Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Nisi

Grobar
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
288
Локација
Kipar
Mozda je ovaj covek mogao danas da pomogne umesto sto smo ga uvalili za standardnih 5 miliona.

 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.186
Na današnji dan pre 15 godina debitovao ovaj kosati momčić :

Joveta.jpg

“Sigurno da su četiri godine u Partizanu, dve u mlađim i dve u prvom timu, jedne od najlepših u mom životu. U mlađim kategorijama sam proputovao Evropu, pamtim ta druženja i putovanja autobusom po 20, 25 sati, bilo je predivno. Tada sam prvi put odmeravao snage s velikanima kao što su Real, Mančester, Barselona, Milan, Juventus i ostali. Imao sam super društvo, momci cu me lepo prihvatili od prvog dana. Što se tiče prvog tima, bio je to miks iskusnih i mladih igrača, imali smo veliki kvalitet koji nam je na kraju doneo duplu krunu”.
Za Partizan je sakupio 61 zvaničan nastup i postigao 23 gola. Nakon odlaska Antonia Rukavina iz kluba u prolećnom delu sezone 2007/08. promovisan u najmlađeg kapitena u istoriji kluba. Iste sezone bio jedan od glavnih igrača u osvajanju duple krune i početku šestogodišnje dominacije.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.314
Локација
Beograd/Niš
Mnogo mi je bilo krivo što karijeru nije završio u Partizanu... #14, obeležio detinjstvo i jebanje cigana. Koliko se sećam nakon njegovog odlaska ja ne znam da smo derbi dobili. Cela moja srednja škola.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
6.878

– Vlahović? Mislim da je posle Halanda i Mbapea jedan od najjačih na kontinentu. Da li se sećate gola koji je postigao protiv Intera? Meni je još pred očima… Ima snagu, tehniku, kvalitet, dobro igra nogama… Kao i svi Srbi, koje zovemo Brazilcima sa Istoka – kazao je Vijeri, a onda dao uz savet menadžmentu Borusije iz Dortmunda:
 
Top