Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
@Stojanče

Nemoj da me pogrešno razumeš! Mene kao i svakog Grobara emocije vezuju za stadion JNA na kome sam više od 20 godina! Tamo sam proveo i ružne i lepe trenutke! Ali iskreno, voleo bih nov stadion sa krovom, bez atletske staze sa pratećim objektima itd!

Zamisli tako nešto da imamo! Što rekao Vratonja, disali bi protivniku za vrat, kao u Pioniru! Bilo bi to za evropske klubove mnogo loše gostovanje!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.768
Reaction score
29.660
Локација
Beograd
Kao i uvek, i kao na svaku temu, opet se javljaju dijametralno suprotna mišljenja...
Svi smo mi različiti i svako od nas ima neko svoje posebno mišljenje, ali, pravo pitanje je, šta je za svakoga od nas Partizan?
Šta je to što ga čini, obeležava?
Da li je to ime, grb, boje dresa, stadion, nešto drugo, treće, četvrto...?
I, mada je sportsko društvo već menjalo onaj zvaničan pun naziv, Fudbalski Klub nosi ime koje je dobio na rođenju, ali, mora se priznati da se sve ostalo, vremenom, ipak, koliko-toliko menjalo...
Ovde je ,,na snazi,, i jaz između generacija, pa bi neki radije da zadrže dosta toga starog, a drugi bi da sve bude novo...
Neki bi da se dosta toga zadrži onakvo kakvo jeste, a neki bi sve stalno menjali...
Mislim da je sve stvar mere i ukusa - sivi dresovi svakako nisu bili uobičajeni tokom naše istorije, ali, nekako se još i uklapaju u to da smo crno-beli (sivo je nešto između te dve boje) - ja nikako ne bih podneo da nas je neko obukao u roze, ljubičasto, narandžasto, žuto...ne priliči nam...
Promena - da, ali sa merom i ukusom!
Doduše meni je suštinski kako ,,sivi vukovi,, igraju, a ne kakav im je dizajn dresa, kakva je ludnica i poseta na stadionu, a ne koliko je stadion renoviran, itd...
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
disali bi protivniku za vrat

A i Ninković bi nam bio bliži da ga pljucnemo, zvižduci našim igračima, naroito onog jednog matorog sa istoka što počne da zviždi u petom minutu i ne prestaje do kraja tekme, bi imali većeg efekta. Pičko ćelava bi takođe bolje zvučalo, pa skandiranje Srbija - Rusija....ma milina. Nego ne znam kakvi bi bili hodnici ispod tribina...greota je da se ne napravi neki zgodni štek za pišanje po sopstvenom stadionu.
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Mislim da je sve stvar mere i ukusa - sivi dresovi svakako nisu bili uobičajeni tokom naše istorije, ali, nekako se još i uklapaju u to da smo crno-beli (sivo je nešto između te dve boje) - ja nikako ne bih podneo da nas je neko obukao u roze, ljubičasto, narandžasto, žuto...ne priliči nam...
Promena - da, ali sa merom i ukusom!
Doduše meni je suštinski kako ,,sivi vukovi,, igraju, a ne kakav im je dizajn dresa, kakva je ludnica i poseta na stadionu, a ne koliko je stadion renoviran, itd...

Primetio sam skoro na nekoj od slika postavljenoj u temi o srpskom fudbalu, da i ganci nose rezervne sive dresove, sa crvenim linijama, jel to moguce da njihov debilitet ide to te mere, da koriste nase boje, zelim da verujem da su Grobari prezueli vlast nad njihovim klubom i teraju ih da nose sive dresove, a i nekad kad su im navijaci poceli nositi crnu boju, isto sam to mislio tako, ali tvrde oni da su to kakve cetnicke boje, na koje oni polazu tapiju.
Za Partizan stoji ta grej boja fino, al cigonjeri ako, im slovo r je za 'red' boju na tom dresu, koja onda rec ostaje na njihovim sivim dresovima? Naravno, naci ce izgovor i za to i pricati kako su to boje malteskih im vitezova, i ko zna sta, ali je odvratno videti njih u sivom, cak i za njihove fanove.
Sto se Partizana tice, basketasi su prvi poceli sa tom bojom, mislim da oni prate te trendove, kad je ona knjiga 50 nijansi sive u glavama plavusa po hali bila in, za fudbalere, mene to podseca i na vojnu uniformu, sto je dobro onako, da zaplasimo protivnika.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Da dodam jos nesto, vidim svi bi da imaju stadion bez atletske, a gde bi onda trenirao AK Partizan? I da nadje neko mesto, opet je (po nas) mnogo bolje da je tribina odaljena od terena, najbolji primer je Pionir i gadjanje protivnika svaku evroligasku utakmicu. Mogu misliti kako bi pljustale kazne od UEFA da tako nesto radimo na fudbalu. Radi se i na JNA , ali u mnogo manjoj meri, a i ko pokusa , tesko ce i da uspe u nameri.

Pa ako smo toliki divljaci da nikada nesto ne naucimo onda je bolje da igramo na nekoj lepoj livadi i da svi gledaju tv prenos, tako je najsigurnije.....

jebem ti drzavu kada mi posle po tim sto se izivljavaju na tribinama moramo da gradimo stadion....
 

Outsider

Grobar
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
548
Reaction score
90
@ Goran Tomic
"Svi smo mi različiti i svako od nas ima neko svoje posebno mišljenje, ali, pravo pitanje je, šta je za svakoga od nas Partizan?
Šta je to što ga čini, obeležava?
Da li je to ime, grb, boje dresa, stadion, nešto drugo, treće, četvrto...?"

