Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.454
Локација
Македонија
Cestitke na prolaz stvarno hteo bi da se izradujem ali sto kaze kolega kako :confused-smiley-013:
Po prvom poluvremenu pomislio sam ovo dobijamo 4-1 pa da nam se malo vrati samopouzdanje pa zamisljam i petardu i onda performans u drugom poluvremenu vrati me u surovu filipovicevu realnost. Sve je receno oko nase fizicke spreme koja je gola kurcina sta ovaj decko radi pa to je za dozivotni zatvor.
Batice dovori coveka strucan za taj posao da ti neznalica Misa ne napakuje otkaz sa njegovim (ne)radom.
Idemo korak po korak na redu je Rad pa onda uprkos svemu potucemo sa Besiktasem.
Uprkos smrdljivoj upravi, ciganima na jugu (jebalo vas Kosovo) ciganima u rupi i vrhovnog ciganina njegovo psihopatsko visocanstvo AV AV.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Jebote koji sam baxuz. Jurim kuci da stignem na poluvreme. Vidim rez 3:1! Konacno cu da prisustvujem dobrom gang bangu! Mislim; nisam dugo.
Palim tv, nalozen....kad ono....
Kao kad umesto socne pornjave ugledas trandze u akciji.
Neko rece radujte se, pobeda! Stavrno zelim to, tesim se ako ni zbog ceg drugog onda zbog koeficijenta. Ali ovo sto sam gledao samo mi govori da je titanik ovaj put pukom srecom izbegao santu. Pred nama je sad pravi ledeni breg i plasim se da ne bude kao prosli put kad su nam turci dolazili u BG.
Nema ovde nekog brzog leka. Jedino kad bi nam s neba pao neki everton? Duljaj? kakve li su sanse za to?
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Nismo toliko loše igrali koliko je smotan i nemač pojma levi bek Miletić, i koliko nemamo snage za preko 60 minuta.

Neko pomenu Kosovića, pa Kića je jedini uz Rikarda, Ćelu Miletića i ove što uđoše sa klupe i trčao nešto pred kraj.
Prvi sam kad ima razloga da se kritikuje, ali po meni stvarno je bio dobar danas.

Neki se neće složiti, ali neki pomak u igri postoji, kakav-takav, iz utakmice u utakmicu, ali tu je.

A što se tiče Bešiktaša, oni su danas izgubili od LASK-a, ne zaboravite.
Da se igralo čistih 90 minuta ispali bi.

Idemo u LE.

EDIT: Koje to pojačanje može da stigne do Bešiktaša, a onda nam i pomogne u tom dvomeču, gde je prva utakmica za 7 dana... ne računajte na to.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.758
Reaction score
55.327
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Na kojim drogama je Celavi? Igra kosti pucaju.Svaka cast.Vazna pobeda za koeficijent.Neka Beaiktas potceni i nas kao Lask i idemo u grupe.Od sledece utakmice mora da se ori Miso(Filipovicu) odlazi.Sramotna fizicka priprema igraca.Teraj dalje.
Nisu to droge, tako samo izgleda normalno fizicki spreman igrac, samo nama to izgleda fascinanto u poredjenju sa gro igraca koji jedva prezive 60i min.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Opet sam prijatno iznenađen rezultatom i opet sam neprijatno očekivano NEiznenađen igrom a posebno opet što nam se ponavlja u poslednjih pola sata drugog poluvremena. I naravno da je problem u fizičkoj spremi pa to se iz aviona vidi. Nadam se da i Bata to vidi jer ako ne vidi... Dobro ima nešto i do limitiranosti pojedinih igrača ali... crno nam se piše u nastavku sezone ostane li Miša Filipović. Opet smo imali dobre momente na utakmici, ispada da jesmo srećno postizali golove i da se jesmo srećno branili (ovi imali stativu i prečku) ali najveća zasluga toga je ta jaka želja i borbenost igrača koje je Batica doneo nakon onog mrtvila sa prevarantom Đukićem. Najbitnije je da smo prošli.

