Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.559
Reaction score
5.726
Локација
Boka
Svakako pohvala za upravu ako stvarno ostaje Jovanovic, a sto se tice pojacanja, samo slobodni igraci i dolaze u pitanje, nismo mi mezimica.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.638
Reaction score
23.675
Локација
U Kinšasi
Ovako sam ja mogao da vodim klub posle Vazure. Red kmečanja po novinama, red pljuvanja svojih navijača, red lizanja dupeta Vučiću, šut u dupe Miloševiću, dovođenje trenera anonimusa i dovođenje povređenog igrača klinca na pozajmicu. Ali možda je to deo neke šire slike koju ja slepac ne vidim trenutno, daj bože. Ah da, štednja, nema se para, ćuti dobro je. Za sada nijedna pozitivna stvar, osim utakmice protiv Čukaričkog gde ni sami nesrećnici ne razumeju kako su imali pun stadion. Najavljivali transparentnost u poslovanju, nema ih nigde, nestali, veniš oksi ekšn intelidžens plus kristal vajt. Ne znam šta je koji kurac za pohvalu.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.882
Od prelaznih rokova u poslednjih 10 godina se samo nadam da posle istih ne budemo slabiji...bezuspesno.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.402
Reaction score
1.096
Prica se o nekom Spancu na poziciji stopera:

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.815
Reaction score
29.549
Локација
ante portas
Prica se o nekom Spancu na poziciji stopera:

Kad se setim Valijentea.
Koliko je to bio "pismen" štoper.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.882
Mislim da samo isti retardi vode medijske portale vec poslednjih 15+ godina.
Pokazala nam je mladarija sa ovim protestima da su daleko veći ljudi od nas.

aleksabor

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
58
Reaction score
139
Локација
Beograd
Ovako sam ja mogao da vodim klub posle Vazure. Red kmečanja po novinama, red pljuvanja svojih navijača, red lizanja dupeta Vučiću, šut u dupe Miloševiću, dovođenje trenera anonimusa i dovođenje povređenog igrača klinca na pozajmicu. Ali možda je to deo neke šire slike koju ja slepac ne vidim trenutno, daj bože. Ah da, štednja, nema se para, ćuti dobro je. Za sada nijedna pozitivna stvar, osim utakmice protiv Čukaričkog gde ni sami nesrećnici ne razumeju kako su imali pun stadion. Najavljivali transparentnost u poslovanju, nema ih nigde, nestali, veniš oksi ekšn intelidžens plus kristal vajt. Ne znam šta je koji kurac za pohvalu.
Pritom kmecanje o kriminalu Vazure i Vucele, a nigde nijedne krivicne prijave, nigde analize poslovanja.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.882
U ovom trenutku da, ali sa pozicije zvalavog moze da bude pocetak gašenja društva.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd

Mozda proradi tamo, ipak je to okruzenje koje mu je mnogo poznatije od ovog u Srbiji. Nek mu je sa srecom i nek vise nikada ne obuce nas dres.

Jos Ovusua da uvalimo nekome i moze se reci da je cistka protekla relativno dobro.

Funkcija predsednika JSD je bitna koliko i funkcija 4 golmana.

Bitno je iz ugla toga kakva se poruka salje, ako limar dobije sut kartu sa pozicije predsednika JSD to ce biti znak da mu je i polozaj u KK upitan u buducnosti. Svakako su to za sada samo medijska nagadjanja i nista vise.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
547
Reaction score
2.939
Локација
Novi Sad
Ni Grimalda ipak nismo uspeli da se otarasimo..
IMG_5528.jpeg
Ovako bi i moja baba mogla da vodi klub, da moljaka, da se zahvaljuje itd

Piše onaj šiptar sa maxbetsporta da smo po jubilarni 14. put zainteresovani za onog štopera Radovanovića.

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.985
Reaction score
8.134
Последња измена: