Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
AKsentijevic rupa....podhitno dovesti dobrog beka !
Obradovic se gubio malo, imao sam utisak da Ivanov igra desnog stopera koliko g aje krpio....
Scepovic KRIMINAL :pop Pa njega kad bi uvalili asmo da ga ne glaedam vise kako se setka po terenu,, al tesko ko je lud da ga kupi..
MAlbasic Nista nije uradio :prekrsti

Djemba :respect

I Nadja i upravu treba napusiti zbog zakasnelih pojacanja , uigravamo se na utakmicama LS :pop
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Repriza Genka!Eto sta se desi kad imas psihicki nespremnu ekipu koja ima muda kao klikere....

Po svim fudbalskim pravilima,ovaj dvomec je trebao da bude zavrsen posle Markovicevog gola.Gol u idealno vreme,protivnik umrtvljen,ostaje samo da se vidi koliko ce popiti do kraja.

Nazalost jajarski mentalitet nas je opet kostao.Sta reci o Scepovicu?Pored Jojica i Ninkovica on izvodi slobodnjake?

Rasovic nema autoritet,evidentno je da se i on sam plasi a kamoli ekipa.Stanoje je skakao pored klupe a ovaj se zavukao u odelo i seo na onu klupu,kako uopste moze da sedi na klupi na ovakvim mecevima.Ekipa mu juce sastavljena,on mora da trci asistira.....

U revansu nemamo sta da trazimo,nemamo JAJA i ne treba da idemo dalje.

Djemba i Obradovic se verovatno pitaju gde su dosli.

O treneru dosta govori kad ponovo ubacuje drvo Kojica i izbacuje veznjaka a o povlasticama Scepcenka da ne pricam.....
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Kako smo se nadali dobro smo se udali.
Dokle da primamo debilne golove?Svake godine se ponavlja.
Šta je Aksentijević danas igrao i pokušavao?Šta je radio u sredini kod prvog primljenog gola?To treba analizirati.
Lukač nas opet spasio.
Koliko smo mi spori i nemoćni,igra nepostoji.
Za 3 utakmice,270 minuta mi nismo stvorili nijednu šansu za gol.Doduše dali smo 2 gola slučajno.
Pošto igre nije bilo,značilo nam je ti što je Grbić svaki vazdušni duel dobio pa smo njegovim izlaskom izgubili važnu stvar.
Ilić uglavnom nemoćan.U Evropi i pored svog iskustva ničemu nesluži.
Šćepović uglavnom kurcobolja.
Obradović i Gulan uglavnom pokazali da mogu dosta da pomognu ali ta neuigranost i nespremnost nas je puno koštala.
Đemba-Đemba igračina :respect,stvarno je pokazao kakav je igrač,ipak je igrao u Engleskoj i jednom Mančesteru.Nažalost nema skim da igra jer svi stoje.

Posle vođstva,a u suštini dok je bilo nerešeno jer su brzo izjednačili klasični srbski mentalitet,povuci se i stoj.Napadali smo kad smo tek gubili čak i sa igračem manje.

Mnogo smo spori,pretrčavali su nas ka od šale.
Jednostavno dosta polufrakinata u timu ili barem mnogo će im trebati da dođu do neke forme da bi se videlo da li uopšte nešto mogu da odigraju.Tu pre svega mislim na Grbića,Malbašića a bogami i Ninkovića koji mora da ima kontinuitet i da bira manje rizična rešenja sa ovakvim ozbiljnim protivnicima,mada ima određeno znanje,a takođe mora više da trči.

Desni bek nam je hitno potreban.Onaj Lartej je mogao da nam završi posao.
Šanse da se napravi dobar tim imamo samo ako neprodaju Ivanova i Mitrovića,a fali nam i vreme.Puste želje.

Grk nas unakazio sa kartonima,7 žutih i crveni u mirnoj utakmici gde nismo napravili ozbiljan faul i imali samo par klizećih startova.Status u UEFA-i nemamo nikakav,između ostalog i jer se nebunimo.Za ovakvo suđenje treba da se žalimo,jer bez obzira što to ne može da povrati ništa može i pored našeg katastrofalnog statusa da ipak pomogne u budućnosti.
Jer ako se nebuniš niko ti neće ni pomoći i staviti te u barem ravnopravan položaj.
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Na kraju imamo rezultat (2:1) koji i nije tako los. Jako je bitno sto smo postigli taj gol u gostima koji ce nam, verujem, znaciti za prolaz dalje. Opet nismo bas najbolje odigrali ali mozemo i moramo bolje a bicemo jaci za Mitrovica, za povratak nakon kartona Volkova, za uigranije Obradovica i Djemba-Djembu koji su pokazali da ce nam biti pojacanja. Hvala ponovo i Lukacu sto je odbranio njihovu cistu sansu za 3:1 i odrzao nas u "zivotu".

