Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Što bi reklo većina forumaša ne treba nam bek šuter, uzimao bi minute ostalima.

Na stranu što smo ovu utakmicu igrali bez startnog pleja i centra ali bek šuter i startni centar su pod obavezno ako u upravi žele da ostvare rezultate ove sezone.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jedino pozitivno poraz manji od 13 razlike, minuti za Urosa i solidna rola, Mozli brat i donekle Pejdz... ostalo... malo je reci horor.

Prvo poluvreme jezivo. Prva pogodjena trojka iz desetog pokusaja i to mali Uros, vise poena sa bacanja nego iz igre, primamo koseve iz njihovog drugog poseda zbog ocajnog skoka i zagradjivanja...

Drugo poluvreme nesto tek malo bolje iako smo dosli na samo -4 (58:54) ali onda nastupaju i sudije sa ocajnim kriterijumom, ona Grkinja nas ubijala samo tako ( mora da navija za Ciganijakos )... pa opet raspad i gubili smo cak 16 razlike i bilo je pitanje da li cemo bar tu razliku odbraniti - ali uspeli smo nekako samo zahvaljujuci bratu Mozliju i onom trojkom Pejdza... Zagorac opet ocajan, Tomas isto srlja i srlja i uglavnom pravi sranja, Jaramaz nevidljiv, Gordic dao 15 poena ali sut iz igre 5/14... Pejners i Nikola Jankovic uzasni... Birca jos i solidan kakav inace zna da bude, Novica dao onu trojku kad smo prilazili na -4.

Sve u svemu, ocekivan poraz uz opet losu igru, na mahove i katastrofalnu... Odbranismo razliku i to je bitno ali da bi obezbedili prvo mesto mora da bijemo sve kuci uz eventualan poraz u Rusiji i da se nadamo da nece Venecija sve da bije. Kako igramo trenutno bice jako zajebano.

Aj sad da navijamo da izgubi Venecija...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Bolje da gubimo sad nego posle kad pocne ispadanje
Nema dobrog trenutka da se gubi a kad počne ispadanje košarka će biti mnogo ozbiljnija... Sve može da bude super samo ako naša igra bude super ali Sa ovakvom igrom nećemo postići ništa. Imali smo sreće da prošlo kolo u ABA igramo sa Zadrom. Mada ni ta tekma nije bila dobra... Ne znam šta se dešava ali zadnje četiri tekme ne samo da smo loši nego ispadamo i naivna ekipa.
 

Nikos

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
228
Reaction score
828
Локација
Novi Sad
nisu sudije krive sto mi vec 5 utakmica ne mozemo vola da ubodemo, dosta vise o sudijama zvucite kao cigani. Jos jedan Trinkijev poraz koji sa svojim rotacijama i izmenama je izdominirao
Cigan nisam i ne želim da mi neko kaže i da zvučim tako. Košarku igrao, razumem i pratim više od svih sportova,pa sam zato i konstatovao da su sudije direktno uticale.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.089
Reaction score
5.046
Локација
vezenemam
Polako, bez nervoze. Nije bilo potrebe da se satiremo od truda pred utakmicu sa fmp koja je mnogo vaznija, otud i velika minutaza (i odlican ucinak) za Trifunovica, posteda Voldena koji se oporavio od povrede. Protiv Ritasa i Limoza u Beogradu osiguravamo prvo mjesto u grupi.
Svakako, samo još da zvanično objave da smo se sa EK ipak prešaltali na ABA, kao važnije takmičenje...A onda tamo u januaru/februaru da izvršimo još jedno prešaltavanje sa ABA na Kup Koraća, a po potrebi ostaje i Ćoki-liga tamo od maja, koja je ipak najvažnija. Najzad, tu je i sledeća sezona...
Nije dobro, valjalo bi bataliti priče i stvarno malo "rudariti" na treninzima, kako to Trinki govori.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Trinkijeri je cini mi se najveci problem Partizana i covek mora da snosi neku odgovornost.

Ako poverujemo da je imao najveci budzet u istoriji Partizana, a doveo ovo sto je doveo, pritom sam ubedjen da je imao odresene ruke, onda mora da prizna gresku za pojedine igrace.

Ova kaubojstina od igre, koju on tolerise je vise procitana, tapkanje po 20 sekundi lopte Gordica, silovanje i divljanje Zagorca, forsiranje Jankovica od koga bi i Tarzan Milosevic izgledao bolje na terenu...

Promasaji Parahovski, Peiners, Bircevic, kaskanje za bekom vec treci mesec se nastavlja.

