић и Вазура подносе оставке а Управни одбор то једногласно одбија и њихов мандат се пролонгира до даљњег. Чисто вређање здравог разума сваког навијача Партизана. Такве одлуке никога не треба да зачуде с обзиром да је исти Управни одбор и скупштина клуба састављана од разног људског отпада и којекаквих Вазуриних ортака/пајташа из Призрена и разних других нивоа познанстава.

3.Домаћинско пословање. Вероватно најкриминалнији сегмент владавине Милоша Вазуре и Милорада Вучелића. Количина малверзација и подношења кривичних пријава против Милоша Вазуре је постала толико уобичајена ствар да то више није ни вест. Бројни играчи купљени или продати под изузетно сумњивим околностима. Не исплаћују се плате (основано се сумња намерно) као у случају Асана који напушта клуб без обештећења. Случај Суме. Најсвежији случај Дијабатеа и маса других случаја кроз дуги низ година где је клуб новчано оштећен намерним или дилетантским потезима управе. Крајем 2021. године оптуживан заједно са директором бициклистичког клуба за злоупотребу службеног положаја. Предпостављамо у корист Партизана. Даље, кривична пријава против Милоша Вазуре због основане сумње да се ради о злоупотреби службеног положаја и несавесном раду у случају одласка Шћекића из Партизана у Заглебје где је пуштен из клуба без обештећења а клуб је на њему могао да заради. Полиција га зауставља и проналази му пиштољ за који нема дозволу. А исти носи, верујемо, због сигурности и бољитка Партизана. Годинама је јавна тајна да поједини играчи осредњег квалитета имају превелике плате чије одређене делове деле са Вазуром. С обзиром да је листа недела бесконачна овај сегмент завршавамо информацијом да је Милош Вазура свом куму за свадбу као поклон дао одређени проценат од трансфера нашег играча. Најнормалније, прогласио је кума човеком који је учествовао и допринео да играч буде продат, и тиме га частио за “заслуге”. Веровали или не, ово стоји у званичним папирима ФК Партизан. Новцем клуба се служи као личном имовином и чашћава родбину, друштво и кумове као музиканте.

4.Враћање стадиона у власништво клуба. Заслуге Вазуре и Вучелића се мере у промилима, ако је уопште и има. Правну борбу је тада водио Владимир Вулетић. После 23 године мрцварења и суђења са државом стадион је враћен у власништво Партизана. Немогуће је било да пресуда по којој нам одузимају стадион постане правоснажна јер је цела ствар била застарела и то су сви знали. То је, у том тренутку, била игранка тадашњег врха власти државе како би се спречила реализација изградње новог стадиона Партизана за чију је градњу била заинтересована фирма “Мarazzi” из Швајцарске. Све је било спремно, само се чекала дозвола државе. Нисмо је добили. И дан данас не знамо зашто. Од тада на овамо стадион је сваке године у све лошијем стању и у многим сегментима не заостаје за Омладинским. Обећано је проналажење спонзора по коме би стадион понео име а за узврат би се од њихових пара стадион одржавао. Слагали су нас, то се до данас није десило. Стадион је само повремено био подвргнут “шминкању” које се сводило на то да се радови вишеструко преплате што нам отвара бесконачну сумњу знајући ко је на челу клуба. Примера ради, радови око нових улаза и решетки плаћени су 1 милион еура. 8 улаза по 125 000 еура. Дакле, метална решетка са компјутером који обавља 4 функције кошта наш клуб “симболичних” 125 000 еура. Или, на пример, радови из 2019. године на постављању топлотних цеви испод терена како временски услови не би сметали одржавању утакмица плаћени званично 400 000 еура ни до дана данашњег нису радили нити се види њихова сврха. Након њиховог постављања сваке наредне зиме је терен био скроз бео и утакмице су биле одлагане. Објашњење апсолутно не постоји. Коров и амброзија расту из сваке пукотине зидова и заиста је тужно гледати како нам кућа пропада због немарних станара.

5.Приватни капитал генералног спонзора/спонзор из иностранства. Од доласка у клуб до данас нису привукли нити једног озбиљнијег спонзора у клуб. Још једна у низу лажних обећања. Од 2015. године спонзор клуба је “Телеком Србија” који је стопроцентно у власништву државе. И до данас се ништа није променило на боље и више осим што је држава поново почетком 2023. године угурала у руке “ЗиЂин” неспособним људима за шта су они били дужни да се јавно поданички захваљују. Наше питање је на који су начин помогли Партизану не тему спонзора осим што им их је држава додељивала? Даље, наше питање је чија је одговорност за то што пред сваку сезону клуб стрепи хоће ли имати новца за плаћање лиценце за Европска такмичења? Зашто је постало нормално да сваке године у последњем дану рока држава Србија из буџета плаћа лиценце нашим клубовима? На овај начин би свако од навијача Партизана био “успешан” у вођењу клуба.