Bešiktaš? Teška priča ali... Sa nama se nikad ne zna. Po meni najbitnije u prvoj utakmici ne primiti gol makar se i 0:0 završilo a tamo šta uradimo - uradimo. Nikad predaja !!!
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.135
Локација
Ljubljana
VLADIMIR STOJKOVIĆ 6 – Teško je komandovati još uvek neuigranom odbranom, dozivati Valijentea i Markovića, ali je reprezentativni golman morao bolje, jer je na to navikao publiku. Primio je dva gola, tresli su se i stativa i prečka, a jedina odbrana koju je zabeležio vodila je ka drugom pogotku Danaca.

NEMANJA R. MILETIĆ 8,5 – Strogi Partizanov istok retko deli komplimente, međutim, večeras je ovacijama “Ćelavi, Ćelavi…” nagradio desnog beka za sigurno najbolju partiju otkaku je zadužio crno-beli dres. Više vremena proveo je na protivničkoj polovini, centrirao, dao gol, stigao čak da zakrpi imenjaka na suprotnom kraju terena, a borbom, trkom i zalaganjem na trenutke podseti na Zorana Mirkovića pre više od dve decenije. Dovoljno da mu se tolerišu dve greške iz finiša.

SVETOZAR MARKOVIĆ 7 – Polako se i najmlađi defanzivac Partizana oslobađa straha, izlazi iz apatije u kojoj se nalazio pred kraj Đukićevog mandata. Moraće još vremena da prođe ne bi li se uigrao sa Valijenteom, ali je na dobrom putu. Solidnu partiju krunisao je golom koji bi mogao da mu podigne samopouzdanje uoči nastavka sezone. Istina, mogao je da postigne i autogol, ali ga je sačuvala prečka…

MARK VALIJENTE 6,5 – Iako stariji deo štoperskog tandema, neshvatljivo je koliko je grešio kad nema loptu u nogama. Kad je ima, druga priča: zna da povede akciju, dugim pasom napravi višak, ali ako mu je prevashodni zadatak da čuva svoj gol onda dva gola Danaca i još nekoliko zicera sugerišu da je posao morao bolje da obavi.

NEMANJA G. MILETIĆ 6,5 – Kako bi trebalo da deluje bek ekipe koja neguje ofanzivni stil pokazao mu je imenjak i prezimenjak na desnoj strani, iako se mora priznati da je u drugom delu bio veći fakgor stabilnosti nego ostatak odbrane.

SAŠA ZDJELAR 6 – Traži se. Kao da mu ne odgovara kad uz sebe ima još jednog zdanjeg veznog, u ovom slučaju Kosovića. Sklon greškama, kao pre prvog gola gostiju, kad je ispao iz igre.

NEBOJŠA KOSOVIĆ 7,5 – Kako mu je samo prijao dolazak Zorana Mirkovića. Probudio je Bata iskru velikih mogućnosti reprezentativca Crne Gore, do te mere da su mu pasovi tačni, pregled igre izvanredan, prenosna lopta sigurna. Ogromno osveženje.

MARKO JANKOVIĆ 8 – Kao da je neki drugi čovek u odnosu na period od pre samo dve sedmice, kad nije čak bio ni u prvom planu kod Miroslava Đukića, reprezentativac Crne Gore oslobodio se stega i neosporan potencijal potvrdio još jednom asistencijom, a ukrasio golom, pozicioniravši sebe kao ključnog fudbalera dvomeča sa Dancima. Kad mu se igra, teško ga je čuvati.


DANILO PANTIĆ 7,5 – Majstorskim potezima prevario je čak trojicu igrača Nordsjilanda u situaciju kad je asistirao za gol Jankoviću, kasnije centrirao iz kornera za pogodak Markovića, ali osim ta dva izuzetno korisna detalja nije dirigovao igrom onako kako se očekuje od momka projektovanog da pravi razliku.

