Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Ма ко год да дође, гори од овог алкоса тешко да може бити...

Кад се решимо управе све ће кренуту на боље!
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
ako cemo realno najveca sramota je samrok rovers kuci, veca od petah tikve
a sto se tice tih neresenih igara u evropi, pa tad smo bar igrali nereseno, a u zadnjih par godina gubimo od svih i kuci i na strani....
ja sam prvi tada kritikovao vermeza zbog defanzivne igre, ali je covek imao rezultata, i da je neko od onih slepaca dao jedan gol petrazalki, i da nam napad nije cinio boja-grubjesic, i da je boja dao penal, gde bi mi danas bili
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Stvarno mi niste jasni! Jedva smo docekali da se otarasimo Avrama a sada vecina negoduje zbog dolaska Vermezovica, ajde malo spustite loptu i dajte podrsku jer ovo je pocetak promena koje zelimo odavno. Ja necu reci da je Vermezovic odlicno resenje ali isto tako necu ni jednu jedinu rec reci protiv njega dok nevidim kako ce sve to izgledati na terenu.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Vukadinović prvi odlazi iz Partizana



RAŠOVIĆ KOD ĐURIĆA
NOVI šef struke Partizana biće, sada je već izvesno, Vladimir Vermezović. Drugi kandidat Vuk Rašović će očigledno morati da sačeka neki bolji trenutak. Upravo to bi u četvrtak uoči sednice Upravnog odbora Partizana trebalo da mu saopšti predsednik Dragan Đurić na sastanku koji je zakazao sa mladim stručnjakom.


TITULA SE SLAVI SA PUBLIKOM
RADOVAĆE se fudbaleri Partizana osvajanju nove titule zajedno sa navijačima u nedelju. Iako crno-bele čeka kazna i za incidente na poslednjem večitom derbiju i za međusobni obračun navijača u Kragujevcu tokom utakmice sa Radničkim, sankcije koje će dobiti ”parni valjak” važiće tek za sledeću sezonu.
Kvaka” je u tome što će umesto u sredu, Disciplinska komisija da održi sednicu tek u petak, verovatno zbog održavanja finala kupa tokom srede. A samim tim je neizvodljivo da kazna o eventualnom igranju pred praznim tribinama stupi na snagu manje od 48 časova pre početka meča, kada su ulaznice uveliko u prodaji.
Dakle, svečano će biti na stadionu u Humskoj u nedelju, ali je pitanje da li će biti onda publike na tribinama u prvoj utakmici na startu naredne sezone.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Jeste, delimično je istina to što pričaš crno-beli, ali je i istina da smo završavali naredne sezone sa sve samim nulama u grupnim fazama i onom pobedom protiv Šahtjora u totalno nebitnoj utakmici.
Midlzbro je takođe bio praktično bez takmičarskog značaja jer je prolaz bio obezbeđen. Egaleo, grčkog predstavnika, nismo dobili nego upropastili, 2:2 u Rimu je itekako respektabilan rezultat, a bogami i 1:1 sa Viljarealom kod kuće.
2:2 sa Dnjeprom kući, da primio je dva gola, ali ono su zaista bili nehumani uslovi za igru...pritom je Dnjepar bio prvi u svojoj grupi. Znači, dobra ekipa...a revanš smo ih tamo dobili.
Dalje, protiv CSKA smo se odlično nosili, a sećaš se koliko su oni tad bili jaki...praktično su sa lakoćom osvojili takmičenje.
Mišljenja sam da je ta evro sezona bila i više nego odlična.

Za tikvu si sto posto u pravu. Muka mi je i od te tekme i od vazalnih odnosa....ali i dalje mislim da je ČC (umesto SS :D) odličan trener
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Ovako bih rasporedio trenere uzimajući sve parametre, od uspeha i zasluga do gotivnosti odkako pratim Partizan:

1. Tumbaković. :respect
2. Stanojević.:respect
3. Vermezović.:respect
4. Jokanović.:respect
5. Mateus.
6. Ješić.
7. Đukić.
8. Reber.
9. Grant.

