Umri upravo, umri Pumo...
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Чак и то може да ријеши и са зеленим, овако је баш квари па и да је дрес најљепши.Koliko se secam, oni su insistirali da im logo na prvoj garnituri bude ovakav, sa zelenim okvirom, a nije da smo mi bas u poziciji da ih uslovljavamo po tom pitanju. Meni licno i ne smeta toliko, mnogo mi je gore mocartovo zuto u kosarci nego maksbetovo zeleno.
Sto se dresa tice, ne svidja mi se, videcemo kako stoji na igracima, medjutim nije nista na sta nismo navikli, slucaj kao prosle sezone kad smo stvarno imali odlican dres je izuzetak (samo nemoj da mi neko napise da je svaki Partizanov dres lep, zna se na sta mislim )
Važi.Neka nam je sa srecom novi dres, da ostvarimo puno pobeda i da osvojimo titulu!