Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Mrzi, ali mislim da trenutno ima mnoogoo vece glavobolje od Zeljka i Partizana, obzirom da mu se ozbiljno drma univerzum koji je stvorio. Cak mislim da trenutno nema vremena ni za kurvetinu, a kamo li za PartizanZato sto je on psihu najveca nocna mora. Mrzi Zeljka iz dna duse
Istu kao i kad je oterao Duleta. U stvari, ni takvu, jer ne bismo ni znali da je Hulja rekao Ostoji "ne može".Замислите да је рецимо Вучић рекао Остоји "не може" какву би у том тренутку то реакцију и онако бесних Гробара произвело.
Колико год ја волео и ценио Дулета, било какво поређење његовог имена у свету кошарке, или било чијег другог, са Жељковим је у најмању руку неумесно. Уосталом о томе најбоље говори чињеница да Дулету није било дозвољено да присуствује утакмицама Партизана док Жељко није дошао и вратио га у халу што је само још један доказ од милион колико је Жељко Обрадовић већи од било кога и колико је спреман да овдашњем поретку тресе темеље...Istu kao i kad je oterao Duleta. U stvari, ni takvu, jer ne bismo ni znali da je Hulja rekao Ostoji "ne može".
Promašio sam poentu komentara. Nisam nikog poredio, već podsetio kako mi navijači branimo kad treba nešto da se odbrani.Колико год ја волео и ценио Дулета, било какво поређење његовог имена у свету кошарке, или било чијег другог, са Жељковим је у најмању руку неумесно. Уосталом о томе најбоље говори чињеница да Дулету није било дозвољено да присуствује утакмицама Партизана док Жељко није дошао и вратио га у халу што је само још један доказ од милион колико је Жељко Обрадовић већи од било кога и колико је спреман да овдашњем поретку тресе темеље...