GORAN ZAKARIĆ 7 – Ne baš kao u Farumu, ali više nego dovoljno da prilikom izmene dobije aplauze i potvrdi da će biti osveženje za Partzanov tim.

RIKARDO GOMEŠ 7,5 – Mada nije dao gol, dopao se napadač sa Zelenortskih Ostrva publici, uverio je da je kalibar za crno-beli dres, samo mu je taj pečat nedostajao da kruniše odlično izdanje. Utisak je da, poput Tavambe, voli da se zabavlja i dribla, umesto da jednostavno završi akcije.

IZMENE

ARMIN ĐERLEK (od 70. minuta) 6,5 – Osim jednog prodora i pokušaja asistencije za Rikarda nije oduševio publiku.

MILAN SMILJANIĆ (od 80. minuta) 7 – Kad je igra Partizana drastično pala, ušao je da smiri Dance, nekoliko puta sekao njihove napade i pokazao da sjajno čita igru. Verovatno se i kandidovao za startera protiv Bešiktaša.

GABRIJEL ENAKE (od 82. minuta) – Malo vremena za konkretan učinak.

TRENER ZORAN MIRKOVIĆ 8,5 – Neki novi Partizan pod palicom novog trenera! Možda još ne kvalitetan kakav bi mogao da budei kakav se očekuje, ali definitivno srčan i drčan. Čak i kad gubi, ne predaje se. Za razliku od Đukića ne luta u formiranju tima, pa su mu starteri iz Faruma večeras završili posao za nešto više od pola sata. “Nabrijao” je ekipu, probudio pojedince poput Kosovića i Jankovića, kupio Grobare energijom, stavom, zalaganjem… A navijači se nadaju da je svestan propusta koji se repriziraju iz utakmice u utakmicu, a oličeni su u drastičnom padu u završnih 25 minuta. To će morati da popravi pred sudare sa Bešiktašom.


http://volimpartizan.rs/ocene-parti...kosovic-probudjen-jankovic-drugi-covek-42572/
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Bravo momci bravo sledeća stanica besiktas verujem u prolaz. Utisak večeri Miletić pokidao i Bjelogrlić sa rečenicom " to je bolje za vas koji volite pare" odgovor na neko pitanje čoveka sa privatne televizije
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Celavi Miletic ce morati da pusti brkove da mu pocnu skandirati "brkooo brkooo" ako ovako nastavi igrati na beku. Dogurat ce do Fiorentince jbt :D Vise nego dobra utakmica veceras.

Rikardo je solidan igrac. Svasta zna pomalo ali ni za jedan aspekt igre ne mozes da kazes da mu je najjaca strana. Vidjecemo koliko moze protiv Pepea :D
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
VLADIMIR STOJKOVIĆ 6 – Teško je komandovati još uvek neuigranom odbranom, dozivati Valijentea i Markovića, ali je reprezentativni golman morao bolje, jer je na to navikao publiku. Primio je dva gola, tresli su se i stativa i prečka, a jedina odbrana koju je zabeležio vodila je ka drugom pogotku Danaca.

NEMANJA R. MILETIĆ 8,5 – Strogi Partizanov istok retko deli komplimente, međutim, večeras je ovacijama “Ćelavi, Ćelavi…” nagradio desnog beka za sigurno najbolju partiju otkaku je zadužio crno-beli dres. Više vremena proveo je na protivničkoj polovini, centrirao, dao gol, stigao čak da zakrpi imenjaka na suprotnom kraju terena, a borbom, trkom i zalaganjem na trenutke podseti na Zorana Mirkovića pre više od dve decenije. Dovoljno da mu se tolerišu dve greške iz finiša.

