Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
367
Reaction score
2.290
Локација
Kraljevo
Čim su holanđani imali onu šansu iz centaršuta u, čini mi se 6.minutu, gde je njihov igrač sam bio na metar od gola i promašio, znao sam da ne očekujem povoljan rezultat.
Bespotrebno i beskorisno je komentarisati naše igrače - većina je trenutno na poluprofesionalnom nivou. Taktika sa ovakvim igračima protiv ovakvih ekipa pada u drugi plan jer, ruku na srce, protiv ovakvog Fejnorda mi nemamo šanse.
Ne treba biti ljut niti na Stanoja niti na igrače, mi plaćamo cenu našeg linglong nacionalnog takmičenja. Hoćeš da imaš prvenstvo u kome 85 bodova treba za titulu? E, pa izvolte. Godinu dana igramo sa ekipama kojima igrači moraju da rade dodatne poslove da bi preživeli, sa nekima na žilet, i onda hoćeš da napadneš neko evropsko takmičenje i da se nadmećeš sa organizaciono i finansijski superiornijim ekipama? Ne može rođače.
Svi u nedelju na stadion pa da budemo za napredak ono što je bio fejnord za nas sinoc.
Napred Partizan!
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.585
Reaction score
3.111
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Pod temperaturom, jedina želja mi je bila da ne pukne petarda... moji mi rekli da sam u bunilu....
Ne bih mnogo trošila reči, samo ću reći, da se ja nešto pitam, Saničanina bi čekala ispisnica na ulazu u tunel.. ne bih mu dala ni u svlačionicu da uđe...
Stanojeviću na dušu što ga nije menajo.... Marko Jevtović, tako rovit, objasnio šta znači ozbiljan igrač

Jedina nada da mi spadne temperatura je da cigani izgube 5:0 :buhaha
Znas kako Jasmima, Siniša je moj drugar sa kojim sam odrastao, pa ne priliči da i ja tako kazem. Nažalost, igrač za Partizana nije, ali ako krenemo od ovog na golu sto ne zna ispucati loptu, i sto je najnesigurniji golman na svijetu, stoperi su još dobri. O Jojicu da ne trosimo riječi....
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Meni su najjaci utisak ostavili Jovic i Jojic. Prvi kao petlic protiv seniora, drugi kao drvo... Centralni bekovi sporiji od stative... Za superligu mozda, za ovaj nivo neupotrebljivi. Ne mogu da shvatim izvodjenje Meniga, jedinog atletu u prednjoj polovini ekipe. I takvi smo mogli da dobijemo koliku su promaju imali izmedju linija, samo da Stanoje ume da vodi veliku utakmicu.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.390
Reaction score
3.211
Локација
Tamo gde su Grobari
Veliki uspjeh šta smo ove sezone u evropi postigli! Bez obzira kako se takmićenje zvalo, igrati 1/8 finala u društvu Psv-a, Paok-a, Marseja, Lestera, Rome je za svaki respekt! Ti klubovi sa u najmanju ruku za završnicu LE/grupeLŠ, tako da je ovo po meni veliki uspjeh.

Što se same utakmice tiče, uvjek je katastrofa primiti petardu, podotovo na JNA, ali videlo se odma da mi bez Jevtovića nema šta da tražimo protiv njih. Oba puta kada su izjednačili, rekao sam sebi da bi potpisao odma da ostane taj rezultat.

Okrećemo se prvenstvu, Stanoje ima 4 utakmice da ekipu spremi za onu najbitniju, verujem da će u tome uspjeti!

:napred-partizan:
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Ja imam onu majcu, Slavna prošlost, Svetla budućnost i ne nosim je, već dugi niz godina jer svetle budućnosti nema. Nas su razmontirali snsovci odavno, ovo što gledamo je nadrealna stvarnost, neki algoritam koji je zabagovao u prostoru i vremenu, Lola zabagovao na klupi, Pop na golu, Stanoje u svlačionici, vučela u fotelji. Možete svi zajedno da se tornjate iz Partizana, za svojih 45 godina ja besmisleniji Partizan nisam gledao, sećamo se mi stariji i Videotona, i Kroacije, i Petah Tikve i dobro znamo šta posle toga sledi. Klub je propadao i igrački i organizaciono tako da ovi što se nadaju da uzimamo titulu, da vam ne rušim sneška, nećemo mi videti titulu još dugo. Ja stvarno pokušavam da ne širim
Defetizam i loše raspoloženje ali pet komada na svom stadionu, sramota!
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Taj Stanoje ima toliko kredita kod navijača... a i zaslužio je. Progutali smo Šamrok, kasnije Floru. Bilo koji drugi bio bi pod takvim pritiskom da bi verovatno morao da podnese ostavku istog trenutka.
Ne možeš da se okrećeš ka tribini i svađaš se sa navijačima, daš izjavu u kojoj napadaš iste, a onda opet ponoviš isto. Jer, nisu ti navijači baš istog mišljenja kao pre 10 godina, iz raznih razloga, neki su novi, mlađi, nisu doživeli to tad nekad na isti način... pa možda i jasnije vide neke greške.
Konkretno, to forsiranje Jovića u derbiju, pa i sinoć on umesto Natha, dok Jevtović ulazi sa klupe i to umesto Meniga. Mislim, Miljković, Živković, ćelavi Miletić i Saničanin su tragedija od samog početka sezone, to svi vide, svaka malo ozbiljnija ekipa ih je nadigrala. Mi, fanatici fudbala, nismo glupi, znamo da je tako - logično je da to zna i vidi struka. I onda ti, Stanoje, ne tražiš pojačanje, zadovoljan si sa takvom defanzivom, sa Jojićem, Markovićem... Okej, ali kad ih publika pljuje, nemoj da se okrećeš protiv publike. Ćuti i trpi, jer, izgleda da moraš da trpiš nešto. Ako je plan da se uzme titula sa ovim igračima, da se potroši što manje, pa da se automatskim ulaskom u LŠ dobiju čiste pare koje će se oprati, okej. Ali nemoj da pljuješ navijače... Ovo je neviđena bruka, Petah Tikva je bila nameštena, a pre toga kad je Partizan primio 5 gola na JNA?
Uzimaj titulu, pazi šta pričaš, mi smo uz Partizan a ne protiv njega. Javno mišljenje se menja, prosečno mišljenje koje dominira je užasnog koncepta, pa takva pljuvačina je očekivana, s tim što je ovog puta apsolutno legitimna.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Bez obzira na lopovsku upravu, cenu karata, poraz u derbiju, sramotna poseta na Jna. Osmina finala BILO CEGA na nasem stadionu i okupi je jedva deset hiljada ljudi?!

Zasluzujemo ove fudbalere i ovaj rezultat, a apsolutno ovu vlast i upravu.

Mozda bi nekada onakva predstava na domacem terenu stvarno bila apokalipsa sinoc/danas jeste samo samar koji nista promeniti nece. Fejnord je zalicio na Bilbao od pre par sezona, Popovic na Kljajica...i tako.

Rezultatski najtezi poraz u Hramu, uz Petah Tikvu ( umri Zecevicu, umri Bjekovicu).

Bas ta jebena Tikva, gledas utakmicu, znas da je namestena, prodata, sta god ono bilo. Osecas se jadno. Prave te budalama u rodjenoj kuci. Jebena uprava.
2-5

Sinoc, isti rezultat, samo sto je sinoc pokazana fudbalska moc jedne osrednje ekipe( svaka cast njima) i fudbalska potpuna nemoc ove druge. Na zalost to smo opet bili mi.
Najmanji krivac su momci koji su istrcali na teren. Ono je njihovo realno stanje protiv organizovanog kluba koji zna sta hoce.

