Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 2010/11 - Radio Mileva!

Статус
Затворена за писање одговора.

Keshka

Grobar
Учлањен(а)
12.07.2007
Порука
213
Reaction score
2
samo mogu da se slozim sa Davidom. Mpela bi nam super dosao. On i Mr. T u napad. Desno krilo Princ od Gane, lijevo... ehhh, kad bi dosao onaj salabajzer...
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
logicno resenje ... dolaskom ganaca,imamo previse stranaca,a Bozovic bi mogao da igra umesto Laze jer je glupo imati na poziciji levog beka 2 stranca a da pritom nijedan nema kvalitet za startera ... u tom slucaju bi Kizito otisao ...
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
haha evo jedne interesantne slike Bozovica xD:

bozo1.jpg
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.051
Reaction score
4.737
Локација
Nomad
Božović ima koliko mi se čini dvojno državljanstvo, jer je rođen u Peći, a nije mi jasno zašto Kizito ne uzme naš pasoš kad ispunjava sve uslove.
 
Последња измена:

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Ја мислим да Лазевски није странац, само ако има двојно држављанство, а мислим да га има! И ако Божовић има двојно е то би већ била друга прича... Ако је Црногорац, онда ствари иду мало теже, јер би онда стварно било нагомилавање странаца...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.365
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Зар тај Божовић није шпартао уз десну страну,и зар није Лазевски као домаћи играч?
И он је ваљда крило не бек?И не знам да ли може да се води као домаћи играч?И шта нас спречава више да Савићу дамо пасош,ако су могли цигани што не би могли и ми.
Елем мрзи ме да цитирам,али неко је одвалио невероватну глупост за Мореиру и Мфелу,овај јадан други је добра душа али га газда не пушта и заправо је много здравија личност од првог.Немам намеру поново да улазим у ситуације око Мореире.Али Мфела је у најбољем случају згрешио исто као и он,а мислим и много више,пошто лик буквално штрајкује.
И да оно што ме брине су ове по новинама наше понуде за плате.
Ево овом се наводно нуди 250 ,Тејго Тагое курац палац прима наводно 50 месечно.(то је 600 000 годишње и то без бонуса,говорим у случају да га доведемо за стално)
Може да се створи озбиљно незадовољство у екипи,и ови нагли порасти плата могу да нам се освете.
 

japanac

Početnik
Учлањен(а)
20.02.2008
Порука
32
Reaction score
0
Локација
NIS
Bozovic je u OFK Beogradu igrao na krilnoj poziciji i to sasvim solidno.
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Ako sam dobro shvatio ovaj prevod sa rumunskog ispada da Božoviću ističe ugovor za 6 meseci pa mu mi nudimo da za nas potpiše sada ugovor na 3 godine koji važi tek od juna. Što znači da za njega ne bi platili nikakvo obeštećenje.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Magnifico ништа нас не спречава да му дамо, али он неће да га узме :wink:
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
mislis na Lazevskog stranca? on je stranac al juce :D
nije ovo basket pa da se gleda za koju se reprezentaciju igra

moja greska,zajebao sam se :D

bez obzira,poenta je da ne smemo da dozvolimo da nam stranci budu pomocni igraci,kao sto je Kizito ... mora da donose prevagu,a da se "krpimo" sa domacim ...

EDIT : sto se tice Savica kao opcija za domaceg - nema nista od toga... decko zeli da igra za CG a to pravo gubi ukoliko uzme nas pasos ...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Miljković fizički deluje kao bilder. Puca od snage. Ima da preore njive. :)

Tako je, a kada ih preore centaršut će mu pogoditi najbljižeg protivnika u cevanicu. On je nekompletan fudbaler. OK za našu ligu, ali pretanak za Evropu.

Pa kad pojedini Grobari sa foruma tragicno dozivljavaju Dotkorov odlazak-teranje-beg (sta god...)

Da ne bi ispalo da provociram i produbljujem evidentan raskol na forumu po pitanju Moreire, necu pisati o njemu nista, ali sta bi trebali da rade u Liverpulu ? Njima je otisao Tores...

Deset Doktora da ode i kompletan prvi tim, ostaje Partizan, sa svim manama i vrlinama...smradovima i ljudinama u upravi...najjacom grupacijom internet navijaca (jer nas na stadionu nema...)

Na kraju krajeva, je nisam zavoleo Partizan zbog Doktora ili bilo kojeg igraca konkretno...a voleo sam mnoge koji su igrali u njemu...

Kako te samo nije sramota! Gde ti je karakter!