SVETOZAR MARKOVIĆ 7 – Polako se i najmlađi defanzivac Partizana oslobađa straha, izlazi iz apatije u kojoj se nalazio pred kraj Đukićevog mandata. Moraće još vremena da prođe ne bi li se uigrao sa Valijenteom, ali je na dobrom putu. Solidnu partiju krunisao je golom koji bi mogao da mu podigne samopouzdanje uoči nastavka sezone. Istina, mogao je da postigne i autogol, ali ga je sačuvala prečka…

MARK VALIJENTE 6,5 – Iako stariji deo štoperskog tandema, neshvatljivo je koliko je grešio kad nema loptu u nogama. Kad je ima, druga priča: zna da povede akciju, dugim pasom napravi višak, ali ako mu je prevashodni zadatak da čuva svoj gol onda dva gola Danaca i još nekoliko zicera sugerišu da je posao morao bolje da obavi.

NEMANJA G. MILETIĆ 6,5 – Kako bi trebalo da deluje bek ekipe koja neguje ofanzivni stil pokazao mu je imenjak i prezimenjak na desnoj strani, iako se mora priznati da je u drugom delu bio veći fakgor stabilnosti nego ostatak odbrane.

SAŠA ZDJELAR 6 – Traži se. Kao da mu ne odgovara kad uz sebe ima još jednog zdanjeg veznog, u ovom slučaju Kosovića. Sklon greškama, kao pre prvog gola gostiju, kad je ispao iz igre.

NEBOJŠA KOSOVIĆ 7,5 – Kako mu je samo prijao dolazak Zorana Mirkovića. Probudio je Bata iskru velikih mogućnosti reprezentativca Crne Gore, do te mere da su mu pasovi tačni, pregled igre izvanredan, prenosna lopta sigurna. Ogromno osveženje.

MARKO JANKOVIĆ 8 – Kao da je neki drugi čovek u odnosu na period od pre samo dve sedmice, kad nije čak bio ni u prvom planu kod Miroslava Đukića, reprezentativac Crne Gore oslobodio se stega i neosporan potencijal potvrdio još jednom asistencijom, a ukrasio golom, pozicioniravši sebe kao ključnog fudbalera dvomeča sa Dancima. Kad mu se igra, teško ga je čuvati.


DANILO PANTIĆ 7,5 – Majstorskim potezima prevario je čak trojicu igrača Nordsjilanda u situaciju kad je asistirao za gol Jankoviću, kasnije centrirao iz kornera za pogodak Markovića, ali osim ta dva izuzetno korisna detalja nije dirigovao igrom onako kako se očekuje od momka projektovanog da pravi razliku.

GORAN ZAKARIĆ 7 – Ne baš kao u Farumu, ali više nego dovoljno da prilikom izmene dobije aplauze i potvrdi da će biti osveženje za Partzanov tim.

RIKARDO GOMEŠ 7,5 – Mada nije dao gol, dopao se napadač sa Zelenortskih Ostrva publici, uverio je da je kalibar za crno-beli dres, samo mu je taj pečat nedostajao da kruniše odlično izdanje. Utisak je da, poput Tavambe, voli da se zabavlja i dribla, umesto da jednostavno završi akcije.

IZMENE

ARMIN ĐERLEK (od 70. minuta) 6,5 – Osim jednog prodora i pokušaja asistencije za Rikarda nije oduševio publiku.

MILAN SMILJANIĆ (od 80. minuta) 7 – Kad je igra Partizana drastično pala, ušao je da smiri Dance, nekoliko puta sekao njihove napade i pokazao da sjajno čita igru. Verovatno se i kandidovao za startera protiv Bešiktaša.

GABRIJEL ENAKE (od 82. minuta) – Malo vremena za konkretan učinak.