Glavni i odgovorni urednik, pa oni koji nas opet prave budalama. Uprava. Druga imena, isto poslovanje. Ne sumnjam da ce sad biti tihi, u rupama da nekog slucajnog dobrog rezultata, kojeg ce sebi da prepisu. Popusis kurac Vazura i ti i "garantujem za ovog decka" Iliev.

Sto je ostalo od sezone, ostalo je. Potpisao bih da se zavrsi sutra. Medjutim, ipak nismo te srece- gledacemo u nebo, ling long dominirati i nadati se zaludno derbiju na Jna.

Skrenuh sa teme, ako je i ima.
Opet, nekako mi deluje da smo sve ovo zasluzili.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija

petra011

Grobar
Учлањен(а)
23.10.2017
Порука
369
Reaction score
1.118
Локација
the middle of nowhere
Teška noć je iza nas, ne mogu još uvek sebi da dodjem. Totalno drugačija amtmosfera je bila sinoć u odnosu na utakmicu sa Spartom, to mi se od samog početka nije dopalo. Ovakav poraz boli nema šta, da pljujem neću nikoga ali ovakvim putem nećemo nikuda stići.
 

Elric

Početnik
Учлањен(а)
19.02.2022
Порука
58
Reaction score
1.347
Jutro je pametnije od večeri, pa hajde da probam da realno, kad se glava ohladila, sagledam situaciju.

Što se tiče utakmice nema šta, mnogo su bolji. Ne vidim neku veliku dramu oko poraza, gubili smo i 0:4 od prosečnog Bešiktaša na Jna a umeli su i dosta slabiji timovi da nas razmontiraju. Pa izgubi Bajern 5:0 ili Gent razmontira Briž 6:1 pa nisu tolike tragedije. Ovaj poraz je do detalja ogulio Partizanovu realnost i iz ove utakmice se mogu izvući mnoge korisne pouke ako ima ko da ih prihvati. Nažalost po nas, veći problem je da li zbog sujete ili nezainteresovanosti ima ko da vidi i unapredi te segmente. Ja bih izdvojio sledeće:

1. Baza i osnovna ideja postoje - nije sve tako crno, nismo raspad sistema, ne bismo igrali 1/8 finala evropskog takmičenja i bili prvi u ligi posle 4 godine da smo baš toliki raspad. Imamo prepoznatljiv stil igre i vidi se trenerova ideja. Ali:

2. Definitivno ovom timu fali nadogradnja - da li je sujeta, da li jednostavno zadrtost, ali prosto je neshvatljivo da nas neko ubeđuje već dva prelazna roka da mi imamo dva podjednako jaka tima. Lutovac, Holender i ostatak klupe NISU igrači koji prave razliku kada uđu na teren. Mi nemamo igrača koji može da razdrma ekipu ulaskom na teren. Igrači poput Sume i Asana bi legli ovom Partizanu kao budali šamar. I ne prihvatam izgovore da nema para za njih. Godišnja plata Sume ili Asana je kao pobeda protiv Flore ili Anortozisa, a da smo imali njih lako bismo rešili te dve utakmice.

3. Mi ne možemo na ovom nivou da se trkamo i nadmećemo sa rivalom nivoa Fejnorda. Mislim da je Stanojević namerno dao oduška igračima, pustio ih da se nadmeću i uživaju i da ni on nije očekivao da će baš da pukne petarda. U nekim momentima je to i lepo delovalo, pljuštalo je na obe strane, međutim ova ekipa je toliko limitirana te smo na kraju prošli kako smo prošli. Dakle, u Evropi nema umiranja u lepoti, uvek moramo da igramo čvrsto i na rezultat.

