Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Bas smo primili glupe golove,odbrana je slabo reagovala kod golova a toliko iskustva u odbrani.
bozovic mozda i nije kriv za treci gol,on je prvo odbranio cist zicer,pa je posle trco ka gol liniji da spasi ali nije uspeo,one se lopte najteze brane moras da gledas gore a da trcis punim sprintom pa zbog toga Golmani neznaju de se nalaze.
Diarra mnogo slab i mislim da on i nije igrac za Evropu nego za neke slabije lige poput Srpske,Bosanske...
Lomic je odigrao najbolje u nasoj ekipi,stvarno ima sjajan centarsut i mislim da je bolji od Obrada.
Moreira decko nemoze sam na sredini,treba mu neka pomoc podhitno u zimskom prelaznom roku dovesti Sasu Ilica koji nije u prvom planu u salcburgu.
 

LeGeNd

Grobar
Учлањен(а)
18.01.2007
Порука
210
Reaction score
0
Локација
Beograd
Ne može bre jedan Petrović da igra u Partizanu, ne može! Kad ga vidim kako se samo vuče po terenu, kako komplikuje najobicnije stvari, dodje mi da bljunem. Sredina nam je katastrofa i od ovoga sa ovim igračima ne može bolje. U napadu ih nema, posle svake odbijene lopte tu su protivnicki igraci koji stoje izmedju naših srednjaka i napadača. A u odbrani isto njihovi su na svakoj povratnoj ostavljeni kao na streljani. Naši zadnji vezni služe samo da vrate loptu golmanu ili štoperima.
I neko kaže da je Juca hteo otići. Pa normalno da je hteo kada je bio plaćen manje od ovih naših primadona, a zalaganjem je daleko ispred svih. Ali ne, uprava ce se radije odreci ulaganja od oko 300-400K. E evo vam kurac!
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.272
Reaction score
34.110
Локација
vaginamandibularia
sad je jasno gde se nalazimo, svakko ko spomene neki evropski kvalitet ovog tima je ili slep, il tera inat očima. Spori smo, u svim linijama tima, nemamo šut a ni šanse da uzmemo ni jedan bod u ligi evrope. Neću da se nerviram, limitirani smo, imali smo i daleko slabije ekipe od ove, biće bolje. Al razlika u kvalitetu... Pa posle mi pričamo kako je tehnika na našoj strani..Možda imamo bolje šporete, sokovnike, samočisteće piksle? Znam samo da nam se svaka prepotentna priča po štampi debelo obila o glavu, al tu školu ove godine nikako da naučimo... Ps, videlo se pored tehnike da nam najviše manjka snage, nikad nismo bili ovako slabo fizički pripremljeni, možda je to za jelen ligu dosta, al za Evropske mečeve ne. Sviđa mi se pisanje štampe da nikog nismo dobili od 2004 na JNA u evropi, bar ciganski mediji rade punom parom.. Inače, jel neko video razliku između igre kad je trener bio Jokan? Sad da smenimo kafe kuvaricu. I perača prozora, itd. Jbg, sva sreća pa ovi francuzi sa pola tima dođoše da otaljaju, da su hteli, dali bi još 5 komada...
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Imamo drugacije poglede ocigledno, ja sam vidio i napadanje...
A cekaj, pojedini to sto smo primili 3 gola iz 3 sanse pripisuju nasem neznanju??? I sta je Bozovic skrivio kod 3. gola?

Da ne bude zabune, to sto su stvorili one 3 sanse jeste do naseg neznanja.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
2-3 realno........

nemamo igru,zalaganje......sta sada da gledam? Vojvodinu???
Zvezdu???

Pa zar da se radujemo tim pobedama???
:banghead
 

PimpDaddy

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
539
Reaction score
6
Локација
Borca BGD/Svedska GBG
Bozovic je odigrao solidno. Ne krivim ga ni kod jednog gola.

Nije mi jasno samo zasto je Ilic zamenjen. Najbolji igrac u napadu izlazi u 60-om minutu pa gde tu ima logike :confused
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
О ком залагању причаш братац, последњих десетак минута су се вукли по терену уместо да кидају, да покушају да преокрену резултат. Било који други клуб, да је играо против ових пацера, би их покидао, ако ништа друго, након нашег другог гола би кренули у тоталну офанзиву.