"Da ne bi ispalo da provociram i produbljujem evidentan raskol - boc boc, boc - na forumu po pitanju Moreire, necu pisati o njemu nista - boc boc, boc ali sta bi trebali da rade u Liverpulu? Njima je otisao Tores - boc boc boc...."

Koga ti zajebavaš? Ako nećeš da pišeš o njemu onda ne piši, a ne neću da pišem, a svejedno pišeš. Najviše ne volim ljude koji kenjaju kao "volim ja njega, ALI". "Razumem Mfelu jer mu je gazda robovlasnik, ali ne razumem doktora"... kao da je Đura svetac!

PROVIDNI STE!!! Prestanite da provocirate!
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Jovanović: Ne jurim za parama


Novac nije najvažniji. Odbio sam Izraelce, jer sebe vidim u nekom od klubova Zapadne Evrope. Odlučio sam da ostanem u Partizanu

sp-jovanovic_310x186.jpg


Velika većina već bi bila u Izraelu, Marko Jovanovićje i dalje u Partizanu. Mogao je da potpiše odličan ugovor i preseli se u Hapoel iz Tel Aviva. Odlučio je, međutim, da odbije ponudu koja bi crno – belima donela milion i po evra, a njemu mnogo puta veću godišnju zaradu.

- Ne jurim za parama, one nisu najvažnije – poručuje štoper srpskog šampiona. - Odbio sam Izraelce, jer sebe vidim u nekom od klubova Zapadne Evrope. Odlučio sam da ostanem u Partizanu.

Omiljena liga je Bundes, a već je postojala mogućnost, ranije, da se Jovanović preseli u Borusiju iz Menhengladbaha.

- Najviše volim nemački fudbal. Bundes liga je najbolja posle engleske Premijer, kada se sve sabere: kvalitet, poseta na tribinama...

Na dosadašnjim pripremnim mečevima, onim uvodnim u Beogradu i jednom u Turskoj, trener Aleksandar Stanojević uigravao je Stefana Savića sa Mladenom Krstajićem. To je, po mnogima, najava da bi Jovanović nastavak sezone mogao da dočeka na klupi.

- Niko nije rekao da je Savić u prednosti. Borićemo se za mesto u ekipi. Imamo, inače, odlične međusobne odnose – kaže Jovanović.

Crno-beli su iz beogradskog minusa pobegli u Tursku, gde ih od nedelje prati sunce. Uživaju na treninzima, uživaju i u lepoj zimskoj zalihi od pet bodova prednosti

- Mnogo se promenilo u odnosu na prethodnu zimu, kada smo u pauzi imali tri boda manje od Crvene zvezde – ističe Jovanović. - Sada imamo lepu prednost, ali smo svesni i da je dostižna. Čeka nas težak put do nove titule, ali verujem da ćemo uspešno da ga savladamo.

Tim šampiona se, ipak, menja u finišu prelaznog roka, ali udarna snaga su i dalje crno-bela deca, među kojima je i Jovanović.

- Jedan od najvećih aduta je sjajna atmosefera, potom i činjenica da smo već dugo zajedno. Svi dobro znamo šta znači igrati u Partizanu, što je veliki plus tima – smatra Jovanović. - Ekipi posebno mnogo znače Mladen Krstajić i Saša Ilić, koji nose najveću odgovornost i uvek pomažu nama mlađima pravim savetima.

Pomagaće mu, po svemu sudeći, bar do leta, kada će ponovo da bude aktuelna priča o odlasku Jovanovića.

UVEK UZ TOMIĆA
Teške dane u finišu jeseni prošao je Nemanja Tomić. Navijači su zviždali, trener Aleksandar Stanojević prekomandovao ga je u Teleoptik, nezadovoljan igrama i ponašanjem mladog fudbalera. Sve što se događalo Tomiću pogađalo je i Marka Jovanovića:

- Dugogodišnji smo cimeri u Partizanu, prošli smo mnogo toga zajedno. Uvek sam bio uz njega. Sada se vratio, sa velikom željom da pokaže da vredi u svakom pogledu. Verujem da će uspeti.

Tošić i Duljaj dočekali Partizanov „trio fantastiko“

Bivši fudbaleri kluba iz Humske posetili Partizanovu bazu u Antaliji, koja je od utorak uveče brojnija za Vukića, Prinsa Tagoe i Adiju

sp-partizan-pripreme_620x0.jpg


Partizanova zimska pojačanja Zvonimir Vukić, Prins Tagoe i Dominik Adija su od utorka uveče u Antaliji, u bazi crno-belih pred nastavak sezone.

