Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.738
Reaction score
12.825
Локација
okupirana Srbija
Ali zato St. Mirren nije

a1a139d0-c3cb-11ef-a032-d103bb3f285a.jpg.webp

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
305
Reaction score
1.194
Локација
Tamo_negde
Samo Adidas ili kappa bajo moj,a i makron nije los za dresove kad vidimo ostale klubove

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
696
Reaction score
2.377
De gustibus non est disputandum

Jebiga,meni se baš dopada

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
404
Reaction score
538
Svaki naš dres je lep. Meni se sviđa na prvu loptu, mada treba videti kako to izgleda na igračima kad izađu na teren.
Inače mislim da nama više odgovara da treća garnitura bude bela. Imamo crno-beli na pruge prvi dres, koji sa crnim šorcem i crnim štucnama može da izgleda 80% skroz crna kombinacija.
Volim i nekako sam navikao gledati Partizan u proleće sa belim dresom i crnim šorcevima. Čini mi se da je i pokojni ekonom Gavran voleo da nam igrači igraju u toj kombinaciji naročito početkom maja meseca.
Meni više vizuelno smetaju ove zvezde na grbu, njaviše zato što nam smanjuju veličinu grba u poređenju sa grbom nekog drugog kluba bez tih zvezda. Inače taj fazon je italijansko ciganski i ne ide uz Partizan. Možemo da ih poklonimo ciganima pa neka oni imaju pet.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.147
Reaction score
17.426
Локација
Yaoundé
Šta znam... Zlatni detalji u susret 80-ogodišnjici kluba su ok, mada su me za to verovatno pripremili košarkaši pre koju godinu. Mada ni tim dresovima nisam bio naročito oduševljen... Valjda će to stvarno i biti zlatno, a ne da, kao na fotografiji, nekako vuče na žuto.

IIskreno, više mi oči bode ta reklama. Da je odluka na meni, od***ali bismo i mozzart i max i sve ostale betove od Partizana.