Trebao bi i Paunović da bude tu negde i relativno visoko plasiran iako je kratko bio VD trener ali mnogo gotivim čoveka. Mislim da nikoga nisam zaboravio a ako jesam, njegova krivica. :D Vermez ima šansu da promeni poziciju za jedno mesto. Nadam se na gore (gore = up. ) i to će biti sasvim lep uspeh.

Pogotovo za ove iz gornjeg dela tabele: Ne treba ni pod razno omalovažavati ni Tumbu ni Stanoja ni Jokana u korist Vermeza niti Vermeza treba pljuvati a braniti ove druge. Glupo ih je porediti na bilo koji način. Svi su oni nešto dali Partizanu. Znamo da su svi oni bili tu iz najbolje namere. Sve Grobarčina do Grobarčine i niti moja usta niti moji prsti neće ništa reći loše o njima. :respect
 
Последња измена:

Sale87

Banned
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
97
Reaction score
11
Normalno da imas prava na svoj stav,samo ti kazem da si bas popiso po njegovom uspehu,a da si neuspeh bas naglasio. Svakako nije savrsen,ali u ovom trenutku ne verujem da imamo bolje resenje
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Не говоримо о Шамроку, узгред 2-5 је (колико сам ја учио у школи) већи пораз од 1-2 (после продужетака) а ради се о тимовима приближне класе. Немојте ми само рећи да је Петах Тиква била крем европског фудбала.

Дакле, не говоримо о Шамроку, већ о Вермезу али у Србаља је омиљени спорт замена теза. Па пошто се прича о сјајној европској сезони 2004/05, што да се не помене и она следећа, или ћемо да се правимо слепи и заборавимо да нам је и тада Вермез био тренер?
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Samrok i Tikva su dve zasebne kategorije. Meni licno je veci blam Tikva iz vise razloga: prvi je petarda kod kuce;
drugi je kvalitet i uigranost te ekipe i ekipe koja je igrala protiv Samroka.

Realno, jedine dve opcije za prvog trenera su Vermezovic i Rasovic. Ocigledno da ne zele da "potrose" Rasovica koji je mlad i ima vremena za njega i verujem da ce on sasvim sigurno biti prvi izbor kada Vermezovic bude odlazio (ako uopste i dodje).
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Kroacija je najgore. Laku noć.


Svejedno, Vermez, Stanoje, Tumba, Jokan...i druge takve Grobarčine su uvek dobro došli.
 
Последња измена:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.323
Reaction score
3.994
Локација
Kobasicarija "Venac".
prosto neverovatno...docekasmo da vidimo ledja onoj fizicko-moralnoj kreaturi, a NASEG coveka vec docekujemo, maltene na noz.

da se razumemo, nije vermezovic svetac... ili bar nije blizi tom oreolu od aleksandra stanojevica:D. slazem se da je sve i svasta pratilo njegov rad u nasem klubu, ali mislim da pozitivnije stvari nadjacavaju minuse kojih je bilo tokom njegovog poslednjeg boravka u partizanu. izrazicu se hipoteticki:

NEKA VERMEZ ODIGRA NERESENO SVE I JEDAN DERBI, ALI NEKA UZME TITULU NA KRAJU.
NEKA VERMEZ DOBIJA JAGODINE, BSK-OVE, JAVORE GOLOM RAZLIKE, ALI DA BROJ KIKSEVA BUDE MINIMALAN.
NEKA VERMEZ BUDE KURENTAN U EVROPI, KAO STO JE BIO.

ja, navijac partizana, bicu zadovoljan.
 