TRENER ZORAN MIRKOVIĆ 8,5 – Neki novi Partizan pod palicom novog trenera! Možda još ne kvalitetan kakav bi mogao da budei kakav se očekuje, ali definitivno srčan i drčan. Čak i kad gubi, ne predaje se. Za razliku od Đukića ne luta u formiranju tima, pa su mu starteri iz Faruma večeras završili posao za nešto više od pola sata. “Nabrijao” je ekipu, probudio pojedince poput Kosovića i Jankovića, kupio Grobare energijom, stavom, zalaganjem… A navijači se nadaju da je svestan propusta koji se repriziraju iz utakmice u utakmicu, a oličeni su u drastičnom padu u završnih 25 minuta. To će morati da popravi pred sudare sa Bešiktašom.


http://volimpartizan.rs/ocene-parti...kosovic-probudjen-jankovic-drugi-covek-42572/
auuu, koju li sam ja onda utakmicu gledao...
izgleda da moram da vratim stari televizor, taj mi je govorio bolju vremensku prognozu...
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Sad dosao sa stadiona.Pobeda ,a osecaj najblaze cudan.Od onakvog prvog poluvremena,srece,entuzijazma ,zelje i zadovoljstva sto Linz lomi Turke i sto konacno nesto igramo...pa do kompletnog razocarenja.Opet igra do 70-og minuta...Filipovicu jebem ti sve...nakon 70-og minuta haos,uzas,raspad.Videlo se da se ceo stadion smorio pred krajJa ne verujem da smo mi toliko u losoj kondiciji... Zao mi Rikarda takodje,decko se cima,cak lepo i dodaje i na ledjima drzi protivnike i ulazi u sanse,ali jednostavno ne moze da da gol.Idemo dalje ,steta sto nije Linz ali jbg...
:napred-partizan:
 

Milos doca

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
113
Reaction score
178
Локација
Hram
Sutra od 12h se pustaju karte u prodaju....ajmooooo da napunimo stadion i nosimo igrace do pobede
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Cestitke na prolazu i pobjedi i odrzanju koeficijenta (ako ne i povecanju).

Bata polako gradi karakter ekipi, i veoma mi se svidjelo kako smo igrali nakon primljenog gola pa do kraja poluvremena. Jeste da smo mogli i da primimo jos koji gol, ali smo definitivno mogli i da damo jos neki. A tu mislim da takodje mozemo da se popravimo. I sad je vec bolje, a moze i jos bolje. Bilo je dosta situacija gdje smo zamalo kasnili, ili smo imali po potez viska. Dosad je to bilo i previse kasnjenja i vies od poteza viska. Vidjecemo.

Ono sto smo bas u kanalu je ta fizicka sprema. Nadao sam se da ce Bata odmah sa sobom dovesti svoj strucni stab, ali ako sad nije kasno za Turke, da bismo imali ikakvu sansu, krajnje je vrijeme. Meni se cak cini da smo mi vec u drugom bili mrtvi, dakle ne da smo imali snage za 60 minuta, nego samo za 45, tj. prvo poluvrijeme.

Miletic celavi je vec pokazao da je igracina, a i Jankovic kad hoce (iako ga je i Bata redovno "podsjecao" :D), ali mi je danas odlicno odigrao i Kosovic. Mnogo nam fali cvrstine i izdrzljivosti.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.756
Reaction score
19.313
Локација
Nickname
Piše se da nemamo šanse protiv Bešiktaša.
A jel jbn Lask nije imao šanse protiv Bešiktaša?
Kad smo izvukli Nordsjaeland bilo je pisanja da nemamo šanse protiv njih. Večito pesimizam.
Ovaj Partizan je osnova jednog tima koji bi za 9 meseci mogao biti timčina!
Kod Đukića se nije znalo ko igra na kojoj poziciji, ja prvi. Sada postoji neki pregled.
Iako je bio u senci Leonarda, Janković je pretprošle sezone bio pravo pojačanje, mnogo mi se sviđalo kako igra. A onda pomračenje uma pod "komandom" Đukića. Hteo sam da mu vidim leđa što pre. Večeras je bio perfektan!
Rikardo treba da radi na završnici. Ć. Miletić senzacionalan a ipak je bio štoper najviše vremena. Odbrana da se zategne, po mogućstvu sa jednim pojačanjem na levom beku. Kosović stvarno bolje nego inače. Vezni red da ojača, dovesti jednog trkača-borca kao Evertona. I možda još jedno krilo.
Ja sam u prvih 65 minuta uživao. Prava Partizanova utakmica. Nešto kao Nefči 2014.
Mišu Filipovića što daaljee od kluba, dovesti i Oliveru Jevtić bi bilo bolje nego držati ovog panja u klubu.
Bešiktaš neka ga duva!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.733
Reaction score
29.529
Локација
Beograd
Izgleda da je Bata zategao ovo koliko se zasad može a i da su neki skauti i menadžeri bili večeras na JNA čim su se naši fudbaleri ovoliko rastrčali, ubrzali i motivisali... :D
Pantić, Janković, Kosović, koje tako često kritikujem, svako je večeras dao svoj udeo u pobedi!
Ćelavi pokidao!
5 pobeda, 1 nerešena u Evropi!
Šou sa dolaskom košarkaša na JNA, Novica Ubica u Partizanovom dresu, a novajlijama je sad valjda jasnije u kakvu ,,ludnicu,, su došli...