4. Selekcija igrača - Prva i osnovna stvar ovo nije tim koji može da igra na tri fronta. Pretpostavljam da niko nije primetio da Fejnordu nisu igrali najbolji AMF i najbolji napadač. Jer momci imaju dva podjednako jaka tima u pravom smislu te reči. Mi s druge strane, biramo da li ćemo da nam igra bek koji ima solidan centaršut ali je rupa u odbrani ili će da nam igra bek koji je u napadu kritičan a u odbrani solidan. U napadu kada ne može glavni napadač igra dete od 18 godina i glavne izmene su nam prosečni superligaški igrači koji ni u domaćem prvenstvu nemaju više od 1 gola i 1 asistencije.

5. Prva postava - Samo slep ne vidi, i to je neko već napisao, da je Popoviću samopouzdanje u kurcu. Forsiranjem mu se čini medveđa usluga. Podsetio me je sinoć na početak prošle sezone kad su ga forsirali jer je bio bonus pa su mu lopte prolazile kroz ruke kao i sinoć. Jojić je bio kritičan, psovao sam i nervirao se kod svakog njegovog pasa ali skandiranja Jojiću napolje i gromoglasan zvižduk pri izlasku su po mom mišljenju sramota. Ne bih da otvaramo raspravu po tom pitanju, ali jako odvratan momenat. Čak i ne mislim da nije zaslužio, jeste, ali takve stvari se ne rade svom igraču. Omladinici su tanki, jednostavno nije ovo još njihov nivo. Marković mi je veća enigma od Jojića, dečko koji bi trebao, sad moram da se izvinim što ću ga pominjati, da bude nešto kao Katai kod cigana, da svojim iskustvom pleni, zadržava loptu i pravovremeno proigrava, potezom menja tok utakmice i postiže golove ne radi ništa, ali ništa od toga. Otvara kontre protivnicima, nonšalantan i neprimetan, tragedija.

6. Naredni period - Ovo je možda i najvažnija tema za upravu, jer sledeće sezone šampion ima zagarantovanih 20-30 miliona evra. Moraju da se dovedu pojačanja, mora da se nadogradi ekipa koja već postoji, moraju da se uruče zahvalnice igračima na koje se više ne računa. I sad ja ovo pišem, i nerviram se a oni verovatno već imaju neki dil da puste cigane u LŠ dogodine. Zapravo već ovo leto ako budemo šampioni imamo šansu za tih 30 miliona, i do plej-ofa ćemo biti povlašćeni a u plej-ofu nisu neke aždaje, svakako timovi slabiji od Fejnorda, Sočija, Genta. Mora da se uloži u tim, moralo je još na zimu, mada sad kad sam došao do kraja kapiram i da džabe pišem sve ovo.

Jedino bih zamolio trenera da odmori Popa, da stavi Jevtovića i Zdjelara od početka, da rotira Jojića i Natha na AMF, da traži par stranaca već POČETKOM leta. U njega bar još uvek imam poverenje, mislim da jeste pošten i iskren prema Partizanu, ali da je zadrt to stoji, neverovatno mi je da ne vidi neke stvari koje vide svi partizanovci, e sad da li je do sujete ne znam više ni sam.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Nakon prolaženja Sparte, upao sam u euforiju i pomislio da smo ipak dobra ekipa i da Stanojević zna šta radi. Međutim, pokazalo se samo koliko ja nemam pojma o fudbalu. Čim smo naišli na prvu ozbiljniju ekipu, a koja je opet osrednji evropski klub, mi smo izgledali kao amateri. Kao da su oni osmi, a mi peti razred. Ne mogu a da se ne pitam, koliko bi nam Bajern dao golova? Dvanaest? Četrnaest? Ko god pronađe izgovor za primanje jebenih pet golova kod kuće, protiv osrednje ekipe, ozbiljno zavarava sebe. Mi smo primili 4 gola, za manje od 45 minuta, ej! Petarda protiv Fejnorda, još kod kuće. Ozbiljno unižavanje Partizana.

