Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.370
Reaction score
2.306
Локација
Подгорица
Koliko se secam, oni su insistirali da im logo na prvoj garnituri bude ovakav, sa zelenim okvirom, a nije da smo mi bas u poziciji da ih uslovljavamo po tom pitanju. Meni licno i ne smeta toliko, mnogo mi je gore mocartovo zuto u kosarci nego maksbetovo zeleno.

Sto se dresa tice, ne svidja mi se, videcemo kako stoji na igracima, medjutim nije nista na sta nismo navikli, slucaj kao prosle sezone kad smo stvarno imali odlican dres je izuzetak (samo nemoj da mi neko napise da je svaki Partizanov dres lep, zna se na sta mislim :D )
Чак и то може да ријеши и са зеленим, овако је баш квари па и да је дрес најљепши.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.147
Reaction score
17.420
Локација
Yaoundé

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.236
Reaction score
5.687
Локација
Београд
Još jedan dokaz da samo postojimo da bi dali legitimitet ciganima.

Ne možeš da ih ponižavaš zbog "AV" na dresu kad i ti imaš "AV" na dresu.

Očekujem uskoro i neku parolu tipa "Rio Tinto je siajna investicija za srpski narod a o Kosovu svi ćute" Previše su cigani prozivani za tu njihovu političku akciju, pa da podelimo greh.

Edit:

Najtužnije u svemu ovome je da već dvadesetak godina imamo "standard" dresove, da li to bio najk ili puma, uvek nam uvale ono što uvale svima i mi kao budale prihavtimo.

Želeo sam dres iz '66, dres iz '82, ali nikad nismo bilo šta tražili od sponzora, prvi put tražimo... u ime ljigave psihopate. Sramota.

Последња измена:

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.150
Reaction score
5.478
Na CFS dostupne obe nase "brand new" ganiture iz prosle sezone u svim velicinama...Mislim da to nikada nije bilo na tom sajtu, a razlog je verovatno PUMA jer je takva situacija i sa Sitijem, Milanom, Dortmundom, Valensijom...Cena 59 evra, CFS10 je code koji donosi jos 10% popusta, siping je 10 evra. Ja uzeo za sebe jednu rezervnu koju nikako da kupim prosle sezone.

https://www.classicfootballshirts.co.uk/catalogsearch/result/?q=Partizan

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.147
Reaction score
17.420
Локација
Yaoundé
U ponudi u Crno-belom butiku, kao trening dres...

DRES-DECIJI-I-ODRASLI-.jpg

... doduše, uglavnom je razgrabljen, ostalo samo u S i M veličinama... Đavo da me nosi ako ovo nije bolje od onog što sad imamo kao osnovni dres...