Последња измена:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.323
Reaction score
3.994
Локација
Kobasicarija "Venac".
mozda jesu bili profesionalci, ali njihov rang i kvalitet je bio minimalno jaci od samrokovog. o cinjenici da su nam takvi uvalili petardu kod kuce, ne bih nesto...
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Bravo Crno-Beli, ispljuj coveka jos malo. Ma i za Samrok Rovers je kriv!
Ne bi bilo lose da imamo iste arsine kada su SVI treneri u pitanju.
Pljuje ga sa potpunim pravom.

Covek je smejurija od trenera!

Jebali smo jeza u ledja , ako dodje.
Covek nije dobio derbi.....alooooo!
NAUCITE VISE!

Jednom oteras nekoga.....taj NE VALJA!(Stanoja i Jokana su oterali govnari i oni se ne racunaju)

Ne treba nam!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ја опет понављам, немојте да замењујете тезе. О Шамроку су исписане десетине страна овде, тема није Шамрок. Тема је Вермезовић, па пошто се пишу хвалоспеви о његовом боравку у Партизану, само сам хтео да подсетим да није све тако бајно, те сам вас подсетио на Тикву и још неке ствари. Али пошто је нама Партизановцима амнезија својствена па памтимо само оно што нам одговара, на помињање Тикве људи замењују тезе. Помињу Шамрок и свесно скрећу дискусију на нешто што није уопште битно у овом тренутку, само зато јер им не одговара да се помиње Тиква као део CV Чика Црног.

То што се 6 година после Тикве десио Шамрок, не умањује срамоту од Петах Тикве, као што ни срамота Петах Тикве не умањује Шамрок. Осим што су две бруке у клупској историји, немају никакве везе једно са другим. А нарочито Шамрок нема везе са Вермезовићем.

Ако је неко мислио да ће помињањем Шамрока да истисне из сећања Тикву, мени неће сигурно...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ако погледамо свеукупан учинак наших тренера не идући даље од деведесетих у прошлост (а може се и ићи), а при томе поред статистике узмемо у обзир и неке успутне, ништа мање важне ефекте тих резултата, јасно је да би се могло закључити да је Партизан у том периоду имао три значајна шефа струке: Тумбу, Вермеза и наравно Станоја (чиме не занемарујем величину Лотара, а још мање оно што је кренуло са Јоканом).
Шта споменута три имена издваја вероватно није потребно понављати, али оно што се увек намеће као спорно јесте колико њихови неуспеси умањују њихове успехе.
У зависности колико ко од нас болно доживљава те неуспехе, они готово да поништавају успехе, али ако поштено сагледамо ствари увек ћемо рећи да је Вермезово Партизаново пролеће оно што чини разлику између рекреативног и озбиљног фудбала, као што је Станојево силовање черге и Лига Шампиона оно што Партизан одваја од дунстерског остатка српског фудбала.
Са друге стране "њихови" неуспеси су последица свесног сакаћења и хендикепирања тима од стране управе, на које они наравно нису могли да утичу, а да ли је мера њиховог поштења то што нису ударали шаком о сто и одмах паковали своје "крпице" трескајући вратима за собом, најбоље показује гомила написаних текстова на овом форуму у којима доминира мишљење да је Станоје требао мудрије и лукавије да поступи и остане на свом месту.
Поновићу оно што сам већ писао раније, место шефа струке је врло важно и то не само из разлога струке, већ чињеница да на том месту имамо снажног и доказаног гробара може да компензује многе негативне ствари које су иначе недодирљиве за неку промену.
Личност која би уз тренерско умеће и гробарску душу упражњавала и бескомпромисно конфронтирање са управом никада нећемо наћи. То просто зато јер је из перспективе сваке управе то неприродна појава и као таква не може да постоји.
Од нашег утиска колико је ко килаво одреаговао на изазове дебилизма и лоповлука управе, важније је колико је ко уписао историјских тренутака на конто Партизана.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Iskreno, od Osima mi iskusnog znalca na klupi nismo imali. Valjda je i Vermezović nešto naučio i da je u planu kod nove uprave. Opet ako bi npr. na klupu došao tumba, odmah bi mi pred očima bila croatia i petarde od Rapida i Slavije, smučilo bi mi se sve momentalno. Grant je ispao kakav je ispao, bolje ne komentarisati više ništa, ali mislim da je Vermezović u ovom trenutku dobar pik, jer ne verujem da možemo naći boljeg... Ako stane nova uprava iza njega kako treba i dolikuje, trebali bi valjda i mi. Verujem da će sve izači na dobro, mora majku mu...
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Ја опет понављам, немојте да замењујете тезе. О Шамроку су исписане десетине страна овде, тема није Шамрок. Тема је Вермезовић, па пошто се пишу хвалоспеви о његовом боравку у Партизану, само сам хтео да подсетим да није све тако бајно, те сам вас подсетио на Тикву и још неке ствари. Али пошто је нама Партизановцима амнезија својствена па памтимо само оно што нам одговара, на помињање Тикве људи замењују тезе. Помињу Шамрок и свесно скрећу дискусију на нешто што није уопште битно у овом тренутку, само зато јер им не одговара да се помиње Тиква као део CV Чика Црног.