Posle derbija nisam hteo ništa da pišem jer nisam ni imao snage, ali rekoh, ajde, sad je Stanojević ukapirao da ne može da uđe pičkasto u derbi i da očekuje dobar rezultat. Sledeći put ćemo ih napasti i overiti titulu. Ali onda sam skapirao da sam jebena budala i da nas je trener doveo u situaciju da su cigani za nas jebeni Real i da mi nemamo čim da ih napadnemo. Od tri desna beka, tebi je Miljković najbolji. EJ! Miljković! Mi nemamo rezervnog špica, krštenog štopera nigde. Jojić koji nije sinoć dobio jedan jedini duel. Loptu je dodavao isključivo njihovih igračima. Ne znam da li je Stanojević sa njim u bratsko-prijateljsko-kumovskim odnosima sa njim, ali čak su i ona deca na severu videla da je on ubedljivo najgori pojedinac, ali ne i naš trener. Ne znam što ga nije pustio da odigra do kraja, sigurno bi popravio utisak. I da, izmena Natko-Jović je najgora izmena ikada. Pitam se, koje li povlastice Jović ima pa je zaslužio toliku minutažu. Pošto sigurno ne igra na osnovu svog fudbalskog umeća. Sve u svemu, sve više ličimo na osrednji Linglong klub. U ovom timu vredi samo par igrača, i od njih sve zavisi. Kad njih nema, žalosno izgledamo. Nažalost, nekad ne mogu ni oni da nadoknade što ostatak tima može da usere.

E sad, da kažem nešto i o navijačima. Sramota je da sinoć nismo napunili stadion. Osmina finala je i morao je da bude pun stadion. Nakon utakmice, a vala i tokom nje, je moralo da grmi uprava napolje, jebem li vam majku krvavu. Ali, očigledno smo se pomirili sa svojom sudbinom. Navijači bilo kog drugog kluba bi nakon sinoćnje partije srušili stadion dok celokupna uprava ne podnese ostavku. Međutim, mi samo apatično i nemo posmatramo posrnuće svog kluba.

I da, još jedna sezona pod Stanojevićem, i cigani će komotno moći da derbi igraju sa rezervnim sastavom.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Nema od modernog fudbala ništa bez trčanja, reče 2003 Mateus. 45min dnevno tokom priprema intenzivno trčanje.

Mi od te generacije u 95% sezona igramo usporen snimak fudbal u evropi. Miša pilates i ostala “stručna” ekipa.

Tačno znam koje ekipe možemo da prodjemo a koje će ozbiljno da nas muče i dominiraju. Ne može, prosto zakon fizike. Mi nemamo takve veznjake i bekove.

Garantujem da ništa Sani i Vujača ne bi smetali da imaju bekove kao Feyenoord, a da ispred sebe imaju Zdjelara, nekog Evertona, a krila Leonardo Asano i u samoj vezi nešto izmedju Moa i Sume.

Prosta stvar, ti ljudi imaju fiziku, ovo što mi imamo je za otpis/rashodovanje u evropi.

Slao sam tokom zimskog prelaznog roka igrače koji su slobodni, slao sam jednog odličnog desnog beka i @Matke22 a bogme i na email FK Partizan da pogledaju materijale tih igrača, ali to je sve crna utopija.

Ti da si normalan klub, pa da ti navijači imaju kontakt sa skauting službom pa makar i da su to nebuloza predlozi, na oko će dobar skaut da kaže, ček malo, daj da vidim malo ja sad više o ovom dečku. No znamo kako se posluje, zna se koji menadzeri nam šalju svoje predloge/pulene i zašto.

Sve je ovo samo moj izliv besa jer bi mi trebalo da budemo Feyenoord i Ajax u evropskom fudbalu zbog talenata koje kreiriamo ali smo za ove iste Dubočica.

Kad sve sagledaš ovo je iznad svih očekivanja. Čestiitam našoj ekipi jer su se istinski borili koliko su mogli. Oni nisu krivi što nose naš dres i verujem da su juče dali koliko mogu.

Za kraj, u Roterdam bi poslao sve golobrade da igraju. Imamo preča posla i moramo da sameljemo ova 4 meča kako znamo i umemo.

