Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Zimski prelazni rok(Radio Mileva) 2022

• Зачетник теме Vlad
  • Датум покретања
Статус
Затворена за писање одговора.

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
536
Reaction score
3.671
Zanimljiva analiza,bar onako laički gledano.
Deluje kao baš ono što nam treba,bar u pogledu njegove pozicije.. Mada bi ruku dao da dovedemo krštenu desetku. Koliko god da sam verovao, a mozda i dalje negde verujem, da se Dača može probuditi i pokazati sve što ume, umorio sam se od čekanja više. Tu smo stvarno tanki.. Uz svo poštovanje prema Tatku, treba mu naslednik.. Baždar mi je više za napadača,ako uopste ostane...

Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
329
Reaction score
277
Sve najbolje Coloradu, daj boze da nam donese boljitak na poziciji defanzivnog veznog, gradja mu je dobra, nadam se da dosta trci i dobro sutira ! Videcemo

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
528
Reaction score
593
Mnogo mi omrsaveo ovaj Kolorado!Salim se,sve najbolje!

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.584
Reaction score
5.763
Локација
25-i maj
Zurnal pise da od Stulica imamo 10 posto tj.75.000 evra dok su mozzart i drugi pisali o 30 posto od 750.000. Kako se lako te cifre menjaju nesto mi nije jasno.

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.374
Reaction score
22.984
Локација
ante portas

Ode Lutovac.

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
224
Reaction score
401
:D pa ovo je stvarno smesno...i ovako nam fali kvaliteta i brojnosti na sredini i krilima i mi ove zime pusti tri igraca,a ne dovedemo ni jednu zamenu.
Sta reci,koju posluku porati?!

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
304
Reaction score
802
Локација
Banja Luka

Ode Lutovac.
e kad moram reći: Konačno!
A neka mu je sa srećom!

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.066
Reaction score
5.821
Локација
NbG
Rekli su da su dolasci uslovljeni odlascima i da su zamene u tom slucaju spremne. Aj da vidimo da neko od novinara pita ko ce zameniti Lutovca, moze i sef svoje nadredjene da pita (u nekom paralelnom unuverzumu)

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.374
Reaction score
22.984
Локација
ante portas

Limun85

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
179
Reaction score
201
Zamena je verovatno Mihajlo Petković ili Janko Jevremović.
Po desnom boku može i Mening. Trud i želja kod Lutovca nisu izostajali samo da je bilo više kvaliteta.
Ako zamena nije kvaliteta Diabate, ne treba nam niko. Pustiti Petkovića i Jevremovića, bar potencijal za nešto više imaju.

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.096
Reaction score
3.928
Puno sreće Lutovcu u nastavku karijere. Očekivao sam više od njega, ali mislim da je često bio žrtvovan na poziciji koju nije mogao da odigra dobro. Dobar momak, kulturan, ponašanje dostojno Partizana !!!

Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.212
Reaction score
7.849
Локација
Космос
Lutovac je jedan od onih fudbalera, poput Đoleta Ivanovića, npr. koji nemaju kvalitet za dres Partizana, ali oni nisu krivi što igraju u njemu, barem daju svoj maksimum.
Takođe želim puno sreće Lutovcu u nastavku karijere, iako sam očekivao da će više napredovati kada je dosta mlad došao iz Rada, eto ovako je ispalo, malo je i on šetao bezveze po pozicijama beka i krila, pa više ne zna valjda ni on šta je.
Sve u svemu, zahvalan igrač i hvala mu na tome, mnogo su mi draži takvi, nego majsori a la dača pantić.

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
671
Reaction score
4.723
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Lutovac je ušao protiv Nice ako me pamćenje služi i ne sećam se beskorisnije zamene u novijoj istoriji našeg kluba. Neka mu je srećan put i da mu ne pada na pamet da se vrati. Nedostajaće mi kao što mi nedostaje Trajković, tri i po godina u klubu, nikakav pečat, zato smo tu gde smo. Teraj dalje, što bi rekao Goran.

Статус
Затворена за писање одговора.