Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Па пази било би мало и сулудо да играч, и то капитен, после оваквог меча изађе и каже Ђуро јебем ти матер! Нема логике, али довољно је преслушати још једном капитена и схватићеш да у неколико реченица никог другог не можеш да прнађеш сем управе...

Е па брате све док буде сулудо и док нема логике да капитен Партизана јасно и гласно пред свима јебе мајку целој управи тако ћемо и да пролазимо. Кад један Кими може да организује конференцију за штампу и прича шта хоће на њој, може ваљда и Сале Илић да јебе мајке целој управи. Шта, да неће можда да га суспендују? Да му дају отказ? Јебе му се и за то баш, много му значи ова милостиња коју прима овде и то у вероватно последњој сезони коју игра...
Проблем је, што рече Велизар, што ми читамо и тумачимо изјаве како ми желимо и на начин који нама одговара.

Неко мора да покрене све и да разбуди успаване навијаче Партизана, последњи су то били Станоје и Крле, а као следећег ја једино видим нашег капитена.

Сањам и ја у пичку материну...

Едит: Можда је више за тему управа и маркетинг, процените сами.
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
ofsajd.jpg


Veze nema s ofsajdom,povucite paralelu sa linijom na centru,bruka sta je mahano ali dzaba sve kad jajarskom igrom izgubis pravo i da se za ovakve stvari zalis.Jos je ova slika zaledjena sa malim zakasnjenjem a da nije onda bi jos drasticnije bilo.

Strajnicu tebi svakako jebem mamicu u picku jer za to nikad nije kasno smradu smrdljivi.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Strajnicu posebno treba jebati sve po spisku.Ako moze neko da pogleda sporne situacije i da izbroji sta je sve idiot za nepunih 20 sekundi izgovorio,racunajuci obe sporne situacije
" Sudija nije bio u prilici da vidi"
"To spada u slobodnu sudijsku procenu"
"Igrac Tuna je slucajno igrao rukom"
"Na zalost to je siva zona slobodnog sudijsko uverenja koji moze, a i ne mora....."
JEBEM LI TI SVE PO SPISKU GOVNO JEDNO SIVO.Ajde da igramo protiv njegovih cigana pa da ga covek donekle razume,ali ovako....

Kako god izgledalo sada mi smo prvo poluvreme i odigrali nesto.Sem kretena Markovica koji leti u prazno kao kad omasis dugme u playstation,i pored toga trebali smo da vodimo 2:1 i pitanje je kako bi se utakmica razvijala posle toga
 
Последња измена:

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Ма Страјнић је лик погубљен у времену и простору.
Једну утакмицу прича како је неминовност продаја младих играча, следећу већ пљује управу због продаје истих тих играча.
Мени није јасно само да ли коментатори гледају исти снимак као и ми, значи за овај офсајд је се видило из авиона да је непостојећи.
А и који курац пети судија служи кад није видео ону одбрану руком.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Sinocnja partija Andrije Zivkovica nije nikakvo iznenadjenje.
Podrzavam njegovo izglasavanje za igraca utakmice. On je za 15 minuta pokazao vise nego vecina prvotimaca za 10 zvanicnih meceva 2013/14. Mali je dokaz da fudbal nije igra snage, vec umeca. Jer da nogomet zavisi samo od sirove sile, a ne od srca i mozga, ne bi juce dobio 90 % duela.

Ja sam o svom trosku (za razliku od alcatraza sinoc) otisao na prvu kontrolnu utakmicu FK Partizan, Selekcija z.okruga 4:0, Cajetina, jun 2013.
Pisao sam vec o tome, samo da podsetim: i laiku je bilo jasno da to dete i njegov vrsnjak Pantic imaju fudbal u malom prstu.
Oni sa 17 godina deluju kao vanzemaljci u poredjenju sa Eliomarima, Lukama, Knezevicima, Pauljevicima, Kojicima, Babicima, Markovicima.
Ostojic i Stankovic su ispadali iz voza i protiv igraca iz crnogorske prve i trece lige srbije koji su nastupali za Szo.
A ova dvojica kako udjose, za 5 minuta pokidase protivnike kojima ne bi dali gol tri dana u 1.poluvremenu da nije bilo Ninkovica i Ilica.
Sad ja treba da verujem da Stankovic moze protiv profesionalnog tima iz Svajcarske, a ne moze protiv clanova drugog tima Jedinstvo Putevi.
Ili da Ostojic moze protiv Siraka, a ne moze protiv prvotimca zone Drina.
A onda se desi Kecap i mi se cudimo.
Nema razocaravanja, idemo dalje, ovo je nasa realnost...
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Pisao sam vec o tome, samo da podsetim: i laiku je bilo jasno da to dete i njegov vrsnjak Pantic imaju fudbal u malom prstu.
Oni sa 17 godina deluju kao vanzemaljci u poredjenju sa Eliomarima, Lukama, Knezevicima, Pauljevicima, Kojicima, Babicima, Markovicima.

