Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Niti sam odusevljen, niti sam razocaran. Neka mu je sa srecom i neka nas obraduje sa LS i novom titulom.
Dobro je sto smo brzo resili pitanje trenera, jer se valja okrenuti dovodjenju/odlasku igraca.

Velika je steta sto nismo doveli Skuntelara. Pogotovo sto smo ograniceni sa brojem stranaca i sto se Djurdjevic ovde nece zadrzavati.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Ajmo sada Seydouba Soumah :D Treba nam desetka, pominjao se kao pojacanje...covek je munja
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Ipak sa nekako gorkim ukusom u ustima mu zelim dobrodoslicu. Ne zbog njega samog, vec vise zbog njegovog prethodnika i nacina na koji je otisao.
U svakom slucaju mu zelim puno srece, jer mi smo Partizan!
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Đukiću dobrodošlica! Nadam se da će imati sreće za početak u žrebovima za LŠ/LE.

Ovo vjerovatno znači da neće biti veće rasprodaje, makar ne do kraja avgusta.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Srećno Đukiću.
Šta god mi pričali, Đukić ne bi došao a da nije siguran da će mu biti omogućeno da radi kako misli da treba. Zna kakva nam je liga, šta se sve tu radi i ovaj njegov potez da ipak prihvati ponudu pokazuje njegovu veru u svoje mogućnosti, da i uprkos svemu može da dolazi do ciljeva.

Razumem svakog ko oseća ljutnju prema Đukiću. Jer, to što je uradio sa reprezentacijom oko poziva igrača nije bilo u redu. Meni je taj gest ostao u senci fudbala kakav smo igrali pod njegovim vođstvom. Iako je taj gest ružan. Tada sam bio mlađi, pa nisam toliko na to obratio pažnju dok recimo ako bi sad tako nešto bilo možda bi drugačije to doživeo.
Složićemo se da nije bitno šta ko oseća prema Đukiću i da je bitnije kako će Partizan da izgleda na terenu, kako ćemo proći u kvalifikacijama. Energija mora biti usmerena ka tome a ne ka međusobnim prepirkama... nego dobro, mi smo Partizanovci mora to da postoji :D
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Ne volim kada dolazak trenera izazove ozbiljan hajp.

Njegovo je da radi, a bojim se da će Đukić biti veća zvezda od svakog igrača, i tu može da nastane problem... U svakom slučaju ja upravi trenutno zaista nemam šta da zamerim, izvukli su neki maksimum u ovom trenutku...

Što se tiče Đukića, jedino merilo će biti rezultati tima, i tako i treba da bude.

Tu se ne slazem. Ja mislim da je jako bitno da trener bude mnogo veca faca od igraca. Zamislite sta bi Djuka i Leo napravili na primer Kizi ili Drulovicu.
Trener je ipak nadredjeni, i mora da bude autoritet.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Dzabe Djukicu sto je on trenirao Valensiju i reprezentaciju itd... ako on ima narav Vermezovica gdje on nece nista da "lomi preko koljena". On kao trener mora da podigne timsku koheziju do tog nivoa da se ne razmislja o sopstvenom ucinku ili da se barem o tome ne govori javno od strane igraca u svalcionici. Leo i Uros su dosli u specificnu situaciju gdje su mozda neke stvari dovele da njihovo sportsko nadmetanje sve u cilju dobrobiti tima predje u los odnos itmedju njih dvojice ali ne razumijem da je to otislo toliko daleko da se neko od njih dvojice mora prodati. Realno gledano Ilijev na ovaj nacin pokriva transfer jednog od njih dvojice u skorije vrijeme.

Marko je otisao u najboljem trenutku za njega. Uzeo je duplu krunu i dobio dobru ponudu koju je prihvatio. Otisoa je prije priprema tako da nije ostavio nedovrsen posao iza sebe. Odlazi kao pobjednik, sto je za njega mozda imalo veliki licni znacaj jer je jednom izgubio trku za titulu a onda je otpusten posle par losih rezultata iako je bio prvi na tabeli. Sad odlazi kao pobjedink, sampion, osvajac duple krune. Sa druge strane Djukic je upao u seriju ne bas nekih posebnih rezultata i zavrsio u Al Shababu. Uspjeh sa Partizanom na ljeto u kvalifikacijama ulaskom u LE ili LS :)D) vraca ga na evropsku scenu.

