Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Изборна скупштина Партизана 25. децембра

Jовичић је најавио да би данас могао да отвори карте када је у питању његов програм и људи са којима би сарађивао уколико буде изабран за председника. Помиње се да ће у Јовичићевом тиму бити Зоран Поповић и Сретен Николић, који су такође, најавили кандидатуру за председника.


http://zurnal.rs/fudbal/partizan/11083/izborna-skupstina-partizana-25-decembra
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
YUMATU nam je svima otvorio oci da je vujosevic u stvari trojanac koji treba da nam ugasi sportsko drustvo, a sve u dogovoru sa pickoustim(koji je u medjuvremenu imao semu sa petrom cvijic).
sad znamo ko nam je najveci protivnik.
dakle, dule odlazi, svinjaru dolazi!
 

grave_digger22

Početnik
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
97
Reaction score
3
Maloprije na tv-u na par sekundi skontah prelistavanje sutrasnje stampe valjda, i u ne znam kojim novinama nekakvu semu pozicija u novoj upravi. Tu spazih slike Bika i Krstajica, Nadja i ovog njegovog Nikolica, Kralja cini mi se, ostale nisam uspio vidjeti. Sad sve ovo sa rezervom jer sam pogledao na par sekundi pa sam mozda i pogrjesio nesto.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Moguće da je Blic u pitanju pošto imaju najavu takvog pisanija na naslovnici:

untitled.jpg
 

grave_digger22

Početnik
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
97
Reaction score
3
Pa sta znam, za Mladena svakako mora biti mjesta u klubu ali ja bi ga volio vidjeti na nekoj drugoj funkciji. Na mjesto sd-a vratiti Tomica, ako postoji i promil sanse za tako nesto.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Da sada ne spekulisemo imenima ali je Tomic prije par sedmica rekao da je shvatio da ne voli fotelju i kancelariju te da hoce da bude trener. Sada mislim trenira klince u savezu.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Јовичић изабрао своје сараднике: Бјековић и Вучелић потпредседници!

20 децембар, 2014 0
Уколико Миле Јовичић 25. децембра већином гласова на Изборној скупштини постане председник Партизана, потпредседници црно-белих биће – Ненад Бјековић и Милорад Вучелић!




bjekovic-vucelic.jpg

Актуелни потпредседник и први пик Управног одбора да на челној позицији клуба из Хумске наследи Драгана Ђурића, осокољен добијеном првом рундом против конкурента Зорана Поповића (10:3), увелико ради на формирању тима за који сматра да је кадар да поведе Парни ваљак у нове победе.
Пре неколико дана Миле Јовичић је пронашао решења за спортски сектор у виду повратка некадашњих директора – Ненада Бјековића и Младена Крстајића. Али, ту није стављена тачка!


zurnal.rs
 
Последња измена:

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
20101213npkaradz4_3.jpg

Ovo je nastavak priće iz žurnala od jutros

20.12.2014. • 08:17h • Srbija Danas
Foto: MN Press

JOVIČIĆEV TIM: Povratak Bjekovića i Krstajića?

Bjeković bi trebalo da dobije funkciju potpredsenika zaduženog za sportska pitanja, a Krstajić staru ulogu sportskog direktora.

Izbori u Partizanu nisu završeni, ali već se pravi postizborna kombinatorika. Naime, procenjuje se da će kandidat UO za predsednika crno-belih Mile Jovičić dobiti poverenje većine na Skupštini kluba, a on već ima svoj tim. Po našim saznanjima, Jovičić će vratiti u Humsku neke stare snage, a pre svihNenada Bjekovića i Mladena Krstajića.
Bjeković bi dobio funkciju potpredsednika kluba zaduženog za sportska pitanja, a drugi potpredsednik biće Sreten Nikolić i on će brinuti o finansijama. Generalni sekretar kluba biće bivši portparol Marko Vjetrović, a sportski direktor Mladen Krstajić. Albert Nađ bio direktor skauting službe, a šef stručnog štaba ostaje Marko Nikolić.
Ovo su zasad samo kombinatorike, koje će vrlo moguće biti i overene na izborima.



http://www.srbijadanas.com/clanak/jovicicev-tim-povratak-bjekovica-i-krstajica-20-12-2014
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ako Vučelić i Bik zaista budu potpredsednici, smrad tompusa će se osetiti do Jajinaca.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Čekaj bre... Na jednom mestu pišu da su potpredsednici Bjeković i Vučelić, a na drugom Bjeković i Nikolić!?