Или знаш или не знаш. Или можеш или не можеш. Године немају везе са тим. У ствари, у Партизану имају, јер већ са 18 година могу да буду продати ти који знају, а да нам остану сви који не знају (најболнији примери Станковић и С.Марковић). Писао сам једном о томе, имао сам прилику да гледам експеримент, играју две млађе селекције истог клуба: старији који не знају и млађи који знају, али разлика је чак три године. Ова старија деца много крупнија, и за по две главе већа од млађих, али углавном резерве у својој селекцији сем голмана. Мали су их тако искидали, због тог голмана су добили само са 3:0, са поседом лопте од 80 %. Или знаш или не знаш. Или можеш или не можеш. Године немају везе са тим.
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Ne htedoh pišem sinoć o utakmici i o očajnoj igri protiv Tuna. Malo sam iščitao i vidim da ima oprečnih mišljenja. Ali zaključak je jedan, BOLJE NISMO NI ZASLUŽILI! To je naša realnost i gde se nalazimo u odnosu na prosečne evropske ekipe, i to zahvaljujući kome? Pa zahvaljujući UPRAVI, na grobu im se zahvaljivali dabogda!

Sad kriviti Rašovića je besmisleno, a Rašović treba sam da se povuče posle ove sabotaže, iste one koju je doživeo Stanojević! Kad ti prodaju i dovode igrače kad i kako hoće, kad te ostave na jednom napadaču, kad ti osakate odbranu... itd. itd. ne može bolje ni da se očekuje! Zato Rašović treba da ode dostojanstveno i da više ne dozvoli da se ovako poigravaju sa njim!

O pojedinim "igračima" sve najlepše, jer oni nisu igrači! Stanković, Aksentijević, Saša Marković... :prekrsti
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Што се тиче наше немодерне игре, тога што играмо у јсл и сличних ствари везаних за спортски део, које смо много много мање помињали за време Станоја, што би рекао један паметан човек " Добра струка сакрива мане играча, лоша струка их истиче".
Да се не лажемо, током целог интервјуа се упадљиво трудио да случајно НЕ ПОМЕНЕ управу. Е сад, што ми видимо и чујемо оно што желимо...
Овај интервју подсећа на ону чувену изјаву Вермеза после испадања од Тикве.

Од 68 постова бар 30 су ти пљувања Илића, не марим пиши шта хоћеш, али шта је потребно да би био задовољан, да га ритуално набијемо на сув колац?
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@ Stojance

Care, izvini, nisi u pravu.
Cak i ranije spominjana generacija 2006/07, jesenji deo, za sadasnji Partizan je space shuttle.
Kralj, Nadj, Tomic, Mirosavljevic, Zajic, Marinkovic.
Imamo nezgodnu situaciju. Nemamo tim, tacnije igraci nm nista ne vrede.
Imalo je malo Jesiceve magije te 2006 u Evropi, ali sada Malbasica, Aksenta, Stankovica, Sasu Markovica, Jojica... moze da trenira i Ferguson, rezultata ne bi bilo.
Sad but true.
 

El Fenomeno

Početnik
Учлањен(а)
06.09.2012
Порука
124
Reaction score
2
Локација
Provincijski Urugvaj
Ko je citao moje postove u mladjim kategorijama jos prosle godine mogao je da shvati da je generacija 96 jedna od najboljih u poslednjih 20 godina.
Zile i Daca su jednostavno Mesi i Ronaldo u poredjenju sa ostalim prvotimcima. Bice velika steta ako Daca ne potpise profesionalni ugovor.
Za njih nije nikakvo iznenadjenje sto pokazuju ovakav kvalitet. Meni je zao kad vidim da je npr. Sale Lukic prebacen u Teleoptik a u poredjenju sa S. Markovicem je vanzemaljac. Takodje i mali Miladin stoper.....Nesta licno za gos. Brisela.
Pisao sam ja tada i o Radonjicu i nagovestio sam njegov veliki potencijala ali takodje sam naveo i te njegove bube u glavi koje ce ga sprectiti da postane vrhunski fudbaler.

Poenta mog posta je da bi se nekim igracima trebalo zahvaliti , poslati u Teleoptilk ili bilo gde samo sto dalje od prvog tima a u vatru pustiti ovu decu jer su realno vanzemaljci kad je fudbalsko znanje u pitanju.
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Ako sam nesto uvek mrzeo, to su komentari tipa "sa ovim igracima ni Mourinho ne bi osvojio nista",dijametralno suprotni ali podjednako besmisleni su i komentari "sa ovakvom Barselonom i ja bih sve osovojio" itd

A takvi komentari sluze da se umanji uloga trenera koji je 60 posto svaki ekipe. U ovom slucaju, i posle ove utakmice sto se mene tice, Vuk Rasovic je najveci krivac.

Partizan je bolja ekipa od Thun-a, imamo bolje igrace i morali smo da ih pobedimo. Umesto toga, oni su nadigrali, ponizili i vrlo lako je moglo do dodje i do veceg debakla.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
U ovom trenutku jedini spas je Daca Pantic, jer naravno ne dovodimo nikakvo pojacanje... davljenik se i za slamku hvata :D
 

Bacje

Početnik
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
116
Reaction score
2
Локација
Kungälv
Како неко сме било шта да напише против једине светле тачке данашњег Партизана ?
Како некога није срамота да пише овакве глупости? Ако мене са непуних 20 година није мрзело да прелистам и пронађем све оно што је Сале урадио за овај клуб, ви старији који сте имали прилику да га гледате док сам пио млеко на флашицу стварно би требали да се запитате.

Погледајте приступ утакмици Салета, а погледајте Нинковиће,Митровиће и остале. Џаба Нинковићу да буде не Зидан, него Кројф, фудбал се не игра само ногама већ срцем и главом.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Sinocnja partija Andrije Zivkovica nije nikakvo iznenadjenje.
Podrzavam njegovo izglasavanje za igraca utakmice. On je za 15 minuta pokazao vise nego vecina prvotimaca za 10 zvanicnih meceva 2013/14. Mali je dokaz da fudbal nije igra snage, vec umeca. Jer da nogomet zavisi samo od sirove sile, a ne od srca i mozga, ne bi juce dobio 90 % duela.

Ja sam o svom trosku (za razliku od alcatraza sinoc) otisao na prvu kontrolnu utakmicu FK Partizan, Selekcija z.okruga 4:0, Cajetina, jun 2013.
Pisao sam vec o tome, samo da podsetim: i laiku je bilo jasno da to dete i njegov vrsnjak Pantic imaju fudbal u malom prstu.
Oni sa 17 godina deluju kao vanzemaljci u poredjenju sa Eliomarima, Lukama, Knezevicima, Pauljevicima, Kojicima, Babicima, Markovicima.
Ostojic i Stankovic su ispadali iz voza i protiv igraca iz crnogorske prve i trece lige srbije koji su nastupali za Szo.
A ova dvojica kako udjose, za 5 minuta pokidase protivnike kojima ne bi dali gol tri dana u 1.poluvremenu da nije bilo Ninkovica i Ilica.
Sad ja treba da verujem da Stankovic moze protiv profesionalnog tima iz Svajcarske, a ne moze protiv clanova drugog tima Jedinstvo Putevi.
Ili da Ostojic moze protiv Siraka, a ne moze protiv prvotimca zone Drina.
A onda se desi Kecap i mi se cudimo.
Nema razocaravanja, idemo dalje, ovo je nasa realnost...

Od A do S. Ne treba biti murinjo ali na osnovu nekoliko kontakta sa loptom sve se vidi. Tj da li znas ili ne znas. Isto kao sto je moreira samo jednim potezom pokazivao kako se igrafudbal tako i ovaj mali to radi. Ili znas ili ne znas. Da je pamet pa da se sve pozajmice raskinu i da de ne dovodi nijedan domaci igrac a sve pare uloziti u oml.skolu i 2-3 kvalitetns stranca...ali bas kvalitetns
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@ Stojance

Care, izvini, nisi u pravu.
Cak i ranije spominjana generacija 2006/07, jesenji deo, za sadasnji Partizan je space shuttle.
Kralj, Nadj, Tomic, Mirosavljevic, Zajic, Marinkovic.
Imamo nezgodnu situaciju. Nemamo tim, tacnije igraci nm nista ne vrede.
Imalo je malo Jesiceve magije te 2006 u Evropi, ali sada Malbasica, Aksenta, Stankovica, Sasu Markovica, Jojica... moze da trenira i Ferguson, rezultata ne bi bilo.
Sad but true.
Не слажем се никако.
Тренеров посао је да извлачи најбоље из играча, он кад је долазио знао је да неће бити тренер копенхагена, андерлехта.
У нашој класи тимова, односно тимова са којима можемо да се састанемо тврдим да је Митровић један од најбољих нападача, Стојковић један од најбољих голмана, Обрадовић међу бољим штоперима, Ђемба ( чак и неспреман) међу бољим зв.
Од играча које имамо 3 су изгубљени случајеви ( СМ, Аксент, Воја) остали се могу употребити на овај или онај начин, говорим о овом нивоу фудбала, не о ЛШ и утакмицама са Манчестером.
Нисмо ми играли с Манчестером, нисмо играли ни с андерлехтом, играли смо са осмом екипом швајцарске, од које имамо боље играче.
Ево ова екипа је играла егал с интером, и то док је Страмаћонијев интер био у солидној форми
http://www.sr.partizan.rs/50614-inter-partizan/
Ову екипу је водила јебена будала од Вермеза, о коме немам позитивно мишљење.
Хоћеш да ми кажеш да садашња екипа није бар могла до последњег тренутка да буде у игри за пролаз против распалог Туна?
А не да се само молим да се не понови Кроација, Рапид?
Асторе је остатак објаснио.
Добар тренер извлачи максимум из сваке екипе, лош се извлачи на играчки састав.
Тако је у сваком спорту ватерполу, одбојци, кошарци, рукомету.
Не бих да поредим са прошлогодишњом ситуацијом и ростером у ККП али бих ладно могао.
У 9 утакмица ми смо одиграли једну. Да водиш будућност из бантског двора морао би убости бар две.
И да ме не напдану сад расни генијалци како браним управу, највећи део кривице је њихов наравно, али тврдим да се с бољим тренером бар не би бламирали.
Ако ништа бар да видим срце на терен од свих, а не само од Капитена.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Што се тиче наше немодерне игре, тога што играмо у јсл и сличних ствари везаних за спортски део, које смо много много мање помињали за време Станоја, што би рекао један паметан човек " Добра струка сакрива мане играча, лоша струка их истиче".

Da li je bilo koji nas trener u zadnjih desetak godina morao da sakriva mane ovolikoj grupi arhiduduka i fudbalskih analfabeta? Pre nego sto opljunete Vuka dajte da vidimo cime je raspolagao:

1. Golman: Jedina pozicija na kojoj mozemo da kazemo da smo bili popunjeni kako treba, mada je i tu bilo dosta tumbanja. Ruku na srce da nije bilo Lukaca ne bi prosli ni Sirak, a da nije bilo Stojketa rasturila bi nas tunjevina jos na nasem stadionu.

2. Bekovi: Pozdravio sam dolazak Aksentijevica, nadao se da je naucio nesto u Holandiji i bar donekle ispravio svoje mane, cak se nakon Radnickog ponadao da moze biti od njega nesto, ali mrka kapa, za nasu ligu solidno, van nje rupetina. Da kazemo da je levi bok bio popunjen solidno. Volkov kakav je da je, bar zeli i pokusava da igra fudbal, Gulan je solidno odradio svoju ulogu, mali Petrovic takodje.

3. Stoperi. Ako do kraja polusezone Obradovica ne bude strefio infarkt ili ne bude zadavio nekog od saigraca nista nismo napravili, ja mislim da je covek frapiran s kakvim amaterima igra. Stankovica bih isutirao nogom iz kluba, ajde zbog drugog gola sinoc, nego zbog toga jer je po dolasku Obradovica trazio papire, jer jelte, novog Nestu gusi pojacanje, more leteo bi mi posle sinocnje utakmice samo tako. Od Ostojica nema leba, igrac koga bi vecina nas s foruma mogla u zubima da nosi ne zasluzuje dres Partizana.