6.Изградња интерната за младе фудбалере. Ствар лично обећана од стране Милоша Вазуре која ни до данас после 9 година његовог управљања клубом није реализована. И не само да није реализована него је стање на СЦ Телеоптик све теже. Стадион и СЦ Телеоптик су, мајсторским руковођењем Вазуре и Вучелића, стављени под хипотеку. Дакле, ако клуб не буде могао да у договореној динамици плаћа своја дуговања имовина клуба прелази у државну имовину. Из године у годину квалитет, некада једне од најбољих школа фудбала у Европи, опада и постаје просечан. Тренери млађим категоријама су довођени не по искуству и знању него путем ортачко интересних разлога. Наша деца из омладинског погона се разним менаџерима предају у руке будзашто и бивају продана на светском тржишту испод сваке здраворазумне цифре. Све у циљу личног богаћења и добијања процената у коме само наш Партизан губи а марва која води клуб профитира. Ко је одговоран за овакво стање?

7.Маркетинг и популаризација клуба. За све ове године, са сигурношћу можемо тврдити, да су Вазура и Вучелић у клубу створили репрезентацију нестручних људи. Потпуни дилетанти и аматери су на практично свим позицијама у клубу. Замислите апсурд где је у клубу на платном списку 5 особа које се воде под одељком “маркетинг” а клуб годинама нема практично никакве маркетиншке активности. 2022. године на место директора маркетинга долази Драган Веланац. Осведочени муљатор, кум Жарка Зечевића, који је још 2016. док је обављао функцију портпарола био оптужен за организацију фалсификовања чланских карата за зборове преко којих се бирају чланови Скупштине Партизана. Дакле, поседује достојан CV да се нађе у оваквој екипи људи. Не ради се на популаризацији клуба. Не ради се на рекламирању и омасовљавању интересовања навијача за клуб. Количина безидејности и ниво јадности се огледа и у вођењу, данас врло битних за маркетинг, друштвених мрежа. На истим тим друштвеним мрежама клупске странице су предмет подсмеха и спрдње и на нивоу су трећелигашких клубова. Не улаже се у клупски бутик и он као такав је посебна тема. Фудбалски клуб Партизан, са вероватно милионским бројем симпатизера, има бутик који је величине две трафике у коме данас, 2023. године, нема кабина за пресвлачење. Без претеривања, убраја се међу најјадније од свих клупских бутика на Балкану. О ужасно безидејном асортиману који се годинама продаје навијачима Партизана не треба ни трошити речи. Кратко и јасно, Црно Бели Бутик је годинама срамота за сваког навијача Партизана.

ФК Партизан годинама није имао квалитетне припреме. Са појединим ситуацијама где су играчи сами плаћали припреме. Са већ уобичајеном праксом да се на истим утакмице играју са разним бесмисленим трећелигашима. Са погубном стратегијом да се тим формирао увек доста након припрема где се стартна постава уиграва до четвртог-петог кола шампионата.
ФК Партизан је погубио апсолутно све позиције у свим организацијама. Клуб годинама нема кандидате у Фудбалском савезу Србије. Годинама уназад смо суочени са бирањем између два зла (два осведочена звездаша). Постало је потпуно нормално да нас прегласавају како год коме падне на памет. Годинама се правила и пропозиције доносе адхок у искључивом интересу Црвене Звезде. Судијска организација је плански, годинама уназад, нанела огромну штету ФК Партизан. Никада нису дигли глас против или поднели неке предлоге који се косе са интересима Ц.З. Никада нису покренули неку озбиљну акцију према савезу и телима у оквиру фудбалске организације, па макар били и одбијени. Свесни смо ситуације и опште атмосфере у држави и деликатне позиције ФК Партизан али толико гласна ћутња Милоша Вазуре И Милорада Вучелића на све неправде које погађају наш клуб су нам јасан показатељ да су они ништа друго него саучесници у тихом убијању Партизана.