Tomasa smo prerano dizali u oblake, ipak se vidi zasto on nije nivo Evrolige, nekad odigra bas zrelo, ali danas ono divljanje, zaletanje na kos, svaki napad pokusava da zavrsi na silu.

Jedini koji su ostavili pozitivan utisak su Pejdz, Mozli i mali Trifunovic koji je odigrao mnogo zrelije nasprem Jaramaza.

Ako nakon startnih 5-0, ne budemo zavrsili na jedno od prva dva mesta u grupu, komotno mozemo da batalimo Top 16, jer ce tamo biti ozbiljnije ekipe od Tofasa i Limoza.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Sta reci prvih 15 minuta u prvom poluvremenu horor show. Treca cetvrtina najbolja do pred samog kraja kada smo prisli na -4 i onda nase gluposti i sudije odvedu nas opet na -9. Pretpostavljam da pored Valdena i Parahouskog u Turskoj nisu doputovali Zagor i Jare. Mali Trifa solidan ali na kraju da nije bilo Mozlija zasrali bi za medalju i izgubili bi i razliku od Beograda. Prst na celo kada te porazu raspali Turci sa nekoliko penzionera, igracem sa potresu mozga i jedan ko je igrao sa 4 faula maltene celu utakmicu :banghead:
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Pored svega navedenog, najteze mi je svariti ono kada nam istekne napad a lopta u rukama. Siguran sam da smo to imali 3 ili 4 puta samo u prvom poluvremenu.
Nekada je to bio incident kada se desi u utakmici, a sada je zabrinjavajuce.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Brate jesu uticale ali da je išlo onako kako je krenulo ne bi ni morale da utiču pono. Vezivali smo i 4 napada uzastopno koja završavaju šutom za 3... Naravno bili čisti ili inuđeni šutevi, nismo pogađali! Da ne govorimo o tome da druge opcije osam šuta za 3 nismo ni imali. Gomila drugih napada za protivnika. Za 15 minuta utakmica Imali smo 15 poena. Tu sudije uticale nisu. Sledeće kolo protiv Ritasa igramo nakon teškog kola ABA gde ćemo tek videti šta je krađa (verovatno). Bilo da dobijemo ili izgubimo, bićemo emotivno izduvni a Ritas treba da se dobije. Domaći teren nemamo par sezona već. Daj bože samo da pred Ritas ne bude povreda...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Ovaj tim, izuzev Pejdza, Zagorca, Novice je Trinkijeri sklopio, tako da naravno da ima odredjenu krivicu, ako ne i najvecu.

On od kada je tu, nije ostvario nijednu veliku pobedu, mozda Kuban, jer za mene je normalno da Partizan dobija jebenu Veneciju, Tofas, Limoz, Igokeu itd.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.693
Reaction score
23.054
Локација
Академија
Кад је било 5:0 све било супер, а после два пораза одмах кукњава. Типично негробарски. И то сад пред дерби. Опасуљите се мало. Сезона је дуга и екипу треба подржати. Није сваки пораз смак света.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Da li iko primećuje da mi nemamo više od dve krštene akcije?
Šta se to dešava?
Ko nas je resetovao?
I meni stvarno gledajući ovo mučenje poslednjih 4-5 utakmica,nikako da shvatim i opravdam gomilu Trinkijevih rešenja i postupaka...
Nadam se da će Trifunović posle ovog "krštenja" dobijati još šansi,a ne da će ga naš debeljko zakucati za klupu kao Parahovskog za koga i dalje smatram da nije dobio dovoljnu minutažu da se pokaže u pravom svetlu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Zanimljivo da drugo poluvreme nismo imali nijedno jedino slobodno bacanje... Svih 12 imali smo u prvom poluvremenu uz 10 pogodjenih.

Dali smo 10 trojki na kraju, doduse iz cak 30 pokusaja, sto i nije toliko strasno s obzirom da smo imali 0/9 u jednom trenutku.

