Недавни садржај од ProvencanoPFK

 1. ProvencanoPFK

  Liga konferencija 2021/22.

  Brat part je jedan od sinonima ovog foruma. Uvek mi bude milo oko srca kad vidim njegov post. Da ne bude totalni off, ojebacemo Slovake i u revansu. Žvalavi nek sisa penis.
 2. ProvencanoPFK

  KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Monti brat
 3. ProvencanoPFK

  Liga konferencija 2021/22.

  Ne zavaravaj se, cisto neutralizovanje da se tamo eventualno Kicini ili neki ex Zabranjeni stacioniraju, grobari soleri i slicno, smanjivanje sansi da se Ajatolah opet uznemiri. Jebe se njima za decu !
 4. ProvencanoPFK

  Uprava i marketing

  Ma jok, PEDERU, VUČIĆU :D
 5. ProvencanoPFK

  Uprava i marketing

  Ovo je najava novih pretorijanskih gardi po istoku i zapadu. Ovaj pamflet izasranih govana od strane onih skotova je direktna pretnja ukoliko se nastavi skandiranje. Koliko boli ovo vrhovnog gmaza mislim da nismo ni svesni ! Kapiram da svaki put "pocrni i pomodri" kad cuje te dve prelepe reci.
 6. ProvencanoPFK

  Radio Mileva, Leto 2021.

  Mislis da Asanovi advokati nisu 50x prostudirali ugovor i sta i kako. Coravog dinara ovi nasi paceri nece izvuci.
 7. ProvencanoPFK

  FK Partizan 2021/22.

 8. ProvencanoPFK

  KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Ali "neki kazu"....kakav primer istrazivackog novinarstva. Ovim spodobama zabraniti akreditaciju na konferencijama za medije, nadam se da neko iz kluba ovo prati.
 9. ProvencanoPFK

  Radio Mileva, Leto 2021.

  Sa mašnicama a i sa masnicama, lagano.
 10. ProvencanoPFK

  Uprava i marketing

  Mogla bi uprava da se otvori od ovih silnih miliona zbog jednostranog raskida ugovora Asana i prelaska u Bohum A da uteran im je kurac do grla, nista onda. Pocrkali majci.
 11. ProvencanoPFK

  FK Partizan 2021/22.

  Ma ajde da imaju nesto od toga..da sve puca od centarsuteva, od golcina sa 20 metara ...nego kao kilavci najveci trose vreme na terenu.
 12. ProvencanoPFK

  Evrokup 2021/22.

  A i Šilobad koji je banuo da poveže staž sa sve polo majicom San Antonio Sparsa...sve ti jebem.
 13. ProvencanoPFK

  FK Partizan 2021/22.

  Ovo oko Sume sto rece Ulaz..dodje li brat uopste u Srbiju? Mislim da je on covek otpisan, bez dana priprema. Veoma sam tuzan zbog toga. I penis secem da je uprava tu napravila neki propust, pasosi vize i picke materine. Ko zna kakva je prica po sredi. Trener mora Sumi dati sansu jer on moze biti...
 14. ProvencanoPFK

  FK Partizan 2021/22.

  Nemojte se zavaravati da je ovo dovoljno za prvo mesto. Ok podrska mora da postoji ali ovo je klasicna sabotaza na delu ! Od azdaja smo dobili Dacu Pantica i povratnika Rikarda. Sta ako se Rikardo povredi?? Alternativa mu je klinac koji je jedva punoletan ! Cigani imaju ergelu od 35 konjina...
 15. ProvencanoPFK

  FK Partizan 2021/22.

  I uvek nas rostov naduva kurca :D dako sad bude drugacije...
Top