Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Pa dali bi mnogo više golova od Sadika ali nemaju kapaciteta ni predispozicija da rade druge stvari koje Sadik radi korisne za ekipu. I pre ovog masovnog bacanja većeg dela foruma u nesvest na Sadika sam pisao da je nebrušeni dijamant koji uz sebe mora da ima krila sposobna da daju mnogo više nego što su davali kada smo kiksali. Znači tu nije kriv naš špic već klub što nije doveo rezervnog špica koji bi igrao drugo poluvreme i koji bi bio spreman kao džoker... Eto primera Firmina, koliko bi na njega išlo drvlja i kamenja ali on ima uz sebe mnogo veće golgetere ali on je dobar opet u nekim drugim stvari...

Na proleće će nadam se Bambi ići na klupu a Markec na teren i uz sada priviknutog Asana očekujem efikasnija krila. I naravno da dovedu Sadikovu zamenu.

Ako je Vučko cigan razumem odgovore Vojvode i Lazara, ako pak nije njihovi odgovori u najmanju ruku kvare pisanije.
Ako nam fale upisi poput ovog moka, koji je uzgred budi receno pisao kako smo mi namestali tekme, onda nam nista ne fali.
Jbg ovaj ne smrdi ali je glup ko stevica kurcubic
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
I šta ja sad trebam napisati na tvoj post?
Trebam vređati i ja tebe pa da popijem ban?
Želim ti sve najbolje, GROBARČINO inteligentna. :)

Šehović otišao u Makabi iz Netanje.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.314
Reaction score
3.960
Локација
Kobasicarija "Venac".
Meni ovde ništa nije jasno.

Napravljen je perspektivan tim, formiran dobar stručni štab, napravljena odlična atmosfera, dobijena mogućnost da se klub bez velikih problema finansira od ostvarene zarade u LE i prodaje Pavlovića i da se zadrži ovaj tim, uigra kroz takmičenje i krene našpanovan u kvalifikacije za sledeće evropsko takmičenje, sa velikim izgledima da prođe u grupnu fazu.

I odjednom se stvaraju "neverovatne prilike" da se prodaju ključni igrači za fizionomiju naše igre koja je tek počela da se formira.

Kada prođe ovaj najnoviji medijski proliv sa Asanom, očekujem da i Suma dobije neverovatnu ponudu iz Jemena.
ovaj post je sustina svega. jebote, ovde se raspravlja o tome da nam kljucni igraci pod dugorocnim ugovorima napuste klub?! novac obezbezbedjen kalabinim transferom, i tu MORA doci do tacke sto se tice odlazaka najvaznijh igraca(sadik, asano, fica, natko i zdjelar). ovo muljanje oko sadika i najave odlazaka stevanovica i asana su kvislinstvo najgore vrste.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Baš tako, ali ne zaboravi na cigansku medijsku mašineriju. Oni će sad da nas voze do kraja roka i ugovaraju transfere. Npr alo na naslovnoj piše pre neki dan da smo prodali Sadika, bolest je to. Cigani znaju da im dolazi kraj vrlo brzo, a plaše se gaženja u derbijima ove sezone gde bi im ozbiljno govnima napunili trofej ukoliko isti uzmu u maju.

Iskren da budem, ne očekujem da prodajemo ni jednog od SAS, kao ni Fiću u ovom roku.

S druge strane, očekujem Rajkovića do kraja nedelje i histeriju komšiluka. Da ga je neko hteo uzeo bi ga do 20.1, na istok neće, sabrao je dva i dva, ako do petka ne potpiše onda ću sam sebi da upišem poene, ovoga mi krsta.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.397
Reaction score
4.611
Локација
Zemun
Cekaj, nista licno protiv momka, ali dovoditi na probu igraca, koji istu nije prosao u Sarajevu??!!:banghead:
Jel moguce da nema u omladincima ili Teleoptiku igraca slicnih karakteristika, a sigurno veceg potencijala?
I kljucno pitanje, ko garantuje za njega?
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Dobro, ljudi, proba je. Ne dramimo bezveze. I Dijara je dosao iz Zrinjskog sa 5 golova u nogama, za Sadika da ne pricam. Jeste lepse nekog klinca da izbacimo, ali ne moramo za svakog da dramimo. Naravno ne treba ni ko cigani da svrsavamo na svako ultra pojacanje, ali malo objektivnosti nije na odmet.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
@BELI BG

doktor terza, obzirom na činjenicu da je ovo OFKin pulen. :D
Šalu na stranu, Miljan je nešto malo igrao u Sloveniji, bio igrač meseca. Izgleda da Savo traži korpulentnog napadača, momak je preko 190, neka ga proba. Dosta jak u duelu po onome što sam mogao da vidim iz video zapisa. Transfer kao transfer bi bio neozbiljan, al ajde da čujemo šta gospodin Milošević kaže.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Кад смо већ код СД-а у сенци и договарањима са Италијанима, ваља се подсетити како се то завршило последњи пут :

Screenshot_2.jpg


Screenshot_3.jpg

Челницима Роме за наук.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Mene uopste ne interesuje vise toliko koga cemo dovesti. Vidim da je ovo prelazni rok za krpljenje rupa a ne nesto ozbiljnije. Ko zna,mozda to ispadne i dobra stvar.
Volim Sava i uradio je sa strucnim stabom fenomenalan posao sto se tice same igre i fizicke pripremljenosti igraca,ima tu jos mesta za napredak,pre svega na pozicijiama desnog i levog beka koje su danas jako bitne u ovom modernom fudbalu,brz,probojan igrac sa dobrim centarsutom a opet da ne bude rupa u odbrani. Sa dva takva beka mi bi bili neuporedivo jaci.
Odmah dobijes dubinu u igri,mnogo si opasniji kada imas dve opcije vise u napadu.
Nema totalnog fudbala bez toga.
A sto se tice pojacanja,nadam se da zna zlatno pravilo a to je da za rezultate ekipe odgovara samo trener,tako je uvek bilo i tako ce biti.
Zato neka dobro razmisli dal ce da prihvati opet nekog Pesukica kojeg nece moci da koristi jer nema taj kvalitet i zbog cega dobru rotaciju necemo imati,jer ako krene po zlu on je taj koji je na udaru.
Tako da ocekujem da te koje dovedemo budu igraci koji ce biti u rotaciji i igrati svaku drugu-trecu utakmicu bez da kvalitet igre puno trpi.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kalčomerkato prenosi da će se dogovor nas i Rome potvrditi i preneti na papir krajem januara ili početkom februara. Sadik će dobiti ugovor na 4 godine uz godišnju platu od 500 hiljada evra.

Kako prenosi cigansport otkupljujemo ga za 1 750 000 na 3 rate uz 10 posto Romi za narednu prodaju. Evo i linka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top