4. Zadnji vezni: To je moja najveca zamerka Vuku, verovanje u drvo javorovo i fudbalskog duduka Sasu Markovica, sam je sebi iskopao rupu stavivsi ga sinoc u tim, Djemba nespreman, s jednog nogom, bez noge, morao je da igra pre njega. Prekomandovati malog Lukica u tim, neka igra u paru s Djembom ili Saletom dok Djemba ne udje u formu pa da ocekujemo nesto.

5. Ofanzivni vezni: Cemer. Opet cu reci, jebes vezni red u kome bi Nemanja Tomic bio pojacanje. Dovoljno je videti kako onaj Sanogo nosi trojicu nasih na ledjima i znati cime raspolazemo. Svaka cast Kapitenu ali ne moze ovako, ne zato sto nema volje i snage, i dalje je za vecinu ovih igraca, i u ovim godinama majstor, ali u ovakvom veznom redu gde on mora da pokriva ove mladje umesto oni njega, izgubice ulogu ukoliko se nesto hitno ne promeni. Podhitno u tim Zivkovica i Pantica pa da licimo na nesto. Mali Zivkovic sinoc objasnio svojim starijim kolegama sta znaci duel igra.

Jojic i Ninkovic. Prvi je na odlicnom putu da postane novi Tomic, previse soliranja, mrsomudjenja, duel igra nula, brzo odigravanje nula, samo prekid, ali ipak verujem da od njega moze biti nesto jer nije promaja u glavi. Ninkovic je jos u gorem stadijumu, na dobrom putu da postane Babovic. Vidi se da decko zna fudbala, ali protiv drvoseca iz JSL, van toga od celog repertoara ostaje mu samo kurobecanje i napusavanje s igracima, navijacima i sudijama, ako podhitno ne sredi glavu preti mu sudbina srpskog pirla.

Grbic i Malbasic posebna prica, ne mogu da razumem da se neko zapusti celo leto i pocne sa treningom tek kad stigne u klub, s takvim razmisljanjem nece stici dalje od JSL, Luku ne bih komentarisao, na Brasanca se ocigledno ne racuna.

6. Napadaci: Mitrovic kome je glava u drugom klubu, Scepovic kome je glava i bez toga ko zna gde, Kojic koji je skroman igrac i Fofana koji nije imao pravo da igra, sjajan izbor nema sta.

Kad na sve ovo dodamo nedisciplinu, klasicnu i takticku, zastitu menadzera, nedostatak autoriteta u vidu kapitena dobijemo ovo sto imamo a vi prosudite je li Vuk od ovoga mogao da napravi nesto bolje.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
@Stojance da ne ulazim u detaljniju raspravu,koliko je po tebi gorepomenuta ekipa puta bolja od jucerasnje,samo toliko.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@ Astore

Da ne budem pogresno shvacen, ne branim preterano Rasovica.
Cak sam bio jedan od prvih koji se zapitao da li bi neko drugi razdrmao ovu gomilu apaticnih mediokriteta.

Ali, kako razmrdati Ostojica? Kako trener utice na to da njega tresu i crnci iz AEL i Kasalica i Milijas i Fofana i jebeni Kecap? Decko nije fudbaler, bez uvrede.

Kako ce Stankovic da postane bolji igrac, u kojoj formaciji, pod cijom trenerskom palicom? Evo, posto je VV bolid 100%, sta je i koliko u kontinuitetu Stankovic igrao kod Stanojevica? Momak ima dobar skok, ali je fudbalski nezavrsen, kontrola lopte i elementarne stvari mu fale, pogledaj kako je pao juce kod drugog gola, kako je ispao kod one sanse na 1:0 u 1.pol. kada je Obradovic uklizao i spasao stvar...

Da li smo kolektivno zaboravili da kod Stanojevica Aksentijevic nikada nije igrao jaku utakmicu u JSL? 2011/12 Vojvodina u N.S. i derbi 2:0 u rupi- nije igrao. Decko ne zna, po stoti put ponavljam NE ZNA NISTA i sta god ko mislio o tome, nema trenera koji ce ga nauciti sa 20+.