:clap :šal :clap

Naravno...snage za više od 60 minuta nemamo, ali tako je kako je... :icon-rolleyes:

Jebe mi se za Bešiktaš ili Lask, ko god da je prošao značilo bi da je bolji nego ovaj drugi, a kako saznasmo iz njihovog dvomeča ni jedni ni drugi nisu nepobedivi...

Na kraju utakmice, publika (s razlogom) pozdravlja i igrače Norsj(š)elanda, poslednji izlaze njihovi tamnoputi igrači koji nose opremu, a čujem kako 3-4 lobotomirana na tribini imitiraju majmunske krike...

Pa pička li vam materina koja vas je rodila tako glupave, jel Moreira bio crnac, Dijarra crnac , Everton crnac, jel Rikardo crnac, da je sreće pa da taj neki crnac iz Danske dođe u naš klub, pa jel imate mozga da se setite da gore u loži sede Bandža crnac i Pejdž crnac i koliko je samo crnaca igralo za naš K.K. i F.K.?
Da sam mogao da vidim ko ste u onoj gužvi i da mogu da vas uhvatim, obesio bih vas za muda za oraj!
Možda naučite onda da sa time nema šale, a i da ne jebete eventualno Partizan pred UEFOM, pička li vam materina glupava!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Fizicka sprema nam je tipa radimo jos dva posla pored, a fudbal igramo iz ljubavi. Trenutno nemamo 3,4 igraca spremna za poluozbiljan fudbal od 90-ak minuta. Kako ovi nasi idu uvek na super mesta za pripreme daj da im damo Taru i za letnje i za zimske mozda bolje bude.

Svaka cast svima koji su optimisti , ali ovde je Bati uvaljena koska samo takva,tesko se nesto moze promeniti za 6 dana, i onda ne zelim da zamislim tamo od 65 minuta kada ne budemo mogli da trcimo sta ce ovi da nam rade. Bez obzira sta uradimo u sledecem kolu za neku (ne)ravnopravnu bitku sa cigansturama u prvenstvu treba nam dva igraca koja prave razliku na bilo kom delu terena. Ali koje lopovcine sede u upravi, teska prica.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
besiktas ozbiljan favorit protiv nas. odigrati na 1-0 a tamo na 0-0 i to nam je jedina sansa
Brate kamo srece ali ovi indijanci nam dadose 3 gola a turci da ne daju ni jedan jako tesko. Jedino je dobro sto ovaj Negredo ne igra i sto postoji sansa da prodaju jos neke igrace jer im se ekonomija raspada. Mi moramo igrati na gol vise i meni se svidja ta Batina ideja. Verovatno je ukapirao covek da nam je odbrana slaba i da nam je kondicija kao da smo veterani pa nema drugog izbora.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top