Sad nam ostaje da vidimo sta ce nam ostati od tima, i kakva ce pojacanja doci.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Sad kada Ilijev izvali "Moramo da prodamo Djurdjevića,jer zamislite situaciju gde Vule centrira i viče /Djuka tvoja/,nastala bi pometnja kome je to rekao"
Dobro ti nama došao,za kredit moraš sam da se potrudiš.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sto se tice para mislim da nisu dali neke ozbiljnije pare Djukicu. Jer ih i nemamo :D Njegov interes nisu pare vec neke druge stvari bitne za njegovu karijeru ali je sigurno izvukao maximum. Nadam se da ce u domacim takmicenjima biti uspjesan kao Marko ove godine a u Evropi malo bolji od Kize :D
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
U teoriji smo prosli idealno. Jedino bih Stanoja volio da vidim na klupi prije Djukica. Sretno i da ne zaboravi da je derbi najvaznija utakmica nasih zivota. LS da donese na tacni.:D
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Marku hvala i sve najbolje. Đukiću, dobrodošao.

Nadam se da će Đurđević, Leonardo i Everton ostati bar do kraja kvalifikacija,
da će na terenu funkcionisati kako treba i da će, prije svega, do starta priprema,
doći još neki igrač koji pravi razliku.
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Mene bas interesuje da li ce Moreira biti sa njim u strucnom stabu.

Razgovarali smo u Cirihu pre godinu i kusur dana (tada je posetio Ilieva) i izrazio je zelju da se bavi trenerskim poslom.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.882
Reaction score
11.017
Јебем ти Партизан, од позитивних до негативних емоција, па натраг, као на ролеркостеру. Што се Марка тиче, огромна захвалност за незампамћену сезону, за дуплу круну у коју је мало ко веровао, па чак ни капитен (сем mrzim_sve, теби брате капа доле на оптимизму и вери:respect), али да се није бусао у Партизанштину и гробарство, да није певао и викао на мегафону, ложио навијаче целе сезоне, а поготово на крају, да није правио план за наредну Партизанову сезону док није стигла уносна понуда, не би његов одлазак оставио овако горак укус.

Ту је мало проблем и до нас навијача. Јеби га, један је Дуле који нас је годинама учио и навикавао да је његова алхемија и приступ сасвим нормална, па у сваком следећем тренеру тражимо његове обрисе.

Не верујем да је било неких утицаја са стране, мислим да је Марко добио многу бољу понуду и да ју је прихватио. Без велике филозофије.

Што се Ђукића тиче ја нисам незадовољан. Иако нисам баш са памћењем најбољи, врло добро се сећам да смо играли невиђено добар фудбал тада.

Како год, бар смо решили питање тренера у року од одмах, а резултати ће рећи да ли смо се зајебали или не. У сваком случају, желим му сву срећу на клупи и да нас обрадује као претходник му.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Partizan iznad svega, stoga od danas puna podrska Djukicu, dobrodosao i nek ti je sa srecom, trebace ti.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Dobrodošlica Đukiću.
Doduše, ne toliko davno je na forumu isti bio okarakterisan kao persona non grata zbog toga što je napustio Partizan na polusezoni, ako se ne varam.
Čini mi se da je bilo priče da smo lijepo igrali sa njim na čelu, jer smo vršili pritisak po cijelom terenu, a da nam se to kasnije krenulo obijati o glavu kad su nas protivnici navodno pročitali.
Nadajmo se da će ovaj mandat biti uspješniji i da će popraviti utisak, te da ćemo konačno izboriti Evropu koju smo onomad nepravedno ispustili iz ruku.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
puna podrska novom treneru.
videcemo koliko ce biti uspesan, pa cemo kritike deliti po tom aspektu.
kljuc je da se zadrzi kostur tima
 

rajko123

Početnik
Учлањен(а)
31.01.2014
Порука
39
Reaction score
45
Dobrodosao Djukicu. Kad vec nece(ili ne moze) Stanoje, Jokan, Marko, Djukic je u tom nizu sledeci pozeljan, cini mi se... Ne mislim da je dobio velike pare, ali je dobio neke garancije, jer je njemu bitna prvenstveno njegova karijera koju moze da osvezi, a nadam se da cemo i mi izvuci korist... Oko njegovih kvaliteta najvise se uzdam u misljenje Ilijeva koji ima autonomiju i vidi se da radi nezavisno. Verujem da on najbolje zna kakav kvalitet ima Djuka i da li je dobar za nas... Zna to sto iz licnog uvida u stvari sto iz razgovora sa ljudima iz kluba koji su bolje upoznati sa Djukinim radom iz njegovog vremena... Verujem da je u pitanju trener koji je na neki nacin proveren... Ja se svakako necu vezivati za Djuku...
Iz Ivicinog intervjua se moze predpostaviti da se sprema prodaja Djurdjevica, a da ce Leonardo ostati... Sto mislim da je bolje, nego obrnuto...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top