Ovo je odlicno pitanje gospodine Tomicu. Ja mislim da je za pojedince ovde kod nas i drugo i trece i cetvrto, samo ne za sta se ovde predstavljaju i glume velike Partizanovce.
"Partizan" i FK i KK i svi ostali klubovi, sa sve upravama, su samo jedno lepo mesto gde se lepo zivi na grbaci onih naivnih koji stvarno vole svoj klub i misle dobro svom klubu, i tako ce ostati i u buduce.

Uprava FK je najbolji primer za to, a i dobar pelcer za ostale koji misle kao oni i koji na istovetan nacin manipulisu naivnim masama i za to vreme lepo zive sve u ime ljubavi prema "Partizanu".
Djura je to na vreme shvatio i primenio i evo, funkcionise odlicno. Djura "snimio" od politicara, ostali "snimaju" od Djure i svima lepo.

Djura im je duhovnii vodja i teoreticar iprakticar i isti oni mu i zele da ostane sto duze u klubu jer im donosi ogromne prihode a da ni prstom ne maknu iako se "svim silama bore protiv njega i ostalih u upravi" .

Nije samo stadion problem, stadion i sve ostalo je samo "koska" oko koje se naivni otimaju i gloze dok za one koji to plasiraju radi vreme, a zivot im prolazi lepo i komforno.
Preslikano je stanje i u nasoj zemlji, redjaju se afere, narod naivan i zaokupljen svojim problemima guta te udice trve se oko njih dok zivot polako ali sigurno prolazi u moralnoj, duhovnoj i materijalnoj bedi.
Prolaze zakoni koji ubijaju, donose se uredbe koje vredjaju dostojanstvo svakog pojedinca, ali zato afere dobijaju na svim top listanma zaokupljajuci paznju masa kojima je sudbina vec odredjena a nisu ni svesni toga.
Posle stadiona ce doci na red neka nova tema i tako u nedogled.

Kad sam bio mali moj pokojni otac mi je uvek govorio " dok je budala pametni ce da zive i uzivaju". Tada nisam razumeo sustinu, a sada tu sustinu i razumem i gledam je u praksi svakoga dana. Samo su se godine i akteri promenili, sve drugo je isto. Zivele budale !!!
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Mozda bi bilo dobro za FK Partizan da osnuje i zensku ekipu, eto cigani vec imaju jednu, mada verovatno im sluze samo da se fudbaleri napale ili ti oronuli udbasi. Kod nas Bilja i Sneza su tu da pinkovizuju, setimo se kako se stvorio neki fluid izmedju nasih kosarkasica i navijaca i fudbal bi imao svoju publiku.
Mada, istini za volju Partizan je muskog roda i mozda nije primereno da imamo zenski fudbalski sastav, konzervativni smo u fudbalu, predsednik nam se jos nije ostavio ni komunista.
 

sasha_pfc

Početnik
Учлањен(а)
16.10.2009
Порука
182
Reaction score
70
Локација
Partizane ti znas
...greota je da se ne napravi neki zgodni štek za pišanje po sopstvenom stadionu.

Kakva se kurta i murta skuplja po tim "evropskim" utakmicama, na istoku sam sreo coveka kako peva "fudbalski to je hram" i urinira po zidovima hodnika! Za druge koji su se olaksavali sam pomislio da su s druge strane brda dosli da gledaju Totenhem , drugog objasnjenja nema. Na domacoj ligi, za divno cudo, manje pisaca bude, vid`te da ima koristi sto su nam "polu"prazne tribine.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Vodi na rucak ne znaci nista drugo nego da im sve ide kao po loju (ili da su mozda nasli i novog kandidata koji bi im odgovarao). A ni glas da dignu reda radi zbog nase utakmice.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
318
Reaction score
8
U moru kritika na racun marketing tima, koristim priliku da pohvalim akciju "busen", od pre 2 dana :D . Savrsen primer kako od najbanalnije stvari da napravis dobar marketinski potez. Na prvu ruku kada sam cuo da na kupljeni artikal dobijas busen trave sa JNA, bilo mi je smesno. Iz sprdnje sam se uputio u butik na stadionu, i zatekao tamo ljude koji cekaju u redu. Cuo se sa par ortaka, svi su vec ispostovali pricu. Pri tom, devojke koje rade tamo su poludele, jer nikad nemaju toliko posla :D Eto, malo je nama Grobarima potrebno da se napalimo. Samo treba biti kreativan i privuci masu. Nadam se da ce nastaviti u tom smeru da rade :)
Elem, ako ima neko neki savet da mi zemlja iz zardinjere prihvati travu, neka napise! :napred Partizan
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ова акција са бусењем траве уопште није замисао нити дело тзв. "маркетинг тима" а понајмање ове спонзоруше на челу маркетинга.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
318
Reaction score
8
Matori ako je to recept, izrasce mi dzungla na terasi :D
@crno beli
Cija god da je ideja, drago mi je da je ostvarena i da su se navijaci odazvali :ziveli
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Ne mislim da je los marketinski potez, ali smatram da je uvek moglo bolje da se to odradi. Ljudi su kuci nosili i precke i stative ;) Uostalom, koliko su se nakrali lopovi, da smo "stigli" dotle da klub zaradjuje na travi :cry:

P.S. što se tiče posteljine, juče kad sam šerovao tu sliku, neizmerno mi se dopala :D ide zima ;) Rado bi je posedovao!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.772
Reaction score
55.484
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Burinski

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
173
Reaction score
26
Neko ko ima direktnu komunikaciju sa klubom, neka ih potseti da cestitaju jevrejskom narodu njihovu Novu godinu (Rosh Hashana).

Da pokusamo da izvadimo kamen iz bunara koji su bacili neki nedokrsteni.
 
Top