Од 2014. године, од како је Милош Вазура на власти у клубу, Партизан је освојио 2 титуле за које он није заслужан ни мрву. Последња титула, освојена 2017. године, прошла је у сенци невиђеног безобразлука и бахатости дотичног који је шампионски пехар на дан прославе фудбалера у отвореном аутобусу однео на приватну свадбу као свој лични предмет. 27. титулу смо са играчима прославили без шампионског пехара. Да ствар буде још више понижавајућа по нас, на свадби исти пехар су му украли навијачи државне мезимице и побегли. Пехар је касније враћен али је Вазура за њега морао да плати. А ви сви процените да ли из свог џепа или из клупске касе.
Поред свих наведених ствари највећи и главни разлог наше одлуке о бојкоту су дугогодишњи лоши резултати за које годинама нико није одговоран. Милош Вазура и Милорад Вучелић су себе ослободили било какве врсте одговорности. Од момента кад су зајахали клуб играчи и тренери су мењани као чарапе. Проблем и кривац је увек био у свима другима осим у њима двојици. Током година су потрошена и бачена у прашину многа тренерска и играчка имена. Иван Томић, Марко Николић, Мирослав Ђукић, Зоран Милинковић, Саво Милошевић, Александар Станојевић, Илија Столица, Гордан Петрић и на послетку Игор Дуљај који има нашу апсолутну подршку! Али не сумњамо у то да ће бити први на листи жртвених јагањаца када се заређају лоши резултати.
Упркос свим наведеним чињеницама Партизан је последњу сезону завршио са најлошијим резултатом од распада Југославије. Потребан је озбиљан таленат, да у лиги овако ниског квалитета, са буџетом већим од 99% клубова, клуб заврши на четвртом месту табеле. Партизан је срамотно елиминисан од екипе из Молдавије. Иако је борба за титулу била изгубљена практично још јесенас клуб нам је приредио испадање из купа од Сремске Митровице која спада у историјско епску бламажу. Клуб нам је доведен дотле да нам спортски директор Ивица Краљ, након “сјајних резултата” у Мачви, у Партизану сав срећан обећава сигурно друго место. Није ни он сносио одговорност за лагање и неуспех. Милош Вазура И Милорад Вучелић у томе нису видели ништа лоше. И што је најважније НЕ СНОСЕ НИКАКВУ ОДГОВОРНОСТ ВЕЋ ДУГИ НИЗ ГОДИНА! Томе се дефинитивно мора стати на пут! ТРАЖИМО ОДГОВОРНОСТ дотичних!

Ако ико од добронамерних навијача Партизана мисли да је са оваквим људима могућ компромис тиме што ће нам смањити цене улазница онда нешто није у реду са свима нама колективно. Ово је тек почетак борбе за промене у клубу које се више ни једним аргументoм не могу довести у питање. Вазура и Вучелић су имали и превише кредита и сад је дефинитивно доста! Ми као организована трибина позивамо целокупну Партизанову јавност да се не иде на стадион ЈНА и тиме пошаље јасна порука шта мислимо о тим људима. Никоме нећемо бранити нити узети за зло ако сматра да треба да иде на ЈНА да подржи играче. Али будите свесни да нам сваким својим контра потезом отежавате, довољно већ тешку, борбу за боље сутра нашег Партизана.

Моменталне оставке Милоша Вазуре и Милорада Вучелића су наш пут враћања ка трибинама стадиона ЈНА. И око тога нема више ни трунке компромиса!

Сви на гостовања, напред Партизан!


ГРОБАРИ
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.546
Reaction score
3.838
Локација
Beograd
Grobari su izbacili brutalno saopstenje. Svaka cast. Nisam deo juga od 2011. i to se nece ni u buduce promeniti ali mora se priznati da se situacija bar u poslednjih godinu dana menja na bolje. Nadam se da ce se grupa vratiti na neka lepsa vremena.

Voleo bih da igraci dobiju podrsku i kod kuce ali apsolutno podrzavam ove stavove
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
156
Reaction score
937
Локација
Београд
Хвала им што су написали оно што сви знамо :)
"Ово је тек почетак борбе за промене у клубу које се више ни једним аргументoм не могу довести у питање." Па добро бре мајку му на истоку и западу је та борба почела недуго после доласка ових ментола. Морало је да се каже нешто и о томе ко је водио трибину тад и ко је води сад. Ваљда им је јасно да порука коју шаљу овим утварама ништа не значи, али добро, тек је кренула сезона, тек 2 утакмице, надам се најбољем, верујем да се и југ прочистио од гамади што се накотила. Подржавам све што је написано, осим што и даље нема праве борбе (активно терање управе) и у прошлом саопштењу је речено да ће бити нечега поред одлазака на гостовања и бојкота стадиона и опет никакве најаве о чему је реч.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.348
Локација
Nis
Uvek sam bio protiv ovakvog Juga ali podržavam ih u ovoj nameri jer mora neka složnost. Posle nemoj da nam bude krivo sto nas sever šije...
U cemu nas to "usrani" sever sije?
Moze da nam sije djoku. Jug kakav je danas ima i svoju politicku pricu. Necu da ulazim u sve to opet, ali nije bas tako kako izgleda.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.348
Локација
Nis
Al sto se vratili na 2014 godinu i dolazak vazure....pa nije bre vazura pao sa marsa. Zasto ne kazu ko ga je postavio na to mesto imenom i prezimenom, gde su vucic i nedic?! A gde je u saopstenju, ogradjujemo se sto smo izgubili tribinu od krimosa iz velokog kluba rada i drzavne kuchke, dok nam je zandarm pickousranog vodio tribinu....to su malo zaboravili da kazu...eee sad bi malo da vode ostojinu politiku, ali i mi da se slozimo, jer ako se ne slozimo onda smetamo.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Sasvim, sasvim dobro saopstenje.