Јесте нас судија јебао, нарочито несвирањем 5-6 очигледних фаулова, али ко нас јебе, ми певамо док нас краду. Гробари су постали певачи.

Французи јесу имали среће, али не у правом смислу те речи, имали су среће зато што смо ми распад.

Свим играчима, на челу са тренером, се има много тога замерити, нарочито неборбеност и очигледан недостатак жеље.
ok,ajde ti barem nisi u ovom postu pljuvao po svima kao sto se pljuvalo u postovima prije...
ali opet,ni ti nisi realan,jer kako objasniti tvoje (i ostalih vas) ocekivanje da nasi igraci trce 90 minuta!?
pa nisu to neki drugi igraci,to su isti oni koji su i do sada igrali za nas....isti oni koji nisu navikli da moraju trcati nego cekati loptu na mestu,kao u onom decjem stolnom fudbalu sa igracima na federima.
veceras su se ipak vise kretali...
nazalost nasi najbrzi igraci su ujedno i najneprecizniji,pa sve sto trkom naprave losim dodavanjem zeznu...a ostali jednostavno zbog svoje staticnosti nisu u igri,jer svaku loptu im protivnik moze preseci...jer ju samo cekaju.
najboji napadac nam je tezak nekih 70kg....(kao sto sam i sam,pa znam)dakle nemoze da se gura sa vecima...svaku loptu koju zaustavi u nogama,izgubio je.
onaj petrovic....ne vredi ni pisati. iskreno on me jedini nervira,i definitivno mu nije mesto u klubu,a ne cak u 1. timu.
nazalost,partizan nema bolje od tih igraca i ja se samo nadam da ce ove godine ipak nesto nauciti,da ce im nesto uci u glavu,pa ce videti da ako hoce otici dalje,da ce se morati malo bolje potruditi da bi se prodali.
a od toga koristi bi imali i oni i mi,odnosno partizan

procitajte reportazu utakmica na mondu,pa recite da li je bilo bas tako lose...jer toliko su nas pljuvali,a neki od vas kao da su uz njih...kao sramotimo srbiju,ovo-ono
nismo nikoga dobili 5 godina,pa sta!?
mi bar igramo...drugi gledaju
 

South_boy

Početnik
Учлањен(а)
23.08.2007
Порука
29
Reaction score
0
Локација
Svuda
Kad se samo setim 2003 godine , protiv njukasla na sta je licila nasa igra i u svih 6 utakmica u ligi sampiona pa i onda sledece godine u kupu uefa...igrali smo egal sa viljarealom , laziom u rimu . Sad necu da uporedjujem uopste rezultate nego igru..sta se ovo desava sa Partizanovom igrom..stvarno neznam...
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Мало агресивнија игра него раније (ту не рачунам Петровића, ја не знам због чега он још не греје клупу) али и даље без неке идеје у нападу. Катастрофалне грешке у одбрани које су нас коштале онако јефтино примљених голова. Полудим када се измене "троше" на полувремену да би се заменили десни бекови.
Слажем се са Давидом око последњих 10 минута, пре почетка преноса сте могли да видите шта су Грци радили против Турака иако су губили 1:3.
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Ponovo losa utakmica za nas.

Pisem i brisem postove i ne znam ni sam sta da mislim.
Da li su ovi Francuzi toliko jaki ili smo mi toliko slabi?

Poveli smo idealno iz prve i jedine akcije i sanse a da pri tome, to nam je bio verovatno i jedini ulazak lopte u njihov kazneni prostor od pocetka utakmice.

A oni kako su posle toga sutnuli dali su gol i stvarno sam se plasio da cemo popiti petardu do kraja.
Steta samo sto Zinjak nije igrao od pocetka jer bi nam tesko dao gol posto nije u formi a igrali bi vise na njega.

Opet bez igre veci deo utakmice uz nekoliko pogubljenih igraca.

Na prvom mestu golman koji nas je ovoga puta ukopao sa dva cisto njegova gola.

