Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok(Radio Mileva) 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.198
Reaction score
809
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.048
Reaction score
14.417
Кад је колумбијац у питању неко у клубу изгледа има фетиш на играче са историјом незгодних повреда.....
Но ајде дај шта даш
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
924
Reaction score
4.934
Локација
Beograd
Od Hazize ništa, bar tako kazu na pbg.news.

Kakav sok, Makabi nije pustio igraca za kog su jos na pocetku roka rekli da ne moze da ide nigde, ko bi rekao. Bitno je da su ga ovi nasi jurili ceo rok, kao da je jedino krilo na svetu.

Кад је колумбијац у питању неко у клубу изгледа има фетиш на играче са историјом незгодних повреда.....
Но ајде дај шта даш

Koju tacno istoriju nezgodnih povreda ima? Imao je jednu povredu prosle sezone zbog koje nije igrao 2 meseca, osim toga je bio zdrav tokom citave karijere. To nije istorija ozbiljnih povreda, vec izolovani slucaj, pritom je u pitanju povreda butnog misica, ne Ahilova tetiva, prednji ukrsteni ili neka slicna povreda koja se cesto vraca i koja zna da unisti karijere. Siguran sam da nijedan klub na svetu ne bi odustao od transfera zbog povrede koja jeste nesto teza, ali nije iz one kategorije najtezih i najopasnih.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
338
Reaction score
1.359
Локација
Београд
Не знам како сте ви данашњи дан преживели, али мени је овако било:

Ујутро се будим са очекивањем да се ништа неће десити јер су нас навикли на то. Када нису ништа урадили целу зиму, зашто би данас било другачије? Очигледно није испало тако, но идемо редом. Као прву вест видим да нам долази Колумбијац и било ми је драго кад сам то прочитао. Иако не знам ништа о том играчу, још од гледања једне серије ми је његова земља постала интересантна и било ми је драго да видим да ће коначно у Партизану да игра један Колумбијац. Међутим, као много путо до сада, то добро расположење није дуго трајало. Убрзо стиже вест да су пустили Вању Влаховића у Аталанту а да није стигао да одигра нешто више у првом тиму. Потенцијал велики, то знате сви овде присутни, којег један озбиљан клуб не би пустио без неколико милиона у каси и процената од следеће продаје. Овај шљам у управи га је дао Аталанти само за пола милиона (и то изгледа без процената што је срамота сама по себи), а то је у данашње време практично џабе. Видео сам ја одмах да је то позајмица са опцијом куповине, али не верујем да ће Италијани пропустити овакву прилику. Искрено, после тога се нисам ни узбудио када су објавили да је одбијена понуда Хофенхајма од 3 милиона за Баждара. Напротив, верујем да им је то прича како би се оправдали за ову бруку. Не мислим да су челници нашег клуба глупи већ сам сигуран да је у питању још једна класична саботажа и не би ме чудило да се за неколико година не деси нешто слично као у случају са старијим Влаховићем. После тога је стигла вест да од Хазизе наравно нема ништа и то ми је било сасвим очекивано јер се његов клуб одавно изјаснио. Читава та прича ми је од почетка била сумњива у смислу да је служила да се покаже како смо ми активни на тржишту и јуримо доброг играча али нам се никако не да да га доведемо. На крају, само сам још видео вест да ћемо добити неких 30% од трансфера Штулића у Белгију док ће осталих 70% завршити код звездине филијале из Ниша. Када сумирам све ово написано, није ми јасно како смо ми сви који пратимо овај клуб још увек здрави у глави.
 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.048
Reaction score
14.417
Kakav sok, Makabi nije pustio igraca za kog su jos na pocetku roka rekli da ne moze da ide nigde, ko bi rekao. Bitno je da su ga ovi nasi jurili ceo rok, kao da je jedino krilo na svetu.Koju tacno istoriju nezgodnih povreda ima? Imao je jednu povredu prosle sezone zbog koje nije igrao 2 meseca, osim toga je bio zdrav tokom citave karijere. To nije istorija ozbiljnih povreda, vec izolovani slucaj, pritom je u pitanju povreda butnog misica, ne Ahilova tetiva, prednji ukrsteni ili neka slicna povreda koja se cesto vraca i koja zna da unisti karijere. Siguran sam da nijedan klub na svetu ne bi odustao od transfera zbog povrede koja jeste nesto teza, ali nije iz one kategorije najtezih i najopasnih.
Само кажем да човек од маја до августа 2022. године није био у фудбалу и изгледа да је сличну повреду на кратко обновио и у новембру 2022-е и питам се да ли доводимо оног Колорада пре маја 2022-е или оног који једва да је играо фудбал после тога:
Ако ја добро видим одиграо је 13 утакмица након повреде бутног мишића..... Од тих 13 ни једна од 90 минута.....већину испод 60 минута, неке по пар минута...
Само према статистици може да се види да је човек пре повреде имао врло добар старт у Сао Паолу и да су вероватно озбиљно рачунали и да га потпишу после позајмице, а после повреде нагли пад....а статистика у оваквим ситуацијама обично буде блажа од реалности.... Дај Боже да грешим..... Квалитет има неоспоран али ово ми баца сенку на њега и на сваког играча за кога видим да му је каријера пресечена неком скорашњом повредом. Да није било те повреде не верујем да би икада био доведен у везу са нама али очигледно му је та повреда направила велики проблем.
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.573
Reaction score
42.345
Локација
Žrnov
Meni ovo sa rasprodajom ove dece i vrlo izvesnim odlaskom Baždara liči na exit strategiju.
Vrlo moguće da se Ostoja i dogovorio sa njima da pokupe još to procenata i da sami odu.
Ako je tako - bolna smrt svima.

Mislim, kako god - tu i ovako nema nevinih.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Da, ali koja je razlika između ovog i bilo kog prethodnog prelaznog roka? Od kada su došli ovako rade, a kraj ni na vidiku.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.801
Reaction score
7.613
Локација
25-i maj
Mi smo klub koji je skoro 10 godina na upravljanju kod Vucelica i Vazure Menhetna,dva pseta morala Zeljka Mitrovica,svaki prelazni rok je prilika da nas ubiju jos vise u pojam. Ne razumem sta Gordan je rekao evo neka ide Vlahovic za dopunu bus plusa a neka dodje neki Kolumbijac koji nije bio prva postava u odeljenju kao upgrade za naseg talenta,a Atalanta ne dovodi sustere.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.374
Reaction score
27.571
Локација
ante portas
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top