Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Sve se vise cuje “Pare nisu bile problem” i “Savo je presekao”... Nesto mi to poznato; nisu oni od juce.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.750
Najlakše je zameniti ožegovića, Savo kaže Kljajiću da je napadač, i onda kad izlazi Sadik umesto napadača ožegovića ulazi napadač Kljajić, isti bi bio učinak.

Nevezano za odlazak badnjaka, nama je bio potreban napadač, ne jedan, nego dva, a dobili smo očekivano, k.

Ne Doktore, ne umesto napadaca ozegovica ulazi napadac Kljajic, ne.
Treba umesto napadaca ozegovica, na 25 metara od protivnickog gola, postaviti badnjak koji je napadac ozegovic sa maskom posekao. Ucinak ce biti isti.
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Po meni ovo nikako ne valja da se udje sa Sadikom i Gigicem kao spicevima ,da pitam ovde forumase jel gledao nekog Gigica i ako moze kratku analizu njega,ozbiljno pitam jel vidim da se decko pljuje a nismo ga ni videli sta ume i zna,odbili su nas Dumbija,Bendter i Markovic ,po meni je mozda i bolje ne dovoditi samo da bi doveo jer realno suzen je izbor, jer mozemo samo slobodne igrace kojima je istekao ugovor 30.juna.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.967
Локација
Kobasicarija "Venac".
Juce sam pisao da je super sto je ozegovic otisao. Kapiram da su imali nekoliko opcija da se fino pokrijemo na poziciji napadaca, a oni nam uvalise falus.
Ako savo napravi nesto od sadika, onda ne da je trener nego cudotvorac.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Ma kakav Gigić, taj da zna nešto igrao bi. Ubacuj nekog stamenog jakog klinca iz škole u špic, bar zamjenu da imamo, ako ga ovi ne nahrane loptama ne znam ko će.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ma nek je Ozegovic cigan otisao, makar igrao Ostojic spica.
Samo nek je subjketivno. Ni slucajno trezveno da se razmislja.
Njegov odlazak je najmanji problem. On je i igrao samo zato sto je neko rekao da je napadač u mladjim kategorijama a ne zato sto je zaslužio. Bolje da Sadika menja veznjak nego vezara.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Čak i ja sam ostao kratak sa živcima nakon vesti o nedovođenju napadača i nisam izdržao da jehovnom svedoku ne ostavim komentar na IG. :gaah::banghead:

Uprava napolje (namerno crvenim slovima)!

Ako ste stvarno kontaktirali Bendtnera onda je bolje što niko ne dolazi. Čovek je više poznatiji po stvarima van terena nego na terenu. I ova priča je realno za malu decu. Kvalitetnih igrača ima na tržištu, ali je očigledno da je ovde po sredi namerno sabotiranje kluba, kao što su i sramotne tvoje reči i reči Save Miloševića da ne idemo na titulu, da smo se oprostili od nje i da smo generalno miljama od nje udaljeni. Biti deo Partizana i izgovarati takve stvari kao da ste u Mladosti iz Lučana ili Voždovcu je u najmanju ruku skandalozno i zahteva odgovornost. P.S. Postoji jedan zanimljiv izum i ime mu je internet. Na njemu recimo postoji nešto što se naziva veb sajtovima. Veb sajtovi uglavnom sadrže relevantne i korisne informacije. Igrom slučaja takav jedan je očito vama neophodan i on se zove transfermarkt.com ... Znam da si/ste šokirani sa ovim saznanjem, ali ja razumem da naš scouting nije očito ni na tom nivou. Tamo možemo videti da recimo igrači poput Okazakija, Emenikea, Meneza, Đuzepe Rosija, bivšeg Dinamovog, Šahtjorovog i Arsenalovog igrača Eduarda kako nemaju klub. Na istom sajtu kada malo podesiš filtere (vau, kakvo otkriće, zar ne?), možete videti kako Lazar Marković, Slobodan Rajković, Nemanja Pejčinović, Aleksandar Pantić... NEMAJU klub. Sa 3/4 ova domaća pojačanja i 1 napadačem-strancem možemo da budemo na kvalitetnijem nivou od Crvene zvezde i to poprilično. P.P.S. I pustite nas priča o tamo nekim ograničenjima stranaca. Sram vas bilo! "Oni" imaju 6-7 stranaca pa nikome ništa. Do polusezone se igra veći broj utakmica i igrači se rotiraju pa prema tome je smešno povlačiti takav "argument" za svesno slabljenje našeg tima. I treba da vas je sramota jer ste sklonili Zakarića iz tima. Momak je prošlo sezone bio jedan od naših najboljih igrača, ginuo je na svakoj utakmici i dosta toga žrtvovao da bi došao u Partizan. Fuj! #UpravaNapolje
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Za Asana tvrde da je uglavnom i igrao napadaca, ja mislim da moze da prodje u LE kad ima prostora u JSL nema sanse.
Druga stvar zasto Savo ne objasni dovodjenje Gigica? Ovo je sramota sta rade svi od reda..sta je sa Pasukicem i Dingom?
Pranje para je jedino objasnjenje i ugradjivanje u 100 hiljada koje ce uzeti za igraca koji ne igra i pece pljeskavice ali je ipak iz Partizana.
Klub je leglo mafije i nikom ne vjerujem.
 

Alexander Stonsky

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
5
Reaction score
1
Локација
Proćida
Moje mišljenje je da Savo nije hteo po svaku cenu da dovodi igrača koji ne bi doneo neku ogromnu razliku. Očigledno taj jedan više u rosteru nije neophodan. Ovako Asano u napad, Stevanović na njegovo mesto ili čak da se Zakarić oživi, on je prošle sezone dobro odigrao. Verujem Savu da zna šta radi.
 
  • Like
Reactions: Pop

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.978
Reaction score
25.984
Локација
ante portas
To trenerovsko snishodjenje , koketiranje te prećutno prihvatanje na friziranje igračkog kadra radovima saboterske uprave na kraju se vrati kao bumerang treneru i kola se slome na njemu.
Na drugoj strani stara udbaška komunjara i protuva Vučelić zadovoljno i bezbrižno sa bolesnikom Pantićem analizira , "uspešno " odrađeni prelazni rok . Ništa grdnije ne videh.

Zašto i da dovode špica kad je Asano multipraktik! Aha ! njega u špic, Stevanovića levo.
Taman direktno u evropski izlog da ga govna što pre prodaju, ako može i na zimu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.946
Локација
Žrnov
Druga stvar zasto Savo ne objasni dovodjenje Gigica? Ovo je sramota sta rade svi od reda..sta je sa Pasukicem i Dingom?
pa objasnio je još pre mesec dana. ne znam šta hoćete, svima pismo da šalje na kućnu adresu jednom nedeljno?
rekao čovek u jednoj izjavi posle neke utakmice, na areni, da je gigić zalog za budućnost. iz njegove izjave se moglo zaključiti da ne računa na njega.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top