Centralni odbrambeni takodje losi.
Krstajic dobar.
Lomic los,
Knezevic onako,
Stevanovic u drugom mnogo bolji ali nema podrske,
Fejsa od ocaja u prvom do sjaja u drugom kad je bio i najbolji mozda.
Petrovic se sakrivao celu utakmicu i bezao od lopte.
Ilic nije dobio vise od dve lopte u prvom i znao sam da ce pasti u drugom, to je pravilo kad ne pipnes loptu dovoljno puta.
Doktor los mozda poneka akcija u drugom,
Tomic mozda malko bolje nego sto smo navikli u zadnje vreme, vec se vidi da klupa dobro deluje ;)
i na kraju kao sto sam predvideo
Dijara los da losiji ne moze biti.

Ne moze Dijara da igra sam u napadu (koliko je bolje izgledalo kad je usao Kleo) i ne moze da se okrece od gola i vraca. Nijednom nije zadrzao loptu ili dodao do saigraca.
I sto je najgore izgubio je snagu i onda i kad je dobio loptu u prostor nije mogao da stigne.

Kleo dobar, izgleda da je bolje da igra on makar i sam u napadu ili sa Dijarom/Ilicem u tandemu sto je jos bolje.

Ali da ne zaboravim, sudija
JEBEM LI MU SVE ZIVO
odavno nismo imali ovako lose sudjenje na nasem stadionu i toliko los kriterijum.
Nista nije dosudio posebno u prvom skoro ni jedan faul koji se video iz aviona i perfidno dopustio je da Francuzi mogu agresivno da ulaze u nase igrace bez sankcija a bilo je nekoliko situacija za zute kartone a ne samo faul.

Nazalost nasi se nisu snasli sa takvim kriterijumom ali utisak je da su odigrali ponovo tek nekih 15-ak minuta od celih 90 na nivou a ostatak je bilo setanje po terenu i trcanje bez efekta.

Koliko nismo imali srece ovde kod nekih situacija kad smo primili golove ili ih nismo dali nadam se da cemo toliko imati protiv Sahtjora.
Jedino sto sreca se mora zasluziti
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.272
Reaction score
34.110
Локација
vaginamandibularia
@maidros
brate, nemoj se radovati pobedama Partizana. Sedi kući i čekaj evropske tekme, pa kad neku dobijemo onda se raduj. Mi budale koji se radujemo pobedi nad borcem i hajdukom ćemo se radovati i za tebe, tako da nema potrebe da se deranžiraš.
 
Последња измена:

TheGreatOne

Banned
Учлањен(а)
04.11.2006
Порука
53
Reaction score
0
Molim vas da vise ne pominjete cigansku stampu, jer je i to postao izgovor nesposobnih ljudi u nasem klubu! Sve sto ih kritikuje je cigansko, a oni se ponasaju kao najveci cigani od svih! Naravno da treba pominjati od kada nismo dobili 'ligasku' utakmicu u Evropi na nasem terenu...i ne samo pominjati, nego okaciti svima u upravi to u kancelarije, igracima u svlacionice, svima da znaju u svakom trenutku koliko nas brukaju! Dolaze sve gori dani i to je i vise nego ocigledno, a mi smo ludi ako diskreditujemo svaku kritiku sa 'ciganski mediji'.
 

P3G

Početnik
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
80
Reaction score
2
Локација
Istoèna Tribina Hrama, Ulaz H
koliko košta da se nemanja tomić najuri iz kluba?
O.T.K.A.Z. -- odmah!
otkazati mu sve fufe, ukinuti fondove i vratiti u teleoptik.
ako ga još budu hteli...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
ok...
ali opet,ni ti nisi realan,jer kako objasniti tvoje (i ostalih vas) ocekivanje da nasi igraci trce 90 minuta!?
pa nisu to neki drugi igraci,to su isti oni koji su i do sada igrali za nas....isti oni koji nisu navikli da moraju trcati nego cekati loptu na mestu,kao u onom decjem stolnom fudbalu sa igracima na federima.
veceras su se ipak vise kretali...

Čekaj burazeru, zar svi oni koji su skandirali Jokane odlazi nisu rekli da će se njegovim odlaskom rešiti svi problemi. Ja u ove dve utakmice nisam video ništa novo ili bolje. Čekam i tu nedelju pa da vidim i protiv Voše, mada i tu ne očekujem ništa više.

