Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Пре свега честитке на пролазу.
Ово што нам се очигледно константно дешава, а то је тај пад у игри током другог полувремена, мора што пре да нестане. Како, ни сам не знам али мора.
Оно што се види као разлика то је тај мотив и жеља играча.
Турци имају екипчину, али су матори, па се надам да имају кондиције као и ми, па да ту тражимо некакву шансу. Реално тешко, али све је могуће, па и да то неким чудом прођемо.
Надам се да више места нема за овог нашег кондиционог, али исто тако се надам да овим уласком у плеј оф се отварају врата можда за неко појачање... Видећемо.
 

BobiMrak

Početnik
Учлањен(а)
22.07.2018
Порука
2
Reaction score
0
Локација
Nis
Pobeda i prolaz ze pise i to je jedino bitno. Ostalo?...
Ne mogu, jednostavno ne mogu a da se ne otmem utisku kako su ganferi kidali i grizli u produzetku, a mi ebeno popadali u 60.minutu. Fizicki su VASIONA za nas.
Pobeda za samopouzdanje, za jos koji euro od sledeceg kola, ali realno mislim da nema sta da trazimo protiv Besiktasa.
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
354
Reaction score
1.387
Локација
Novi Sad
Nema kiseonika za mozak u poslednjih pola sata, i otud ovo ludilo. To je vec hronicno sad. Sad da li je uzrok tome trcanje u prazno, nedostatak kondicije, gluten u ishrani, malokrvnost ne bih znao reci... ali trebas biti glup ko djukic da ne vidis.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Dobro je sve dok svi igraci zivi napuste teren, Kica za dlaku pretekao.

Bravo Batice, bravo i igracima. Niste vi toliko ni krivi sto vas je vise od godine vodio nezainteresovana neznalica, takodje niste krivi ni sto tkz. sportski direktor nije doveo ni jednog kvalitetnog igraca, koji bi vam barem malo pomogao. A Misa Filipovic je prica za sebe, tog covjeka ne treba otjerati sve dok moralno i materijalno ne plati za ovo sto je napravio od tima.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Tvrdim, mi smo najgore fizički pripremljena profesionalna ekipa na svijetu.

Na stranu što imamo igrače koji izgledaju neuhranjeno i metiljavo, ali dužnost kondicionog trenera je da takvog igrača spremi da bude kao legionar.

Možeš biti mršav/žgoljav, toliko je profi igrača sa takvom građom, ali to ih ne sprečava da budu ekstra klasa i da dobijaju duele. Tu zasluge idu kondicionom treneru.

Ovako očajna fizička sprema meni ide na živce, tužno mi je gledati ovakav Partizan koji nije spreman ni za 60min fudbala.

Batice, ako Boga znaš, ako želiš da ostvariš neke rezultate, pod hitno mijenjaj onu pilates neznalicu. I kumim te, nemoj da dozvoliš da ti iglica bira igrače.

Vidiš i sam na šta ovo liči.

Reaguj!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
Odigrali smo generalno lose ..e sad ,pobedili smo i to je najbitnije ...
Po meni Rikardo je odlican igrac ...nego nema ko da ga isprati ...svidja mi se i to sto sutira van 16 ...
Sto se tice Besiktasa,ko im jebe mater ,uci u utakmicu bez respekta,ili jednostavno ne PRECENJIVATI protivnika sa kojim igras ...igrati fudbal sa njima,muski/ ( primer olimpijakos u BG-u -precenjen ,pa onda kad nam skoro pa nista nije znacilo tamo )
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Jebeš kondicionog trenera kada nemaš ni jednog dobrog ( ne odličnog ) defanzivnog veznog u ekipi.
Svi mi odavno vidimo da nam fali bek , centralni defanzivac , jedan zadnji vezni i jedno brzo krilo , ali problem je taj što to vidi i av i njegova sns uprava..

Nadam se da Bešiktaš ima neki derbi u prvenstvu 3 dana posle meča sa nama i da će biti primorani da odmaraju neke igrače
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.852
Miletic, celavi, odigrao jako dobro.
Ovde se ne radi o zelji, koncentraciji, voljnom momentu...mi nemamo snage da igramo fudbal duze od sat vremena. Kakav crni pad u igri, kad ti vecina igraca jedva stoji na nogama i dise na skrge. Ovi Danci su imali snage za celu tekmu, bez problema. Sto rece neko, Batice dzaba krecis, ako ti ostane ovaj kondicioni.
Pobeda je bitna, zbog samopouzdanja i koeficijenta, ali definitivno nas je ukanalio dzukela senjor, urnisao kondicioni, i urnisao Ivica ne smenivsi trenera na kraju prethodne sezone i promasajima u tri zadnje prelazna roka. Uprava...izdajnicka govna, nema tu price.
E da...Jug...kakav sramotan broj, izgled ograde, i opsti utisak...bruuuuuka!
 

Kezual91

Početnik
Учлањен(а)
14.08.2018
Порука
2
Reaction score
6
Локација
Batajnica
Ćelavi Miletić,čista 10ak. Spremnost igrača na nivou bsk batajnice. Realno gledano protiv Besiktasa nema sta da trazimo,drugo poluvreme igraci nemaju snage ,sredina katastrofa. Sramota igraca koji igraju za sveti dres.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Batica je trener , a ne čarobnjak. Ne može on da sredi sve za 10 dana. Drugo, iza sebe ima Ilieva i upravu. Šta čovjek može da očekuje od takvih šefova, koji godinu dana urušavaju klub i kada im je guzica došla u procjep, onda daj Batu i neki očekuju da se to sredi odmah. Pa ne može. Polako, idemo korak po korak. Napred Partizan!!!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Čestitke momcima na pobjedi. Nije mala stvar vratiti se odmah nakon primljenog gola.

Tačno se vidi koliko nam "pada šećer" nakon 60, 70 minuta igre. Očajnički nam treba neko da nas spremi kako treba.

Krivo mi je zbog Laska i turaka. Jbmti život, ovi ga dadoše u jebenom 90om. Baš sam se ponadao. Ovako su nam šanse dosta manje, ali nisu ravne nuli. Nek se borimo, nek grizemo, pa šta nam Bog da.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.436
Reaction score
11.843
Локација
Beograd
Na kojim drogama je Celavi? Igra kosti pucaju.Svaka cast.Vazna pobeda za koeficijent.Neka Beaiktas potceni i nas kao Lask i idemo u grupe.Od sledece utakmice mora da se ori Miso(Filipovicu) odlazi.Sramotna fizicka priprema igraca.Teraj dalje.
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
354
Reaction score
1.387
Локација
Novi Sad
Ja da sam Bata, sve bi ih zapakovao na planinu jedno mesec dana dok im se ne stvori poneko crveno krvno zrnce. Samo kad je utakmica da sidju. Naci nekog maratonca ili jos bolje boksera da ih trenira izmedju pilates sesija. Ima tu talenta ali bez kondicije dzaba sve.
Pogledajte modrica naprimer. Konstitucija Jankovica a moze svaki dan da igra 120 minuta... A Jankovic jednom nedeljno 50 minuta.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
871
Reaction score
1.932
Локација
Kuci
Da ne bude da samo kudim. Imamo samo jedan x i sve ostalo pobede u evropi. Imamo i bolji koeficijent.
Bio sam jako zadovoljan dok nismo pali, uzivao sam gledajuci.
Bravo Bato, igraci.

Molim vas da resite fizicku spremu, pa nije to nuklearna fizika majku mu.

Za sada sam vrlo zadovoljam Batinim radom. Odra covek grlo :)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top