Šta treba, da čitamo Pečat da bismo znali?!
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Pogledah, nije čovjek bez pameti. Jedino, nekao mi nema harizmu, otresitost, samouvjerenost, da bi bio Broj 1. Za potpredsjednika nekog, gdje treba čovjek koji nešto zna o nečemu, to da. Neka ih sviju. Široka koalicija Partizan spašava.
I da pozdravim Je-Ne-A!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Bjeković predsednik (jok Jovičić će odlučivati) a Krstajić SD?
SJAJNO!!!

Nastaviće se pljačka igrača prilikom transfera! Bravo Partizane!
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Svi kandidati su kompromitovani na ovaj ili na onaj nacin, tako da ko ocekuje nekog cistunca moze da preskoci ove izbore.
Slozio bih se sa krmetom da Nikolic nema neku harizmu, ali je spomenuo sve 3 kljucne stvari, koje su urgentne za resavanje kako bi Partizan uopste opstao:
-pitanje duga
-vracanje vlasnistva nad stadionom
-vracanje vlasnistva nad fudbalerima (pitanje menadzera, kao ubedljivo najveci problem u klubu trenutno)

I ne samo sto je to spomenuto, vec je dao i neke predloge za resavanje ovih problema. E sad, da li je to pricao zato sto je svestan da nece biti predsednik, jer samo kod nas onaj koji se bira postavlja one koji biraju ili zato sto stvarno tako misli, tesko da cemo ikad saznati.

Sa Burekom se zna da nece resavati pitanje duga na nacin na koji bi to trebalo, jer bi u tom slucaju pored krivicne prijave protiv Djurica, morao da podigne i krivicnu protiv sebe samog. Takodje, zna se da nece resavati ni pitanje menadzera, jer je bio drugi covek uprave, koja im je fakticki omogucila otudjivanje igraca Partizana od samog kluba. Verujem da ce se ako nista cimati bar malo oko stadiona, ali sve u svemu sa Burekom ocekujem kontinuitet sa Djuricevom ''politikom''.

Takodje, vidim spominju se neki bivsi igraci sa njim u kolu koje je Djuriceva uprava pocistila bez da su trepnuli. Morali bi da budu jako oprezni kako ne bi Bureku posluzili za ulepsavanje citave price oko ovih izbora, a posle da dozive slicnu sudbinu kao pod Djuricem.

Sto se tice siroke koalicije to nije iskljuceno, ako postoji zajednicka zelja da se rese problemi i napravi ozbiljan klub, ali u to iskreno ne verujem.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Slušam ovog Nikolića i malo po malo pa mi uši parne frljanje sa padežima i kontam odakle je... Rekoh il' je iz "Belu Palanku" il' iz "Pirot", a onda on reče da je iz "Babušnicu"... E nazdravlje :D

Inače, fino priča čovek, ali... Mnogo je tu ali, ne toliko zbog njega koliko zbog drugih.

Ako ništa drugo... Pohvala što kupuje godišnju za belu ložu.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.000
Reaction score
26.041
Локација
ante portas
Pitanje stadiona mora da bude jedno od centralnih pitanja na nadolazećoj skupštini sem izbora predsednika.
Konkretno da se na dnevnom redu postavi ta tema ili da neko postavi pitanje u okviru istupanja na skupštini šta će buduće rukovodstvo učiniti ukoliko drugostepeni sud odbije našu žalbu na presudu prvostepenog,ili je odbaci,tj. ne usvoji je i ta odluka postane pravosnažna.
To je pitanje svih pitanja.

Šta će činiti rukovodstvo konkretno i šta ćemo mi činiti ?
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Мени је најјачи део када је Пантић питао овог Николића о "реповима" који се вуку иза њега поводом "случаја Југопластика" где се и он помиње заједно са Ђурићем.

Одговорио му је Николић како је то све било легално, да је сасвим нормално да је Ђурић преузео те локале јер је био највећи добављач "Југопластике", и слично Уосталом, прошло је више од 20 година, "па ваљда би држава Србија реаговала да је ту било нешто сумњиво". :buhaha

"Е, добро да смо решили и то, чисто због јавности" - рече Пантић.

Смејурија од емисије. А још кад чујем кандидата за председника ФК Партизан како у свом првом представљању на телевизији говори "кеш лова", све ми је јасно.

Не дајем пет пара на то шта је рекао, могу и ја да обећам да вас сутра све водим на пут око света, па и мутави је обећао много тога лепог 2009, од интерната па даље, а сад треба да верујем овом који је из истог миљеа.

Мада, ако је Ђурић од стране "легенди" и дела навијача био препознат као успешан пословни човек, зашто не би био и овај лик. Ко сам ја да сумњам...
 
Top