Nemamo zadnjeg veznog, uz stopere, kljucno mesto za jucerasnje protivnike. Da li smo zaboravili sta je i koliko igrao S.Markovic pored Kamare i Smiljanica? Treca opcija. Nema skok, nema agresiju na loptu, nema pregled, nema hrabrost, nema nista. Posledica: 1:0 za Thun.

Stigao sam do trecine tima i dosta je. Imao bih sta da napisem o rekreativcima raznih fela i tehnicki doteranim vedetama iz Teleoptika, ali cemu?

Super, Rasovic je 60 % krivac.
' Ajmo dalje. Lotar za novi, nemacki Partizan.
Oksimoron nije slucajan.

@ Stojance

Prebroj igrace sa San Sira. Neko fali? Mislim da si se zabrojao...
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Ne bih se ja hvatao za Inter. Inter je jedna specificna ekipa, meni su izuzetno dragi, pratim ih skoro koliko i Partizan, ali oni Evropu igraju sa pola snage jer ih i ne zanima. Oni su dali gol i stali, nemaju oni mnogo motiva da nakantaju nekoga, bespotrebno da gube snagu i rizikuju povrede.
Tamo glava ne leti zbog ispadanja iz Evrope, vec iskljucivo zbog Kalca. Murinjova era je nesto drugo...

Uostalom, kakvi su to igraci koji ce protiv jakih biti motivisani, a Sirak, Ludogorec i Tun su ekipe za rekreaciju? Ima to ima, ali kod brace Grima!

Ninkovicima, Stankovicima, Markovicima, Ostojicima, Aksentijevicima mozes do sutra da objasnjavas sta zelis od njih, ne vredi. Postavio sam pitanje, postavicu opet: jeste li ikada pricali sa zidom? Oni jednostavno ne razumeju fudbal, nekolicina njih poseduje talenat, ali dzaba kada misle da su najpametniji.
Svaka cast Jojicu za gol u derbiju, ali pravog igraca odlikuje konstantnost, a ne jedan gol.
Oni ne shvataju da je u fudbalu kao i u zivotu (barem na zapadu), neophodno da konstantno ponavljas dobre rezultate, da uspeh ne postane slucajnost, vec rutina! Njihova rutina je- trckaranje i mrsenje muda.
Zuka bi bio brzo zaboravljen, da je ziveo od stare slave sa derbija...

Takvi su, sta da radimo, zato su i grejali klupu kod Stanojevica.
Dobro se Dvoglavi setio za Akentijevica- svi su pizdeli sto on ne igra pre Miljkona, ali je Stanojevic sto puta ponavljao i pokazivao da je za njega Miljkovic bolji u tvrdim utakmicama. Od dva zla, biras manje.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ако модератори сматрају да је оф, нек бришу.
@Stojance da ne ulazim u detaljniju raspravu,koliko je po tebi gorepomenuta ekipa puta bolja od jucerasnje,samo toliko.

Не сматрам је уопште бољом.
Једини играч који одскаче је Лазар, коме свака част.
Опет да је Вук имао муда, можда би и он од старта имао свог Лазара у виду малог Живковића, који је показао класу, и да нам полупроизводи из јсл не требају у првих 2 минута.
Конкретно на голу смо имали не рупу него кратер, довољно је било само шутнути.
Одбрана, ђене ђене, Остојић кратер ко Воја ( неко виде Ивковића?) Волков у обе екипе и некрунисани Миљковић и Аксент, знам да је бласфеми на овом форуму рећи било шта за странца, али сматрам Обрада бољим играчем од Иванова.
О Меди и Лоли немам позитивно мишљење као играчима, сматрам да је Ђемба све и да има укрштене лигаменте бољи од обојице заједно. Што није играо, друга је прича.
Сале је Сале.
Томић је непредвидив играч, може да се сакрије, може да сабије, али сматрам да Нинковић рецимо има доста више потенцијала да направи неки виц у утакмици.
На крају Митар. Сигурно да је сада после годину дана, брда утакмица, репрентација, знатно бољи играч него тада на почетку.
У игри су тада још били СМ, Шћепакадабра и Јојић. То би било то.
@Двоглави
немој молим те те приче које су цигани форсирали, резервна екипа Интера, ово је био сасвим пристојан састав поготово ако се узме у обзира тадашња форма интера.
@Loki
Друже, шта су дали гол и стали, дали су нам гол у 88 минуту, дотле смо их нападали и имали више прилика.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top