Upravo odjebi! Iliev odlazi iz Partizana očima ne mogu da te gledam.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Glavni utisak sinoćne utakmice nije petarda, nego to što ne znamo/ne možemo da očistimo loptu iz jebenog kaznenog prostora.
To je početak i kraj svega. O ostalim kritikama sve je već napisano ovde.

Fejnord je za klasu bolja ekipa, najmanje sporno u celoj priči. Naši problemi su druge stvari.
Gledajući Jojića sinoć (i mnoge druge), setih se naših kritika jednom Almamiju Moreiri kako nije konstantan u evropi.
Čoveku umre majka, on ostane na utakmici protiv Apoela i preore teren, bude najbolji na istom.
Bilo bi lepo da se taj celokupni video materijal emituje igračima pre svake evropske utakmice, da vide kako jedan stranac oseća Partizan.
Da ih bude ultra sramota kada odigraju ovako kako su odigrali, a odrasli su ovde i znaju/osećaju veličinu Partizana, viceprvaka Evrope.
Nije sramota izgubiti od evidentno bolje ekipe, sramota je biti ovako ponižen, sa ovakvim bezmudskim pristupom.

Za kraj, kada budemo imali profile igrača kao što su Kokču, Sinistera i desni bek Gertruda, igraćemo fudbal.
Do tada, igraćemo se raznoraznih taktika sa 2 do 3 zadnja vezna u prvih 11...
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Elric

...gubili smo i 0:4 od prosečnog Bešiktaša na Jna...

Zajebi sa ovim.
Bešiktaš nam je tada jebao i oca i majku i hvala Slavenu što nije pukla istorijska bruka.
Ali je taj Bešiktaš jebao majku i Totenhimu i jedva ispao od Arsenala u LŠ i u produžetku ispao od Liverpula u LE.
Ali, nije to poenta.
Poenta je u onome što si napisao da se vidi Stanojevićeva ideja. Slažem se. Ideja je jadna i retrogradna i nepromenljiva. Nikolić je bar pokušao da svoju ideju promeni (bezuspešno), Stanojevića boli kurac i još je bezobrazan pride.
Napisao sa da je trener za Partizan kakav je sada, ali ne trener za Partizan kakav treba da bude. Stojim krut na tom stavu i dalje.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Искрено највећа неправда према играчима Партизана је то што Јојић прима плату. Да је правде он би Партизану требао да плаћа да игра. Свака утакмица против јачег тима, он не постоји, али буквално, није га претрчао и отресао само онај ко није хтео.
Стварно не могу да верујем, шта ми држимо у тим?

Станојевић са својим Бата Ђора приступом игри никада неће бити тренер, али никад.
Какав зихераш, то моје очи нису гледале, колико човек не познаје озбиљан фудбал. Па сваки тренер који се иоле разуме у јебени фудбал никад не би дозволио да му Миша јебени пилатес спрема екипу. Па овде смо писали, мајку му јебем, да му јебем, пре пет година да том човеку треба забранити улазак на Телеоптик.
Увек кад је он водио припреме изгледали смо као млитави курац деде од 70 година.
Никада нисам гледао гори Партизан, али буквално, ово што нам Станојевић ради са својим анти-фудбалом је силовање мозга.
Изгледа да ће Партизан бити једини клуб где се задржаво више од три месеца.
Нисам се јављао после дербија, али ово синоћ, није проблем пет комада, бар ми Гробари смо на то навикли. Проблем је што му се тактика и све заснива на зихеризму Бата Ћоре, и што смо били спремни толико да је сваки играч Фајенорда се спрдао са нашим играчима. Имао сам утисак да су толико спреми, да играч из Ротердама може да носи још једног наше на леђа, а другог да претрчи.
Оно што је најгоре и против цигана одлучујућу имамо да играмо зихерашки на нашем стадиону.
Уф, да ми је да му видим леђа родио бих се. Заједно са својим јатацима из управе.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top