Ostavili su izbor i da se ide na utakmice, nece "zamerati".
Dva gostovanja ove godine, ozbiljna brojka, ozbiljan izgled. Svakako deluje kao korak napred. Ne treba im sad zamerati puno toga, momci probaju nesto.
David je dobio 2godine zbog desavanja na Cuki. Probali su i takav, aktivni bojkot.

Ne zameram, kakav god izbor bude. Ni za sede jos ne znam, kazace vec pivo na dan utakmice.

Nisam deo juga od 2011. i to se nece ni u buduce promeniti ali mora se priznati da se situacija bar u poslednjih godinu dana menja na bolje. Nadam se da ce se grupa vratiti na neka lepsa vremena.

Sve isto!
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
627
Reaction score
2.309
Локација
Beograd
Našim vrlim i dragim predsedniku i generalnom direktoru ne trebaju, ne samo navijači, nego ni igrači.
Samo jedna stvar njima treba, a to su redovna mesečna primanja.

Ali igračima trebaju navijači. Bez njih jednostavno ne mogu.

P.S. Svi grobari se slažu sa sedam navedenih tačaka. Svi grobari se ne slažu sa tim da li je dolazak na stadion podrška igračima ili upravi. Izgleda kao da je to jedini problem.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Nekada i prazan stadion grmi jace od punog! Imalo bi se sta dodati u saopstenju Juga, a sto se mene tice i oduzeti... Medjutim sve u svemu korektno objasnjeni razlozi akcije/neakcije za sledecu prvenstvenu utakmicu. Sada sam vise nego siguran da ce karte, ako ne za sve sektore,onda barem za jug biti simbolicne, sto ce biti pokusaj da se unese dodatna nesloga u nase redove. Utakmica protiv niske ciganske filijale ce bez mene sigurno proci... Nadam se kraju ovog zla... Sto se fudbalera Partizana tice, zelim samo da nastave da se bore. Od njih najvise zavisi da li ce stadioni na kojima gostujemo ponovo postati mali za navijace Partizana! Napred Partizan!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Ja ne znam koje struje i ko sad vodi Jug, ali jednom se mora prekinuti sa podjelama. Mozda je sad trenutak da se zbiju redovi i da se udari kontraofanziva.
Proklet smo klub, ali najbolji na svijetu cijelome. Nadam se da ce se iz ovoga izroditi jedna jebena, jaka kriticna masa, koja ce otjerati ovu dvojicu u picku lijepe materine.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.026
Reaction score
7.668
Sa obzirom na svo činjenično stanje,kao i potpunu svest o tome kolika bezlična gamad je vodeći dvojac u foteljama, bojkot je efektan koliko i gašenje šumskog požara ignorisanjem njegovog postojanja. A efekat koji ćemo dobiti prema našim igračima je jednak sudbini naše šume koja se naslanja na ovu koja gori..po sistemu,valjda će preživeti.
Samo nek mi neko objasni smisao i razliku koju pravi bojkot kada je stadion na manje od 10% popunjenosti u 90% ukupnog broja utakmica u sezoni u poslednjih X godina i evo dižem obe ruke za njega(samo zbog želje da ozivi Južna tribina), ali ovako ne mogu da ne slušam sopstveni razum.