То што се 6 година после Тикве десио Шамрок, не умањује срамоту од Петах Тикве, као што ни срамота Петах Тикве не умањује Шамрок. Осим што су две бруке у клупској историји, немају никакве везе једно са другим. А нарочито Шамрок нема везе са Вермезовићем.

Ако је неко мислио да ће помињањем Шамрока да истисне из сећања Тикву, мени неће сигурно...

Realno pored Vermezovića nema ko drugi da dođe ili Rašović ili Tumbaković. Pre sam za Vermezovića, pa ako on ne bude valjao Vuk će odma da uleti verovatno, a ne odma da gurnu Vuka pa šta bude, jer dosta zavisi i od tima dokle ćemo doguramo u evropi, a kod nas su uvek krivi treneri.
Nije da Vermezović nije bez putera al opet nije baš ni toliko loš kao što ga predstavljaš jer ovo je biranje manjeg zla u takvoj smo situaciji da nemamo mnogo da biramo. Naravno ako je sve ovo istina dok ne vidim da odlazi ovaj ja sve uzimam sa rezervom.

Zna se ko bi bio najbolji izbor al on je daleko.
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Ја опет понављам, немојте да замењујете тезе. О Шамроку су исписане десетине страна овде, тема није Шамрок. Тема је Вермезовић, па пошто се пишу хвалоспеви о његовом боравку у Партизану, само сам хтео да подсетим да није све тако бајно, те сам вас подсетио на Тикву и још неке ствари. Али пошто је нама Партизановцима амнезија својствена па памтимо само оно што нам одговара, на помињање Тикве људи замењују тезе. Помињу Шамрок и свесно скрећу дискусију на нешто што није уопште битно у овом тренутку, само зато јер им не одговара да се помиње Тиква као део CV Чика Црног.

То што се 6 година после Тикве десио Шамрок, не умањује срамоту од Петах Тикве, као што ни срамота Петах Тикве не умањује Шамрок. Осим што су две бруке у клупској историји, немају никакве везе једно са другим. А нарочито Шамрок нема везе са Вермезовићем.

Ако је неко мислио да ће помињањем Шамрока да истисне из сећања Тикву, мени неће сигурно...

niko nece da istisne iz secanja petah tikvu, ali nekome se samrok prasta nekome tikva ne, iako su oboje imali pre toga velike uspehe... pri tom poraz od petah tikve je dosao kao posledica velikih razdora i nezadovoljstva izmedju navijaca i uprave, i pretkodnog neuspeha, kao i samrok

ne znam ko bi to od domacih trenera mogao da dodje a da bude bolji, nije neki izbor, najbolji po meni nas trener je antic, i on se pljuje, pa ne znam koga staviti, opet stranac?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top