Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Iz Jagielonie vezni.Ko je Ngambi?
Kad se setim Valijentea.Prica se o nekom Spancu na poziciji stopera:
![]()
BOMBA! Bivši štoper Sevilje stiže u Humsku
Navijači Partizana željno iščekuju pojačanja, a do kraja prelaznog roka ostalo je još dve nedelje pa se očekuje reakcija čelnika tima iz Humske. Pojavilo se jedno novo ime koje bi potencijalno moglo da ojača defanzivu crno-belih, a radi se o doskorašnjem štoperu Albasetea, Dijegu Gonzalesu Polanku.www.sd.rs
Kao što Kalulu misli da je fudbaler a ne "fudbaler" jer je debelo plaćen, tako i ti "novinari" misle da su novinari.Mislim da samo isti retardi vode medijske portale vec poslednjih 15+ godina.
.....
Pritom kmecanje o kriminalu Vazure i Vucele, a nigde nijedne krivicne prijave, nigde analize poslovanja.Ovako sam ja mogao da vodim klub posle Vazure. Red kmečanja po novinama, red pljuvanja svojih navijača, red lizanja dupeta Vučiću, šut u dupe Miloševiću, dovođenje trenera anonimusa i dovođenje povređenog igrača klinca na pozajmicu. Ali možda je to deo neke šire slike koju ja slepac ne vidim trenutno, daj bože. Ah da, štednja, nema se para, ćuti dobro je. Za sada nijedna pozitivna stvar, osim utakmice protiv Čukaričkog gde ni sami nesrećnici ne razumeju kako su imali pun stadion. Najavljivali transparentnost u poslovanju, nema ih nigde, nestali, veniš oksi ekšn intelidžens plus kristal vajt. Ne znam šta je koji kurac za pohvalu.
Ode Grimaldo, mada otkup nije obavezan https://www.mozzartsport.com/fudbal...rimalda-i-plate-jos-bi-mogao-da-zaradi/503581
Funkcija predsednika JSD je bitna koliko i funkcija 4 golmana.