Posle dužeg vremema imamo tim momaka gladnih dokazivanja. Imaju kvalitet,imaju prostora za napredak. Videlo se iz prethodne dve utakmice i njihovih reakcija na Grobare da im puno značimo..da daju tih 10%više nego što misle da mogu..da rastu uz nas.
Možda nemamo željenog trenera,ali imamo pravog vođu u Duljaju koji je zagrizao sigurno i više nego što može da ponese iz čiste ljubavi prema Partizanu(ako iole poznajete porodicu Duljaj,ovo se ne može dovesti uopšte u pitanje) i isto tako sigurno se ne može izboriti sam. Jel treba da mu okrenemo ledja, jer stvarno jedan Duljaj od nas ne zaslužuje šansu? Uz nas ovaj tim može mnogo, Duljaj još više..ja bar verujem u to.
U susret floskuli da je prvenstvo rešeno i da je uzalodno boriti unapred izgubljene bitke,osim prekog pogleda nama omeljenog nam Generala uzvraćam pitanjem,a zar je išta drugo naš Partizan?!
Uostalom, kada je to Partizan imao fer uslove u jebenoj smrdiji i svim pokojnim ragionalnim tvorevinama? Jel ikada imao iole sposobnu upravu,koja nije visila iskljucivo na drzavnoj sisi, jer što bi radili kada ne moraju,jer je pare od transfera redovno gutao kriminalni mrak smrdskog fUdbala?
Jel nas to nekada ranije to sprečavalo da bodrimo TIM?

Koliko god želeo da podržim jugštobudise, ne mogu i ne želim sa budem deo akcije koja će za žrtvu da ima samo i isključivo TIM PARTIZANA, a tompusari će i dalje po svome,jebe se njima za prazan JNA odavno.

Svako neka odluči po svom nahodjenju,jer se na to u osnovi i svodi. Logika je samo jedna,a nju svi odavno znamo,promene se u ovoj drzavi jedino desavaju na Andrićevom vencu.
Meni je ovde bar odgovor jasan,jer i srce i razum kažu isto. Partizan je više moj i svakog od nas koji ga iskreno volimo nego sto je ijedno govno u upravi i neću da im ga prepustim makar bio poslednji prokletnik u hramu.
VIDIMO SE NA JNA.
UPRAVO UMRI!
:napred-partizan:
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Sjajno saopštenje Južne tribine! Sve na mestu i sve lepo objašnjeno. Sad, ko drugačije misli, nema se problem sa tim. Super je što su neka prošla vremena zaista daleka, daleka prošlost i što apsolutno niko ne brani pravo na drugačije mišljenje i odlazak na utakmicu, pa da se cimaš da li će neko da te izbaci sa stadiona.

Nisu se prodali kako su neki mislili, pokazali su jedinstvo i da se Jug zaista budi. Bravo momci.

Uprava napolje!
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Samo da vam kazem, ne zelim ovime da budem advokat juzne tribine, cak sam i najveci kriticar bio, ali kad neko pita sto se nisu tada bunili, sto su se tek sada setili, znajte da trenutno momci koji vode tribinu su 2000. Godiste, vecina momaka se vrti oko tog godista. Znaci oni su tada, kada su ovi dosli i kada je krenulo urusavanje FK Partizan imali 14 godina, a na tribini su imali znate vec koju ekipu... Za sada njihova prica ide u izuzetno zdravom i ispravnom smeru. Ali polako...
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.330
Reaction score
37.526
To nije sporno i pozdravljam svaku "zdravu" priču.

Ono što mene brine je sledeće: držAVa je odavno uzela tribinu(e) pod svoje, masa mora da se kontroliše. Ako to znamo, kako da verujemo da će ih sada gazda pustiti da se bore za zdrav klub koji on sam mrzi više nego što voli sebe? Ja ne verujem ali nadam se da debelo grešim.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.303
Локација
Novi Sad
Ovi momci se trude više nego svi prethodnih 10 godina, ne urlaju na včćpdr već aplaudiraju, cimaju se da odu svugde, ni na jednoj utakmici nisam video neke probleme i nesloge ni kad je puna Arena ni kad je prazan Jna, drže se zajedno koliko god da ih je, ne napadaju i ne prozivaju ostale navijače, daju saopštenje u kojem se maltene moli da se ispoštuje bojkot ali da se neće zameriti nikome ko misli da to nije dobro i ko ode na stadion.....

Ja ih podržavam u ovoj borbi iako se ne slažem sa bojkotom ako nema akcije ispred stadiona pred utakmicu.... videćemo, možda se još nešto promeni, stićiće i najava za skup pred evropsku utakmicu.... ja nisam tu u nedelju za prvu na Jna, na evropsku stižem a da li ću ići unutra to zavisi od organizacije kakva bude ispred stadiona.

Aktivnost neka pred utakmice kad smo domaćini mora da postoji da bi se masa održala u ovom "gasu" iz prva dva kola.

Nadam se da će momci uspeti u svojoj zamisli, da će cilj biti ispunjen, za sada imaju moju punu podršku!



NUSKNVP!
 
Top