E sad, moram da pomenem neke stvari. Aksentijevic, totalna greeeska. Kako me samo iznervirao pri onoj situaciji kad ga je odicnom loptom izbacio Djemba-Djemba a Aksent neeece da ubaci loptu u 16, vec je vraca nekome nazad i to lose pa gubimo loptu pa onda Jojic dobija crveni karton nakon toga. Uzas kako igra decko. A kao sto sam i rekao pre utakmice, plasio sam se nase neke greske i glupog primljenog gola sto se desilo. Dokle to vise da nam se desava? Dokle!? Steta stvarno za onu sansu Scepovica, koji me i danas izritirao katastrofalnim slobodnjacima.

Imamo aktivan rezultat posle svega i postoje sanse da se prodje dalje. Ali mora da se odigra mnogo bolje. Grk sudija je tesko govno, koliko nam kartona dodelio...
 

Nero

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
227
Reaction score
5
Локација
Sumadija
Rezultat je aktivan sto je i najbitnije posle blede igre protiv siraka i svih tumbanja u timu.Poredeci sa ekipama od kojih smo ispadali ranijih godina apoel,genk,ael bugari su mnogo losiji od njih.Sa mitrom u napadu mislim da imamo sanse
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Meni se cini da scepovic namerno gresi, provocira. Onakva dva slobodna udarca, nekoliko pogresnih pasova koji su otvorili opasne kontre bugarima, mlaki sutevi u izglednim situacijima, lelemudjenje, setkanje...

Bas je mator ovaj Obradovic... Da imamo defanzivno dobrog desnog beka, ne bismo izgubili, ovako imamo pogubljenog Aksentijevica. Gulan sasvim dobro odigrao na levom beku. Ivanov standardan.

Grbic ce biti dobro resenje kad dostigne zeljenu formu, dosta se vracao i pomagao u defanzivi, vidi se da potencijal da konkretno reaguje u napadu, ali jos uvek nije u takmicarskom ritmu.
Apsolutno mi je nejasno zasto je izvadjen Ninkovic, a ne Jojic koji je katastrofalno odigrao u oba smera ili scepovic.

Djemba ce biti pravo dugo ocekivano pojacanje na poziciji crnca :D

Prolazimo Ludogorec, ako nastupimo u sastavu Lukac, Ivkovic, Obradovic, Ivanov, Gulan, Djemba, Pantic, Ilic, Grbic, Ninkovic, Mitrovic.
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Djemba prodje sve, iznes loptu, doturi je Scepi i svi ga gledaju cudno, kao u fazonu pa ne igramo mi tako i Scepa vrati Ivanovu, kao vidi ovog crnca sto trci i dodaje bez preke potrebe. Jurimo rezultat u Hramu, sta kazes Gazda? :D
 

baros

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2006
Порука
96
Reaction score
580
Matori...tužno je što se posle 3-4 minuta videlo koliko je boljii od svih. On koji je došao kao destruktivan igrač je kreativniji, sigurniji i bolji u svakom segmentu fudbalske igre od svih naših veznjaka zajedno.......zaista žalosno.

Ali znaš šta.....i bugari su govno, kriv kurac od ekipe. Idemo dalje!!!

Odlično si opisao druže, nažalost.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
када један тим који је некада давно играо финале КЕШ-а , када један тим за чије се кадете , омладинце грабе највећи и најбогатији Јевропски клубови .. када такав један тим изгуби од клуба који је до пре пар година играо Бугарску 3 лигу ?!!!

на шта сте нас довели .. семе вам и племе ваше лоповско !!!!!!!!!!!

остаје још увек недоумица ко нас је скупље коштао на самом терену ... бангави Грк коме желим да га кипарски турци на колац набију или " наша " фудбаласка дива Шћепотели ?!!! када год га видим сетим се оног Хоффовог " преваспитавања " безболном палицом и оверавањем скоком у леђа од стране родитеља !!! срамотно !!! оно што су једноноги Бабирло и погубљени Миљковић радили против Генка то наставља млађани Шћепињо .. докле више ?!!!!!!! докле више ово да трпимо ?!!!