Za dva poena samo podatak: Gordic 3/9, Tomas 2/7... Ispod 50% ukupno 16/35.
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Igra bez glave i repa, krštene akcije nismo odigrali, za prvih 15min dali 14 poena,.... Na kraju ispade i dobro sto smo bar koš razliku u međusobnom duelu sačuvali.
Fali "pečat" trenera u postavci igre a bogami i disciplini.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.247
Reaction score
2.899
Ovaj Zagorac klasican onak trening igrac...na prijateljskim utakmicama kida,kad treba za bodove,on nista(ko je nesto trenirao zna o cemu pricam)
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Ja ne vidim nikakvo opravdanje za ovakav poraz i igru generalno. Kako sezona odmice sve smo gori. Ovo danas ni na sta nije licilo,mucno za gledanje kao i pre neki dan protiv Zadra. Voljni momenat nikakav, priprema meca jos gora.....
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.280
Reaction score
10.730
Локација
underground
Ne znam otkud iznenadjenja i ogorcenost sa ovim porazom?Svi znamo,da ovaj tim nije dovoljno dobar da uzme aba,ili finale evrokupa.Nije dovoljno dobar ni sa Voldenom,i Parahovskim iz najboljih dana.Ali nije ni daleko.Sada nam trebaju bek i centar umesto Parahuskog.Pa ipak ,Tomas nije igrao nekoliko utakmica a ni sad Volden,i mi imamo dobar skor u evrokupu,i prihvatljiv u aba.Slagalica nije sklopljena,i ja ocekujem da se sklopi uskoro,a svakako do odlucujucih utakmica,i smatram da nema razloga za nervozu ako tako i bude.Guramo za sad ok,u igri smo u oba takmicenja a kad dodju mecevi odluke nadam se da cemo kompletirati tim,i da ce nas mimoici povrede,pa da se posibamo.Inace nama este bitno da zuzmemo prva dva mesta u ovoj grupi zbog laksih protivnika,ali prava borba pocinje u top 16,tu je jos vaznije jer se mozes izboriti za prednost domaceg terena,sve do kraja.
 
Последња измена:

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Trinkijeri je cini mi se najveci problem Partizana i covek mora da snosi neku odgovornost.

Ako poverujemo da je imao najveci budzet u istoriji Partizana, a doveo ovo sto je doveo, pritom sam ubedjen da je imao odresene ruke, onda mora da prizna gresku za pojedine igrace.

Ova kaubojstina od igre, koju on tolerise je vise procitana, tapkanje po 20 sekundi lopte Gordica, silovanje i divljanje Zagorca, forsiranje Jankovica od koga bi i Tarzan Milosevic izgledao bolje na terenu...

Promasaji Parahovski, Peiners, Bircevic, kaskanje za bekom vec treci mesec se nastavlja.

Tomasa smo prerano dizali u oblake, ipak se vidi zasto on nije nivo Evrolige, nekad odigra bas zrelo, ali danas ono divljanje, zaletanje na kos, svaki napad pokusava da zavrsi na silu.

Jedini koji su ostavili pozitivan utisak su Pejdz, Mozli i mali Trifunovic koji je odigrao mnogo zrelije nasprem Jaramaza.

Ako nakon startnih 5-0, ne budemo zavrsili na jedno od prva dva mesta u grupu, komotno mozemo da batalimo Top 16, jer ce tamo biti ozbiljnije ekipe od Tofasa i Limoza.
Trinkijeri je ubedljivo najveca prednost Partizana. Trener sa ozbiljnim autoritetom i znanjem.

Da, dovescemo ceo novi tim, a pogoditi sa bas svima. Promasili smo sa Parahovskim i to je to. Peiners, Bircevic nisu ni planirani da nose igru, kao igraci sa klupe nisu losi. Do nedavno nam je Adin Vrabac ulazio sa klupe... Bek ce doci, centar ce doci, to je valjda izvesno, nije ovo fudbal pa da je kraj kad zaostanes mnogo. Pri tome mi nigde ne zaostajemo nesto posebno.

I batalite pricu o budzetu, tim koji nas je pobedio nocas ima veci budzet od nas. Kad bi gledali budzete mi ne bi mogli kos da ubodemo pored ludih ruskih timova npr.

Tomas nije masina niti postoji igrac koji ce na svakoj utakmici biti odlican. Nije dosao iz Nevezisa, to je proveren igrac koji se dokazao na vrhunskom nivou, cak i protiv EL igraca u vrlo jakom Italijanskom timu.

Na kraju si ga zacinio sa ovom zadnjom recenicom koju necu ni da komentarisem jer je jadna iz mnogo razloga. Jedan od njih je da na papiru najjaci tim igra vec u nasoj grupi i vidi cuda vec smo ga pobedili.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.146
Reaction score
27.965
Локација
Из Чикага (моји...)
Ovaj Zagorac klasican onak trening igrac...na prijateljskim utakmicama kida,kad treba za bodove,on nista(ko je nesto trenirao zna o cemu pricam)

Помињао сам већ да Загорац, уз дужно поштовање за његову гробарштину, има озбиљан проблем са психом тј.самопоуздањем...не видим како он то може превазићи ако није до сад.
Иначе, скуп пораз требаће нам за прво мјесто највјероватније све побједе до краја (укључујући и Кубан тамо) и да се надамо неком киксу Венеције. Добро да ухватисмо оне побједе у низу, били би сад у проблему. Ритас се МОРА добити у среду. Сви у Арену!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top