Većina vas očigledno i dalje ne želi da shvati da imamo tim ispod evropskog proseka pa i ne treba da nas čude porazi protiv isto tako prosečnog Tuluza. Ne bi tu ni Murinjo pomogao kamoli Stevanović.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.384
Reaction score
37.824
@Zemunelo

Oni dovoljno jaki, mi dovoljno slabi, ni manje ni više. Ljudi svake nedelje imaju jaku utakmicu, mi 2-3 godišnje. Dovoljno da se napravi razlika.

Nama ostaje da ovo takmičenje shvatimo kao šansu da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Da nam ovo učešće bude čast, a ne obaveza. A naša stvarnost je u nedelju, to je ono što se mora i ono od čega se ne može pobeći. Ko je nama kriv što živimo i igramo u divljoj zemlji sa divljim fudbalom.

Pozdrav za sve Grobare, glavu gore.
:napred Partizan
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Mislim da smo obrili rekord Evro takmicenja uspeli smo sa 5 Stopera i 2 zadnja vezna da primimo 3 gola kuci i to jedan jedini napadac daje 2 gola pored 5 stopera?alo bre pa de to imaa!!!!!!!!!
Vec sam pisao pre ovoga ,ali ajde pod hitno se zahvaliti Gavrancicu i Krstajicu,isforsirati Marka Jovanovica kad vec propadamo da ucinimo nesto korisno....
Razumem ja da su Francuzi jaci i sve,ali oni su danas igrali bez 5 prvotimaca najbolji igrac im sedi na klupi i pobedjuju nas sa 60 % svoje snage!!!
Mora da se stave Krstajic i Gavran na klupu da se da sansa Jovanovicu i Knezevicu.Na klupu moraju jos Radosav Petrovic,Nemanja Tomic i Mladen Bozovic... Iz Teleoptika odmah prebaciti one najperspektivnije Dos Santosa i Jernica,jednostavno neki rezovi moraju da budu idemo ka totalnoj letargiji stalno kad pomislis da ne moze gore neko te razuveri:Tomic,Ljajic,Raca,Gavran,Krle,Djole,Boza(izvinite ako ima jos neko nemogu sve da ih popamtim).....
Bod sa Javorom ,bod sa Cukarickim sta je sledece poraz od Metalca?Muka mi je ovo da kazem ,ali Maletic i Lazic bi u ovom trenutku za nas bili ogromna pojacanja na sta smo spali...Vreme je da se nastavi sa ostavkama i otkazima,ali ovoga puta u UO i foteljama promenili smo trenera nista ne pomaze ,red je na sportskog direktora,predsednika,UO i ostale foteljase oni su krivi za sve ovo dali su budzet od 800 000 e a smenili trenera zato sto nije usao u LS,ne mogu iz svojih debelih privatnih dzepova da izvade po 10 000 za turnir,samo sede i lade jaja ,dele se na nekakve struje,znaci ima para cim se dele zna se i oko cega se dele kad nema para tad nema ni podele,neke Z I B struje neke Toletove pun mi je kurac svega jer postoji tamo neko ko voli PARTIZAN ili su svi ljubitelji dobre struje?
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
E dosta smo pljuvali, dajte da podrzimo ove momke, pocinju da padaju i uvuko im se strah u kosti. Mi imamo limitirane igrace i to moramo shvatiti i imamo i sve one probleme u igri koje smo do sada apsolvirali, nego dajte da zajebemo sve to i da im pruzimo podrsku, veceras su se trudili, cak ih je drugi go nekako trgnuo i krenuo neki presing po terenu koji moze da lici na nesto u buducnosti ako nastave sa agresivnijom igrom nadalje. poraz boze moj idemo dalje bez respekta prema svima, igrajte fudbal!!
 
Учлањен(а)
20.09.2007
Порука
363
Reaction score
0
Локација
Црна Гора
Ne znam kako je Bozovic kriv za treci gol??? pa dobro je da je i onaj prvi sut odbranio , tu je vec trebao da bude gol....a drugi gol je isti onakav sinoc primio i golman jednog Arsenala...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top