што се сами игре тиче .. напредовали смо у односу на претходна издања ... показали смо да можемо да играмо са овим чергарима ... ако се узме у обзир да први пут излазимо у овом саставу и играмо против тима који игра већ пар сезона у непромењеном саставу није лоше ... биће ово фина екипа али тамо негде у октобру !!!

штета за онај други гол , покварио је утисак ... имамо " активан резултат " можемо да их добијемо у Бгд-у ...

овог тренутка потписујем да нам се тим састоји од 20 играча од по 36-37 година , ако су оваки као Сале-Капитен и Обрадовић ... :respect
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Пресликан Генк. Почевши од истог судије, издрканог грчког говнара, преко наше предности и губитка исте, јефтино примљених голова. И што је најгоре, не очекујем никакав ураган у реваншу јер пола екипе (пре свега "наша деца") нема ни кап крви у себи, а о спортској дрскости да не причам.

Рекао сам себи 1000 пута да се не вреди нервирати док је клуб у рукама криминалаца а играчима газдује шиптарски нарко дилер Фаљи, али не вреди...

Циганштуру стефана бабовића на месту најбезобразнијег успешно мења ова индивидуа што се одазива на име Марко Шћеповић, је ли могуће да се њему толерише оволики безобразлук, курцобоља, самовоља...?

Бугари ништа посебно, али ни Генк није био ништа посебно па смо га ми својим идиотлуцима погурали у следеће коло. Дај Боже да се не понови.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Није изгледало толико лоше, тачније много боље од онога чему смо се надали.

С пуним правом огорчење према Шћеповићу.Станојевић га је мало довео у ред, после се овај повредио и то мало што је показао је нестало.Ако дође овај Фофана, отприлике уместо Шћеповића, бар ће више залагања да покаже.

Аксентијевић поново очајан.Нон стоп су нас пробијали по тој страни.Али ето и у реваншу ћемо морати да га гледамо.

Остатак екипе изнад ове двојице.Неки додуше слабији, неки знатно бољи.

Али што је битно, много већи ниво залагања и борбености смо имали прилике да видимо.
Активан резултат пред реванш.Наравно резултат који ми према традицији не умемо да претворимо у нашу корист.Међутим, данашња игра даје наду да се и та традиција може срушити.

Видећемо да ли ће Митровић играти и да ли Волкову истиче суспензија (мада вероватно да не).Са Ђембом од почетка и истим офанзивним везним редом као вечерас и наравно уместо Шћеповића, Митровић и нада постоји.


А с обзиром да се овде предвиђала петарда и тотални крах, не знам чему сад кукњава.Опет кажем, биће времена и за њу, али до 06.08. и почетка меча благи оптимизам није на одмет.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Večeras smo ispali, ja sam se već pomirio sa tim. U revanšu očekujem sličnu utakmicu kao sa AEL-om u Beogradu, što znači da primimo neki pacerski gol i da stvaramo jednu i po' šansu.

Šćepović se čovek zeza, boli njega kita, lik izvodi sve prekide pored živog Jojića, žonglira u petercu pola sata, ma ludilo. Nema šta, Ludaci su bolji od nas, bolji klub, imaju bolje igrače, igraju moderan fudbal, totalno druga galaksija u odnosu na nas. U medjuvremenu mi razigravamo propale talente Aksentijevića, dečka koji ne zna gde udara i Gulana, koji je još i bio ok. Mnogo sam besan.

Jedino pozitivno iz ove utakmice su golman Lukač, čovek nas vadi već treću utakmicu za redom, Obradović me je takodje pozitivno iznenadio, Djemba Djemba vidi se da je čovek klasa.

Sudija je posebna priča. Da l' je neko ovom liku objasnio da faul u fudbalu ne znači nužno i žuti karton za igrača? Ko sve danas sudi jebote :pop
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Bugari prosecni, ali imaju ideju u igri, akcijaju, menjaju tempo igre.
Bice opasniji u revansu, jer im se otvaraju kontre, koje su i danas docekali.

Nasa igra bezidejna, tu ne krivim Rasovica jer je tim sklepan na brzinu, iako mislim da nije trener za ozbiljan Partizan.
Sto se tice novajlija, korektan utisak. Obradovic iskusan, Djemba ce doneti preko potrebnu smirenost u veznom redu, Gulan cak i odlican da nije delimicno kumovao drugom golu. Grbic malo pokazao, ali deluje daleko ozbiljnije od Malbasica.