„Trio fantastiko“, kako u taboru kluba iz Humske vole da oslove novajlije, su u večernjim časovima doputovali u hotel „Kornelia dajmond“, a tamo su iz pored stručnog štaba crno-belih i igrača, dočekali i nekadašnji fudbaleri kluba iz Humske Ihor Duljaj i Zoran Tošić.

Tošićev CSKA iz Moskve je na pripremama u Antaliji i reprezentativac Srbije je u društvu saigrača Elvira Rahimića posetio crno-bele, dok Duljaj sa ukrajinskim Sevastopoljom, takođe, u poznatom turskom turističkom mestu.

Ekipu iz Humske su „obišli“ i izveštači koji prate fudbalere crvene zvezde u Antaliji...

Partizan danas u 16.30 časova igra drugi trening meč, a protivnik je ekipa Toronta. Po najavi trenera Aleksandra Stanojevića, na terenu će se pojaviti i Prins i Adija.

- Obojica dolaze iz ekipa koje su u takmičarskim delovima sezone. Tejgo stiže iz Nemačke, Adija iz Italije i ne sumnjam da su u dobroj formi. Sigurno će igrati protiv Toronta – napomenuo je Stanojević.

Večernje novosti
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
@ WebGazda

Nije mi bila namera da pisem o Doktoru i to nisam ni uradio....Ne znam sta si ti to procitao u mom komentaru ?
Ne bitno je da li je u pitanju Doktor, Kleo, Mpela, Sasa Ilic...Bitan je postupak, tj., odlazak fudbalera...bilo ih i bice ih, ali tu nije kraj Partizana...

Dakle, nije me sramota i imam karakter, a ti ubuduce procitaj ceo komentar pa onda udri...

Inace, obzirom da skoro svi mi mahom delimo misljenje da u upravi kradu lovu, ne bi bilo lose da sada kupe sto vise igraca, cak i pored ogranicenja o broju stranaca, tako da sto manje ostane u kasi za kombinacije i malverzacije...
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Мислим да треба довести Мпфелу, сигурно је боље појачање од Тагоа из разлога што је у пуној такмичарској форми, за разлику од Принца који је одиграо врло мало утакмица од 2009 године. Врло је могуће да је и неко саветовао Мпфелу да се понаша овако, да би појачао Партизан пре лета.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Ako sam dobro shvatio ovaj prevod sa rumunskog ispada da Božoviću ističe ugovor za 6 meseci pa mu mi nudimo da za nas potpiše sada ugovor na 3 godine koji važi tek od juna. Što znači da za njega ne bi platili nikakvo obeštećenje.

...tako je, ugovor bozovica istice na leto i u tom tekstu trener Rapida apeluje da se on i jos jedan igrac izjasne tj odluce ostaju li ili ne i posle toga...inace to sto mu istice ugovor je detalj koji je najvazniji prilikom dovodjenja igraca kod nas...platiti malo po mogucstvu nista...a to sto covek voli da popije nije neki minus, nije ni prvi ni poslednji...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.365
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Не капирам како и зашто Савић не може да узме пасош?
Мислим ко је измислио то правило ако му се да наш пасош да не може да игра за њихову репрезентацију,и то правило очигледно само важи код мила пошто Лазевски игра.
И како Вешовић игра за њихову младу репрезентацију,каква је то логика значи ако Вешовић хоће у а репрезентацију мора да се одрекне спрског пасоша?И по тој логици ни Божовић неће моћи да узме пасош јер игра за ЦГ.
Хоће остати без чојства и јунаштва?
Хоће га мило шјекиром у главу,хоће му забранити да користи измишљена шиптарска слова?
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Crnogorci valjda prave neke probleme, ne daju dvojno državljanstvo pa ako uzme naš pasoš mora da se odrekne crnogorskog a onda ne može da igra za reprezentaciju.
 

NajLav

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
405
Reaction score
1
Локација
Ispod tribine...
steta bas sa tim drzavljanstvom, a milu nije bio problem kad su ljudi sa drugim drzavljanstvima dolazili avionima da glasaju za samostalnost. Pih i takvog cojeka i njegova cojstva!

Nego piju li vodu ove informacije o novom beku, imali neko proverene informacije?
treba nam bek za leba, za krilo cemo se valjda snaci od toliko igracal..
 

reisa

Grobar
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
233
Reaction score
7
Локација
Sjenica
Te stvari dvojnog drzavljanstva su stvari politike dve drzave i trenutno se radi na tome da se to promeni. A sta sad ovo nabijaju cenu za Klea oko 5mil i to ni manje ni vise nego Juve.

Jbg ne znam koliko ima istine u ovome, ali na Juvetovom forumu uveliko pricaju pa...
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=78342
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top