Sreca pa je Jojic dobio drugi zuti, on decko nicim ne doprinosi u igri. Mislio sam da je tu zbog prekida, ali je Rasovic to iz samo njemu znanih razloga dao Scepovicu, koji nista nije uradio po ko zna koji put. Ninkovic i pogresi, ali i odigra po koju smislenu loptu.

Sa Mitrom u napadu sigurno imamo sanse, ali trebace dosta toga da se poklopi da bi prosli.

Po broju kartona reklo bi se da je izbio Treci balkanski rat, iako je utakmica bila vrlo korektna. Kriminal od sudjenja.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
У следећу утакмицу Ђемба и Саша од почетка заједно, само Ђемба да више организује игру и износи лопту, и почети са два нападача. Прво полувријеме мало опрезније, а у случају да нема резултат на све или ништа у другом.
 

031pfc

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
86
Reaction score
3
Локација
Bajina Bašta
Bugari teski foliranti a igra im nije ni za go k***c,mi jos gori,sudija najgori.
 

GNBG

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
132
Reaction score
40
Локација
Novi Beograd
Ma mene najvise brine ako Mitar ne bude u prvih 11 za sl. utakmicu, a ako ode iz kluba pa mi gol necemo dati iz igre nikad.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Sto napadate Gulana?? Po meni je fantasticno odigrao.. Jeste da je ispao i da smo primili gol, ali je isto tako odigrao sve ostalo na nivou.. Ne znam ni sta bi bilo da je kojim slucajem igrao Volkov ili ne daj boze Lazevski..
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
mi smo na srecu uvalili gol,cuti da smo ga i tako uvalili jer su ovi operisani napadaci toliko nesposobni da za 3 meca nisu dali ni jedan go..

Za pohvalu Djemba kod kojeg se vidi da zna da igra,Gulan za pohvalu takodje,iako je ispao 2-3x vidla se njegova brzina i spretnost te se isti i ispravio.

Minusi za Aksentijevica koji nije pokrio onog majmuna kod njihovog prvog gola,Markovic nema ga na terenu nigde,nego postize go pa ajde..Ilic se borio koliko je mogao,ali opet izlazi u 60-70min jer vise i da hoce ne moze,Scepa u dve prilike spicom gadjao levom nogom i oba puta preslabo,a da ne pricamo o katastrofalnim sl. udarcima koje je izveo..

Sve u svemu,samo da se ne ponovi Genk,i tad smo mislili da su bauk neki,povedosmo i tad na puku srecu,do kraja preokrenuse na 2:1 i u revansu smo se mucili i na kraju nazalost nismo prosli dalje,LE kasnije i da ne pominjem..
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Vuce, ako imas muda, daj sansu Panticu umesto Saleta??????
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.103
Reaction score
15.878
Локација
Храм фудбала
Sudija jebem li ti mamu maminu, kretencino glupa nije ti ovo kosarka retardinjo jedan.
Iako to zvuci cudno ja sam zadovoljniji ovim rezultatom nego da je ostalo nerijeseno, jer poznajuci nas mi u Bg pola ne bi presli i igrali bi na iks.
Ovako stvar je jasna potrebna je pobjeda i moramo do nje doci a veceras smo pokazali da oni nisu mnogo bolji.
E sad par losih stvari, mi desnog beka nemamo.
Aksentijevica prolazi ko kako hoce, i sto je najgora stvar on je sada podjednako los i u napadu, njegova krivica za prvi gol, kod Jojicevog crvenog on je sjebao u napadu imao cistu i odlicnu sansu za centarsut ali ne odlucio je se da vrati loptu i izgubi je.
Za mene pozitivno iznenadjenje je Gulan, sasvim solidna partija.
U par poteza Djemba Djemba pokazao zbog cega je dosao, iskustan igrac koji se ne boji da lopta bude kod njega, dao par dobrih pasova, bez suvisnog komplikovanja.
Ako protiv Siraka nisam jasno mogao reci sta zamjeram Vuku, sada mogu.
Za koji kurac MS izvodi slobodne udarce pored zivog Ninkovica i Jojica???
I zbog cega izvadi Ninkovica pored vec iznemoglog Kapitena, koliko god da volim Saleta jasno je da on sve manje covek koji pravi razliku na terenu.
A drugi gol je pravi Partizanovski.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top